- 15 Ağustos 2016
- 66
- 13
- 3
- 65
- Konu Sahibi deniz peker
-
ii yapıosun yaz gıtsın. ben de bırıktırıyorum sozlerımı, gözyaşlarımı. bakalım nereye ne zaman patlıcamohh ne güzelmiş böyle yazmak yaw vallahi rahatlıyorum daha önce kimseye anlatmadım bunları aynada kendime anlatmadım gurur yaptım
aynen halbuki ben onu ne kadar beğeniyordum ciddi derecede yakışıklı bi ortama girdiğimizde güzel konuşur ben hayrandım ona o bunları yapana kadarkendıne guvenmıodur belkı, eksık kaldıgını dusunuodur:)
işte dışı seni içi beni yakar cinsinden demekkiaynen halbuki ben onu ne kadar beğeniyordum ciddi derecede yakışıklı bi ortama girdiğimizde güzel konuşur ben hayrandım ona o bunları yapana kadar
aferın kız sana. ben sıgarayı bırakmıcam. havuza da kayıt olmucam ama olsun yapcam bende bişiler:):):):):) hahaah saçlarımı boyattım ılk:) bakalım devamında napcam:)düşünmiycem artık onu yarın ilk iş gidip havuza kayıt yaptırıcam sigarayı bırakıcam hiç zamanımı harcamıycam ona
seni çok sevdim saol ya gerçekten moral verdin bana teşekkür edrimaferın kız sana. ben sıgarayı bırakmıcam. havuza da kayıt olmucam ama olsun yapcam bende bişiler:):):):):) hahaah saçlarımı boyattım ılk:) bakalım devamında napcam:)
ay canlarım ya.bak duygulandım sımdı. evlat ıste yas kaç olursa olsun evlat. bbende baba evınde dondugumde, annem her akşam işten geldıgımde derdı ki bana sen benım evıme gelınce güneş o zaman doguyor benım içinne hali varsa görsün anca yalvarmayı bilir daha aileme gittiğim ilk gün dönüp dönmiyceğim bile belli değilken hemen oturma odasını boşatltılar miss gibi oda yaptılar bana dedim ben koltukta yatarım yatak oluyo zaten olmza dediler 1 gün bile kalsan rahat et gittiler yatak aldılar hepsi peşimde pervane güleryüz huzur artık bende iyi bakıcam akıl sağlığım gitmeden
bende seni sevdim, dertler bir bacım napcan:)seni çok sevdim saol ya gerçekten moral verdin bana teşekkür edrim
ayy hasbammmm. sımarık olsam sana bu kadar katlanmam:)o na sorsanız ben aşırı derecede gururlu ve hassas yetiştirilmişim ve çok şımarıkmışım onun için her şeyi abartıyormuşum kendine saygısız şiddet dolu demiyor da bana laf söylüyor yine
aynen ne şımarttıysa beni yapmadığını bırakmıyor sonrada böyle konuşuyorayy hasbammmm. sımarık olsam sana bu kadar katlanmam:)
tovbe yarabbım ıste sınır oluorum bu tıplereaynen ne şımarttıysa beni yapmadığını bırakmıyor sonrada böyle konuşuyor
puhahaha. benım annem derdı ki sankı ben dogrudum herkes evladına sahıp cıksın. artık kadının sıtkı sıyrılmıştı:)ben onun her davranışında işte çocukluğunda şunu yaşamış yazık ondan böyle yapıyo yok onun bu konuda travması var daha ince ve düşünceli olmalıyım anlayış göstermeliyim aslında yapmak istediği ve söylemek istediği şey bu değil diye diye kendimi unuttum onuda hep mazur gördüm sorun ta orda başladı hiç bir şeyi düşünmeme gerekirdi herkesin sorunları var kimseye böyle anlayış gösterilmiyo sanki benim çocuğum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?