Boşanmalarına hiçbi sebep yokmuş

Anlatmadığı bir şeyler var.
Kesin..
En az 14 15 yıllık evlilik açıklama yapmadan bitmez. Bir kadın kendini açıklamadan noktayı koymaz. Ya da evlilik bir olay olmadan bitmez..
Size boşanma protokolünü göstersin..
Eğer göstermiyorsa şans vermeyin..
Aklimda soru işaretleri varken ilişkiye başlayamam deyin.

Bir de sizin çocuğunuz yok. Eğer aday bulunmaz hint kumaşı değilse; çocuksuz birinin çocuklu biriyle evliliği çok zor olur. Sizinde çocuğunuz olsaydı olurdu. Bir de çocuğu tam ergenlikte..onun bir sürü haliyle ergenlik sorunu olacak..ben olsam tercih etmezdim.

Ciddiyse ilişkiniz kanıtlasın . Uyaptan e-devlet şifresiyle bosanma dosyasınin kapsamini evrakları gorebilirsin. Bakman gereken bosanma dilekcesiyle gerekçeli karar. Tanik ifadeleri. :) onune gelen bosancaz deyince bosanamaz oyle.

durduk yere boşanmak isteyeni neden tatile götüresin ki.
bu hareketi benim bildiğim Şuclu erkekler yapar

Evlilik değil tabi ki ama uzun süreli ilişkimden ( +5 yıl ) bır anda ortada bir sebep yokken ayrılmıştım. Tabi o zamanlar 24 25 yaşındaydım. İlişki oturmuş tüm sorunlar bitmişti ve hatta son 2 senesi tek amacı beni mutlu etmek olan bı adam haline gelmişti. Ama eski yaşananları içten içe biriktirdiğimi her ne kadar değişmiş olsa da benim de değiştiğimi ve istediğim kişinin o olmadığını farkettim. Aldatma şiddet vs yoktu ama zaman gectikce ya da biz büyüdükçe aynı cizgide yuruyeneyrcegimizi düşünup bitirmiştim. Bazen ayrılıklarda suç ya da suçlu olmaz. Hayata başka yerden bakarsın ve geç olmadan önüne bakarsın.

Protokol imzalamışlar , anlaşmalı olunca 5dakkada bitiyor dedi

Bu aday için demiyorum ama 40 yasına geldim, bu yaslarda da cocuklu hep

Toparlayabir miyiz düzelir miyiz diye götürmüş te orda sacmalıklar var...kadın boşanalım dediyse neden ydısına geldi gezmeye dedim..hiç çıkmamıştı gelmek istedi dedi, ama orda da soguktu hep alışveriş falan yaptı dedi...

Bence vardır bunalmıştır bişeyler yaşamak istiyordur

Kadın bosanalın diyor, sonra bu belki toparlarız diye ydısına cıkarıyor kadını, orda da kadın soguk durmus , hep alışveriş yapmış dediğine göre...Ne adam ama, kendinden soguyan kadını ödül olatak ydısına götüreni de görmedim...erkeklere ben senden sogudum desen, senden once sogurlar...

Onun dısında kendi evlerinde oturuyorlarmış, ayrılınca o evi kiraya vermişler, kirası cocugun eğitim masrafını karsılayacakmış...adam da 1+1 kiraya çıkmış...kadın ne ev mi almış, kiraya mı cıkmıs bilmiyorum ama bu da saçma geldi

Protokol imzalamışlar , anlaşmalı olunca 5dakkada bitiyor dedi
Uyap ya da protokolü getirsin. Sebep yazar mutlaka. Ya sacma ya bana oyle geldi. Birde bosanan erkekler kendine asla suç bulmaz. Yani onun kendine suc bulmasi demek gunesin batidan dogmasi demek bence. Hepsi mutlaka aldatilmistir. Hepsi sucsuzdur. Bir arkadas vardi is yerinde esim beni aldattu ondan bosadim derdi. Gercegi ise esini saclarindan surukluyo eve kapatiyoer. 3 ay evde iskence ediyor. Kizi suruklerken saclarinin bir kismi elinde kalio. Ailesine bicak cekmio. Aldatma falanda yok . Kadin bosanmadan sonra 3 sene sonra eski sevgiliyle evlenmis duydugum Yani ben hatasizim o zaten beni aldatmis kanitlayamadim diye kendi kafasibda kuruyor. Komsusu akrabam o anlatmisti banada.

Sizin içinize sinmiyor gibi..
Şu an konuşuyor musunuz?

Kesinlikle yalandır bu kimse sebebaiz yere boşanmaz yuvasını yılmaz

Bir arkadasım bosandı boyle 4 yasında suan kızlari 2 yıl oluyor bosanalı.
Kafamı dinlemek istiyorum evliligin bana gore olmadigini dusunuyorum sorumluluk beni yordu dedi belki ilerde yine barisiriz kendime gelmem lazim dedi.
Baska sebep yok dedi
Dısardan bakildiginda bizimde gordugumuz tanık oldugumuz bir sey olmadı.
Bazen olabiliyor demek ki diye dusunmustum bazısı aldatilir dayak yer ama devam eder bazısı bunalir kendimi dinlemek istiyorum der bosanır..
Yani bu birazda sanırım maddiyatın getirmis oldugu rahatlik olabilir mi bilemiyorum tabii ki...
Olabiliyor mu oldugunu gordum sadece dogru mu yanlıs mi bilemem.

Yani benim eski eşte anlaşamıyoruz soğudum diye ayrılmak istedi. O yüzden mümkündür. Tabi başka faktörlerde vardır ama dile gelen bu kadarıdır. Doğru olma ihtimalide var eksik anlatma ihtimalide.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…