Bosanmali miyim sizce ?

arkadaşlar meraba nasıl bir olay bu ya ne yapacak bu kız çok üzüldüm rabbim yardımcısı olsun sizler nasılsınız

Kimseye birşey açıklamak zorunda diilsin tatlım ... sen bir sıkıntı yaşadığını yazmışsın buraya tabiki hatalar olur keşke olmasaydı ama olmuş geriye dönüş yok... benden sana tavsiye hiçbirşey düşünmeden boşanıp ailenin yanına gitmen yaşında küçük yeni bir hayata başlamak için daha fazla zaman kaybetme derim ben sana... eğerki aldırabiliyosan bebeğinide aldır derim ona böyle bir hayatı sunmaya hakkınız yok çünkü bunu o bebek tercih etmiyor siz istediğiniz için onu hayata getireceksiniz gerek yok şuan bir anlık hevesle davranırsın ama ilerde bunun sıkıntıları daha büyük olur biraz gerçekçi olmakta fayda var canım... tekrardan çok çok geçmiş olsun..

vallaha okuduğumda gözyaşlarımı tutamadım okuduğum andan itibaren hiç aklımdan çıkmıyo allah yardımcın olsun canım benimmmm

ben bir tek konuda bişiyler sölemek istiyorum.bazı arkadaşlarımız aldırman vs tarzı şeyler yazmış sakın yanlış bir karar verip hayatın boyunca yaşayacağın bir pişmanlığa sebep olma.bir hata yaptım diyorsun kendini düşündüğün kadar o bebeğide düşünmek zorundasın.ne kadar ağır olsa bile.yok o bebek ayrı bir anne baba istermiydi aldır demek ne kolay sordunuz mu o bebeğe istermiydi belkide ne olursa olsun yaşamak isterdi????peki o bebek hiç günahı olmadığı halde iki insanın hatası yüzünden ölmekmi isterdi???Allah sana bi hediye verdi.sen bukadar zorluğa rağmen zor olanı seç mükafatını alıcaksındır tüm kalbimle inanıyorum buna.bi sınav atlatıyorsun belliki.ne olursa olsun elinden geleni yap kendinide bebeğinide kurtar bu senin elinde belki bir değil beş çabalıcaksın yorulcaksın ama zora gelemedim diye kendi bebeğinin katili olmıycaksın.kafanı bu konuda bulandırma ferah tut bu günaha sakın girme derim.herşey gönlünce olsun Allah yardımcın olsun

katılıyorum size öfke kalkıp zarala oturmasın bebek katili olmasın

bir derdim var bölümünde "nişanlımdan ayrıldım" başlığı altında çok uzun anlatmaya kalkasam sabahı ederim bende çok şey çektim.

okurum sonra ben o zmana allah kurtarmış seni canım iyi düşün ablan olarak söylüyorum sakin aileni arkana alma aile gibisi yok sakın unutma

okurum sonra ben o zmana allah kurtarmış seni canım iyi düşün ablan olarak söylüyorum sakin aileni arkana alma aile gibisi yok sakın unutma
yok asla ailem olmazsa ben hiçimmmmmm.teşekkür ederim
bu arada bu kadıncağızında çektiği şeyler hiç hazmedilicek şeyler değil.çocuğu aldırıp aldırmama konusu senin vicdanına ve mantığına kalmış sonunu görmeyeceğin şeylere kalkışma derim.

evet canım haklısın ne denirki çok üzüldüm ama bebeğin ölmeye hakkı varmı sen anlamazsın şimdi inşallah anne olunca beim ne demk istediğmi anlayacksın bebekler çok kutsal bir vralık kokusunu içine çekince herşey bitiyor yanlış anlama sakın beni ben kimseyi yargılamıyorum rabbim yardımcısı olsun

canım öncelikle allah sabır versin yaşadıkların çok zor bende aynı durumdaydım ve altı yıl katlandım ama altı yıl dayanabildim arada kendim ettim kendim buldum diorum kimse istemedi ben istedim ve evlendim ama zaman hep aleyhime oldu hep kaybedeb ben oldum düzelir dedim ama hiçbişey düzelmedi çok yıprandım çok acı çektim ve kaçınılmaz son boşandım şuan kafam çok rahat sana boşan yada boşanma demek bana kalmamış zaman hep senin aleyhine olacak karar vermen çok zor yaşadıklarında öle allah yardımcın olsun

Hatayı başta yapmışsın gerçekten...
Yol yakınken kurtul derim, bide üzerine hamilesin :S
Bu yaşta ne cesaretle hamile kaldın bilemiyorum hem de böyle bir adamdan :S
Bak ben de senle aynı yaştayım Şubatta 22'ye giricem ve 2.5 yıllık evliyim...
Sen kendinden büyük, dul üstelik çocuğu olan biriyle evlenmişsin...
Araştırmalıydın...

Öncelkle durumundan ailene bahset . . Ne derler kızarlar ederler diye düşünme. Sen hata yapmışsın elbette çocuklarını kabul ederler herşeye rağmen .Ondan sonra polise git yardım almaya çalış .Bu adamda ömür geçmez kesinlikle :26:

ayrıl demek ve bebeğini aldır demek bana düşmez fakat şunu söyleyebilirim, ailenin yanına git boşanma davası açma. bir süre ayrı kalın bakalım aynı sorumsuzluklarına devam edecekmi görmüş olursun.bebek konusuna gelince böyle sorumsuz bir adam bebeği hak etmiyor ki o kadar bebek özlemi çeken aileler varken yaptığı kalpsizlik. bu konuda bir şey diyemicem fakat ben olsam sanırım aldırırdım çünkü bebeğin geleceği sözkonusu. vicdan azabı çekebilirsin hayatın boyunca o da var. offf çok karışık. bebek olmasaydı net cevaplar verilebilirdi ama şuan bebek konusunda bişe diyemiyorum. Allah yardımcın olsun canım.

arkadaslar o kadar caresizim ki ne yapacagimi ne dusunecegimi hic bilmiyorum,

daha once forumda bahsettim bilmiyorum gordunuzmu.

ben bekar bi kiz olarak dul bi adamla evlendim ustelik cocuklu ve cocuk bizle yasiyor,normalde uvey anneler eziyet yapar uvey cocuguna ama ben uvey cocugumdan eziyet goruyorum cocugun her eziyetini yutuyorum niye? esimi cok sevdigim icin ! herkesi karsima alarak evlendim bu adamla.

neyse simdiye kadar hic bi konuda bana destek olmadi evlendikten sonra yani ki evleneli 6 ay oldu daha. cok sorumsuz ilgisiz daha onceki evliliginden hevesini aldigi icin sanirim diyecem ama sanirim bu hep boyleydi cunku onceki esi bunu aldatti ve ayrildilar. niye aldatti orasida mechul bilemicem suc kimde... neyse banane o bolum beni ilgilendirmiyo.

o kadar zoruma gidiyoki yaptiklari misal vereyim evlenip yurtdisina geldim ben ve geleli 6 ay oldu ama bu alti ayda her tartismamizda beni evden kovdu gidecek bi yerim yok biliyoya,o kovdukca yuzsuz yuzsuz duruyorum yine. hep ben alttan almak zorundayim. dayagini bile yedim ama sustum. butun tanidiklarim turkiyede ailem falan. ve daha dun tartistik gene kovdu gene ben alttan aldim beni cikarmak istiyo ama ben gitmek istemedim evliligim bozulmasin diye. ve bugun sabah gene ayni tantana ve ayrica ben hemileyim suan 2 aylik. bana bunu dedi ve ben o an ne dicemi bilemedim : 10 tanede cocuk dogursan ne sen ne dogurdugun cocuklar, oglumdan onemli olamazsiniz! ( obur kadinin dogurdugundan bahsediyo) arkadaslar cok zoruma gidiyo yaptiklari dedikleri.

simdi bu benim ilk cocugum hevesliyim tabi sevinemiyorum agzimin tadiyla cunku tek tarafli olmuyo cocugu bile umursamiyo simdiden ya dogunca ne olucak ? diyorum keseyi gorelim kalp atisini gorelim yok hic bisey amannnnnnnn bi dur diyo ve uzuyo bu beni.

gecenlerde bi kadin geldi ben bunun dostuydum niye evlendin ben burda yasiyodum sen geldin beni birakti dedi ne curretle geliyo benim evime bana bunu diyo. dusmedigim durum kalmadi.

ayrilmak istiyorum suan ona soylemedim.

daha bu anlattiklarim hic bisey daha daha fazlasi var. 6 aydir her gun aglarmi bi insan ? ben her gun hergun agliyorum.

siz olsaydiniz ne yapardiniz yada bana bi akil verin. ne yapacagimi ne dusunecegimi bilmiyorum/

daha 21 yasindayim o 32. hayatimi mahfetmesinden korkuyorum. omur boyu boylemi surecek ben onemsiz birimi olucam onun icin.

ayrilma derseniz ne gibi cozumle esimi duzeltebilirim/ ne olur bi akil verin bana

Balik bastan kokar, kusura bakmayin ama sizin hataniz en basinda olmus, ne diye kimsenizin olmadigi, kimseyi tanimadiginiz bir ülkeye gelin gidiyorsunuzki??

+ neden dul bir adam + neden cocuklu birisi + neden siz bakiyorsunuz o cocuga..?

Bu böyle uzaaaar gider...

Allah yardimciniz olsun!

Son düzenleme:
sana ayril yada ayrilma diyemem cunku hamilesin. buyuk konusmayayim,Allah korusun ama benim basima ayni seyler gelse bidakka bile durmam o evde. kendimi ezdirmem.hele hele 21 yasindasin, cok gencsin.Allah yardimcin olsun. cok uzuluyorum boyle konulari okuyunca.Allah kimsenin basina vermesin boyle bir dert. cok zor

hiç zor değil,mutsuz bir evde yetişeceğine bir çocuk ananesi,dedesi ile yetişsin daha iyi...
ilk önce kaynanama ve kayın pederime danışırım..
sütüne sopa yersem..
anneme babama danışırım...
üstüne yine sopa yersem..
anne ya siz gelin alın beni yada ben geliyorum derim ve boşanırım..
danışma sebebim ,danışmadan gidersen karnında ki çocuğu p.ç ilan eder böyleleri...
kimse kusura bakmasın ...
ben bir daha 21 yaşında olmayacağım....ve bu hayat benim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…