Bosanmak

Siz hala seviyorsunuz eşinizi, bu sebeple acaba bende mi hata diye düşünüyorsunuz. Hiç bir araya gelip son bir kez konuşma şansınız yok mu?

Dovmedi tokat atti,iki kere,bana sesini yukseltdigin icin yaptim diyor.napim eskiden cok iyi biriydi ama
Tokat da şiddet değil mi? Tokadı,kötü muameleyi,hatta aldatılmayı nasıl normalize edebiliyorsunuz?yapmayın allah aşkına.birazdan özünde iyi biri der lafı ağzımıza tıkarsınız.siz ve bebeğiniz kurtulmuş böyle birinden.

Evlenmeden once doktor bana pcos demisti oyuzden ben korunmadim,ilk ayda hamile kali
tokat dövmek değil mi?
siz sesinizi yükselttiyseniz o da yükseltseydi.. konuşarak kendini ifade edemeyen bir adamla evlenmişsiniz .. eskiden iyi biri falan değilmiş size gerçek yüzünü göstermemiş sadece..

Ablan bencede doğrusunu yapmış. Ne demek boşucaz.. ayaklarınızın üstünde duruyoken kimseye minnet etmeyin. Soğuyası varmış soğumuş, soba olsanız fayda etmez..
O çocuk onunla daha büyük yaralar alır. Çok düşünürse çocuğu almakla kaçırmakla tehdit edebilir böyle cibiliyetsiz erkekler.
Sizi savunan güzel bi aileniz var mesleğinizde süper. Harika bi hayat kurabilirsiniz, kendinizi ezdirmeyin..

Bilmiyorum,ben de kendime cok kiziyorum bu kadar uzuldugum icin.nasil bu kadar zayif ola bilirim diye cok sinirliyim kendime

Hem ablam buna gore diz coktu annesinin onunde ozur diledi,bana gore bosaniyorlarsa aff edin dedi.ben de o kavgadan sonra annesini arayib ozur bile diledim.

Bir Adam sana elini kaldirabiliyorsa, ne sana bir hayiri olur ne de yavruna. Yol yakinken gilt bence. Seven Adam birak tokat atmayi sesini bile yükseltmeye kiyamaz.

Bir Adam sana elini kaldirabiliyorsa, ne sana bir hayiri olur ne de yavruna. Yol yakinken gilt bence. Seven Adam birak tokat atmayi sesini bile yükseltmeye kiyamaz.
Ozaman kimseye guvenmemek gerek demek ki,bu kadar insanlar kendini farkli gostere biliyormus.ya insan eski halini goz onune getiyor,anlam veremiyorum boyle olmasina

Hem ablam buna gore diz coktu annesinin onunde ozur diledi,bana gore bosaniyorlarsa aff edin dedi.ben de o kavgadan sonra annesini arayib ozur bile diledim.
Çocuğunuz için yapabileceğiniz herşeyi yapmışsınız. Boşanın demem ben kolay kolay ama bu saatten sonra barışmanız zaten yapılanların dozajının kat kat artması demek..
Bence ezikanneyle babasının yanında büyüyen çocuktansa, dimdik duran hayatımı ona adayan anneyle yaşayan çocuk daha hayırlı ve mutlu olur..

Siz ne kadar iyi düşünen bir insansınız...
Maalesef eşiniz sizi hak etmemiş...
Sizi dövmesine rağmen çok tepki gösterdim diyorsunuz, tabii ki göstereceksiniz tepkinizi...

Soğuma sebebi o kadar çabuk olmaz, eşinizin özü çıkmış ortaya , normalinde sizi saygısı olmamış üzgünüm...

Mutlu olabileceğinize inanıyor musunuz artık evliliğinize devam etseniz bile ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…