- 2 Kasım 2015
- 50
- 22
- 3
- 36
- Konu Sahibi Doktor_nilay
-
Ama kendimi cok sucluyorum,neden bana oldu ki bunlargecmıs olsun ... sızın ıcın hayırlısı buymus .. bastan yanlıs bır evlılık olmus .. yol yakınken bıtmıs .. uzulme .. genclıgıne yazık
yanlıs kısıyı sectıgın ıcın .. ılk tokatta tepkını koymadıgın ıcınAma kendimi cok sucluyorum,neden bana oldu ki bunlar
ha şimdi oldu ben de yazım hatası çok hem önlisans hem de doktor yazıyor profilde nasıl oluyor demiştim sorryBen turk deyilim,o yuzden anlamiyorum.Azerbaycanda universite bitirdim,simdi Turkiyede uzmanlik icin tusa hazirlaniyom
Yanlis kisi uc yil boyunca neden dogruydu peki?ilk tokatda cok fazla tepki vermistim,baba evine donmustumyanlıs kısıyı sectıgın ıcın .. ılk tokatta tepkını koymadıgın ıcın
aaa bak bir de bu varmış siz yazınca fark ettim acaba fake olabilir miçocuğu babanızın evinden mi getirdiniz 6 ayda?
En son paragraf derken neyi kastetdiniz?En son paragrafa kadar da buraya olumlu şyler yazmaya niyetliydim, ancak en son okuduklarım size dair bi umut bırakmadı içimde.. Sizin adınıza çok uzuldum. Rabbim yardımcınız olsun
aaa bak bir de bu varmış siz yazınca fark ettim acaba fake olabilir mi
Evet,6,5aylik hamileyimha henüz hamilesiniz sanırım..
Sanmıyorum, konu sahibesi Azerbaycan'lı, bu sebeple anlatımında hatalar olabilir.konu fake sanki
Nasil yani anlamadim?aaa bak bir de bu varmış siz yazınca fark ettim acaba fake olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?