bosanmali miyim:(((

• Konu Sahibi Konu Sahibi EIN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

eşin nasıl biri bilemiyorum ama birde sana vizdan yapıyor olabilir mi, hani ben onu bıraktım benimde başıma geldi, sen beni bırakma ayağı yapıyor olabilir mi.

çok acık sordum kusura bakma lütfen.

hanımefendi bu konuları eşinize sürekli siz mi soruyorsunuz yoksa ortada bir konu yokken kendisi mi anlatıyor.. Eğer soruyorsanız bence sormaktan vazgeçin, belli ki eşinizde jeton geç düşüyor, o kızın kıymetini şimdi anlamış sizinkini de yıllar sonra mı anlayacak iş işten geçtikten sonra... Ona elindekilerin kıymetini bilmesi gerektiğini düzgünce anlatıp bu konuyu gerçekten siz kapatsanız artık, hiç açmasanız yine açılır mı? ayrıca kayınvalide yüzde yüz anne gibi olmaz olamaz herkesin kayınvalidesi ile ufak tefek sorunları vardır olacaktır da, küçük görmeler yermeler aşırıya kaçmadıktan sonra maalesef ki her dünürlükte var yani olmayanla karşılaşmadım istisnalar dışında, sabırsız olmak yerine dua ile sabır ile davransanız belki bir şeyler değişir, tabi kendi yaşadığınızı kendiniz daha iyi bilirsiniz...

Gozum kordu cok asiktik..simdi araya cok kotu seyler girdi..beni saglikli dusunemez hale getirdiler..ne kadar esim beni hep korusada onlar verecegi zararo verdiler..ailesi..ve inanin cok zor bir zamandan gectim..bu cocugumubuyutmek icin nasil dik durmaya cakistigimi allah bilir..ben konustum bosanicam dedim senden..sebebinide dedim..kizdi sinirlendigini yazdi..be unutmasi unutmamasi..bitti gitti dedi..kendisi bunun sagkikli bir karae olmadifini soyledi..ama ben dedim olmaz..oda dedi sen bilirsin ucumutun hayatida maffolucak..ben dedim en vuyuk pismankigin beni kirmak olucak diyee..atismalar iste..bana yazdi birsey ogrendim evkiligimzden kimseye guvenmiceksin..ve herkese hersey soylenmez dedi...ilk baskarda anlamiyordum simdi ankiyorum seni dedi..bende yazdim buyuk gekisme..sen ne hakla 10 senekik dikoda tanisip hemen altina yatan aikene giram saygisi olmayan bir kizi evliligimize sokarsin falan..kavga ettik

El elin esegini islik calarak ararmis:)

bence sen eşinden kurtulmak istiyorsun eşin hastalandı bana öyle geldi . bahane arıyorsun 10 sene sonuçta kıskanmak olmaz herhalde unutamadıysa unutamadı tövbe etsin. geri dönecek hali yok o kıza .

Kafam cok karisik seviyorumda..ama okadar cok kavga ettikki o ruya gibi evliligimiz zwhiroldu bize..ailesin cok katkisi var..onunda psikolojisi iyi degil..aikesini sildi..cunku benle evkendigi icin yapmadiklari kalmadi bize

Icimde tutmadim hic hep anlattim..ve benim kizdigimda neden boyle bisey hissederken benimle evlendigi..bu ona su cavabi veriyor cubku seni sevdim

keser döner sap döne, gün gelir hesap döner...
ama malesef bunun acısı da sizden çıkıyor..
bence çok fazla düşünmeyin takmayın kafanıza, bu iyi birşey, bir kadını sırf hastalığı yüzünden terk edip gururuyla oynamış, belki de yarı yolda bırakmış..köpekler gibi pişman olmuş..ve size itiraf etmiş.bu sizi tabiki ilgilendirmez ama yine de unutamadığını sanmıyorum..sadece hastalıktan dolayı bıraktığı için vicdan azabı çekiyordur..sevdiğini düşünmeyin..

Diger arkadaslar da vicdan azabi cekiyor demis..ve sizde simdi ankamistir kiymetini diyorsunuz..bende bu ikisi arasinda oldugum icin caresizim...ilk i anlatti bende sordum hep:*((((

Yok gorusmuyor..bir kere arkadasi gormus nasiksin diye sormus kiza..oda iyiyim falan..esimin adini duyar duymaz kiz gitmis ordan..bunuda gekip arkadasi anlatmis..oda unutmadim dedigibde bana anlatmisti

konunun sizinle alakası yok bence ilahi adalet işte kımsenın yaptıgı kotuluk kımseye kalmıyo kusura bakmayın ama eşiniz haketmiş artık kızı nasıl küçümsediyse zamanında şimdide kendı basına gelmıs yapılabılecek pek bısey yok gıbı duruyo

eşin nasıl biri bilemiyorum ama birde sana vizdan yapıyor olabilir mi, hani ben onu bıraktım benimde başıma geldi, sen beni bırakma ayağı yapıyor olabilir mi.

çok acık sordum kusura bakma lütfen.
Bugun bana yazdi utaniyorum olanlardan yalniz kalicam vir dahada kimseye guvenmicem diye cok sey yasadik..ve bu emege acirim diyor..oyle dusunmuyor sanmiyirum..ama yya gercekten unutmadi..biz cok olumsuz seyler yasadik..velkide dusunuyordur benle evlencegine o onu seviyormus onla evlensrymis gibi dzsunuyor olabilir

Anladığım kadarıyla eşinizin unutamıyorum dediği o kızla yaşadığı anılar vs değil de, rahatsızlığından dolayı ona olan tutumundan duyduğu vicdan azabı. Yani hala bi sevgi, aklından çıkamama yok gibi geldi bana. Sadece 'ben ona böyle davrandım Allah da bana bu hastalığı verdi' iç muhasebesi.. Yine de açıkça konuşun bunu eşinizle derim, boşanmayı düşünecek bi durum yok bence.
Kv nizi de değiştiremezsiniz bu yaştan sonra, eşinizin annesini de seçemiyorsunuz, onu da farklı şekillerde eşinizden destek alarak çözebileceğinizi umuyorum.

bence sen eşinden kurtulmak istiyorsun eşin hastalandı bana öyle geldi . bahane arıyorsun 10 sene sonuçta kıskanmak olmaz herhalde unutamadıysa unutamadı tövbe etsin. geri dönecek hali yok o kıza .

Esim ben tanidigimda oykeydi elden ayaktan dusuk drgil ondan amekiyat olmustu..ama 40 yasinda protez takilacak..ben onu hala srviyorum

Sizin piskolojiniz iyice bozulmus, ne kendi dediginizi duyuyorsunuz, nede burda yazanlari kaale almiyorsunuz... Esiniz size ina asiktim hastaligi yuzunden evlenmedim, simdi pismanim hala sevdigimi anladim keske onunla evlenseydimmi dedi? Ne dedi ne yapiyor belli degil anlattiklarinizdan... Benim anladigim kendi kendinize hayati zorlastiriyorsunuz ve bisanmaya sebep ariyorsunuz... Askla evlenmisiniz, adam size asikmis, sizi ezdirmemis , rüya gibi evliliginiz varmis, eeeee demekki kuruntularinizla siz bozmussunuz bunu ve kv yede firsatlar vermisiniz... Vicdan azabi diyoruz anlattiklariniza göre görmüyorsunuz bile, hala unutamamisa takmisiniz... Kim hastaligi yuzunden yüzüstü biraktigi kisiyi heleki sinra kendide ayni hastaliga kapilinca unuturki?
Bene Esinizde evliliginizle alakali sorun yok ama siz elinizden geleni yapiyorsunuz sorunsuz gecmesin diye....

Hayir evlenseydim jeske onla demedi..bunu icin ona sans vermedim..dedi..psikolojim bozuk yasadikalrim cok agirdi..cubkuuu...unutmak istiyorummmama olmuyor..

Burdaki yorumlar benim icin yol gosterici oldu..ben cok ezildim..tdeden geldim..uvey annesi kaynanam herkes cok cektirdi..bizim dugunumuz olmadi uvey kaynanam ve o kaynanam gorumcem birbirinin arkadaslaribi dugubde istemedi..kinami uvey kaynana yapti..bana etmedigini koymadi.kv bizim nikagimizda baskasinin dugunune gitti..ve kizi evlendi simdi trden kossrak geldi kinasini da oburda oldugu halde uvey kaynanaya yaptirdi..ilahi adelet..simdi bizim dugunumuzde dusman olanlar..kuzu sarma oldu..biz konusmadigimizdan beri..uvey ve oz kaynanam sosyal aglar uzerinden arkadaslar ve yazisiyorlar hep..bana iftira bile atti ..anlatsam bitmez..ben neden boyle karman corman alingan biri oldum bunda cok paylari var..gerseyimizi ekestirdiler..hamileyken cocugumu aldirami bile istediler..her ecime geldiklerinde laf sokup sokup asagalayip gittiler.artik 3 senenin sonunda defokun hayatimizdan dedik..en son olan sey kaynanam kendi istegiyle bizden gitti..ve gelinim kovdu diye oglum kovdu diye laf cikardi..esiminde zoruna gitti annesine kustu..abnesi damadina canim oglum der..esime demez..onunda psikolojisi benden farkli drgil..bunlarin uzerine birde boyle seylere tartistik..bu cok zor bir durum..cok yalniz kaldim..cok agladim..kimse yuzume bile bakmadi..kizimin tum yukunu sirtladim..ve onu buyutuyorumm..bitek ona enerjim kaldi

Saglikli dusunenemde esimin ailesinin son senelerde yasadiklarimin cok etkisi var..amaburdaki yazilanlardan biraz dusunmeye firsat buldum cok tesekkurler

Bencede vir umudu yok inun icin..ben olsam vicdan azabi duyardim..ama bunu esime anlatip jafasini karistirmazdim..benim sucum be bu olayda..kiza yazik evet..ama kizda az degiomis..anneler gununde esimin yanina gelnis annesine bir selam bile demeden esimi alip kendi annesine goturmus anneler gunu kutlamaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…