- 27 Aralık 2020
- 72
- 88
- 8
- Konu Sahibi vesikaliyarim
-
Eski eşi bir uzman eşliğinde boşanmaya karar veriyor çoluk çocuğa rağmen. Benim kafamda kocaman bir soru işareti oluşurdu.Beni biriyle tanıştırmak istedi bi tanıdık...Tabi ortam malum şu an korona vs, ilk bi telde konuştuk.Adamın 13 yaşında bir cocugu var ve boşanmış..Kamuda yönetici...İkinci konuşmada sohbet biraz daha detaylandığı için çok özel değilse neden ayrıldığını sormak istedim...
Adamın dediği şu: her şey cok iyiydi, hiçbi sorun yoktu, birgün pat diye boşanmak istediğini söyledi. Nedenini sormadın mı dedim, sordum yanlış karardı bu evlilik demiş sadece...Başka hiçbişi söylememiş..Kadın psikologa gidiyormuş ve oyşe karar almış.Dedim ki önceden hiçbi soğukluk hissetmedin mi veya hiçbişeyden şikayet etmedi mi? Hayır dedi...Geri dondureyim kararından diye yurtdısına goturmus gezmeğe, orda da hafif bi ısınma, konusma olsa bak bu geri donecegim anlamına gelmez, fikrim sabit diyormuş kadın..
Sonuçta sebep belirtmeden ayrılan ex eş...Sizce böyle bişi doğru olabilir mi? Sadece soğudum sebep yok diyerek yuva yıkan var mıdır
yanlış anlamayın da ne gerek var ayrılmış çocuklu adamla?
zor olmaz mı sizin için
Eski eşi bir uzman eşliğinde boşanmaya karar veriyor çoluk çocuğa rağmen. Benim kafamda kocaman bir soru işareti oluşurdu.
Hic inanmadim inanilmaz sacma geldi, gunah almayayim tabi de ..Beni biriyle tanıştırmak istedi bi tanıdık...Tabi ortam malum şu an korona vs, ilk bi telde konuştuk.Adamın 13 yaşında bir cocugu var ve boşanmış..Kamuda yönetici...İkinci konuşmada sohbet biraz daha detaylandığı için çok özel değilse neden ayrıldığını sormak istedim...
Adamın dediği şu: her şey cok iyiydi, hiçbi sorun yoktu, birgün pat diye boşanmak istediğini söyledi. Nedenini sormadın mı dedim, sordum yanlış karardı bu evlilik demiş sadece...Başka hiçbişi söylememiş..Kadın psikologa gidiyormuş ve oyşe karar almış.Dedim ki önceden hiçbi soğukluk hissetmedin mi veya hiçbişeyden şikayet etmedi mi? Hayır dedi...Geri dondureyim kararından diye yurtdısına goturmus gezmeğe, orda da hafif bi ısınma, konusma olsa bak bu geri donecegim anlamına gelmez, fikrim sabit diyormuş kadın..
Sonuçta sebep belirtmeden ayrılan ex eş...Sizce böyle bişi doğru olabilir mi? Sadece soğudum sebep yok diyerek yuva yıkan var mıdır
Her şey olabilir, belki eşcinsel olduğunu fark etti, belki sebep yok heyecan istiyor...Hatta ex eşin annesi demiş kızıma büyü mü yapıldı noldu falan demiş sözde...yani insan annesiyle de mi paylaşmaz bişi oyle içine atıp mı gider
Bunlar hep olabilir de adamın bunların hiçbirinden habersiz olması mümkün değil benceOlabilir neden olmasın ki , sevgi bitebilir. Belki adamla mutlu değildi, kadın sosyal adam asosyaldı, belki aralarında cinsellik bitmişti vs vs İnsanlar normal bir şekilde de ayrılabilir zamanla tükenmiş Olabilir herşey.
Bakin herkes esinden cesitli sebeplerle ayrilabilir ama bir anne cocugunun babasindan agir seyler yasamadan ayrilmaz.Agir seyler kisiden kisiye değişebilir kimine aldatma agir sebeptir kimine esinin ilgisiz olmasi kimine maddi zorluk vs degisir.Boyle sacma bir sey olmaz yani.Hakim mahkemede sormamis mi ne gerekceyle bosandigini.En iyi ihtimal siddetli gecimsizliktir.''gecimsizlik" yani adamin ayriligin nedenini bilmemesi imkansizBeni biriyle tanıştırmak istedi bi tanıdık...Tabi ortam malum şu an korona vs, ilk bi telde konuştuk.Adamın 13 yaşında bir cocugu var ve boşanmış..Kamuda yönetici...İkinci konuşmada sohbet biraz daha detaylandığı için çok özel değilse neden ayrıldığını sormak istedim...
Elbette böyle bir ihtimal var. Ancak gerçek olup olmadığını anlamak için dava dosyasını isterdim ben. Malum hem erkek hem kadın sorunlu olabiliyorBeni biriyle tanıştırmak istedi bi tanıdık...Tabi ortam malum şu an korona vs, ilk bi telde konuştuk.Adamın 13 yaşında bir cocugu var ve boşanmış..Kamuda yönetici...İkinci konuşmada sohbet biraz daha detaylandığı için çok özel değilse neden ayrıldığını sormak istedim...
Olabılır .Kafın sevmıyodur demekkı .Olmaz dıye bısey yok .Beni biriyle tanıştırmak istedi bi tanıdık...Tabi ortam malum şu an korona vs, ilk bi telde konuştuk.Adamın 13 yaşında bir cocugu var ve boşanmış..Kamuda yönetici...İkinci konuşmada sohbet biraz daha detaylandığı için çok özel değilse neden ayrıldığını sormak istedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?