Boşanmalı mıyım? Uzun oldu ama lutfen akil verin.

bende arkadaşlara katılıyorum malesefki böyle adamlar düzelmiyor etrafımda çok var ve bizim ülkemizde kadına şiddet zirvede engelleyecek yasalarımızda yok şuanlik. keşke konuşup düzelecek bir insan olabilse ama olmayacaksa da başına birşey gelmeden ayrıl derim..

Ya bana da hiç inandırıcı geldi netten almış belli yani

Bir yemeğe çıkarıyor bi çiçek yaptırıyor bi dövüyor yumrukluyor bi ayrılık şarkıları dinliyor...
Çok dengesiz bir ilişki bence profesyonel desteğe ihtiyacınız var aile terapisi vs.

Bana degil herkese karsi bole. Bana ailesini is arkadaslarini mudurunu kotuluyor bir bakiyorum hepsiyle canim cicim telefonda herkese boyle sende kisilik bozuklugu var dedim iyice sinirleniyor

Forumda gördüğüm bu kaçıncı yangından mal kaçırmış gibi evlenen kadın aman Tanrım !

Aceleniz neydi demeyeceğim olan olmuş. İsterseniz sizi kesmekle tehdit eden bu manyağa boşanarak ödül vermeyin bırakın zaten o sizi bir seneye öldürür !

hemen öyle düşünmeyelim belki bi tanıdığı vardır belki hikayesinden tanınmaktan korktuğu için öyle demiştir?

Hikaye degil ablacim 3 aydir cekiyorum. Yarin mubarek cuma gunu Allah sahit 3 aydir agliyorum. Inanmayana rabbim cektirsin yalanim yok sadece icimi dokmek ve fikir istiyorum

Ne bekliyorsun daha psikolojik siddetten fiziksel siddete gecmis bunun ilerisi allah korusun olum.ama bence senin ruh halindr kotu bu yasadiklatina ragmen bosaniyim mi diyon.1sn bile kaybetme ona caktirmadan kac evden ki anlarsa hetseyi yapar sana

Evet kuzum;aynı evde yasamadan;tanınmıyor maalesef..cicim ayında;yasamadıgın şey kalmamış.sende kocaya söylenmemesi gereken bir sey söylemişsin.fakat sana şiddet uygulaması affedilemez.
Bu olayi birtarafa birakalim;herkesi sana kirik tutuyormus.olumle tehdit etmis.yarin kafasinda kurup;Allah korusun uygulAr.
Boşan kurtul.sakın yalvarmalarına kanma.sevgi gelip gecici.sana kıymet veren ;saygi duyan sevilir.
Illa evli kalacagim diyorsan;sakin cocuk yapma.

Boşuna üzülüyoruz bazen.. Aynı şeklde arkadaslarda öyle.. O yüzden.. Ama konu sahibi resm atarm falan diyor.. Bi le me dim

Ya bu nasil birsey? Benim isim gucum yok burda ne diye boyle bi konu acim. Bir yol istiyorum. Bunu yasayan tek kadin ben miyim niye hikaye geliyor size niye inanmiyorsunuz?

uzgunum ama soylemek zorundayim senin sevgiden anladigin uc tane kaliteli mabilya bikac mucevhermis ki bunca zmn gormemissin adamin icidneki okuzu. ne zmnki alacak seyi kalmamis okuzlugu gozune batmis, kavgalar siddet baslamis.
belki zmn iicnde baska seyler almaya baslar ve eskisi gibi olursunuz bilemiyorum.

Hikaye degil ablacim 3 aydir cekiyorum. Yarin mubarek cuma gunu Allah sahit 3 aydir agliyorum. Inanmayana rabbim cektirsin yalanim yok sadece icimi dokmek ve fikir istiyorum
Deli misin kızım sen ne beddua ediyosun manyak! Burada bi sürü fake dolasıyor .. Acıklamanı yap sesini kes.. Sen böyle herkese beddua eden bi tipsen daha çok çekersin...!!!!!! Yolun açık olsun

Adam seni DAHA ÜÇ AYLIK evliyken DÖVMUŞ geri kalan hersey fasa fiso. . . Ayrıl yazık etme kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…