- Konu Sahibi Herseyimsin
-
buna da evlilik deniyor ya
daha 21 yaşında yaşadıklarına bak... kendin ettin kendin buldun. karnındakinin ne suçu var. böyle bir adamdan...................................................................
arkadasim bu kadar kirici konusmana gerek yok. bi cozum icin actim bu konuyu. herkes bu sekil yaklasiyo zaten bana. insanlar hata yapamaz mi ? ne yapayim ya offffffff
canım sorunlarınız çok büyük ve aşılacak gibi görünmüyor..
daha çok gençsin, hayatının baharındasın, bu kadar sıkıntı, bu kadar stresle ömür gçmez..
ama neden hamilee kaldın güzlim, şimdi ayrılsan, zararın neresindn dönsn kardır diycm daha gençsin kendine yeni vee güzl bir hayat kurabilirsin ama çocuk var yazık olan çocuğuna olucak..
Allah yardımcın olsun hakkında ne hayırlıysa o olsun..
daha 21 yasindayim o 32. hayatimi mahfetmesinden korkuyorum. omur boyu boylemi surecek ben onemsiz birimi olucam onun icin.
bu evlilik bu şekilde sürüp gidecekse eğer boşanıp türkiye ye dönmen daha mantıklı değil mi?
arkadaslar o kadar caresizim ki ne yapacagimi ne dusunecegimi hic bilmiyorum,
daha once forumda bahsettim bilmiyorum gordunuzmu.
ben bekar bi kiz olarak dul bi adamla evlendim ustelik cocuklu ve cocuk bizle yasiyor,normalde uvey anneler eziyet yapar uvey cocuguna ama ben uvey cocugumdan eziyet goruyorum cocugun her eziyetini yutuyorum niye? esimi cok sevdigim icin ! herkesi karsima alarak evlendim bu adamla.
neyse simdiye kadar hic bi konuda bana destek olmadi evlendikten sonra yani ki evleneli 6 ay oldu daha. cok sorumsuz ilgisiz daha onceki evliliginden hevesini aldigi icin sanirim diyecem ama sanirim bu hep boyleydi cunku onceki esi bunu aldatti ve ayrildilar. niye aldatti orasida mechul bilemicem suc kimde... neyse banane o bolum beni ilgilendirmiyo.
o kadar zoruma gidiyoki yaptiklari misal vereyim evlenip yurtdisina geldim ben ve geleli 6 ay oldu ama bu alti ayda her tartismamizda beni evden kovdu gidecek bi yerim yok biliyoya,o kovdukca yuzsuz yuzsuz duruyorum yine. hep ben alttan almak zorundayim. dayagini bile yedim ama sustum. butun tanidiklarim turkiyede ailem falan. ve daha dun tartistik gene kovdu gene ben alttan aldim beni cikarmak istiyo ama ben gitmek istemedim evliligim bozulmasin diye. ve bugun sabah gene ayni tantana ve ayrica ben hemileyim suan 2 aylik. bana bunu dedi ve ben o an ne dicemi bilemedim : 10 tanede cocuk dogursan ne sen ne dogurdugun cocuklar, oglumdan onemli olamazsiniz! ( obur kadinin dogurdugundan bahsediyo) arkadaslar cok zoruma gidiyo yaptiklari dedikleri.
simdi bu benim ilk cocugum hevesliyim tabi sevinemiyorum agzimin tadiyla cunku tek tarafli olmuyo cocugu bile umursamiyo simdiden ya dogunca ne olucak ? diyorum keseyi gorelim kalp atisini gorelim yok hic bisey amannnnnnnn bi dur diyo ve uzuyo bu beni.
gecenlerde bi kadin geldi ben bunun dostuydum niye evlendin ben burda yasiyodum sen geldin beni birakti dedi ne curretle geliyo benim evime bana bunu diyo. dusmedigim durum kalmadi.
ayrilmak istiyorum suan ona soylemedim.
daha bu anlattiklarim hic bisey daha daha fazlasi var. 6 aydir her gun aglarmi bi insan ? ben her gun hergun agliyorum.
siz olsaydiniz ne yapardiniz yada bana bi akil verin. ne yapacagimi ne dusunecegimi bilmiyorum/
daha 21 yasindayim o 32. hayatimi mahfetmesinden korkuyorum. omur boyu boylemi surecek ben onemsiz birimi olucam onun icin.
ayrilma derseniz ne gibi cozumle esimi duzeltebilirim/ ne olur bi akil verin bana
üzgünüm canım ama cevabı kendinde biliyorsun, yaş 21... kaç kurtul derim... önünde uzun yıllar var, ömrünü çürütmeye değecek mi? Hayır
ay ayrıca nesi vardı da herkesi karşına alıyosun ya, milletin bi bildiği var demek ki demi...
her hatanın bi dönüşü var, dünyanın sonu değil ama çocuk niye yapıyosun canım yahu, böyle riskli bi evlilikte dakka bir gol bir hamile kalınır mı
devamını yutmasaydım bir de o zaman görseydin
hatayı sen en başında yapmışsın dul adamın neden dolayı boşandığı önemlidir. sebebini araştırsaydın bu adamın sana yalan söylemediğini nereden biliyorsun. iftra atıyo olamaz mı aldattı diye ?
kaldı ki bu adamla hangi kadın yaşar. önceki eşi boşanmışta kurtulmuş.
bir insan 7 sinde ne ise 70 inde de odur. değiştiremezsin. değiştirmeyi aklından çıkar. ancak sen aynen şimdiki gibi insan yerine konulmadan yaşarsan kalırsın o evde. yarın öbür gün dostuyla da gelir eve sende onlara hizmet edersin.
hiç yalan söyleyemem moral olsun diye. kırıcıysa kırıcı,doğrusu bu. aç gözünü
buna da evlilik deniyor ya
daha 21 yaşında yaşadıklarına bak... kendin ettin kendin buldun. karnındakinin ne suçu var. böyle bir adamdan...................................................................
arkadaşımm kimeee bu öfkenn kimee bu nefretinn...yazmayınn yorum falan böylee yazacaksanızz yaaaa......sinirimm tepeme çıktı...allahımmm sen ne yücesinnn yaaa binbir çeşitt millet binbir çeşit vicdan yaratıyorsun...bunlarada biraz ayır yarabbim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?