bosanmali miyim:(((

• Konu Sahibi Konu Sahibi EIN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

EIN

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2011
1.120
56
363
Slm kizlar.. oncelikle yazimi okuyan herkese simdiden tesekkurler.ben 28 inde 3senelik evli olucam..4senedir birlikteyiz..bir kizim var. 2yasinda.turkiyeden isvicreye gelin geldim..esim nisanliyken bana eski kiz arkadasini unutamadigini demisti..ve kavga etimistik..sonra konu kapandi..taki buraya geldim ve herkes inadina o kizlardan bahsetti.hamile kaldim bir ay sonra psikolojim bozuldu bu yuzden.esime sordum bi kere daha demistin unutamiyomusun diye?.oda demisti cok kotu seyler yaptim ona o yuzden unutamadim ona yaotiklarimi..bu arada bu on yil onceki meselesi..*.bir erkek on yil sonra neden boyle bisey hatirlar ki)) ben bu yuzden ona guvenimi kaybettim.bu konular yuzunden cok kavga ettik. eski konularimda var bu sitede...neyse ailesinden cok cektim.ailem ve ben kucuk gorulduk hep..mesela kayin validem bir keresinde yanina gittim esim olmadan..arkadasima gitmistim kv haber vermistim..esime vermedigimi gidip gelmedigimi soyledi:*( cok kotu bir psikoloji ile bu gune geldim..annem kayin valideme el ormesi seyler gonndermisti osene kv ye gittigimde .kayin validem de kapidan ben cikarken bana eski bir pasli kolyeyi verdi annnene gotur diye. Elime tuturturdu..bu kucuk gormek degilmidirr.anlatsam masal olur onlarin bana yaptiklarini..iki üc gun oncede esimle bir konu konusurken okiz gecti konumuzda onu unutamadigini sordum?oda dedi onun kalcasinda kemik erimesi vardi bu yuzden ona evlilik icin tek bir sans vermedim..oda hep hissetti bunu..yillar sonra esimdede cikti kemik erimesi. ayni sorun kizdan ayrildiktan 4 sene sonra.biz tanismiyorduk ozamanlar.esim dedi.ben ona boyle yaptim, aynisi oldu bana,bu yuzden unutamiyorum dedi..bu kemik erimesi oldugunu soylemisti tanistigimizda bende onun onemli olmadigini seviyorsam srviyorumdur demistim..bunu ben nasil anliyayim..esimin birini unutamadigini..sebebi ne olursa olsun..simdi bosanicam ondan kaldiramiyorum..neden pismanlik duyuyo ne demek ben evliilik icin sans vermedim..bunami pisman..anlayamiyorum..sizce ne yapmaliyim..cik yoruldum seviyorum onu..ama neden 10 senelik bir seyi dūsunuyor..hatirliyor vicdan azabi duyuyor pisman.sanki bir seyler yarim kalmis..kiz cok sogukmus italyan..annesine meraba bile demezmis gelir eve esimle ystar kaljar gidermis..bunlarda normal boyle seyler..kizla tatile misira gitmisler..bu nasil is yaaa.bana haksizlik degilmi bu..ben haksizmiyim...?? Bir akil lutfen..kaldiramiyorumm..bana duyir insan gozule bak bu olaya..eski sevgilim gozuyle degil..nasil bakicam..tabiki sabah aksam i kizi dusunmuyor..ama bunu bana soylemesi yikikmam icin yetti..ona gore cik anlamdiz..ne unutmamasi diyor kafsyi yedin diyor..beni haksiz buluyor.bana hep bu konu acildiginda o konularin kapandigini.benimle yasadiklarini kimseyle yasamadigini tekrarladi durdu..biz senle es arkafas her seyiz dedi..ama neden soyledi unutamdim..kaldirip kaldirmayacagimi bilemeden..anlamiyorum bunu..10 sene once benim evliligimdeki gundem olmasini..

Son düzenleme:
Baska bir ulke ye alisma cabasi aile ozlemi yalnizlik ..bde esimin aikesinin yaptiklari..ustune esinle sorunlarim npcam beb

Yazdıklarından bişey anlamamakla birlikte, Allah yardımcın olsun diyorum.

Telefondan cok zor yaziliyor..kusura bakmayin dzzeltmeye calistim..

Bu ne biçim türkçe ya nereliysen nerelisin de iyice katlettiniz dilimizi böyle yazılar da ceza almalı bence.

Bu ne biçim türkçe ya nereliysen nerelisin de iyice katlettiniz dilimizi böyle yazılar da ceza almalı bence.

Turkceden degil.telefindan elimden geldigi kadar duzenledim..birazda kizim etrafimda ondan acele yazdim sory.tejrar duzenledim

size o kızı unutamadığını söylediğinde nişanlıymışsınız daha neden nişanı bozmadınız

Yazdiginizi cözebildigim kadar cevap vereyim ... Esiniz size tam olarak ne dedi bilmiyorum ama, anladigima göre sadece vicdan azabi cekiyor, yani kizin rahatsizligindan dolayi ciddi bisi düsünmemis ve kizi resmen kullanmis hevesi gecincede terk etmis, yillar sonra allah ayni hastaligi ona verince yaptiginin nekadar yanlis oldugunu anlamis ve onun acisini cekiyor, yani unutamama vicdan azabindan dolayi, kalkip onu hala sevip evlenmediginden degil bence... Bu konunun sizi rahatsiz ettigini güzel bi dille söyleyin, onu sevdiginiz icin kiskancliginizdan abarttiginizi söyleyin tatliya baglayin... Esinizle iyi olunki Kv derdi bi kat azalsin, esinizde sizi seviyorsa ezdirmez annesine zaten, ki sizde ezdirmeyin... Bosanmayin düsünmekten önce kendinize ceki düzen verin, dik durun, gerisi halolur, tabii tek sorun buysa...

Son düzenleme:
Alma mazlumun ahini çıkar aheste aheste diye bosuna dememisler.
Eşinizin yasadigi durum bu.
Ama bosanacak bir durum değil.
Dürüst olup size durumu anlatmis.
Eger hala onunla görusuyor olsaydı yorumum daha farklı olurdu.

anladıgım kadarıyla yazıyorum,
esin eski kız arkını unutamıyor fakat sevdiginden degil vicdan azabı, etme bulma dunyası...

kv isin başında ailenize ve size kotu davranıdysa hic evlenmeyecektiniz,
ancak su an sıraladıgınız nedenler bosanmak icin zayıf geldi bana. ama ne yasadıgınızı en iyi siz bilirsiniz yine.

yani çok keskin yargılamamış mısınız? herkes dili çok iyi bilmek zorunda değil, dilbigisini yerli yersiz kullananlar derdini anlatmasın mı o zaman?
kaldı ki yurt dışında yaşıyorum dediği zaman Türkçesinin az olduğunu düşünmüştüm. cepten yazıyormuş meğer..

maalesef zar zor bişeyler anlayabildim
yazını düzeltmekten ziyade paragraf bıraksan biraz yani bikaç cümle sonra boşluk yapsan daha bir anlaşılır
aynı soruyu bende soracağım nişanlıyken belliymiş unutamadığı neden atmadın nişanı?

Anladıgım kadarıyla eşiniz ona aşık oldugundan yada sevdigimden unutamıyorum demiyor..
Kendi acınızdan düşünün eski sevgili falan degil..
Sıradan bir kız arkadasınız olsun bu siz vakti zamanında bu kızı asagılıyorsunuz rahatsızlıgından dolayı ve yıllar geciyor aynı hastalık sizdede cıkıyor..o an sizinde aklınıza gelmezmiydi bu ? ve yıllar gecsede bu hastalık sizde kaldıgı için aklınıza gelir pişmanlık duyar böyle yapmamalıydım dersiniz..ve bu durumda o dediklerinizi hic unutamazsınız..
Ben eşinizde ki durumunda aynı oldugunu düşünüyorum..burada yapmanız gereken içinzde tutmak yerine bunlar eşinize anlatmanız

eşiniz eski kız arkadaşını vicdan azabı nedeniyle unutamadığını söylemiş, yoksa onu özlemek evlenmek istemek gibi bir nıyeti yokmuş, öyle değilmi.

doğru anladıysam kırılganlık gosteryorsunuz ben olsam bende kafaya takardım herhalde .

evliliğinizi buşekilde zehir etmeyin kendinize, kocanız sizinleilgilenmiyor sizinle bir yere cıkmıyorda onunlayken mi hep gezmiş. neden mısara gezmeye gitmeleri sizi üzüyor ki. geçmiş geçmişte klamıstır devamlı soru sorup adamında aklına getırmeyın eskıleri.

adam vıcdan azabı nedeniyle unutamıyor ama sızde devamlı konuyu oraya getirerek unutturmuyor devamlı sıcak tututuyrosunuz.

zaten ailesiyle anlaşamıyor eve gelip gidiyormuş kadın. eşiniz hastalığı olmasada pek evlenecek gibi ciddi ilişkileri yokmuş kadınla.

Bencede adam vicdan azabi çekiyor.
Onu sevmiş olsaydi kalkıp senle evlenmezdi.
ona kizmayi bırakın bence, bosanmayi gerektiren birşeyde yok.
o kizi boşyere kiskaniyorsun, kizin suan nerde olduğunu biliyor mu ki?
Ve aradan yillar geçmiş, Allaha dua etsin olan olmus baska care yok.
Zamanında kizin ahini almış ve allah ayni derdi ona vermiş.
Allah kimsenin ahini kimsede birakmaz.

bir de 10 sene.. dile kolay 10 sene.. insan kör kütük kara sevdaya tutulsa yine unutur..
en sevdiklerimizin acıları kapanıyor 10 yılda..
hatta vijdan azabı da değil. o da sürekli olmaz.. biraz da sana inat bence çok uzattığın için...

eski sevgilimi unutamadım diyen adamla zaten nişanlıyken bitmeliymiş diye düşünüyorum.

ama madem evlendiniz ve çocuk var, herşeyi açık açık konuşurdum ben olsam. boşanmayı düşünüyorum, sebebide bu bu derdim. eğer seni ikna edecek şekilde cümleler kurup vazgeçirirse ne ala.. ama sırf yarın bigün senin içinde vicdan yapmaması için evliliği sürdüreceğini hissettirirse orası artık sana kalmış bir karar.

kendi ayakların üzerinde durabiliyorsan, biraz ayrı yaşamak faydalı olabilir. biraz özlem iyi gelir belki birbirinize..

Biz evlendigimizden beri hic bir yere gitmedik sadece alisverise..esim istese gideriz ama bizim bir tatile gitmemiz demek iki ayi zor gecirmemiz demekk..bikmiyorum..o asla kabul etmiyor..beni sevdigini bu konularin aramizda olmamasini istiyor..ama ben bunu duymaya hazir degildim ben ona dedim..simdi senin kalcalarinda sorun var ve ben srnle evlendim..simdi bacagn olmasa gene evlenirdim yeterki iyi ol..sen madem seviyordun da neden kizin kacasini sorun ettin dedim sustu

size o kızı unutamadığını söylediğinde nişanlıymışsınız daha neden nişanı bozmadınız

Bilmem o zaman pek hissetmedim ondan boyle birsey ubutmamistir falan..cunku goruyordum bana cok asikti..simdi ekonimiksorunlar 3senedir tatile gidemeyisimiz..cocugumu ailemden yardim destek alamadan buyutmem..astan once baska seyler girdigi icin belki gozume batiyor..bende bilmiyorum..ben bunu karsima gecip benim gozume bakip demesini istiyorum sadece seni sevdim..ne unutmamasi diye..ama cok inatci..bosanicaksan buna saygi duyarim ama ben istemem diyor

Geçmiş geçmişte kalmıştır çok fazla irdelemeyin
bazı inançlı insanlar geçmişte yaptığı şeylerin şimdi başına gelince ben o kıza yapmıştım sölemiştim allahta bana verdi gibi düşünebilir
buda çok normal ama koca 10 sene geçmiş bence abartıyorsunuz düşündüğünü sanmıyorum
dediğim gibi sadece vicdan azabı çekiyor
onu sevseydi nolursa olsun onla evlenirdi
sizi seçmiş gerisi teferruat..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…