Boşanmalı mıyım kabullenmeli miyi

Aşk evliliği diyorsunuz bu nasıl aşk ? Aşk için sana ve ailene katlanması gerek ,ama katlanmıyor ,aşk için fedakarlık gerek oda yok demek ki aşk çoktan bitmiş sevgiyede dönüşmemiş , egoistçe ben isterzln sende yaparsına dönüşmüş istedikleride kabul edilir değil bence bir aile büyüğünü bulundurun ki aranızdaki düğümleri çözsün her 2nizinde dediği olmasın orta yol bulunsun , aşk evliliklerine inanmıyorum en çok boşanan kesimde bunlar zaten

Aşk evliliği diyorsunuz bu nasıl aşk ? Aşk için sana ve ailene katlanması gerek ,ama katlanmıyor ,aşk için fedakarlık gerek oda yok demek ki aşk çoktan bitmiş sevgiyede dönüşmemiş , egoistçe ben isterzln sende yaparsına dönüşmüş istedikleride kabul edilir değil bence bir aile büyüğünü bulundurun ki aranızdaki düğümleri çözsün her 2nizinde dediği olmasın orta yol bulunsun , aşk evliliklerine inanmıyorum en çok boşanan kesimde bunlar zaten
Böyle evlenip mutlu olanda çok tabi ama genelde insana zır huylar cazip geldiği için öylelerine aşık olup onlarla evlenincede mutsuz oluyorlar

Ya dese ki senin ailenle bidaha gorusmeyecez o zaman daha farkli yorum yapicam ama ailelerimizle demis.gercekten aileler yuzunden cokmu sorun yasayip bunaldiniz acaba?annene hakaret etmesi hakkinda kotu konusmasi asla kabul gorur bisey degil sevmemek insani bisey ama saygi duymak zorunda sen musade etmemelisin boyle biseye.herkes kendi ailesiyle gorussun yuzyuze gelince konusur halledersiniz ins.dunyanin en cahili en sacmasapan hareketli hatta sizin anneniz icin demiyorum en kotu insani bile olsa anne sizin anneniz sahip cikin

Zıt huylar yazacaktım yanlış olmuş

Öncelikle merhaba.. Sizin anladığım kadar probleminiz şu: ne sen eşini ne de eşin seni tanımıyor. çünkü birbirinizi tanımaya fırsat vermediniz.. eşinizin bu tepkisini önyargıyla bakmayın eşinizin beyni dolmuş ama oda size olan sevgisinden bu kadar uç noktaya gelmiş. bakın hatalar yanlışlar çok olmuş hayatınızda bir kere aile...? aile sizsiniz . senin ailen eşin eşinin ailesi sensin. cidden şaka gibi.. aynı problemleri bende yaşadım eşime sizin gibi fırsat vermedim ama erkek milleti bi açık bulmasın dalar.. verme fırsatı.. anababanla özel yaşa yani hiçbirşeyini konuşma. ya sorununuz vara asla yansıtmayın akrabalara. eşin çok bunalmış galiba. mantıklıca konuş şimdiye kadar ne yaşandıysa yaşandı ama bizi bu noktaya getiren neyse bunu altetmek için yok etmek için seninle varım ama akrabalarımızı yok sayamayız tmm gerekirse ayda bir grşrz. ama uzak durmamız gerekiyorsa şehirden uzaklaşabiliriz zira önemli olan ilk evvel bizim yuvamız. seni anlıyorum inş herşey çok güzel olacak de. saplanıp kalma annene flan Allah büyük kocana itaat et ya adam imdat diyor sen düşünüyorsun.çıkarın anababa akrabayı özelinizden . aşk güzel kıymetini bilene . evlenmek zor ayrılmak kolay. çocuk yok unutursun ama inan toparlamak zor. sahip çık eşine itaat et ama köle ol demiyorum öyle akıllı davran ki eşin seni idare ettiğini zannetsin. oysaki sen idare et. yani yuvanı kurtar sonra herşey düzelir 4 yıl önemli.
Ayrıca aşkı eleştirenlere şaşıyorum.. bilmiyorlar ki evlilik ve aşk iki farklı olgu. yani aşkı evliliğe evliliği aşk a karıştıran ın tek yolu ayrılıkdır. evlilik sorumluluk ,aşk bambaşka birşey aşk sadece evliliğe kalite katar . anlıyacağınız her aşık olan evlenecek diye bir kaide yok zira kültür tarz hayat uyuşmayabilir. madem ki evlendin ne aşkını nede evliliğini kaybetmemk için mücadele et . sorma ya başarırsın istedikten sonra . ama bir sünger çek asla şimdiye kadar yaşadığınız şeylerden bahsetme o bahsederse sus sonra ortamı güzelleştir başka yollarla. yolda giderken amacından bir adım geriye atmak bin mil uzaklığa patlar . biraz uyanık ol. bu senin ,evliliğinin aşkının hayatı. çözüm sensin

Son düzenleme:
Esinizin ailesi esinize napmis olabilir ki onlarla da gorusmeyi istemiyor, bu bir tuzak olabilir ikisiyle de gorusmeyelim deyip kendi tarafina dumeni yonlendirebilir

anlat eşine annem yaşlı kimsesi yok falan filan söyle işte eşin sonuçta az çok bilirsin nasıl ikna edebileceğini.

Back
X