- 4 Eylül 2013
- 1.513
- 1.560
- 83
- Konu Sahibi just tonight
-
Anneme anlattim al esyalarini gel yanimiza diyor. Sonradan pisman olmaktan korkuyorum.
Böyle canavar ruhlu bir adamı niye iyice zıvanadan çıkartıyorsun. Adam pembe rujdan fırtınalar kopartıyor sen ona elin adamlarını soruyorsun. Bana eşini tahrik ediyorsun gibi geldi. Boşanma sen dayak ye eline sağlık de.
Adam öküz bariz
ama sen neden hangisi yakışıklı deyip kendini yem yapıyorsun kuzum ?
saf misin?
Aileniz arkanızda ve boşanmıyorsanız kusura bakmayın ama bundan sonra yaşadığınız her şeyi hak ediyorsunuz.
Her türlü manyak bu adam o halde.Ben kiskansin diye yaptimda boyle tepki vercegini bilemedim. Ayrica hep yapariz arada ole birbirimize kiskanalim diyede dun cok abartti. Pembe ruju sildiriyor bana kirmizi surduruyor ablacm yemege giderken kirmizi daha cok goze batiyor sen iyi misin diyorum ben anlayamadim amacini ya
Bende yedim !
Kotu niyetim yoktu ki cilve yaparim arada ona ole bole tepki vercegini bilemedim.
19 yaaındasın daha yaa genceciksin boşanma dıycem sana çünkü bu adam yakanı bırakmaz. Mazallah öldürür seni adi köpek. Ha bu atada parayı bastırıp diploma alınmıyor ablası. Gidip güzelce okuman gerekiyor. Bu adamla nasıl evlendin? Niye evlendin? Çok mu aradın bu deliyi?
Kendine yazık ettin kızım. Boşanmak da kolay değil. O karar çok zor veriliyor. Kolay olsa yarın açarım davayı.
hemen öyle düşünmeyelim belki bi tanıdığı vardır belki hikayesinden tanınmaktan korktuğu için öyle demiştir?Bende
Bende yedim !
Git yaaa yalancı !
O resmin sen olmadığı çoooook belli..
Sadece ne diyiceğini merak ettiğim için ssordum
Kesin bunun gibi hikayende yalandır...
Çok katı ve kıskanç bi kocan olucak o yanında yatarken sende telefonda yazisican... Ahahahah
Sen onu benim külahıma anlat..
Oyalama bizi kızım biraz inandırıcı seyler yaz...
Daha 3 ay oldu herseyi cok hevesle zevkime gore dosedim emek verdim. Ona icim aciyor en cok. Ondan vazgecmemek degil. Evi benimsedim. Herseyi hevesle yaptim. Sonu boyle mi olcakti ona uzuluyorum sadece.
bu hep böyle olucak. Ama bidaha kıskandırmak için bişey yapma. Bunu hiçbir erkek kaldırmaz o konuda dikkat etCok melek gibiydi anlatamiyorum cok asikti. Gozumun icine bakiyordu kiyamiyordu. Boyle olcagini ummadim hic. Ben okucam zaten kendisi oyle diyor. Simdi kavga ettik ya sonra gene basliyor sana asigim nefes alamam yok cok seviyorum oturup agliyor sonra bende yumusuyorum zaafimi kullaniyor iste
Ben yalanı sevmem !! Onu düşünen insan temkinli yazar...hemen öyle düşünmeyelim belki bi tanıdığı vardır belki hikayesinden tanınmaktan korktuğu için öyle demiştir?
Bende
Bende yedim !
Git yaaa yalancı !
O resmin sen olmadığı çoooook belli..
Sadece ne diyiceğini merak ettiğim için ssordum
Kesin bunun gibi hikayende yalandır...
Çok katı ve kıskanç bi kocan olucak o yanında yatarken sende telefonda yazisican... Ahahahah
Sen onu benim külahıma anlat..
Oyalama bizi kızım biraz inandırıcı seyler yaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?