Bosanmali miyim sizce ?

Polise git canim seni kovdugu zamani bekleme cik ve polise durumu anlat
hamile oldugunuda anlat!
herseyi anlat dil yokmu turk tercuman bulur derdini ogrenirler

senin esin gibi se.....ler burdada var alirlar su gibi kizi
ozelliklede senin yaslarda olur..
geldiklerinde hizmetci muamelesi yapar terbiye vermedigi cocugun isini yaptirir
cogu kadin siginma yurduguna kaciyor
sen boykle bir sey dusunemezmisin?
yada turkiye geri donsen iyi bir avukatla ayril tazminatini al derim
21 yasinda akil isimi bunlari cekmek
senin sinemalara gitmen gereken okuman gereken
hayatinin tadini cikartman gereken yasta bu adami cekmek zorundamisin?
k e s i n l i k l e degilsin !

Yaşadıklarınız ınsanlara ders olsun...

Evlılgınıze etrafınızdakı ınsanlar karşı cıkıyorsa bır hıkmetı vardır..

Ben sevıyorum kımseyı dınlemem deyınce boyle oluyor

Adam sana kotu davranınca sevgı yetmıyor

Helede yurt dısına gelın gıtmek başlı başına bır karar...

Cok gencsın..Hatalarının farkındasın..Bu durumu aılenle paylaşıp bu adam senın pskılojını berbat etmeden bır yol bulmalısın....

Aranızda cok farklar var....

yazınızı okudum ve durumunuza gerçekten çok üzüldüm.anlaşılan o ki sorunlarınız içinden çıkılmaz bir hal almaya başlamış.lütfen beni yanlış anlamayın ama madem bu kadar sorunlarınız vardı, neden bebek için acele ettiniz?keşke sorunlarınızın çözümlenip,çözümlenemeyeceğini gözlemleyip ona göre bir karar alabilseydiniz.anlaşılan o ki eşiniz sizin bu durumunuzu pek de umursamıyor.bu durumda size bu şekilde yaklaşan bir insanın,doğduktan sonra da bebeğinize ve size karşı olan tavrını değiştireceğini sanmıyorum.bebeğinizin hiçbir günahı yok ama hem onun hem sizin geleceğiniz ve mutluluğunuz için zararın neresinden dönerseniz kardır.eşinizle konuşup bu şekilde bu evliliğin yürüyemeyeceğini belirtin bence.eğer hatalarını fark eder de sizi kaybetmek istemezse zaten düzeltmek için elinden geleni yapacaktır.aksi takdirde ailenizin yanına dönerek onlarla yeni bir hayat kurmanızı öneririm. ne kadar onlara karşı gelmiş olsanız da siz onların yavrususunuz ne sizi,ne de bebeğinizi ortada bırakacaklarını sanmıyorum tam tersine sizin yanınızda olarak, eşinize sizin yalnız olmadığınızı gösterirler diye düşünüyorum.umarım hakkınızda hayırlısı olur,hem siz hem bebeğiniz için.

sonradan aklıma geldi,dil bilmiyorsan da polisi arayıp 'i need help' dersen de kapına kadar gelip sana yardımcı olacaklardır...

ah cnm yaa nasil oldu da böyle bi adama kandin..gerci sans isi su evlilik..bide yurt disindasin..senin yerinden olsam bende cekmezdim..ne o yaa?hem oglundan siddet,hem babasindan!!!bazi arkadaslar hollandada kal,yurta sigin,dil falan ögren demisler...yiyide senin orda HIC kimsen yok!!bu cok zor olur.bak arkadasim bende yurtdisindanim..yani orda yasadim bu yasima kadar...ve ayni senin durumunda bi tanidigimiz vardi..o da buraya gelin gelmis,bide 3 cocugu olmus !!sonra esi üstüne birini getiriyo ve kadini birakiyo vs...düsün kadinin kimsesi yok!3 kücük cocukla disarda!!o dönmedi,almanyada kaldi!!ama cok zorluklar yasadi..dil sornu,kimseyi tanimiyo,3 cocugun sorumlulugu!!simdi hala cok pisman oldu neden hemen dönemdim ailemin yanina diye!!burda cok rezil olu cünkü!!yani onun icin sen bu konuyu karar vermeden cok iyi düsün!!!cok önemli bi mesele!!ailen sana sahip cikicaksa,hic hollandada kalma derim..ama kesinlikle bosan..bu adami cekmeee

derdin dil olsun,devlet destekli bir kursa yazılırsın şiir yazacak pozisyona gelmesen de hayatını idame ettirecek duruma gelirsin...ben almanyada doğup büyüdüm,hollandanın kurallarını bilmem o yüzden.ama avrupa birliğin bir standartı vardır bu yüzden çok büyük bir değişiklik olacağını sanmıyorum.3öğün aşağılanacağına,hayatını rayına oturtmak için az biraz zahmete katlanırsın olur biter.sana kimse orda hoşgeldin karanfilleri atmayacaktır ama insanca muamele göreceksin...

Boşanma noktası boşanmış eşler..
Yaa boşanmış ve çocuğu olan bir erkeğe bekar bir bayan layık değil bence..
ve o giden kadın ne sebeple gitti..
Şuna inanıyor ve ısrarla söylüyorum..
Hiç bir kadın rahat kocayı bırakıp gitmez helede çocuğu varsa..
Boşan demek kolay bi çok kişiyi karşına almışsın
Sonunuz hayırlı olsun..

valla kesinlikle cok haklisiniz....polise gitmek inan zor degil herseyimsin....hic terddutsuz polise git...ben bunu yapmistim esim sonrasinda caresiz olmadigimi gorunce 360 derece dönmustu...birsey oldugunda yapabilecegimin farkinda bu yuzden dikkatli kendi bilir....sakin turkiyeye donme apar topar hic bir talebin olmaz....polise git derdini anlat ya adam olur yada sana attigi dayagin hesabini hapishanede der!!!ben sana cok kizdim dayagini ye ye otur offff git sikayet et....kadinin elinde cok sey var...cocuguna birsey olmasin dayak atarken dikkat et....bu sekil hayat surmez guzel kardesim...disini goster....

o adami sen tepene cikartmissin kendini bir mok sanmis....biraz cesur olsaniz ondanda guclu oldugunuzu gosterseniz korkudan altina yapacagina eminim kocaniz bunu sadece size yapar korkak oldugu buradan belli zaten!!!senin basinin kelligi neyki....asil o dusunsun....bosanmis dul cocuklu sen genceciksin o derdine yansin birde lise mezunusun ilkokul mezunlari bile sizden uyanik...o cocuga cok yuklenmeyin bilmiyor ögretn olmamis o cocuga cok satasmayinda....yle bir adamin yaninda o ne yapsinki....sen kendini dusun....carelere odaklan neden dul adamla evlendigini anlayamadim ama elestir degil....Allah yardimcin olsun...Allaha sigin bir kapi acacaktir eden bulacaktir!!!

birde sadist bir insan esin ki senin bir yere gidemeyecegini cesaret edemeyecegini
bile bile kovuyor! oyle ya nereye gidecek diye dusunuyor.. bu kadar acimasizlik olurmu?
kimseye evini terk et git polise sigin demiyorum ki!!
kadincagiz resmen kovuluyor
gidecegi yer olmadigindan caresiz kaldigindan altan aliyor
gururunu dusunun yani..
kucucuk bir cocuk bu kadina ayagini uzatip op diye dalga gecebiliyorsa
suc sadece babasinda..
ha tabii konu sahibesininde sucu var evlenmekle ama bilemezdi..
insanlar cok kaypak olabilir..
sorunsuz bir hayat vaad eden erkeklerin boyle yapacagini nerden bilseydi?
cocuk konusunda haklisin keske bekleseydin korunsaydin..

eski konularınızda bir ay kadar öncesine kadar bebek istediğinizi okudum. altı aydır ağlıyorsanız neden bebek istiyorsunuz? şu an hamilesiniz ve ayrılacağınızı söylüyorsunuz. eşinizin maddi durumu mu iyi? ayrılınca faydalanırım çocuk sayesinde gibi bir hesabınız mı var?

bu kadar sorunun içinde bir insan neden bebek ister?

yazdıklarıma kız istersen.. hata üstüne hata yapıyorsun. şu an evlenirken cahilmişim dediğin gibi ilerde de çocuk yaparken cahilmişim diyeceksin. çocuğa yazık.

yargisiz infaz diyolar senin bu yaptigina arkadasim, ben herseyi burda devirip dokmek kendimi iyice salak yerine koydurmak istemiyorum. ben cocuk istemedim 2 ay once dusuk yaptim bende. hap icmeden korunduk ve ben korundugumuzu saniyodum aralarda esim korunmamis bilerek condom denilen seyle. o kendi istyodu cocugu beni kendine dahada baglamak icin, dusuk yaptigim siralardada bilgi edinmek amacla cogu kez beraber yazdik oraya. buradaki doktorlar trdeki gibi degil cunku dusukten sonra yasadigim cektigim acilarida ben biliyom oke bi hap dahi vermiyolar agri olmasin vs gibisine. ve ben burda esime yalvardim tr ye gonderde bi doktora goruneyim diye onu bile cok gordu uzaktan davulun sesi hos derler ya size oyle geliyo sanirim. caresizligimden yazdim buraya cok goruyosan yazmam onuda.

canım hem yurtdışındasın hem ailenden uzaksın zor bi durum.yaşına göre inanılmaz şeyler yaşamışsın tanımadığın bilmediğin bi kadının evine gelip sana o sözleri sarf etmesi üvey çocuğun sana yaklaşımı,karnındaki yavrunu önemsememesi ve eşinin sana karşı tutumu hiç hoş olmayan şeyler hazmedilir gibi değil.nasıl olduda bu kadar şeyi çektin hergün ağla ağla nereye kadar yazık değilmi sana üstelik bu insan için aileni karşına almışsın değermi?canım bence bu insandan sana asla fayda gelmez.ben şunu bilirm ki bir kadını göklere çıkaran da erkek yerlere süpürge olarak da kullanan erkek.sakınüzülme gözyaşını kurban et her bir damlasını.bence zararın neresinden dönersen kardır insanoğluyuz hata bizlere mahsustur.biran önce kurtul kaç derim.peki o çocuğu doğurursan mutluluğu elde edeceğine inanıyomusun bunun garantisini kimse veremez akıllı ol.bende 21 gün önce nişanı attım hemde başımdan neler geçti ama ben ailemi tercih ettim.çünkü el oğludur ne yapacağı belli olmaz ana baba kardeş gibi kimse sarılmaz o sıcaklığı hissedemezsin.allah hakkından hayırlısını versin canım gururunu hiçbir erkek için paspas etme

Dul bırının neden ayrıldıgını bır tek agızdan duymamalıydınız.
Kaldıkı bu kısı evlenecegınız kısı ıse.

Bır tanıdıgım vardı, evlendı, fakat evlenırken daha aklı baskasındaydı.
Cok surmedı, evlılıgınden bır kac ay sonra o kısı ıle gorusmeye baslamıs.
Bır gun esı fark edıyor olanları, ayrılıyorlar.
Ve kız, daha sonra yenı tanıstıgı kısılere esınden ayrılma nedenının aldatılma oldugunu soyluyor.

Henuz cok gencsınız, bır hata yapmıssınız evet.
Fakat bır hata yaptınız dıye, bır omur bedel odemek zorunda degılsınız.
ılk olarak aılenız ıle gorusun, durumunuzu anlatın.
Mutsuz oldugunuzu, esınızden ayrılmak ıstedıgınızı ılk olarak onlarla paylasın.
Umarım destek olurlar, olmasalar dahı vazgecmeyın.
Cıkın gelın yurdunuza.
Sızı sahıpsız, muhtac zannetmesıne ızın vermeyın esınızın.
Emın olun, bıraz guclu dursanız karsısında sıze 'gıt' demeye cesaret dahı edemez.
Ama bu, bu vakte kadar yasadıklarınızı ne unutturur, ne de bır daha olmayacagına daır garantı verır.

Son düzenleme:
Bence yapılacak şey çocuğu aldırmak, bunu yapmak istemezsiniz de çok güçlü olup hayatta tek başına ayakta kalmayı öğrenmek zorundsınız..

bu adam sana neler yapıyor çocuğuna mı yapmayacak. bence ayrıl dön,çocuğuna gül gibi de bakarsın.

yaşadıklarını okuyunca çok üzüldüm.allah yardımcın olsun.çok kötü günler yaşamışsın.bence ailenle yaşadıklarını konuş.onlar seni kabul edeceklerdir.kurtul bu adamdan.canına yazık.dayak var, sevgili var, kovulma var,çocuk var,bebek var offffffffffffff.kaç kurtul hemen.

cnm selam senle dertlesmistik hatirlamissindir beni. sana o zaman da demistim kac kendini kurtar diye ama beni ve burdaki kimseyi dinlememissin hamile kalmissin bi de neyse o bi kazaydi diyelim.. ama bence aldir bebegi.. bagli kalma su adama.. ve ailen ilk haftalarda kizsa da sovse de sonra seni bagirlarina basarlar. o adam bi sey yapmasa da o ilk cocugu seni bezdirir hayattan. 25 yasinda 40 yasindaki kadinlar gibi gorunursun uzuntuden yapma bunu kendine

Son düzenleme:
canım çok üzüldüm inanki ne diyeceğimi bilemiyorum şunu unutma bebek olunca herşey düzelir sakın sanma ayapan yine yapıyor çok küçüğksün benim kardeşim var 24 yaşında geçen sene evlendi çok mutlu allah bozmasın sende mutluluğu hakediyorsun herkes hata yapar önemli olan hatadan dönmek hani bekara karı boşamak kolay derler ama seninki çekilecek gibi değil ailen sana sahip çıkar korkma bebeğini bence aldırma rabbim onun rızkını verir bundan sonra bütün dularım seninle abla tavsiyesi ailene anlat ve türkiyeye dön eminim sana değer verenlerin yanınmda daha mutlu olacaksın allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…