İnanın maddi durumumuz kötüyken ne annesi gönderdi ne de babası görmek için ilgilenmedi ben uğraştım bak çocukla ilgilen ben çabaladım yaz tatillerinde hep bizimleydi tatile giderken Furkan ı da götürelim o da eğlensin diye ben teklif ettim ama ben uzun yıllar yapamam ayrı şehirlerdeyiz zaten babaanne gayet dinç becerikli bir kadın bi uğraşı Yok sizce böyle bir durumda bana mı düşerÇocuk konusuna kadar haklısınız.
Ama çocuğu olan bir erkekle evlenmeyi kabul etmişseniz, hiçbir şeyin garantisi yoktur.
Onunla ömür boyu yaşamayı da kabul etmişsiniz demektir, hastalığı var, ölümü var bu dünyanın...
En iyisi boşanın, siz huzurunuzu bulun.
Yazık o çocuk da orada burada sürünmesin, babasıyla düzgün bir hayatı olsun.
Yazları gelmesin yazmadım ki bütün yaz bizde zaten ve benim de gönül rızamla fakat uzun yıllar ben yapamamCocugun butun sorumlulugunu size mi verdi.eger cocuk sizi cok yormuyorsa ne yapsin annesi terk etmis.babanne annanne de ilgilenir belki ama yazlari da gelmesin mi babanin yanina hic.malesef cocuklu biriyle evlenince boyle seyleri kabullenmek zorundasin.diger konular icinse, gecimsiz insan ne kadar degisir bilmiyorum.kusen insanlar en sinir eden sey zaten beni.onun negatifligi seni de yaslandirir vallahi.bu konuda degismezse bosanacagini bilsin.belki bir degistirir kendini.ama cocygu konusunda ne yapsin adam
Malesefki bakmasi size düşer, babasıyla bile isteye yani evlenip ayrildigini cocuk sahibi oldugunu bilipte evlendiyseniz. ..İnanın maddi durumumuz kötüyken ne annesi gönderdi ne de babası görmek için ilgilenmedi ben uğraştım bak çocukla ilgilen ben çabaladım yaz tatillerinde hep bizimleydi tatile giderken Furkan ı da götürelim o da eğlensin diye ben teklif ettim ama ben uzun yıllar yapamam ayrı şehirlerdeyiz zaten babaanne gayet dinç becerikli bir kadın bi uğraşı Yok sizce böyle bir durumda bana mı düşer
Çünkü düzelmişti çocuk olduktan sonra ve özellikle mağazayı açtıktan sonra değiştiYalanlar ortaya çıktı lise mezunuyum dedi ilkokul mezunu ve borçları öğrendiniz peki neden çocuk yaptınız bu adamdan?
İşte size düşer ya da düşmez, mesele o değil ki.İnanın maddi durumumuz kötüyken ne annesi gönderdi ne de babası görmek için ilgilenmedi ben uğraştım bak çocukla ilgilen ben çabaladım yaz tatillerinde hep bizimleydi tatile giderken Furkan ı da götürelim o da eğlensin diye ben teklif ettim ama ben uzun yıllar yapamam ayrı şehirlerdeyiz zaten babaanne gayet dinç becerikli bir kadın bi uğraşı Yok sizce böyle bir durumda bana mı düşer
Ama bu konuda yapacak b8rsey yok ki.ne yapsin eve mi almasin cocugunu .keske hic cocuklu biriyle evlenmeseydiniz.Yazları gelmesin yazmadım ki bütün yaz bizde zaten ve benim de gönül rızamla fakat uzun yıllar ben yapamam
Aslında o kadar merhametliyim ki eğer eşime karşı sevgim olsaydı size yemin ederim hiç düşünmez kabul ederdim beni bu duruma getiren aslında çocuk da DEĞİL sadece ve sadece ilgisiz ve sevgisizliği 4 aydır cinsel bir durum yaşamıyoruz sizce de bu onun sevgisizliğinden değil miOn dört yasinda bir çocuk özel bakıma ihtiyaç duymaz ki! Keşke gemileri yakmadan önce birlikte yaşamayı bir deneseydin ..yalancı koca tamam ,oğlu değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?