- Konu Sahibi Herseyimsin
-
yargisiz infaz diyolar senin bu yaptigina arkadasim, ben herseyi burda devirip dokmek kendimi iyice salak yerine koydurmak istemiyorum. ben cocuk istemedim 2 ay once dusuk yaptim bende. hap icmeden korunduk ve ben korundugumuzu saniyodum aralarda esim korunmamis bilerek condom denilen seyle. o kendi istyodu cocugu beni kendine dahada baglamak icin, dusuk yaptigim siralardada bilgi edinmek amacla cogu kez beraber yazdik oraya. buradaki doktorlar trdeki gibi degil cunku dusukten sonra yasadigim cektigim acilarida ben biliyom oke bi hap dahi vermiyolar agri olmasin vs gibisine. ve ben burda esime yalvardim tr ye gonderde bi doktora goruneyim diye onu bile cok gordu uzaktan davulun sesi hos derler ya size oyle geliyo sanirim. caresizligimden yazdim buraya cok goruyosan yazmam onuda.
vallaha okuduğumda gözyaşlarımı tutamadım okuduğum andan itibaren hiç aklımdan çıkmıyo allah yardımcın olsun canım benimmmm
amin inşallah insanın anne babası gibi yok menfeatsızce seven tek kişi onlar sen nasılsın evlimisin
yok evli değilim forumda benimde nişanlımdan ayrıldım konum var.bende 21 gün önce nişan attım.25 yaşındayım cnm
canim benim ya sagol, evet esim demek istemiyomda o adam buranin vatandasi, ve ben suan okula gidiyorum zaten dil icin. evet turklerde cok burda. okuldaki ogretmenlerle konusmustum ben zaten meslek istiyorum diye nlar ynlendirdi beni dili bitirince gondericeklerdi 2 senede alirsin dediler diplomayi. burda danismanliklar varmis oyle duymustum ben zaten onlara anlatsam yonlendirirler beni ama okulu bitirince banada hollanda pasaportu verilecekti ozaman bisey olmazdi ama bu durumda bu adam beni sikayet etse kalmam biraz zor olur cunku ben buraya aile birlesimiyle geldim ki onun sayesinde burdayim ayrilirsak durdurmazlar beni sanirim ama yinede bi arastirmak lazim. bebis konusunu suan bende bilmiyorum cunku cok benimsedim onu kiyamam
neden canım anlatmak istermisin
ben bir tek konuda bişiyler sölemek istiyorum.bazı arkadaşlarımız aldırman vs tarzı şeyler yazmış sakın yanlış bir karar verip hayatın boyunca yaşayacağın bir pişmanlığa sebep olma.bir hata yaptım diyorsun kendini düşündüğün kadar o bebeğide düşünmek zorundasın.ne kadar ağır olsa bile.yok o bebek ayrı bir anne baba istermiydi aldır demek ne kolay sordunuz mu o bebeğe istermiydi belkide ne olursa olsun yaşamak isterdi????peki o bebek hiç günahı olmadığı halde iki insanın hatası yüzünden ölmekmi isterdi???Allah sana bi hediye verdi.sen bukadar zorluğa rağmen zor olanı seç mükafatını alıcaksındır tüm kalbimle inanıyorum buna.bi sınav atlatıyorsun belliki.ne olursa olsun elinden geleni yap kendinide bebeğinide kurtar bu senin elinde belki bir değil beş çabalıcaksın yorulcaksın ama zora gelemedim diye kendi bebeğinin katili olmıycaksın.kafanı bu konuda bulandırma ferah tut bu günaha sakın girme derim.herşey gönlünce olsun Allah yardımcın olsun
bir derdim var bölümünde "nişanlımdan ayrıldım" başlığı altında çok uzun anlatmaya kalkasam sabahı ederim bende çok şey çektim.
yok asla ailem olmazsa ben hiçimmmmmm.teşekkür ederimokurum sonra ben o zmana allah kurtarmış seni canım iyi düşün ablan olarak söylüyorum sakin aileni arkana alma aile gibisi yok sakın unutma
yok asla ailem olmazsa ben hiçimmmmmm.teşekkür ederim
bu arada bu kadıncağızında çektiği şeyler hiç hazmedilicek şeyler değil.çocuğu aldırıp aldırmama konusu senin vicdanına ve mantığına kalmış sonunu görmeyeceğin şeylere kalkışma derim.
amin inşallah insanın anne babası gibi yok menfeatsızce seven tek kişi onlar sen nasılsın evlimisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?