Kızlar mrb.. Zor bir tercih yapmak zorunda bırakıldığım için sizden yardım almak istedim..Eşimle ben ailelerimiZle aynı şehirde oturuypruz ikimizde ailelere çok düşkünüz bu yüzden onlar için hep tartışıyoruz ama ben onun ailesinden onun benim ailemden olduğu kadar rahatsız değilim ailemin her bir bireyine düşman resmen yüzlerine kötü bişey yapmaz ama arkalarından demediği kalmaz gelmeleri laf gitmwm laf herşeylerine karışıyor neyse bu böyle devam ederken en son beni şaşırtıp ailemle tatile gelmeme izin verdi bende geldim geldiğimiz gün memlekette kalan ablamların bunun iş yerinde halledebileceği
bir problemleri olmuş ablamda bunu arayaıp yardım istemiş buda gitmeden işteki arkadaşı arayıp yardımcı ol dmeiş beni arayıp anlatınca neden sen gitmedin bi git yardımcı ol dedim bana gitmiycem benimle yanındakilere havamı atacan diyip kızdı bende çok bozuldum sonra msjlaşmalarla kavgaya dönüştü bu olay sonra bana artık boşanıyorum ben gel işlemleri başlatalım dedi bende önce tamam dedim ama sonra özlemişte olmanın etkisi ile tutuştjm yalvar yakar barışalım dedim oda bu yalvarmalarım sonucu herşey benim dediğim gibi olacaksa ve iki aileylede hiç görüşmeyeceksek devam etsin yoksa bitsin dedi bnde tamam dedim ama hiç içime sinmedi 2 gn sonra dönecem yanına napacağımı bilmiyorum böyle herşeyi kabullenmiş devam etsindw istmeiyorum bitsinde istemiyorum...hem zatn ailemle nasıl hiç görüşmemki babam yok benim annem yaşlı ve yalnız yaşıyor ablamlar ben ilgileniyoruz ben ne der çekilirim kenara annemi görmeden nasıl dururum aynı şehirde

( sizce napuyım gidip ben vazgeçtim boşanalım mı diyim konuşalım desem konuşacak bişey yok kabul etmiyorsan ben çok kararlıyım bitecek diyor belliki ciddide yoksa boşanma lafını ben alırdım o olmaz derdi hep

buarada biz 1 yıllık evlyiz çocuk yok ikimizinde iyi birer işi var severek evlendik