Eşimin annesinin amcası oluyor sanırım tam olarak bilmiyorum amaa akraba yani uzaktannasıl yani annen ve esinin amcasımı mslasmıs
Çok teşekkürler yorumunuz için.Kendi ayaklarının üzerinde kalmadığın sürece mutlu olacağını sanmıyorum.
Kendi ailen de vukuatlı !
İki ucu b . klu değnek.
Ayrıca hakim yüz kızartıcı suçun olmadığı taktirde el kadar bebeği zaten sana verir.
SEVGİLER .
Aynen maalesef bu yaptiğini kv her fırsatta yüzüme vurdu..Annenizde.. Pess..
Ama tabi ki vekayet sizde kalir merak etmeyin. Maasiniz da varmis. Eski konulari okumadim ama tasininca sorunlar cozulecekse esinizle konusun. Ya tasincaz duzeleceksin ya da bosanacaz diyin. Bakalim ne diyecek?!
Ohooo. Gemileri yakmis sizinki. 1 sn durmayin o zaman. Bir avukata anlasma metnini hazirlatin. Gerekirse barodan adli yardim talep edin. Arkaniza bakmayin. Size bebisle mutlu gunler diliyorum :)Aynen maalesef bu yaptiğini kv her fırsatta yüzüme vurdu..
Eşime bunu dediğim yada ima ettiğimde boşan ozaman git ozaman ben bıktım sürekli konuşmandan istemiyorum zaten şeklinde cevaplar veriyor.
120 milyara bi ev buldum yeni inşaat.' En az 20 milyar birikim olması lazım şimdi erken felan dedi biraz umutlanmıştım.
Bugün gene konusu acılınca bana bidaha böyle şeyler söyleme burası benim evim ben biyere gitmem dedi. Sen annen baban rahat gelip gitsin diye istiyosun heralde dedi. Tabi benden karşılığını aldı ama sonuçta bunları dedi ve hazmedemiyorum artık.. ah kızım ahh ona kıyamıyorum.. inanın öyle kötüyüm ki ve ona çok bağlıyım 5 dk ayrı kalsam duramıyorum evde ...
Çok teşekkür ederim.. şu araba almak için verdigim paramı bi alayım düzeldi düzeldi yoksa yoluma bakıcam...Ohooo. Gemileri yakmis sizinki. 1 sn durmayin o zaman. Bir avukata anlasma metnini hazirlatin. Gerekirse barodan adli yardim talep edin. Arkaniza bakmayin. Size bebisle mutlu gunler diliyorum :)
İşte benimde bi yanım tam bunları söylüyor. İnanın o boşanan çiftin çocugu bize geliyor ve yanında ben kızımı öptüğümde oda gelip bana sarılıyor felan içim gidiyor. Kızımın da bunları yaşamasını istemiyorum sırf kaynana yüzündenTepki alabilirim belki üyelerden ama adamın aldatması yok, dayak yok, içki yok tek sorun kayInvalide; ortalama insan ömrü 70 yıl yani sabredin biraz daha.Çocuğunuz tek yönlü büyümesin anne ya da baba da belirli süreler kalarak
Kaynananın ölmesini bekleyin mi diyorsunuz? Pes valla ..Tepki alabilirim belki üyelerden ama adamın aldatması yok, dayak yok, içki yok tek sorun kayInvalide; ortalama insan ömrü 70 yıl yani sabredin biraz daha.Çocuğunuz tek yönlü büyümesin anne ya da baba da belirli süreler kalarak
ölmesi için kalkıp dua edin demiyorum ama kimse bu dünyada ebedi degil.belki konu sahibi abartıyor bilemiyorum fakat yuva yıkılmasın temennim buKaynananın ölmesini bekleyin mi diyorsunuz? Pes valla ..
Maalesef keşke abartsam. Anlatmadığım okadar şeyi var ki kv ninölmesi için kalkıp dua edin demiyorum ama kimse bu dünyada ebedi degil.belki konu sahibi abartıyor bilemiyorum fakat yuva yıkılmasın temennim bu
Geleceği düşünün yarın hayatınıza birini alsanız kızınıza nasıl davranacak.Ailenizin evinde tek odanız olacak ama suan kendi evinizde oturuyorsunuz en azından, yaşınız küçük Fevri davranmayinMaalesef keşke abartsam. Anlatmadığım okadar şeyi var ki kv nin
Evet çok doğru. Biraz kendimide hatalı buluyorum aslında.Geleceği düşünün yarın hayatınıza birini alsanız kızınıza nasıl davranacak.Ailenizin evinde tek odanız olacak ama suan kendi evinizde oturuyorsunuz en azından, yaşınız küçük Fevri davranmayin
Anlayışlı olmaya çalışın, kavgada ne söylenmişse söylenmiş ve konu kapanmış tekrar tekrar aklınıza getirmeyin.bu durum sizi agresif yapmaktan bir işe yaramaz.Anne evinde koca evini özlemeyin sonraEvet çok doğru. Biraz kendimide hatalı buluyorum aslında.
Mesela bugun markete gidecektik eşim 6da geldi. Neyse işi cıktı acil gidip halledeyim geleyim felan dedi. çıktı bu sefer annesigile. E bende aradım bağırdım işin varsa git diye. Neymiş hiç annesigili görmeyecekmiymiş.
Zaten eve geldiğin yok ananıda görmeyiver.
İşte böyle şeyler olunca çok kavga çıkarıyorum hele annesinin bana kavgada dediği laflardan sonra onlarla konusmasına bile tahammülüm yok ..
Acaba tel ile görüşsem olur mu ki bi avukatlaGizlice bir avukata git yuzyuze bize anlattiklarini anlat.
Bence cocul sende kalir
Vee hemen bosan
Arkana bile bakma
Yasin cok genc
Ilerde cesaret edemezsin belki
Avukat konularini hic bilmiyorum yani telefonla olur mu bilemem.Acaba tel ile görüşsem olur mu ki bi avukatla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?