- 30 Kasım 2019
- 12.399
- 39.792
- 598
- Konu Sahibi melekim_ahmet
- #41
Çocuklara yapacağınız en büyük iyilik boşanmak olur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu gür sesiniz eşinize çıksaydı keşke.Bık bık tam olarak sen ve türevlerin !!! Şimdi al o minnoş bık bıklığını defol postumdan . Bi de durup sana hesap vericem ! Şuna bak !!!
Peki siz böyle biri mi olmak istiyorsunuz? O yapsın ben de cevabını vereyimle mi geçecek ömrünüz? Huzur yoksa evlilik yoktur, anne mutlu değilse çocukları da mutlu değildir, nasıl olsun ki? Oğlunuz şimdiden öğrenmiş, baba ne yaparsa yapsın anne kalıyor, kendini feda ediyor, hakkını aramıyor. O bizim için beraber kal diyen oğlunuz ergenlik zamanı dönüp size bakmayacak bile. Tek kelimelik cevaplar verecek ve derdiniz umurunda olmayacak. Yapmasaydın diyecek. Bu çok normal çünkü kendilerini keşfediyorlar. Arkadaşları sosyal ortamları geliştikçe daha bireysel oluyor bencilleşiyorlar. Bende iki tane var, biri normale dönmeye başladı diğeriyle hala uğraşıyorum.O adamın yüzüne karşı en yüksek perdeden dile getiriyorum zaten bunu
Ailenizden durumu saklamayın artık.Korkmayın.Ailenize durumu anlatın ve kurtulun yapmayın bunu kendinize ve çocuklarınıza.Çocuklar böyle bir psikopatla mı büyüsün.Merhaba , 10 yıllık evli, 3 çocuklu bir anneyim . Öğretmenim . Eşimle çok sıkıntılı bir evliliğimiz var . Her türlü şiddet var . Çok döndük boşanmanın eşiğinden , çok polis-uzaklaştırma olayları yaşadık . Geldiğimiz noktada hala evliyiz . Çocuklar için… Ama artık tükendim ve bitirmek istiyorum ama bu seferde korkuyorum . Oğlum 8 yaşında ve bana “anne bizim için birlikte kalamaz mısınız ?. Biz babamızı çok seviyoruz “ diyor . Kızım 4 yaşında “ ben babamı özlemek istemiyorum , ondan ayrı yaşamak istemiyorum “ diyor . Ben de korkuyorum .. ya bişey olursa , ya kontrol edemeyeceğim olaylar yaşarsam ya çocuklarım beni suçlarsa, ya çocuklarım bu olaydan çok etkilenip onları kontrol edemeyeceğim bireyler haline dönüşürlerse .. insanlar 2 kişi olarak çocuklarının başlarında durdukları halde sıkıntı yaşıyorlar . Ben tek başıma bunu başaramazsam … … boşananlar veya çevresinde boşanmış birileri olanlar size sormak istiyorum; hep olacak mı bu korku ? Net karar nasıl verilir ? Net karar olduğunu nasıl anlar insan ? Sonrasında pişmanlık yaşanıyor mu??
Bık bık tam olarak sen ve türevlerin !!! Şimdi al o minnoş bık bıklığını defol postumdan . Bi de durup sana hesap vericem ! Şuna bak !!!
annelerine şiddet gösteren bir babayı nasıl seviyor çocuklarınız anlayamadım. ben kendimde boşanmış bir anne babanın cocuğuydum. ben 15 yaşına geldiğimde anca annem cesaret edip boşanmıştı o da sizin gibi öğretmendi. ve sonunda o kavga tartışma ortamından uzaklaştığımız için o kdar huzurum artmıştı ki anlatamam. maddi acıdan zorlanmıştık ama hiçbir şeyi huzura değişmezdim. çocuklarınızın tavrı ilginç geldi. hele ki olaylar polislik seviyelere gelmişken.Merhaba , 10 yıllık evli, 3 çocuklu bir anneyim . Öğretmenim . Eşimle çok sıkıntılı bir evliliğimiz var . Her türlü şiddet var . Çok döndük boşanmanın eşiğinden , çok polis-uzaklaştırma olayları yaşadık . Geldiğimiz noktada hala evliyiz . Çocuklar için… Ama artık tükendim ve bitirmek istiyorum ama bu seferde korkuyorum . Oğlum 8 yaşında ve bana “anne bizim için birlikte kalamaz mısınız ?. Biz babamızı çok seviyoruz “ diyor . Kızım 4 yaşında “ ben babamı özlemek istemiyorum , ondan ayrı yaşamak istemiyorum “ diyor . Ben de korkuyorum .. ya bişey olursa , ya kontrol edemeyeceğim olaylar yaşarsam ya çocuklarım beni suçlarsa, ya çocuklarım bu olaydan çok etkilenip onları kontrol edemeyeceğim bireyler haline dönüşürlerse .. insanlar 2 kişi olarak çocuklarının başlarında durdukları halde sıkıntı yaşıyorlar . Ben tek başıma bunu başaramazsam … … boşananlar veya çevresinde boşanmış birileri olanlar size sormak istiyorum; hep olacak mı bu korku ? Net karar nasıl verilir ? Net karar olduğunu nasıl anlar insan ? Sonrasında pişmanlık yaşanıyor mu??
Merhaba ne karar verdiniz acaba bende aynı korkuları yaşıyorum daMerhaba , 10 yıllık evli, 3 çocuklu bir anneyim . Öğretmenim . Eşimle çok sıkıntılı bir evliliğimiz var . Her türlü şiddet var . Çok döndük boşanmanın eşiğinden , çok polis-uzaklaştırma olayları yaşadık . Geldiğimiz noktada hala evliyiz . Çocuklar için… Ama artık tükendim ve bitirmek istiyorum ama bu seferde korkuyorum . Oğlum 8 yaşında ve bana “anne bizim için birlikte kalamaz mısınız ?. Biz babamızı çok seviyoruz “ diyor . Kızım 4 yaşında “ ben babamı özlemek istemiyorum , ondan ayrı yaşamak istemiyorum “ diyor . Ben de korkuyorum .. ya bişey olursa , ya kontrol edemeyeceğim olaylar yaşarsam ya çocuklarım beni suçlarsa, ya çocuklarım bu olaydan çok etkilenip onları kontrol edemeyeceğim bireyler haline dönüşürlerse .. insanlar 2 kişi olarak çocuklarının başlarında durdukları halde sıkıntı yaşıyorlar . Ben tek başıma bunu başaramazsam … … boşananlar veya çevresinde boşanmış birileri olanlar size sormak istiyorum; hep olacak mı bu korku ? Net karar nasıl verilir ? Net karar olduğunu nasıl anlar insan ? Sonrasında pişmanlık yaşanıyor mu??
Keşke benimde bir mesleğim olsaydı hemencecik boşarim kocamı.sizin elinizde imkan var ..bende şiddet yok aldatılma var bende de üç çocuk var .. küçüğü biraz büyüyünce çalışıp ayaklarımın üstünde durup tekmeyi basacağız günü dört gözle bekliyorumMerhaba , 10 yıllık evli, 3 çocuklu bir anneyim . Öğretmenim . Eşimle çok sıkıntılı bir evliliğimiz var . Her türlü şiddet var . Çok döndük boşanmanın eşiğinden , çok polis-uzaklaştırma olayları yaşadık . Geldiğimiz noktada hala evliyiz . Çocuklar için… Ama artık tükendim ve bitirmek istiyorum ama bu seferde korkuyorum . Oğlum 8 yaşında ve bana “anne bizim için birlikte kalamaz mısınız ?. Biz babamızı çok seviyoruz “ diyor . Kızım 4 yaşında “ ben babamı özlemek istemiyorum , ondan ayrı yaşamak istemiyorum “ diyor . Ben de korkuyorum .. ya bişey olursa , ya kontrol edemeyeceğim olaylar yaşarsam ya çocuklarım beni suçlarsa, ya çocuklarım bu olaydan çok etkilenip onları kontrol edemeyeceğim bireyler haline dönüşürlerse .. insanlar 2 kişi olarak çocuklarının başlarında durdukları halde sıkıntı yaşıyorlar . Ben tek başıma bunu başaramazsam … … boşananlar veya çevresinde boşanmış birileri olanlar size sormak istiyorum; hep olacak mı bu korku ? Net karar nasıl verilir ? Net karar olduğunu nasıl anlar insan ? Sonrasında pişmanlık yaşanıyor mu??
3 çocuğu da aileler sizden habersiz yaptı sanırım. Böyle evliliklerde olumsuz her şey var ama en önemlisi hep 2-3 çocuk var. Hem çocuk yapıp hem de çocuklar için katlanıyorum demek çok komik değil mi yaaa. Hadi biri kaza olsun hadi ikisi kaza olsun. Eee 3?En büyük pişmanlığım 10 yıl önce boşamamış olmam .Aslında çok dik ve kararlı bi karakterimdir ama Doğuluyuz biz. Aileme şiddetten bahsetmedim hiç . Çünkü bahsetsem işler asla istemeyeceğim yerlere gidecek . Bu adamla evlenmeyi ben seçtim , ailem sırf ben seçtim diye olur dediler. Kendi kararlarım yüzünden aileme sıkıntı yaşatmak istemedim. Şiddetten bahsetmeyince diğer sebepler çok basit geldi aileme . Mümkün değil izin vermediler boşanmama . Onun ailesi de sürekli baskı yaptı kendisine düzelir gibi oldu hep düzelmedi . Şimdi de çocukları susturamıyorum. Çocuklar küçükken onların yerine karar vermek kolay oluyor . Ama büyüyüp kendilerini ifade ettiklerinde her bir sözleri yürek yakıyor
Ortada evlilik yok kiMerhaba , 10 yıllık evli, 3 çocuklu bir anneyim . Öğretmenim . Eşimle çok sıkıntılı bir evliliğimiz var . Her türlü şiddet var . Çok döndük boşanmanın eşiğinden , çok polis-uzaklaştırma olayları yaşadık . Geldiğimiz noktada hala evliyiz . Çocuklar için… Ama artık tükendim ve bitirmek istiyorum ama bu seferde korkuyorum . Oğlum 8 yaşında ve bana “anne bizim için birlikte kalamaz mısınız ?. Biz babamızı çok seviyoruz “ diyor . Kızım 4 yaşında “ ben babamı özlemek istemiyorum , ondan ayrı yaşamak istemiyorum “ diyor . Ben de korkuyorum .. ya bişey olursa , ya kontrol edemeyeceğim olaylar yaşarsam ya çocuklarım beni suçlarsa, ya çocuklarım bu olaydan çok etkilenip onları kontrol edemeyeceğim bireyler haline dönüşürlerse .. insanlar 2 kişi olarak çocuklarının başlarında durdukları halde sıkıntı yaşıyorlar . Ben tek başıma bunu başaramazsam … … boşananlar veya çevresinde boşanmış birileri olanlar size sormak istiyorum; hep olacak mı bu korku ? Net karar nasıl verilir ? Net karar olduğunu nasıl anlar insan ? Sonrasında pişmanlık yaşanıyor mu??