Boşanmaktan korkuyorum

O seni gözden çıkarmasa sen yine ona baygınsın yani!!!
Ya diycem çok şey varda sinirimi ziplatmayayim
Ya ne kadar kolay geliyor size zaten sevsemde kararimi verdim ben boşanmaktan duyduğum kaygıyi bir nebze olsun azaltmaktan yanayım sizse bu şekilde yorum yaparak daha çok üzüyosunuz beni

Bitir bu ilişkiyi sakın korkma o dayaklar dahada ilerleyecek isin içine çoluk çocuk karışmadan bitir.5aylik ecllkte bunu yapan d cam etettirir kararının arkasında dur.karsi tarafı tahrik etmeyin laf uzatmayı bitirin bencede

Bence eşinizin cinsel sorunları var. Sevgiliyken bunu saklayabildi ama şimdi mümkün değil ve bunu kapatmak için kavga çıkarıyor ki sıra cinsellige gelmesin.

O sizi döverken de sevmeye devam ediyor musunuz?
Şahit oluyoruz ki kocasını seven kadınlar da ne yazikki şiddet görebiliyor.benimkide öyle yani inanin ne diyeceğimi bilmiyorum şiddete kesinlikle karşıyım ben boşanmak için zaten ailemle konuştum ben kocami seviyorum ya beni boşarsa demiyorum ben boşanınca nasıl bi boşluğa düşerim nasıl kolay atlatirim bunu öğrenmek istiyorum

Boşanınca bir süre üzgün boşlukta olursun çektiklerini yaşadıkların vs ama mutsuz bir evlilikten da iyi durumda olursun.hakkinizda hayırlısı

Seviyor musunuz bu pisliği. Bu şekilde aile meselelerine hiç yorum yapmam ama dayanamadım. 4 yaşındaki yeğeninizin yanında sizi dövmeye kalkan adamı mı seviyorsunuz gerçekten... Allah yardımcınız olsun. Hamileyim, doğuma yaklaşık 2 hafta kaldı ve tüm kalbimle bu kötü günlerden kurtulmanızı diliyorum. İnşallah feraha kavuşursunuz... Böyleleriyle aynı havayı soluduğumuzu bilmek bile ne kötü...

Sanırım sözlerim yanlış anlaşıldı ben kocam beni dövdü ama olsun Seviyorum döver demiyorum boşanmak adına zaten gerekli süreci başlatacağım sadece bu süreçte yaşayacağım travmayi nasıl anlatırım yada boşanmak nasıl bir duygu nasıl boğazımdaki düğüm gider destek almak istiorum sizden

bosanınca sıze zarar verir diye korksanız anlardım...ya esımın bır kere bile elını sakayla 18 yıllık evliyim gormedım...cok sukur evınede bakan biri ..yanlıs anlamayın bunu ovunme ııcn degil. genede ılerde ne olur Allah bilir hayat bu ..bosanmada olabilir diye hayata bakıyorum..sız sıddet gordunuz birini sevmekten bahsedıyorsunuz..valla hayret ediyorum ama kınamıyorum...

Herkesin yaşadığı travma ayrıdır şimdi size ne kadar ne deseler de herşeyi siz yaşıcağınız için muhakkak sonuçları değişecektir başta arkadaşların dediği gibi çok boşluğa düşüp zorlanırsınız ama çocuk olmadığı için sorumluluğunuz tek kendinize olacağı için daha rahat atlatırsınız Allah’ın izniyle daha iyi biriyle yeniden bir arada olursunuz olmak isterseniz tabi ki sonrası Allah Kerim Allah yar ve yardımcınız olsun yuva kurmak kolay değil bozmakta kolay değil zorlukları olsa da sonu mutluluk olcak nasipse.

hıcbırsey olmaz ..hayat bırkısıyle yurumuyor...yenıden hayat kurarsınız kendinize...ısınıze gucunuze bakarsınız...tek bosanan siz degilsiniz...hergun olmektense ruhen...hayatınıza baska amaclar hedefler koyarsınız.

Ne desem bilemedim, madem seviyorsuniz gidin ayaklarina kapanin belki affeder mi diyelim ne diyelim.

Sanırım sözlerim yanlış anlaşıldı ben kocam beni dövdü ama olsun Seviyorum döver demiyorum boşanmak adına zaten gerekli süreci başlatacağım sadece bu süreçte yaşayacağım travmayi nasıl anlatırım yada boşanmak nasıl bir duygu nasıl boğazımdaki düğüm gider destek almak istiorum sizden

Dünyadaki ilk boşanan siz olmayacaksınız.Binlerce kadın boşaniyor,atlatiyor ve çoğu hayatına mutlu bir şekilde devam ediyor.
Üstelik sizin çocuğunuz da yok,işiniz daha kolay.

Şunu düşünün, dayak yerken hissettiklerinizden daha kotu olmayacak.

Gelecekteki güzel günlere bir kapı açmak mi,yoksa bu cehennemi (yarın çocukta olunca) katmerli yaşamak mı ?

Ne desem bilemedim, madem seviyorsuniz gidin ayaklarina kapanin belki affeder mi diyelim ne diyelim.
Lütfen verdiğim bütün cevapları okuyarak yorum yapın benim kimseden af dilediğin yok ve her nekadar şikayetçi olmasamda kamu davası açıldı bende buna istinaden tedbir kararı cıkarttirdim zaten sanırım ben söylemek istediklerimi yanlış telafuz ediyor veya siz anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz !

Dünyadaki ilk boşanan siz olmayacaksınız.Binlerce kadın boşaniyor,atlatiyor ve çoğu hayatına mutlu bir şekilde devam ediyor.
Üstelik sizin çocuğunuz da yok,işiniz daha kolay.

Şunu düşünün, dayak yerken hissettiklerinizden daha kotu olmayacak.

Gelecekteki güzel günlere bir kapı açmak mi,yoksa bu cehennemi (yarın çocukta olunca) katmerli yaşamak mı ?
O kadar rahatlatıcıki söyledikleriniz şu an bunları okumak özgüvenimi yerine getirmekle birlikte verdiğim kararın doğruluğunu da teyit ediyor çok teşekkür ederim

dayak yemeyi hiçbir kadına yakıştıramıyorum.kendinizi bu kadar değersiz görmeyin,kendinize olan özsaygınızı arttırın ve böyle bir aşağılanmayı asla kabul etmeyin lütfen.Size dayak atmasını koz olarak kullanmanız suça ortaklık etmek gibi birşey yapmayın.

="elo_22, post: 55320301, member: 878720"]Nerden bu sonuca vardınız acaba çok merak ettim belki cinsel hayatları vardı
Nerden bu sonuca vardınız acaba çok merak ettim belki cinsel hayatları vardı
daha önceki konuma bakın demiş ben de baktım. Ve 4 aylık evliliğin ilk iki buçuk ayında olmamis ve adam daha ilk geceden sırtını dönüp yatmış oradan öyle düşündüm. Bir de dört yıl sevgili olmuskar ve hiç böyle huyları yokmuş adamin çıkarım yaptım öyle

daha önceki konuma bakın demiş ben de baktım. Ve 4 aylık evliliğin ilk iki buçuk ayında olmamis ve adam daha ilk geceden sırtını dönüp yatmış oradan öyle düşündüm. Bir de dört yıl sevgili olmuskar ve hiç böyle huyları yokmuş adamin çıkarım yaptım öyle
Hmm anladım o zaman dediğiniz doğrudur çünkü evliliği gerçekten etkileyen bir konu

="elo_22, post: 55320939, member: 878720"]Hmm anladım o zaman dediğiniz doğrudur çünkü evliliği gerçekten etkileyen bir konu
Yani ben de öyle düşünüyorum. Daha cicim ayı diye adlandırdığımız dönemde iki kere dayak fazla hele yeğeninin yanında üstüne yürümesi facia. En kabasi bile bir altı ay durur diye düşünüyorum ama erkekleri anlamak da zor kesin bişey de diyemiyoruz.

Back
X