Bosanmak

Konu dışı olmasın da siz doktor musunuz bu imla hatalarıyla

Yanlis kisi uc yil boyunca neden dogruydu peki?ilk tokatda cok fazla tepki vermistim,baba evine donmustum
Yanlış kişi 3 yıl boyunca doğru gibi görünebilir çünkü biriyle flört etmek başkadır, evlenip aynı evi paylaşmak başka.
Bazen insanlar evlenene kadar gerçek karakterini göstermezler.

Yanlış kişi 3 yıl boyunca doğru gibi görünebilir çünkü biriyle flört etmek başkadır, evlenip aynı evi paylaşmak başka.
Bazen insanlar evlenene kadar gerçek karakterini göstermezler.
Uc yil nasil kendini gizletir ki?ben kendimde hata ariyorum,ben naptim ki benden boyle sogudu diye

sizi onlarca kez döven biriyle tekrar tekrar barışmanızın mantığı nedir?

ve hala barışma niyetindesiniz ,öldürmesini mi bekliyorsunuz?

Uc yil nasil kendini gizletir ki?ben kendimde hata ariyorum,ben naptim ki benden boyle sogudu diye
3 yılda gizler, 5 yılda.
Bizde bir laf vardır bilir misiniz? Birini tanımak istiyorsan ya aynı içki sofrasına otur ya aynı evi paylaş derler.
Sevgiliyken size iyi davranan biri evlenince gerçek yüzünü gösterir. Anlattığınız kadarıyla siz kötü birşey yapmamışsınız.
Uyurken havlu için tokat yemeniz sizin hatanız değil.

Dovmedi tokat atti,iki kere,bana sesini yukseltdigin icin yaptim diyor.napim eskiden cok iyi biriydi ama

tokat dövmek değil mi?
siz sesinizi yükselttiyseniz o da yükseltseydi.. konuşarak kendini ifade edemeyen bir adamla evlenmişsiniz .. eskiden iyi biri falan değilmiş size gerçek yüzünü göstermemiş sadece..

Ben turk deyilim,o yuzden anlamiyorum.Azerbaycanda universite bitirdim,simdi Turkiyede uzmanlik icin tusa hazirlaniyom
Eğitimli kendi ayaklarının üzerinde durabilen biri neden dayakçı kocasıyla ısrarla barışmak ister ki

bu sevgi böyle

onsuz kalsanız ölür müsünüz ,pisliğin tekiymiş boşanmak kurtuluşunuz olur.

Dovmedi tokat atti,iki kere,bana sesini yukseltdigin icin yaptim diyor.napim eskiden cok iyi biriydi ama
Canim tokat atmak dovmektir dovdu demen icin illa hastanelik mi olman gerekiyor bir tokat olarak küçümseme keske korunsaymissin demekte istemiyorum zaten doktorsun kocami sil onune bak once bebeğini dogur onunla dimdik ayakta dur artik kocana donme kendine yeni bir yol ciz

Ben cok fazla naz yaptim,her kavgada ayrilalim dedim,cok fazla tepki veriyordum her seye,oyuzden benden sogudumu diye dusunuyorum.bir de annesini ablam bize gelince kovmustu,o da soyle olmustu:annesiyle ablam konusurken annesi durmadan biz bosucaz dediyi icin ablam ozaman neden duruyorsuz burda demisti.iste bu nedenlerden dolayi benden sogumus ola bilirmi diye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…