Boşanmalı mıyım? Uzun oldu ama lutfen akil verin.

munevver gibi olma ihtimalin var ne yazikki, uzgunum ama var gibi duruyor burdan.
elince kozunvar rapor al ve bosan bir an once.
ama bosanma asamasinda ne yapacagida belli olmaz, tedbirinide al.
polise sikayette bulun.

Ben kiskansin diye yaptimda boyle tepki vercegini bilemedim. Ayrica hep yapariz arada ole birbirimize kiskanalim diyede dun cok abartti. Pembe ruju sildiriyor bana kirmizi surduruyor ablacm yemege giderken kirmizi daha cok goze batiyor sen iyi misin diyorum ben anlayamadim amacini ya

Aileniz arkanızda ve boşanmıyorsanız kusura bakmayın ama bundan sonra yaşadığınız her şeyi hak ediyorsunuz.

Daha 3 ay oldu herseyi cok hevesle zevkime gore dosedim emek verdim. Ona icim aciyor en cok. Ondan vazgecmemek degil. Evi benimsedim. Herseyi hevesle yaptim. Sonu boyle mi olcakti ona uzuluyorum sadece.

Her türlü manyak bu adam o halde.

3 ayda böyle olan adamın yıllar sonraki öfkesini bir hayal eder misin
bir sinir anında seni 32 parçaya böldükten sonra her şey için çok geç olacak biliyorsun dimi?

Bende
Bende yedim !
Git yaaa yalancı !
O resmin sen olmadığı çoooook belli..
Sadece ne diyiceğini merak ettiğim için ssordum
Kesin bunun gibi hikayende yalandır...
Çok katı ve kıskanç bi kocan olucak o yanında yatarken sende telefonda yazisican... Ahahahah
Sen onu benim külahıma anlat..
Oyalama bizi kızım biraz inandırıcı seyler yaz...

19 yaşındasın daha bu herifle hayat mı geçer? Benden sana tavsiye boşanınca yine koca peşine düşme lütfen okula git, çalış, hayata atıl hayat evlilikten ibaret değil.

Cinayete kurban gitmiş birinin adını ağzına bu kadar kolay alması iğrenç. O Garipoğlu denen manyağı örnek alan manyak, ruh hastası iğrenç bir adamlasın aklın varsa yüzüne tükürürsün.

Cok melek gibiydi anlatamiyorum cok asikti. Gozumun icine bakiyordu kiyamiyordu. Boyle olcagini ummadim hic. Ben okucam zaten kendisi oyle diyor. Simdi kavga ettik ya sonra gene basliyor sana asigim nefes alamam yok cok seviyorum oturup agliyor sonra bende yumusuyorum zaafimi kullaniyor iste

kaç kurtar kendını benım kocama tarıf ettın ayrıyız suan hamıleyken aldırayım dedıgım de asla diyen adam suan cocuguylada ılgılenmıyor cocugun yok bence hıc uzatma hamıle kalsan cocukta olsa artacak azalmayacak kaççç

hemen öyle düşünmeyelim belki bi tanıdığı vardır belki hikayesinden tanınmaktan korktuğu için öyle demiştir?

Daha 3 ay oldu herseyi cok hevesle zevkime gore dosedim emek verdim. Ona icim aciyor en cok. Ondan vazgecmemek degil. Evi benimsedim. Herseyi hevesle yaptim. Sonu boyle mi olcakti ona uzuluyorum sadece.

Baba evinde eşyan yok muydu, hiç mi para görmedin bundan önce? 2 tahta için dayak yemeye devam et ne desek boş.

Bu
bu hep böyle olucak. Ama bidaha kıskandırmak için bişey yapma. Bunu hiçbir erkek kaldırmaz o konuda dikkat et

Ben oldugumu her yerden kanitlayabilirim. Kimseye yalan borcum yok. Ayrica telefonuma falan karismiyor numaram kimsede yok kiz arkadaslarimlada o isteyken konusabiliyorum. Esimle resmimide koyabilirim buraya resimdekide benim her turlu sosyal agdanda ulasabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…