- 12 Ağustos 2016
- 349
- 179
- 103
- 27
- Konu Sahibi just tonight
-
Ah Be kuzum çokta Küçüksun ne diyim ben sana
Elleri kırılsin
Ya sabır... bir de HOŞGELDİN demişsin ya pes doğrusu!
Ya bana da hiç inandırıcı geldi netten almış belli yaniBende
Bende yedim !
Git yaaa yalancı !
O resmin sen olmadığı çoooook belli..
Sadece ne diyiceğini merak ettiğim için ssordum
Kesin bunun gibi hikayende yalandır...
Çok katı ve kıskanç bi kocan olucak o yanında yatarken sende telefonda yazisican... Ahahahah
Sen onu benim külahıma anlat..
Oyalama bizi kızım biraz inandırıcı seyler yaz...
arkadaşım yalan sevmiyosan yalan söylediğini anladığında okumazsın çıkarsın. kızcağızın ihtiyacı var belki konuşmaya. allah allahhBen yalanı sevmem !! Onu düşünen insan temkinli yazar...
Bir yemeğe çıkarıyor bi çiçek yaptırıyor bi dövüyor yumrukluyor bi ayrılık şarkıları dinliyor...
Çok dengesiz bir ilişki bence profesyonel desteğe ihtiyacınız var aile terapisi vs.
Bir yemeğe çıkarıyor bi çiçek yaptırıyor bi dövüyor yumrukluyor bi ayrılık şarkıları dinliyor...
Çok dengesiz bir ilişki bence profesyonel desteğe ihtiyacınız var aile terapisi vs.
Boşuna üzülüyoruz bazen.. Aynı şeklde arkadaslarda öyle.. O yüzden.. Ama konu sahibi resm atarm falan diyor.. Bi le me dimYa bana da hiç inandırıcı geldi netten almış belli yani
hemen öyle düşünmeyelim belki bi tanıdığı vardır belki hikayesinden tanınmaktan korktuğu için öyle demiştir?
Buradaki arkadasların da boşuere üzülmesine içim el vermiyor..! Huyum kurusun ben napiyimarkadaşım yalan sevmiyosan yalan söylediğini anladığında okumazsın çıkarsın. kızcağızın ihtiyacı var belki konuşmaya. allah allahh
Boşuna üzülüyoruz bazen.. Aynı şeklde arkadaslarda öyle.. O yüzden.. Ama konu sahibi resm atarm falan diyor.. Bi le me dim
Cok melek gibiydi anlatamiyorum cok asikti. Gozumun icine bakiyordu kiyamiyordu. Boyle olcagini ummadim hic. Ben okucam zaten kendisi oyle diyor. Simdi kavga ettik ya sonra gene basliyor sana asigim nefes alamam yok cok seviyorum oturup agliyor sonra bende yumusuyorum zaafimi kullaniyor iste
Deli misin kızım sen ne beddua ediyosun manyak! Burada bi sürü fake dolasıyor .. Acıklamanı yap sesini kes.. Sen böyle herkese beddua eden bi tipsen daha çok çekersin...!!!!!! Yolun açık olsunHikaye degil ablacim 3 aydir cekiyorum. Yarin mubarek cuma gunu Allah sahit 3 aydir agliyorum. Inanmayana rabbim cektirsin yalanim yok sadece icimi dokmek ve fikir istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?