Boşanmalı mıyım

parodis

Guru
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2013
92
50
288
35
Çorum
Selam kk üyeleri direk konuya girmek istiyorum ben 7 yıllık evliyim 5 yaşında oğlum var ve ikinci evliliğim eşimle iki yıl görüştük sonrasında evlendik fakat yalanlar üzerine kurulu bir evlilik lise mezunuyum dedi ilkokul mezunu borçlardan zerre bahsetmedi yıllarca borç ödedik anlayacağınız çok özellikle başlarda çok sıkıntılı günler geçirdik eşimin ilk eşinden bir tane daha oğlu var 14 yaşında çocuk bu zaman kadar annesinde zaten Eşim büyük bir mağaza açtı durumlar düzeldi fakat biz evde iki yabancı arkadaş gibiyiz cinsel olarak da her türlü Yani ruhen uzaklığı anlatamıyorum bile ha birde bi küserse en az 15 gün ne yemek yer ne çocukla konuşur İnan’ın eve gelecek diye aklım çıkıyor dövmüyor sövmüyor ama o çekilmez surat Yok mu o benim psikolojimi bozdu hiç bir yerde mutlu olamıyoruz tatile gideriz tartışır ağlaya ağlaya döneriz. İyi yönleri hiç mi Yok var tabi çok çalışır istediğimiz birşeyi almaya çalışır yedirir içirir akrabalarım da çok sever bu kadar işte 6 ay önce kafamda kesin olarak bitirmiştim ama çevredekilerin baskısıyla tekrar gittim en son ilk eşi bi adama kaçmış çocuk da anneannesinde babaanne genç bir ev hanımı fakat eşim ben yapamam dememe rağmen çocuğu getirdi yazları zaten bizde çocuk bende evde oturan bir ev hanımı değilim eğitimime devam ediyorum sosyalim eşime rağmen fakat 14 yaşında bir erkek çocuğuyla uzun yıllar kabul edemem etmedim de ve şu an annemin evindeyim herkes de artık bu evliliğin devam etmeyeceğini anladı bi size de sormak istedim doğru bir karar mı sizce de

Çocuk konusuna kadar haklısınız.
Ama çocuğu olan bir erkekle evlenmeyi kabul etmişseniz, hiçbir şeyin garantisi yoktur.
Onunla ömür boyu yaşamayı da kabul etmişsiniz demektir, hastalığı var, ölümü var bu dünyanın...

En iyisi boşanın, siz huzurunuzu bulun.
Yazık o çocuk da orada burada sürünmesin, babasıyla düzgün bir hayatı olsun.

Cocugun butun sorumlulugunu size mi verdi.eger cocuk sizi cok yormuyorsa ne yapsin annesi terk etmis.babanne annanne de ilgilenir belki ama yazlari da gelmesin mi babanin yanina hic.malesef cocuklu biriyle evlenince boyle seyleri kabullenmek zorundasin.diger konular icinse, gecimsiz insan ne kadar degisir bilmiyorum.kusen insanlar en sinir eden sey zaten beni.onun negatifligi seni de yaslandirir vallahi.bu konuda degismezse bosanacagini bilsin.belki bir degistirir kendini.ama cocygu konusunda ne yapsin adam

Eşinizi en iyi tanıyan sizsiniz, en doğru kararı verecek olan da..
Kötü huylarını tolere edip ya da değiştirtip; bir ömür boyu katlanabilir misiniz? Bunu düşünün.
Ama sizin kafanızda bitmiş zaten; artık evde görmek istemeyişiniz filan, yazdıklarınızdan bunu anladım.
İkinci evliliğinizmiş; iyice düşünüp, konuşup, öyle karar verin.

İnanın maddi durumumuz kötüyken ne annesi gönderdi ne de babası görmek için ilgilenmedi ben uğraştım bak çocukla ilgilen ben çabaladım yaz tatillerinde hep bizimleydi tatile giderken Furkan ı da götürelim o da eğlensin diye ben teklif ettim ama ben uzun yıllar yapamam ayrı şehirlerdeyiz zaten babaanne gayet dinç becerikli bir kadın bi uğraşı Yok sizce böyle bir durumda bana mı düşer

Yazları gelmesin yazmadım ki bütün yaz bizde zaten ve benim de gönül rızamla fakat uzun yıllar ben yapamam

Malesefki bakmasi size düşer, babasıyla bile isteye yani evlenip ayrildigini cocuk sahibi oldugunu bilipte evlendiyseniz. ..

On dört yasinda bir çocuk özel bakıma ihtiyaç duymaz ki! Keşke gemileri yakmadan önce birlikte yaşamayı bir deneseydin ..yalancı koca tamam ,oğlu değil mi ?

İşte size düşer ya da düşmez, mesele o değil ki.
Eşinizin genç bir oğlu var ve ebediyen sizle yaşamayacak diye bir kaide yok.
Evlenirken bunu düşünmeniz gerekirdi.
Sizin şehrinizde üniye gidebilir, anne sağlık sorunları yaşayabilir ya da Allah korusun vefat edebilir vs.
İstemeyebilirsiniz en doğal hakkınız, çünkü oğlan 14 yaşında tam da deli zamanları.
Ama yazık değil mi ona?
Anneden olmuş çocuk, bir de babadan olmasın.
Öksüz yetim gibi büyümesin babası sağ ve bakabilecek durumda iken.
Şurada üni sınavına kalmış 3 4 sene, belki başka şehre gidecek, uzun yıllar olmaz yani.
Ha bana göre zaten bu noktaya gelene kadar boşanmanız en mantıklısı.
Ama boşanma gerekçelerinizden büyük bir bölümü çocuk ise haksızsınız, onu belirtmek istedim.

Kendi dogrunuzu en iyi siz bilirsiniz. Adamin sonradan bir cocugu cikmamis zaten varmis siz bunu kabul ederek evlenmissiniz evlenirken bunlari hesaba katacaktiniz. Adam cocugunu mu dislasin sizi mi tercih etsin bunu mu bekliyorsunuz? Adam ilkokul mezunu cikmis bu cok mu onemli yoksa yalan soylemesi mi onemli? Ama iyi huylari da varmis yedirip icirirmis bir zahmet onu da yapsin.

Bakması niye konu sahibine düşüyor anlamadım. Kadın diye mi? Orada gerçek biyolojik babası var iste. Çocuk da 14 yaşında. Uzun yılları mi kalmış? 18 yaşında üniversiteye gitse, ondan sonra da o ailesi ile kalmak istemez zaten.

On dört yasinda bir çocuk özel bakıma ihtiyaç duymaz ki! Keşke gemileri yakmadan önce birlikte yaşamayı bir deneseydin ..yalancı koca tamam ,oğlu değil mi ?
Aslında o kadar merhametliyim ki eğer eşime karşı sevgim olsaydı size yemin ederim hiç düşünmez kabul ederdim beni bu duruma getiren aslında çocuk da DEĞİL sadece ve sadece ilgisiz ve sevgisizliği 4 aydır cinsel bir durum yaşamıyoruz sizce de bu onun sevgisizliğinden değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…