Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepiniz çok güzel şeyler söylemişsiniz doğrusu hakikaten konuşup halletmek ama dinlemiyor kabul etmiyorsan ayrılalım diyor ayrılmaktan korku değil bu onsuzda yoluma giderim ben ama boşanmak bizim buralarda çok büyük birşey offf ne kabul etmek istiyorum ne boşanalım mutlu bir evliliğimiz olsun tek istediğim neden böyle şeyler sorun ediliyorki azıcık anlasa benibu olay sadece ağızdan çıkan bir söz...boşanılacak bir durum göremedim ben.aldatma şiddet.alkolik,kumarbaz bu veya buna benzer sebepler yok.kolay yıkmayın yuvanızı
Hepiniz çok güzel şeyler söylemişsiniz doğrusu hakikaten konuşup halletmek ama dinlemiyor kabul etmiyorsan ayrılalım diyor ayrılmaktan korku değil bu onsuzda yoluma giderim ben ama boşanmak bizim buralarda çok büyük birşey offf ne kabul etmek istiyorum ne boşanalım mutlu bir evliliğimiz olsun tek istediğim neden böyle şeyler sorun ediliyorki azıcık anlasa beni
İnan hiç mutlu olamıyorum 1 yıldır her defasında önemsemeyecem diyorum sonra bi bakıyorum yüzüm düşmüş kavga etmeye başlamışım olmuyor aileler dışarda kalsın diyoruz ama böyle onları sevmeyen biriylede olmuyorBoşan arkadaşım bence.
Senin anneni sevmeyebilir,içi almayabilir.
Ama bunu söyleyemez!!!!!
Sırf kadıncağız yaşlı diye böyle yapması hem ayıp hem günah.
Sen bunları duyarak susmaya devam ettiğin sürece ne kadar mutlu olursun bilemem...
canım tek sorun aileyse çözebilirsiniz bence yani gelmelerinden rahatsız oluyorsa eşiniz olmadığı zamanda gelebilirler ya da sen git ailene bir ortayı bulacağınızı düşünüyorum madem çocuk yok, güzel de bir işiniz var bence her şeyi göze alıp konuşmalısın, aileni sevmemesinin sebepleri ne mesela onları çözebilirsin ama böyle kabullenme aileyle görüşmemek olmaz en azından dediğim gibi sen gider gelirsinKızlar mrb.. Zor bir tercih yapmak zorunda bırakıldığım için sizden yardım almak istedim..Eşimle ben ailelerimiZle aynı şehirde oturuypruz ikimizde ailelere çok düşkünüz bu yüzden onlar için hep tartışıyoruz ama ben onun ailesinden onun benim ailemden olduğu kadar rahatsız değilim ailemin her bir bireyine düşman resmen yüzlerine kötü bişey yapmaz ama arkalarından demediği kalmaz gelmeleri laf gitmwm laf herşeylerine karışıyor neyse bu böyle devam ederken en son beni şaşırtıp ailemle tatile gelmeme izin verdi bende geldim geldiğimiz gün memlekette kalan ablamların bunun iş yerinde halledebileceği
bir problemleri olmuş ablamda bunu arayaıp yardım istemiş buda gitmeden işteki arkadaşı arayıp yardımcı ol dmeiş beni arayıp anlatınca neden sen gitmedin bi git yardımcı ol dedim bana gitmiycem benimle yanındakilere havamı atacan diyip kızdı bende çok bozuldum sonra msjlaşmalarla kavgaya dönüştü bu olay sonra bana artık boşanıyorum ben gel işlemleri başlatalım dedi bende önce tamam dedim ama sonra özlemişte olmanın etkisi ile tutuştjm yalvar yakar barışalım dedim oda bu yalvarmalarım sonucu herşey benim dediğim gibi olacaksa ve iki aileylede hiç görüşmeyeceksek devam etsin yoksa bitsin dedi bnde tamam dedim ama hiç içime sinmedi 2 gn sonra dönecem yanına napacağımı bilmiyorum böyle herşeyi kabullenmiş devam etsindw istmeiyorum bitsinde istemiyorum...hem zatn ailemle nasıl hiç görüşmemki babam yok benim annem yaşlı ve yalnız yaşıyor ablamlar ben ilgileniyoruz ben ne der çekilirim kenara annemi görmeden nasıl dururum aynı şehirde( sizce napuyım gidip ben vazgeçtim boşanalım mı diyim konuşalım desem konuşacak bişey yok kabul etmiyorsan ben çok kararlıyım bitecek diyor belliki ciddide yoksa boşanma lafını ben alırdım o olmaz derdi hep
buarada biz 1 yıllık evlyiz çocuk yok ikimizinde iyi birer işi var severek evlendik
(...) erkek de kadın da evlenince asıl ailesi eşidir.... nedir hala 7 yaşında gibi annecilik babacılık yaa???
benim babaannem bazen anneme,evim çok pis,gelsen de bi temizlesen der...ki annem melek gibidir hayır demez...ama babam: anne,o benim eşim... benim evimden sorumlu...senin evini kızların temizlemeli...karımı yorma der....(ki annem yine de gider temizler)ama böyle olmalı yaaa...ben mi böyle düşünüyorum tek?
bu arada lafım konu sahibine değil..bu mantıkta düşünen çok insan var herkese...
Eşine kendini bu kadar saydırabilen kadınlara hayranım nasıl bu kadar kaybetme korkusu salabiliyorsunuz içlerine bana da öğretsin tecrübeli bayanlarBakkk canim k.bkma ama bana kocam bosanalim dicek tukurdugu tukuruk altin olsa bosanirim allah allah o kimki bosanalim dicek bence aileleri bahane ediyor isin icinde bir bit ignesi var dikkatli ol bosanalim ya ailen derse bunu hic bir zaman unutma basima gelmedi insallah gelmez hic hic kimsenin basina boyle bisi gelmez insallah boyle bir soz vardir............
KOCA BULUNUR AMA ANNE BABA BULUNMAZ ....
çok güzel yorum yapmışsınız . konu sahibi dikkate alırsa iyi olur. konuşmak her şeyi çözer . eşini karşısına alıp konuşunca tatlılıkla çözülür. eğer başka bişi yoksa. (hemen boşanmak istemesi tuhaf eşinin)
en son ihtimal kız kendisi görüşsün ailesi ile. birde böyle iyi bir kv olduğunuz için sizi tebrik ediyorum. inşallah sonuna kadar böyle devam eder. Allah sizin ve oğlunuzun aile mutluluğunu daim etsin![]()
biz sana ne kadar desekte ogretemeyiz yani bunu hic bir zaman unutma seviyorsa seni asla bu kelimeleri demwz tmm aileni biraktin biraktin diemi seni sevecek canim bence xaha dusersin diceksin ben esime diyorum ailen mi ben mi dersen ileriki zamanlarda ailem derim hic terettut et, em bosanirim esim dik baslidir istedigini yaparim o benimde istedigimi yapmak kosuluyla kaynnamla sorunlar yasadim tika kulaklarini filan diyor tikamm ben kucuk dusmem misali yani esine sadik ewine tertipli ol guzel yemekler filan ben guzel yemek yapamasamda agzindan gir sacindan cik kendini ve aileni ezdirme sakin sakinEşine kendini bu kadar saydırabilen kadınlara hayranım nasıl bu kadar kaybetme korkusu salabiliyorsunuz içlerine bana da öğretsin tecrübeli bayanlar
halam evli ancak aynı evde oturuyorlar...yani babaannem halamla aynı evde kalıyor:)Halalarınız evli değil mi? Evliyse bu çifte standart değil mi ilk baştaki cümlenizle kıyaslarsak?
Valla ben de öyle düşünüyorum bir erkek kayınvalideden niye bu kadar nefret etsin ki birşeyler söyleyen biri olmalı bencedeArkadasim bende bir seneye yakin evliyim
Ve rahatsizlik gecirdim benim annem hastanede wc ye gitmem yasak oldugu icin bezimi bile aldi takti, ucunda bosanma ile bile olsa sorana yasli anneme baktirmitorsu bosandim dersin ne olacak . Ben esine guvenemedim iki aile ile diyerek baslayip kendi ailesi ile gorusecek bence. Esini de dolduran biri var bence ailenden nefret ettiren.