Bosanmali miyim sizce ?

Yazdıklarını okuyunca inan çok üzüldüm senin adına. Sen kırıcı yorumlara bakma her insan hata yapabilir kim hata yapmıyor ki, hatanın neresinden dönersen kardır demişler sende öyle yap yazdıklarına bakılırsa bu adamla bir ömür geçmez. İlk eşinden olan oğluna değer vermesi güzel ama doğacak olan çocuğuna ve çocuğunn annesine de aynı değeri vermesi gerekir. Bence hayatını daha fazla kendine zindan etme ailenle konuş önce anlat en azından annenle konuşup anlatabilirsin. Daha sonra da bilet alıp Türkiye'ye geri dön yaşın çok genç ve kendine daha güzel bir hayat kurabilirsin. Düzelmesi konusunda bir şey diyemeyeceğim insan bazen bazı konularda düzelebiliyor ama tamamen değil yani tam anlamıyla olmuyor. Allah kolaylık versin canım seni ve doğacak çocuğunu rabbim korusun.

Biz şiddetin her türlüsüne karşıyken bir de hamileyken şiddet görmek ne demek ya? Sinirlerim nasıl tepeme çıktı anlatamam. Böyle adamları alacaksın eline eşşek sudan gelene kadar (bu arada eşek sudan epey bir geç gelecek) evirip çevirip döveceksin ki anlasın dövülmek nasıl oluyor. Şiddete karşı olsamda böyle adamlar fazlasıyla hak ediyorlar bunu.

biz burada konuşuruz konuşuruz, sonra sen bu adamla paşa paşa yaşamaya devam edersin. iyisi mi hiç kendimizi yormayalım.

Daha 20 yaşındayken, 32 yaşında dul, çocuklu bir adamla beraber olma cesareti, yeteneği ve cüretini gösterebilen sende de suç yok mu acaba?

ne acelen vardı, yıllar torbaya mı girdi, ne oldu da evlendin derler kızım?

bu konu bır sene gecmıs hala nasıl gundemde bende hamılelığınden bahsedıyorum belkı bebeği yurumeye baslamıstırrrr offf

Son düzenleme:

İnsanın o dönemi deli çağlar...Mutlaka bişeyi çekmiştir kendisine...Ayrıca çaresizlik başka birşeydir, herkesin anlaması mümkün değil

Uzun uzun yorum yapamıyorum ben olsaydım bir dk durmazdım.Daha evleneli 6 ay olmus dayak yemissin kovulmussun adamın dostu evine kadar gelmiş cocugu sana cektiriyor ve sen ve bebegin ondan degersiz oluıyorsun bu kadarı fazla güzelim kendine zulmetme..

boşanmayı göz önüne şu anda alamıyosan ben gibi önce o bebekten kurtul sonra sağlam bi kafayla düşün..

O kadar basit yani "kurtul.!" adam adam degilse kadın yanlıs secim yapmıssa bu bebegin sucu degil..Hic bir vaziyet can alma hakkını vermez insana..Gitmeyi kafana koyduysan bebegi engel olarak görme..

hayatını mahvetmiş zaten daha neyinden korkuyosun anlamadım ki
daha 21 yaşındasın önünde kocaman bir hayat var heba etme yıllarını böyle bir insanla

konu sahibi arkadaşım ne durumdasın aceba

bebeğin doğdumu o şahıstan kurtuldun mu?

eger konuna bakarsan burayada yazda

akibetini ögrenelim

Sana bir an önce kendini saglama alip bosanmani tavsiye ederimm...Hayatini sana deger vermeyen insanlara harcama canim.Gec olursa cok pisman olursun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…