Bosanmali miyim sizce ?

Herseyimsin

Cok mutsuzum :(
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2010
88
0
36
Hollanda
arkadaslar o kadar caresizim ki ne yapacagimi ne dusunecegimi hic bilmiyorum,

daha once forumda bahsettim bilmiyorum gordunuzmu.

ben bekar bi kiz olarak dul bi adamla evlendim ustelik cocuklu ve cocuk bizle yasiyor,normalde uvey anneler eziyet yapar uvey cocuguna ama ben uvey cocugumdan eziyet goruyorum cocugun her eziyetini yutuyorum niye? esimi cok sevdigim icin ! herkesi karsima alarak evlendim bu adamla.

neyse simdiye kadar hic bi konuda bana destek olmadi evlendikten sonra yani ki evleneli 6 ay oldu daha. cok sorumsuz ilgisiz daha onceki evliliginden hevesini aldigi icin sanirim diyecem ama sanirim bu hep boyleydi cunku onceki esi bunu aldatti ve ayrildilar. niye aldatti orasida mechul bilemicem suc kimde... neyse banane o bolum beni ilgilendirmiyo.

o kadar zoruma gidiyoki yaptiklari misal vereyim evlenip yurtdisina geldim ben ve geleli 6 ay oldu ama bu alti ayda her tartismamizda beni evden kovdu gidecek bi yerim yok biliyoya,o kovdukca yuzsuz yuzsuz duruyorum yine. hep ben alttan almak zorundayim. dayagini bile yedim ama sustum. butun tanidiklarim turkiyede ailem falan. ve daha dun tartistik gene kovdu gene ben alttan aldim beni cikarmak istiyo ama ben gitmek istemedim evliligim bozulmasin diye. ve bugun sabah gene ayni tantana ve ayrica ben hemileyim suan 2 aylik. bana bunu dedi ve ben o an ne dicemi bilemedim : 10 tanede cocuk dogursan ne sen ne dogurdugun cocuklar, oglumdan onemli olamazsiniz! ( obur kadinin dogurdugundan bahsediyo) arkadaslar cok zoruma gidiyo yaptiklari dedikleri.

simdi bu benim ilk cocugum hevesliyim tabi sevinemiyorum agzimin tadiyla cunku tek tarafli olmuyo cocugu bile umursamiyo simdiden ya dogunca ne olucak ? diyorum keseyi gorelim kalp atisini gorelim yok hic bisey amannnnnnnn bi dur diyo ve uzuyo bu beni.

gecenlerde bi kadin geldi ben bunun dostuydum niye evlendin ben burda yasiyodum sen geldin beni birakti dedi ne curretle geliyo benim evime bana bunu diyo. dusmedigim durum kalmadi.

ayrilmak istiyorum suan ona soylemedim.

daha bu anlattiklarim hic bisey daha daha fazlasi var. 6 aydir her gun aglarmi bi insan ? ben her gun hergun agliyorum.

siz olsaydiniz ne yapardiniz yada bana bi akil verin. ne yapacagimi ne dusunecegimi bilmiyorum/

daha 21 yasindayim o 32. hayatimi mahfetmesinden korkuyorum. omur boyu boylemi surecek ben onemsiz birimi olucam onun icin.

ayrilma derseniz ne gibi cozumle esimi duzeltebilirim/ ne olur bi akil verin bana

Son düzenleme:
buna da evlilik deniyor ya

daha 21 yaşında yaşadıklarına bak... kendin ettin kendin buldun. karnındakinin ne suçu var. böyle bir adamdan...................................................................

daha 21 yaşında yaşadıklarına bak... kendin ettin kendin buldun. karnındakinin ne suçu var. böyle bir adamdan...................................................................

arkadasim bu kadar kirici konusmana gerek yok. bi cozum icin actim bu konuyu. herkes bu sekil yaklasiyo zaten bana. insanlar hata yapamaz mi ? ne yapayim ya offffffff

canım sorunlarınız çok büyük ve aşılacak gibi görünmüyor..
daha çok gençsin, hayatının baharındasın, bu kadar sıkıntı, bu kadar stresle ömür gçmez..
ama neden hamilee kaldın güzlim, şimdi ayrılsan, zararın neresindn dönsn kardır diycm daha gençsin kendine yeni vee güzl bir hayat kurabilirsin ama çocuk var yazık olan çocuğuna olucak..
Allah yardımcın olsun hakkında ne hayırlıysa o olsun..

arkadasim bu kadar kirici konusmana gerek yok. bi cozum icin actim bu konuyu. herkes bu sekil yaklasiyo zaten bana. insanlar hata yapamaz mi ? ne yapayim ya offffffff

olan olmuş artık, yargılamak neden dmk için çok geç..
bence seni hr kavgada kapıya koyan, çocuğuna şimdidn ilgi göstrmiyeceeğini söylyn bir adamla 1 dk. bile geçirmne yazık olur.. aileenle konuş ya düzlsin kndine çeki düzn vrsin yada boşanın..

ben farkli dusunerek evlendim. bugun sabah bile beni kovmasi o kadar gucume gidiyoki, yuzsuz yuzsuz duruyorum. kimsemde yok burda gitsem derdimi anlatsam rahatlasam yok yok patliycam o derece. hamilelikte niyetli degildim ama oldu iste. beni dusundurende o zaten...... Allah a sigindim hakkimda hayirlisi/

daha 21 yasindayim o 32. hayatimi mahfetmesinden korkuyorum. omur boyu boylemi surecek ben onemsiz birimi olucam onun icin.

üzgünüm canım ama cevabı kendinde biliyorsun, yaş 21... kaç kurtul derim... önünde uzun yıllar var, ömrünü çürütmeye değecek mi? Hayır

ay ayrıca nesi vardı da herkesi karşına alıyosun ya, milletin bi bildiği var demek ki demi...

her hatanın bi dönüşü var, dünyanın sonu değil ama çocuk niye yapıyosun canım yahu, böyle riskli bi evlilikte dakka bir gol bir hamile kalınır mı

Son düzenleme:

devamını yutmasaydım bir de o zaman görseydin

hatayı sen en başında yapmışsın dul adamın neden dolayı boşandığı önemlidir. sebebini araştırsaydın bu adamın sana yalan söylemediğini nereden biliyorsun. iftra atıyo olamaz mı aldattı diye ?

kaldı ki bu adamla hangi kadın yaşar. önceki eşi boşanmışta kurtulmuş.

bir insan 7 sinde ne ise 70 inde de odur. değiştiremezsin. değiştirmeyi aklından çıkar. ancak sen aynen şimdiki gibi insan yerine konulmadan yaşarsan kalırsın o evde. yarın öbür gün dostuyla da gelir eve sende onlara hizmet edersin.

hiç yalan söyleyemem moral olsun diye. kırıcıysa kırıcı,doğrusu bu. aç gözünü

evet oldu iste dusunmuyodum suan bi hata yuzunden oldu. dedigin gibi kurtulmak istiyorum bu adamdanda hayatindanda,nefret ediyorum cunku,

Haklisin gercekten.

Bence bir an önce boşan ve ailenin yanına dön. Sorunlarınız çözülemez gibi duruyor. Adam resmen sana benim için önemsizsin demiş. Sen niye evlendin ki bu genç yaşında dul bi adamla.

21 yaşındasınız miniciksiniz..
O yaşta evlenmeyi akıl ettiğinize göre bu evliliğin sürmeyeceğini şu anda görüyor olmalısınız..
Neden boşanmıyorsunuz,neyi bekliyorsunuz,sizi kapının önüne koyup evine almamasını mı,boşanma davasını kendisinin açmasını mı yoksa döverken bir yerlerinizi kırmasını mı?

Herkesi karşına alarak evlendiğine göre bir bildiğin vardı demek kendini bile bile ateşe atmışsın allah kolaylık versin ne denir ki.

Ben senin yerinde olsam ilk uçaktan bir bilet alırdım ve hiç bişey söylemeden biner gelirdim. Okim oluyoki kovuyor seni sen daha bukadar taze evliylen sana bunları yaşatan adam ilerde daha neler neler yapar. Herkezi karşına alıp evlendin diye tüm ömür aynı hayata mahkum olma bence zararın neresinden dönersen kardır. Ailende seni sahiplenecektir eminim daha yaşın çok küçün önünde up uzun bir hayat var. Kendine yazık etme bence şu anda seviyor olabilirsin ama ilerde bu sevginde tükenecektir bu gidişle o zaman dahada mutsuz olursun. Bu arada akıllanıp düzeleceğine hiç inanmıyorum şimdi sen dönünce belki pişman falan olur ama sakın kanma başka sorun olmasa bile bir başka kadının kapına dayanması nedemek bu hazmedilir bişey değil. Göstermelik düzelir ama aynı sorunlar katlanarak devam eder. Bebiş konusunuda iyi düşün bir anne olarak aldır demem ama o var diyede bu adama tahammül etme sakın ailende destek olursa tek başına kalkarsın inşallah altından. Allah yardımcın olsun

canim bence bosanmalisin en dogurusu bu önünde daha cok cok uzun yillar var ve böyle giderse sinir hastasi olursun.

Bencede bosanip tr ye dönmelisin...yeni bi sayfa acmalisin kendine.....yoksa o senin farkina hic bi zaman varmaz.

arkadaşımm kimeee bu öfkenn kimee bu nefretinn...yazmayınn yorum falan böylee yazacaksanızz yaaaa......sinirimm tepeme çıktı...allahımmm sen ne yücesinnn yaaa binbir çeşitt millet binbir çeşit vicdan yaratıyorsun...bunlarada biraz ayır yarabbim..

hepinizin yorumlari o kadar onemliki benim icin. aklimda ayrilik fikri var ve boyle okudukca kararimda dogruyum diyorum. guc aliyorum sanirim cok iyi geliyo. gozlerim davul gibi sisti ya kac gundur agla agla yazilanlarida monitore yapisip okuyorum net goremiyorum. dustugum hallere bak ya

cok tecrubesizimboyle biriyle evlendim. yeni yeni aciliyo gozlerim. bi sans verseler zamani geri alsalar keske.

canim bosver herkesten o tepkiyi aliyorum zaten geneli oyle oluyo kime desem kime anlatsam boyle oluyo. burda gorenlerde sok oluyo kor degilsin topal degilsin aksine hos bi bayanim evlenecek baska birini bulamadin mi diyolar. iste salaklik bende o kadarda flortum oldu secimim bu adam oldu!

bosver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…