Boşanmalı mıyım? Uzun oldu ama lutfen akil verin.

Ya bu nasil birsey? Benim isim gucum yok burda ne diye boyle bi konu acim. Bir yol istiyorum. Bunu yasayan tek kadin ben miyim niye hikaye geliyor size niye inanmiyorsunuz?
Sen dürüst olabilirsin ama benzeri bi sürü fake olabliyor.. Hemen bedduaya sarılmanın lüzumu yok.. Acıklamanı yapar cekilirsin.. İsteyen inanır isteyen inanmaz !!

Deli misin kızım sen ne beddua ediyosun manyak! Burada bi sürü fake dolasıyor .. Acıklamanı yap sesini kes.. Sen böyle herkese beddua eden bi tipsen daha çok çekersin...!!!!!! Yolun açık olsun

Beddua etmiyorum. Beni bu sekilde suclayamazsin tanimadan gormeden. Sadece fikir istedim her insan gibi. Yok resimmis yok suymus? Ben kendimi kime kanitlicam burda? Sadece icimi dokmek istiyorum.

Yarin o ise gittiginde 2 bavulum var zaten evime donucem bu karara vardim. Bu sefer kanmicam. Haklisiniz cunku o hic degismicek. Boyle olmamaliydi. Ona icim yaniyor sadece

Beddua etmiyorum. Beni bu sekilde suclayamazsin tanimadan gormeden. Sadece fikir istedim her insan gibi. Yok resimmis yok suymus? Ben kendimi kime kanitlicam burda? Sadece icimi dokmek istiyorum.
İyi canm sen dök içini.. Seni tanımam etmem bazen fake olabliyor.. O yüzden dedim Hakkını helal et

Yarin o ise gittiginde 2 bavulum var zaten evime donucem bu karara vardim. Bu sefer kanmicam. Haklisiniz cunku o hic degismicek. Boyle olmamaliydi. Ona icim yaniyor sadece
sen uzaya da çıksan bu adam gelir seni bulur gerisini getirmeyeceğim Allah korusun.
gerçekten yapacak mısın çok merak ediyorum?
kapıya dayanırsa direkt polisi ara.

O kadar yurek yoktur onda. Burda cok iyi bir isi var 1 ay sonrasi icin mudurlik bekliyor is yerine gidip onu rezil edicegimi biliyor ondan cok korkuyor. Senelerdir o mudurlugu bekliyor. Evime dayanamaz o yuzden.

acaba gizli gizli kaçman onu daha öfkelendirir mi? ilk önce bi konuşup tedavi olmasını mı sağlasan acaba belki yeniden antidepresan kullanması gerekiyodur? uf bilemedim kapıya dayansa polisi de arasan daha boşanmadığınız için pek bi işe yaramaz..

Basta nasil boyle sevgiyle baslayipta sonra insan bu hale gelebiliyor. Anlayamiyorum. Kendimdede hata vardir illa ama. Ben hep evimede baktim yemeksiz hic birakmam kendimde bakimliyim onlada guzel ilgilenirdim. Yani hatam ne oldu bu hale gelindi bilmiyorum. O isteyken ihtiyac haric sokaga cikmam gezmem. Evimde beklerim guzel isimi gucumu yapip hazirlanip niye bole nankor anlayamiyorum sadece

kocan ...Allahım korusun seni Münnever gibi yapmadan kaç git zatende kendisi sana ikaz olarak söylemiş bence ciddiye almalısın ,kocan dengesiz kişilikli aklına demekki öyle şeytani şeyler geçiriyor bu 1 sinyal olabilir dikkatli ol kurtar kendini lütfen. ..

Bana dun dediki kavga aninda bana ekmegimi sen mi veriyorsun namus durtucu bir suru laf etti bana ayrica. Bu kadar laftan sonra duzelse nolur yuregim cok kirgin ona.

Universite okucam diyosun zaten universite okuyacak yastaymissin boyle bir adamla niye evlendin ki? Evlenmek yerine okusaydin.
Adam seni acik acik tehdit ediyo, sende onun sinir hastasi oldugunu bile bile o mu yakisikli bu mu yakisikli diyosun, hayir yani ne gerek var. Bir hediye aldi diye duzeldigini dusunmedin insallah.

Öldürmesini bekliyorsun herhalde. Bu acele ne çocuksun daha koştura koştura evlenmişsin. Madalya taktılar herhalde evlenince. Kaç kurtul kızım hayatını kurtar

Sizi kesmekten bahsediyor. İçler acısı bir cinayete kurban gitmiş bir kızcağızın adını kullanarak tehdit ediyor. Bundan daha iğrenci olamaz.
Sizi dövmüş, hakaret etmiş, namusunuza laf etmiş, ailenize küfür etmiş.
Sizi fanusa kapatma niyetinde, zaten evden çıkarmaya pek gönlü yok. Yakında eve kilitler zaten.
Sizce boşanmalı mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…