- 13 Eylül 2011
- 5.254
- 13.271
- 448
- Konu Sahibi vesikaliyarim
-
Anlatmadığı bir şeyler var.Beni biriyle tanıştırmak istedi bi tanıdık...Tabi ortam malum şu an korona vs, ilk bi telde konuştuk.Adamın 13 yaşında bir cocugu var ve boşanmış..Kamuda yönetici...İkinci konuşmada sohbet biraz daha detaylandığı için çok özel değilse neden ayrıldığını sormak istedim...
Adamın dediği şu: her şey cok iyiydi, hiçbi sorun yoktu, birgün pat diye boşanmak istediğini söyledi. Nedenini sormadın mı dedim, sordum yanlış karardı bu evlilik demiş sadece...Başka hiçbişi söylememiş..Kadın psikologa gidiyormuş ve oyşe karar almış.Dedim ki önceden hiçbi soğukluk hissetmedin mi veya hiçbişeyden şikayet etmedi mi? Hayır dedi...Geri dondureyim kararından diye yurtdısına goturmus gezmeğe, orda da hafif bi ısınma, konusma olsa bak bu geri donecegim anlamına gelmez, fikrim sabit diyormuş kadın..
Sonuçta sebep belirtmeden ayrılan ex eş...Sizce böyle bişi doğru olabilir mi? Sadece soğudum sebep yok diyerek yuva yıkan var mıdır
Pff çok sıkıcı...buram buram aslan burcu egosu kokuyor ortalıkAynen
Zaten sürekli kendinden bahsetti...Ben soyle yapatım, soyle alışkanlığım, akşam sunu yaparım vs...sen neler yaparsın diyen yok
Ciddiyse ilişkiniz kanıtlasın . Uyaptan e-devlet şifresiyle bosanma dosyasınin kapsamini evrakları gorebilirsin. Bakman gereken bosanma dilekcesiyle gerekçeli karar. Tanik ifadeleri. :) onune gelen bosancaz deyince bosanamaz oyle.Beni biriyle tanıştırmak istedi bi tanıdık...Tabi ortam malum şu an korona vs, ilk bi telde konuştuk.Adamın 13 yaşında bir cocugu var ve boşanmış..Kamuda yönetici...İkinci konuşmada sohbet biraz daha detaylandığı için çok özel değilse neden ayrıldığını sormak istedim...
Adamın dediği şu: her şey cok iyiydi, hiçbi sorun yoktu, birgün pat diye boşanmak istediğini söyledi. Nedenini sormadın mı dedim, sordum yanlış karardı bu evlilik demiş sadece...Başka hiçbişi söylememiş..Kadın psikologa gidiyormuş ve oyşe karar almış.Dedim ki önceden hiçbi soğukluk hissetmedin mi veya hiçbişeyden şikayet etmedi mi? Hayır dedi...Geri dondureyim kararından diye yurtdısına goturmus gezmeğe, orda da hafif bi ısınma, konusma olsa bak bu geri donecegim anlamına gelmez, fikrim sabit diyormuş kadın..
Sonuçta sebep belirtmeden ayrılan ex eş...Sizce böyle bişi doğru olabilir mi? Sadece soğudum sebep yok diyerek yuva yıkan var mıdır
1 yıl dedi
durduk yere boşanmak isteyeni neden tatile götüresin ki.
bu hareketi benim bildiğim Şuclu erkekler yapar
Ciddiyse ilişkiniz kanıtlasın . Uyaptan e-devlet şifresiyle bosanma dosyasınin kapsamini evrakları gorebilirsin. Bakman gereken bosanma dilekcesiyle gerekçeli karar. Tanik ifadeleri. :) onune gelen bosancaz deyince bosanamaz oyle.
Anlatmadığı bir şeyler var.
Kesin..
En az 14 15 yıllık evlilik açıklama yapmadan bitmez. Bir kadın kendini açıklamadan noktayı koymaz. Ya da evlilik bir olay olmadan bitmez..
Size boşanma protokolünü göstersin..
Eğer göstermiyorsa şans vermeyin..
Aklimda soru işaretleri varken ilişkiye başlayamam deyin.
Bir de sizin çocuğunuz yok. Eğer aday bulunmaz hint kumaşı değilse; çocuksuz birinin çocuklu biriyle evliliği çok zor olur. Sizinde çocuğunuz olsaydı olurdu. Bir de çocuğu tam ergenlikte..onun bir sürü haliyle ergenlik sorunu olacak..ben olsam tercih etmezdim.
Kadın psikoloğa gidiyor ama neden? Boşanma kararını veren kadın adamla yurtdışı tatiline çıkıyor. Bu bana, adamın kadına ilgisiz ve sevgisini göstermeyen bir tip olduğu gibi geldi. Belki de sadece hisleri bitmiştir olabilir.
Bence vardır bunalmıştır bişeyler yaşamak istiyordurBeni biriyle tanıştırmak istedi bi tanıdık...Tabi ortam malum şu an korona vs, ilk bi telde konuştuk.Adamın 13 yaşında bir cocugu var ve boşanmış..Kamuda yönetici...İkinci konuşmada sohbet biraz daha detaylandığı için çok özel değilse neden ayrıldığını sormak istedim...
Anlatmadığı bir şeyler var.
Kesin..
En az 14 15 yıllık evlilik açıklama yapmadan bitmez. Bir kadın kendini açıklamadan noktayı koymaz. Ya da evlilik bir olay olmadan bitmez..
Size boşanma protokolünü göstersin..
Eğer göstermiyorsa şans vermeyin..
Aklimda soru işaretleri varken ilişkiye başlayamam deyin.
Bir de sizin çocuğunuz yok. Eğer aday bulunmaz hint kumaşı değilse; çocuksuz birinin çocuklu biriyle evliliği çok zor olur. Sizinde çocuğunuz olsaydı olurdu. Bir de çocuğu tam ergenlikte..onun bir sürü haliyle ergenlik sorunu olacak..ben olsam tercih etmezdim.
Uyap ya da protokolü getirsin. Sebep yazar mutlaka. Ya sacma ya bana oyle geldi. Birde bosanan erkekler kendine asla suç bulmaz. Yani onun kendine suc bulmasi demek gunesin batidan dogmasi demek bence. Hepsi mutlaka aldatilmistir. Hepsi sucsuzdur. Bir arkadas vardi is yerinde esim beni aldattu ondan bosadim derdi. Gercegi ise esini saclarindan surukluyo eve kapatiyoer. 3 ay evde iskence ediyor. Kizi suruklerken saclarinin bir kismi elinde kalio. Ailesine bicak cekmio. Aldatma falanda yok . Kadin bosanmadan sonra 3 sene sonra eski sevgiliyle evlenmis duydugum Yani ben hatasizim o zaten beni aldatmis kanitlayamadim diye kendi kafasibda kuruyor. Komsusu akrabam o anlatmisti banada.Protokol imzalamışlar , anlaşmalı olunca 5dakkada bitiyor dedi
Anladim..sizde haklısınız. Olabilir tabi ki.Bu aday için demiyorum ama 40 yasına geldim, bu yaslarda da cocuklu hep
Sizin içinize sinmiyor gibi..Kadın bosanalın diyor, sonra bu belki toparlarız diye ydısına cıkarıyor kadını, orda da kadın soguk durmus , hep alışveriş yapmış dediğine göre...Ne adam ama, kendinden soguyan kadını ödül olatak ydısına götüreni de görmedim...erkeklere ben senden sogudum desen, senden once sogurlar...
Onun dısında kendi evlerinde oturuyorlarmış, ayrılınca o evi kiraya vermişler, kirası cocugun eğitim masrafını karsılayacakmış...adam da 1+1 kiraya çıkmış...kadın ne ev mi almış, kiraya mı cıkmıs bilmiyorum ama bu da saçma geldi
Kesinlikle yalandır bu kimse sebebaiz yere boşanmaz yuvasını yılmazBeni biriyle tanıştırmak istedi bi tanıdık...Tabi ortam malum şu an korona vs, ilk bi telde konuştuk.Adamın 13 yaşında bir cocugu var ve boşanmış..Kamuda yönetici...İkinci konuşmada sohbet biraz daha detaylandığı için çok özel değilse neden ayrıldığını sormak istedim...
Bir arkadasım bosandı boyle 4 yasında suan kızlari 2 yıl oluyor bosanalı.Beni biriyle tanıştırmak istedi bi tanıdık...Tabi ortam malum şu an korona vs, ilk bi telde konuştuk.Adamın 13 yaşında bir cocugu var ve boşanmış..Kamuda yönetici...İkinci konuşmada sohbet biraz daha detaylandığı için çok özel değilse neden ayrıldığını sormak istedim...
Avmde bakimsiz gezerken telefon numarasi alinan ve takip edilen kadınsın ne cirkin şansı estağfurullahNe bileyim ben, çirkin şansı yok demekki
Hem böylesi denecek kadar bi durum yok burda
Yani benim eski eşte anlaşamıyoruz soğudum diye ayrılmak istedi. O yüzden mümkündür. Tabi başka faktörlerde vardır ama dile gelen bu kadarıdır. Doğru olma ihtimalide var eksik anlatma ihtimalide.Beni biriyle tanıştırmak istedi bi tanıdık...Tabi ortam malum şu an korona vs, ilk bi telde konuştuk.Adamın 13 yaşında bir cocugu var ve boşanmış..Kamuda yönetici...İkinci konuşmada sohbet biraz daha detaylandığı için çok özel değilse neden ayrıldığını sormak istedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?