- Konu Sahibi Herseyimsin
-
valla kesinlikle cok haklisiniz....polise gitmek inan zor degil herseyimsin....hic terddutsuz polise git...ben bunu yapmistim esim sonrasinda caresiz olmadigimi gorunce 360 derece dönmustu...birsey oldugunda yapabilecegimin farkinda bu yuzden dikkatli kendi bilir....sakin turkiyeye donme apar topar hic bir talebin olmaz....polise git derdini anlat ya adam olur yada sana attigi dayagin hesabini hapishanede der!!!ben sana cok kizdim dayagini ye ye otur offff git sikayet et....kadinin elinde cok sey var...cocuguna birsey olmasin dayak atarken dikkat et....bu sekil hayat surmez guzel kardesim...disini goster....Polise git canim seni kovdugu zamani bekleme cik ve polise durumu anlat
hamile oldugunuda anlat!
herseyi anlat dil yokmu turk tercuman bulur derdini ogrenirler
senin esin gibi se.....ler burdada var alirlar su gibi kizi
ozelliklede senin yaslarda olur..
geldiklerinde hizmetci muamelesi yapar terbiye vermedigi cocugun isini yaptirir
cogu kadin siginma yurduguna kaciyor
sen boykle bir sey dusunemezmisin?
yada turkiye geri donsen iyi bir avukatla ayril tazminatini al derim
21 yasinda akil isimi bunlari cekmek
senin sinemalara gitmen gereken okuman gereken
hayatinin tadini cikartman gereken yasta bu adami cekmek zorundamisin?
k e s i n l i k l e degilsin !
o adami sen tepene cikartmissin kendini bir mok sanmis....biraz cesur olsaniz ondanda guclu oldugunuzu gosterseniz korkudan altina yapacagina eminim kocaniz bunu sadece size yapar korkak oldugu buradan belli zaten!!!senin basinin kelligi neyki....asil o dusunsun....bosanmis dul cocuklu sen genceciksin o derdine yansin birde lise mezunusun ilkokul mezunlari bile sizden uyanik...o cocuga cok yuklenmeyin bilmiyor ögretn olmamis o cocuga cok satasmayinda....yle bir adamin yaninda o ne yapsinki....sen kendini dusun....carelere odaklan neden dul adamla evlendigini anlayamadim ama elestir degil....Allah yardimcin olsun...Allaha sigin bir kapi acacaktir eden bulacaktir!!!hollandadayim canim,evet esim demek istemiyom o adam bura vatandasi. lise mezunuyum ve hic bi meslegim yok. daha once calistigim isler oldu mesela grafikerim fakat belgem yok vs onun gibi/
insan sevdigi birinin uzulmesini istemez. kaldi ki her tartismada kovsun ! sonucta bende bi insanim ve gururum var ama kac defa kovulduysam hep kaldim. ama cok gucume gidiyo. ve cocuk konusunu bilmiyorum ufffff
eski konularınızda bir ay kadar öncesine kadar bebek istediğinizi okudum. altı aydır ağlıyorsanız neden bebek istiyorsunuz? şu an hamilesiniz ve ayrılacağınızı söylüyorsunuz. eşinizin maddi durumu mu iyi? ayrılınca faydalanırım çocuk sayesinde gibi bir hesabınız mı var?
bu kadar sorunun içinde bir insan neden bebek ister?
yazdıklarıma kız istersen.. hata üstüne hata yapıyorsun. şu an evlenirken cahilmişim dediğin gibi ilerde de çocuk yaparken cahilmişim diyeceksin. çocuğa yazık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?