Boşanmalı mıyım boşanmamalı mıyım

Adam kendi cocuguna bakmıyor ne bağ kurması? 10 sene sonra gidecek dişimi sıkıyorum diyor. Bunları yaşamaya gerek yok yorum yapmak için. Ev demek huzur demek ve o çocuk huzursuz, bitti nokta.

Çocuğunu istemeyen adamı sevmemek kolay bence. Niye bu kadar acele evlendiğini hiç anlayamadım zaten. Neyse umarım her şey daha iyi olur.

sizi gercekten önemseyen biri oğlunuzla bağ kurmaya çalışırdı. belki de biraz mantık evliliğidir onun için boşanmak istemiyor. evliliğiniz sürdükçe bu iç huzursuzluğunuz devam edecek en iyisi cok yıpranmadan bitirmek yine de hakkınızda hayırlısı olsun.

Of gerçekten şimdiden anlattığınız gibi kıskanıyor çocuk gibi.Bu işi yapabilmek icin gercekten insan üstü iyi biri olması lazım. Bn zaten kötü bir baba secerek zamanında ona en büyük kötülüğü yaptığımı düşünüyorum o yuzden vicdanım susmuyor bir de bununla daha da kötülük yapmak istemiyorum bir de bende maddiyat artacak gibi bir artı da yok.Tamm iyi para kazanıyor ama yönetmeyi hiç bilmiyor ayrıca çocuk yapıp bes yılımı daha çöp yapmak istemiyorum

Benim sevdgmi, canımın parçasını sevmeyene sevgi duyamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…