Biz evlendigimizden beri hic bir yere gitmedik sadece alisverise..esim istese gideriz ama bizim bir tatile gitmemiz demek iki ayi zor gecirmemiz demekk..bikmiyorum..o asla kabul etmiyor..beni sevdigini bu konularin aramizda olmamasini istiyor..ama ben bunu duymaya hazir degildim ben ona dedim..simdi senin kalcalarinda sorun var ve ben srnle evlendim..simdi bacagn olmasa gene evlenirdim yeterki iyi ol..sen madem seviyordun da neden kizin kacasini sorun ettin dedim sustu
eski sevgilimi unutamadım diyen adamla zaten nişanlıyken bitmeliymiş diye düşünüyorum.
ama madem evlendiniz ve çocuk var, herşeyi açık açık konuşurdum ben olsam. boşanmayı düşünüyorum, sebebide bu bu derdim. eğer seni ikna edecek şekilde cümleler kurup vazgeçirirse ne ala.. ama sırf yarın bigün senin içinde vicdan yapmaması için evliliği sürdüreceğini hissettirirse orası artık sana kalmış bir karar.
kendi ayakların üzerinde durabiliyorsan, biraz ayrı yaşamak faydalı olabilir. biraz özlem iyi gelir belki birbirinize..
yani çok keskin yargılamamış mısınız? herkes dili çok iyi bilmek zorunda değil, dilbigisini yerli yersiz kullananlar derdini anlatmasın mı o zaman?
kaldı ki yurt dışında yaşıyorum dediği zaman Türkçesinin az olduğunu düşünmüştüm. cepten yazıyormuş meğer..
El elin esegini islik calarak ararmis:)
Anladıgım kadarıyla eşiniz ona aşık oldugundan yada sevdigimden unutamıyorum demiyor..
Kendi acınızdan düşünün eski sevgili falan degil..
Sıradan bir kız arkadasınız olsun bu siz vakti zamanında bu kızı asagılıyorsunuz rahatsızlıgından dolayı ve yıllar geciyor aynı hastalık sizdede cıkıyor..o an sizinde aklınıza gelmezmiydi bu ? ve yıllar gecsede bu hastalık sizde kaldıgı için aklınıza gelir pişmanlık duyar böyle yapmamalıydım dersiniz..ve bu durumda o dediklerinizi hic unutamazsınız..
Ben eşinizde ki durumunda aynı oldugunu düşünüyorum..burada yapmanız gereken içinzde tutmak yerine bunlar eşinize anlatmanız
hanımefendi bu konuları eşinize sürekli siz mi soruyorsunuz yoksa ortada bir konu yokken kendisi mi anlatıyor.. Eğer soruyorsanız bence sormaktan vazgeçin, belli ki eşinizde jeton geç düşüyor, o kızın kıymetini şimdi anlamış sizinkini de yıllar sonra mı anlayacak iş işten geçtikten sonra... Ona elindekilerin kıymetini bilmesi gerektiğini düzgünce anlatıp bu konuyu gerçekten siz kapatsanız artık, hiç açmasanız yine açılır mı? ayrıca kayınvalide yüzde yüz anne gibi olmaz olamaz herkesin kayınvalidesi ile ufak tefek sorunları vardır olacaktır da, küçük görmeler yermeler aşırıya kaçmadıktan sonra maalesef ki her dünürlükte var yani olmayanla karşılaşmadım istisnalar dışında, sabırsız olmak yerine dua ile sabır ile davransanız belki bir şeyler değişir, tabi kendi yaşadığınızı kendiniz daha iyi bilirsiniz...
Alma mazlumun ahini çıkar aheste aheste diye bosuna dememisler.
Eşinizin yasadigi durum bu.
Ama bosanacak bir durum değil.
Dürüst olup size durumu anlatmis.
Eger hala onunla görusuyor olsaydı yorumum daha farklı olurdu.
Bugun bana yazdi utaniyorum olanlardan yalniz kalicam vir dahada kimseye guvenmicem diye cok sey yasadik..ve bu emege acirim diyor..oyle dusunmuyor sanmiyirum..ama yya gercekten unutmadi..biz cok olumsuz seyler yasadik..velkide dusunuyordur benle evlencegine o onu seviyormus onla evlensrymis gibi dzsunuyor olabilireşin nasıl biri bilemiyorum ama birde sana vizdan yapıyor olabilir mi, hani ben onu bıraktım benimde başıma geldi, sen beni bırakma ayağı yapıyor olabilir mi.
çok acık sordum kusura bakma lütfen.
bence sen eşinden kurtulmak istiyorsun eşin hastalandı bana öyle geldi . bahane arıyorsun 10 sene sonuçta kıskanmak olmaz herhalde unutamadıysa unutamadı tövbe etsin. geri dönecek hali yok o kıza .
Sizin piskolojiniz iyice bozulmus, ne kendi dediginizi duyuyorsunuz, nede burda yazanlari kaale almiyorsunuz... Esiniz size ina asiktim hastaligi yuzunden evlenmedim, simdi pismanim hala sevdigimi anladim keske onunla evlenseydimmi dedi? Ne dedi ne yapiyor belli degil anlattiklarinizdan... Benim anladigim kendi kendinize hayati zorlastiriyorsunuz ve bisanmaya sebep ariyorsunuz... Askla evlenmisiniz, adam size asikmis, sizi ezdirmemis , rüya gibi evliliginiz varmis, eeeee demekki kuruntularinizla siz bozmussunuz bunu ve kv yede firsatlar vermisiniz... Vicdan azabi diyoruz anlattiklariniza göre görmüyorsunuz bile, hala unutamamisa takmisiniz... Kim hastaligi yuzunden yüzüstü biraktigi kisiyi heleki sinra kendide ayni hastaliga kapilinca unuturki?
Bene Esinizde evliliginizle alakali sorun yok ama siz elinizden geleni yapiyorsunuz sorunsuz gecmesin diye....
Anladığım kadarıyla eşinizin unutamıyorum dediği o kızla yaşadığı anılar vs değil de, rahatsızlığından dolayı ona olan tutumundan duyduğu vicdan azabı. Yani hala bi sevgi, aklından çıkamama yok gibi geldi bana. Sadece 'ben ona böyle davrandım Allah da bana bu hastalığı verdi' iç muhasebesi.. Yine de açıkça konuşun bunu eşinizle derim, boşanmayı düşünecek bi durum yok bence.
Kv nizi de değiştiremezsiniz bu yaştan sonra, eşinizin annesini de seçemiyorsunuz, onu da farklı şekillerde eşinizden destek alarak çözebileceğinizi umuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?