- Konu Sahibi Herseyimsin
-
merhaba canım...
Hollanda da yaşam nasıl bilmiyorum ama.. ben sana almanyadan örnek göstererek anlatayım...
İlk önce kendine yaşadığın çevrede Türk bi avukat bul... Ona olan biten herşeyi anlat... Onlar sana yol gösterecektir... Hollandada kalabilmen için okulu bitirmem gerekiyor demişsin... Bitir sende okulunu?!
Hem kendine orda arkadaş edinirsin... Ordaki öretmenler sana yardımcı olurlar kesin... Hem seni yönlendirirler... Bi arkadaş demişti konsolosluk diye... Ara ve sor... ne yaparsam burada kalabilirim diye..
SAkın korkma.. Gerekirse sığınma evlerinde kal... O adamı çekmekten iyidir... Çcuk konusuna gelince... aldır aldırma gibi bişi diyemem... Onu kendin bileceksin... Ama geri dönme... Orda hayat şartları buraya göre çok çok iyi.. sigortan, işsizlik maaşın, ev kiran bunların hepsi ödeniyor... burda ne yapacaksın? kim bakacak sana/ size??? Hem dul bayan olarak türkiyede yaşamak ne kadar zor biliyomusun sen?
Herşeyi yoluna sokunca da işe gir... ben olsam orda olmanın faydalarını kullanırdım...
O adama dünyayı zindan et! Anasından doğduğuna pişman olsun! Sinirlerim bozuldu gece gece...
Hakkında hayırlısı...
Gelişmelerden haberdar et!
merhaba canım...
Hollanda da yaşam nasıl bilmiyorum ama.. ben sana almanyadan örnek göstererek anlatayım...
İlk önce kendine yaşadığın çevrede Türk bi avukat bul... Ona olan biten herşeyi anlat... Onlar sana yol gösterecektir... Hollandada kalabilmen için okulu bitirmem gerekiyor demişsin... Bitir sende okulunu?!
Hem kendine orda arkadaş edinirsin... Ordaki öretmenler sana yardımcı olurlar kesin... Hem seni yönlendirirler... Bi arkadaş demişti konsolosluk diye... Ara ve sor... ne yaparsam burada kalabilirim diye..
SAkın korkma.. Gerekirse sığınma evlerinde kal... O adamı çekmekten iyidir... Çcuk konusuna gelince... aldır aldırma gibi bişi diyemem... Onu kendin bileceksin... Ama geri dönme... Orda hayat şartları buraya göre çok çok iyi.. sigortan, işsizlik maaşın, ev kiran bunların hepsi ödeniyor... burda ne yapacaksın? kim bakacak sana/ size??? Hem dul bayan olarak türkiyede yaşamak ne kadar zor biliyomusun sen?
Herşeyi yoluna sokunca da işe gir... ben olsam orda olmanın faydalarını kullanırdım...
O adama dünyayı zindan et! Anasından doğduğuna pişman olsun! Sinirlerim bozuldu gece gece...
Hakkında hayırlısı...
Gelişmelerden haberdar et!
Ya ben dil öğrenip,okulumu bitircem diye oradaki işkenceye katlanamazdım heralde.Biran önce o adamdan ve o ülkeden kurtulmanın yollarını araştırırdım.Düşünmene hiç gerek yok bnc kardeşim,kesinlikle boşan.Seni kovduğunu yazmıştın.Ben olsam tekrar böyle birşey yaptığında karşısına geçip ''Senle birlikte geçirdiğim bir dakikama bile yazık, keske daha önce kovduğunda gitseydim hiç düşünmeden.'' derim ve arkama bile bakmadan cıkar giderim o evden..Güçlü ol tatlışım,o adam zavallının biri aslında.Korkma ondan.Rabbine sığın,dua et sürekli ve biran önce Türkiye'ye dönmenin yollarını araştır canım benim.Dualarımız seninle..
Kizlar forumda hollanda da oturan ve oranin dilini bilen arkadaslar yok mu bir yardimci olsalar bu arkadasa??? Belki bir yerlere yonendirebilir veya tercumanlik yaparlik lutfen yardimci olalim arkadasimiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?