- 17 Ağustos 2016
- 1.603
- 1.392
- 133
- 32
- Konu Sahibi just tonight
-
Sen dürüst olabilirsin ama benzeri bi sürü fake olabliyor.. Hemen bedduaya sarılmanın lüzumu yok.. Acıklamanı yapar cekilirsin.. İsteyen inanır isteyen inanmaz !!Ya bu nasil birsey? Benim isim gucum yok burda ne diye boyle bi konu acim. Bir yol istiyorum. Bunu yasayan tek kadin ben miyim niye hikaye geliyor size niye inanmiyorsunuz?
Tövbe tövbe yaa cuma cuma beddua ediyor kıza bak !!!Ya bana da hiç inandırıcı geldi netten almış belli yani
Deli misin kızım sen ne beddua ediyosun manyak! Burada bi sürü fake dolasıyor .. Acıklamanı yap sesini kes.. Sen böyle herkese beddua eden bi tipsen daha çok çekersin...!!!!!! Yolun açık olsun
İyi canm sen dök içini.. Seni tanımam etmem bazen fake olabliyor.. O yüzden dedim Hakkını helal etBeddua etmiyorum. Beni bu sekilde suclayamazsin tanimadan gormeden. Sadece fikir istedim her insan gibi. Yok resimmis yok suymus? Ben kendimi kime kanitlicam burda? Sadece icimi dokmek istiyorum.
sen uzaya da çıksan bu adam gelir seni bulur gerisini getirmeyeceğim Allah korusun.Yarin o ise gittiginde 2 bavulum var zaten evime donucem bu karara vardim. Bu sefer kanmicam. Haklisiniz cunku o hic degismicek. Boyle olmamaliydi. Ona icim yaniyor sadece
Helal olsun ablacim ozur dilerim bu arada. Sende helal etİyi canm sen dök içini.. Seni tanımam etmem bazen fake olabliyor.. O yüzden dedim Hakkını helal et
Helal olsun..Helal olsun ablacim ozur dilerim bu arada. Sende helal et
acaba gizli gizli kaçman onu daha öfkelendirir mi? ilk önce bi konuşup tedavi olmasını mı sağlasan acaba belki yeniden antidepresan kullanması gerekiyodur? uf bilemedim kapıya dayansa polisi de arasan daha boşanmadığınız için pek bi işe yaramaz..Yarin o ise gittiginde 2 bavulum var zaten evime donucem bu karara vardim. Bu sefer kanmicam. Haklisiniz cunku o hic degismicek. Boyle olmamaliydi. Ona icim yaniyor sadece
acaba gizli gizli kaçman onu daha öfkelendirir mi? ilk önce bi konuşup tedavi olmasını mı sağlasan acaba belki yeniden antidepresan kullanması gerekiyodur? uf bilemedim kapıya dayansa polisi de arasan daha boşanmadığınız için pek bi işe yaramaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?