- 21 Mart 2023
- 361
- 837
- 33
- Konu Sahibi Whiteanqel
-
Annesinden çocukluktan beri işkence ve dayak görmüş, evlenip kurtulurum demiş. Arkasında güveneceği bir ailesi yok boşanınca gidebileceği.Çok merak ettim bu adamla neden evlenmiş olabilirsin? Hadi evlendin çocuk yapmışsın hem de iki tane. Allah hepimizi korusun böyle durumlardan. Demek ki insanın bu derece gözü kararabiliyor, yanlışı doğru görebiliyor, basireti bağlanabiliyor. Bence yol yakınken hayatını yeniden kur. Düzelsin diye beklerken seneler geçer. O zaman boşanmaya mecbur kaldığında , keşke daha önceden yapsaydım gençliğimi heba etmeseydim diye pişman olursun. Tek bir hayatın var, böyle bir adamın ellerinde o hayatı tüketme..
Acilen boşanmalısınız.Trajik çocukluğumla ilgilidaha önce konu açmıştım. Şimdide evliliğimden bahsetmek istiyorum. Eşimin alkolü şiddeti yoktur. Fakat ailesine çok düşkün tam bir anne kuzusu. Ve çok küseğen biri evliliğin ilk yıllarından beri bana çok küser günlerce küs durur yüzüme bakmaz. Bu arada 5 yıllık evliyim.en ufak mevzuya bir sesimi yükseltmeme bile 10 gün küs durur hatta çoğu kez yatağı ayırdı ve cinsel anlamda talep eden kişi ilk yıldan beri benim. Sürekli beni itiyor. Etrafımdakilere anlattığım süslen güzel elbise giy falan dediler bi deneyim dedim bir akşam onu mini elbiseyle süslü bir halde karşıladım. Bana orosbu gibi olmuşsun git çıkar şuna dedi. Odaya gittim bir yandan üstümü çıkarıyorum bir yandan ağlıyorum. Evliliğin ilk yılından beri haftada 1 on günde 1 oluyor. Reddedilmekten bıktım. Kendimi erkek ben kadın o gibi hisediyorum. Kadınlık gurumu kırdı kendimi kadın gibi hissetmiyorum. Hamileyken bana 1 ay hiç dokunmamıştı günsaymıştım. Acaba beni sevmiyormu, beğenmiyormu yoksa aldatıyormu, erkeğin tabiatına çok ters diye düşünür ağlardım.beni evden çıkarmaz kimseyle konuşturmaz ama kendide konuşmaz küs durur. 2 gün barışık 10 gün küs.özel gün bilmez hediye bilmez hiç iltifat güzel söz bilmez elimden tutup biye gezmeye götürmez tek gittiğimiz yer annesigil..bugün boşanalım dedim iyi git yarın ver dilekçeni ben imzalarım dedi. 2 ve 4 yaşında iki bebeğim var. Napmalıyım abartıyormuyum. Buarada iki bebekle 92 yaşında kayınbabam var evde bizde kalıyor onada ben bakıyorum. O halde kıymetim yok neden?bu arada eşim benden 14 yaş büyük güzel bir bayanım etrafımın dediğine göre becerikliyim yemeği çok lezzetli yapıyorsun diyorlar. Neyim eksik?? Boşanmalımıyım??
Diğer konunuzu da okudum. Problemli bir anneniz var ve size çocukluğunuzu zehir etmiş resmen. O yüzden Size destek olacak bir aileniz yok. Anladığım kadarıyla mesleğiniz ve paranızda yok. Fakat bu sizi ümitsizliğe düşürmesin. Çünkü daha çok gençsiniz hiçbir şey için geç kalmadınız. Madem ayrılmak istiyorsunuz Çocuklar biraz büyüyesiye kadar o evde sabredin. Bu arada muhakkak bir mesleki kursa gidin. Hangi mesleği seçerseniz secin kendinizi bir şekilde o meslekte geliştirmeye çalışın. Ve açık öğretime gidin. Evde çok çalışarak Muhakkak bir dil öğrenmeye bakın. Tek düşünceniz Çocuklarınız ve ilerdeki yapacağınız meslek için kendinizi geliştirmek olsun. Çünkü yarınları hazırlamak bugünden başlar. Ayrılmayı zaten kafaya koymuşsunuz o yüzden eşinizi takmayın. Sizi cinsel anlamda istemiyorsa bırakın istemesin sevgide göstermesin. Hiç takılmayın bunlara Sadece evde tartışma çıkarmamaya bakın. Kendi ayaklarınızın üstünde durmaya başladığınızda o zaman ayrılırsınız. O zamana kadarda çocuklar biraz büyümüş olur.Trajik çocukluğumla ilgilidaha önce konu açmıştım. Şimdide evliliğimden bahsetmek istiyorum. Eşimin alkolü şiddeti yoktur. Fakat ailesine çok düşkün tam bir anne kuzusu. Ve çok küseğen biri evliliğin ilk yıllarından beri bana çok küser günlerce küs durur yüzüme bakmaz. Bu arada 5 yıllık evliyim.en ufak mevzuya bir sesimi yükseltmeme bile 10 gün küs durur hatta çoğu kez yatağı ayırdı ve cinsel anlamda talep eden kişi ilk yıldan beri benim. Sürekli beni itiyor. Etrafımdakilere anlattığım süslen güzel elbise giy falan dediler bi deneyim dedim bir akşam onu mini elbiseyle süslü bir halde karşıladım. Bana orosbu gibi olmuşsun git çıkar şuna dedi. Odaya gittim bir yandan üstümü çıkarıyorum bir yandan ağlıyorum. Evliliğin ilk yılından beri haftada 1 on günde 1 oluyor. Reddedilmekten bıktım. Kendimi erkek ben kadın o gibi hisediyorum. Kadınlık gurumu kırdı kendimi kadın gibi hissetmiyorum. Hamileyken bana 1 ay hiç dokunmamıştı günsaymıştım. Acaba beni sevmiyormu, beğenmiyormu yoksa aldatıyormu, erkeğin tabiatına çok ters diye düşünür ağlardım.beni evden çıkarmaz kimseyle konuşturmaz ama kendide konuşmaz küs durur. 2 gün barışık 10 gün küs.özel gün bilmez hediye bilmez hiç iltifat güzel söz bilmez elimden tutup biye gezmeye götürmez tek gittiğimiz yer annesigil..bugün boşanalım dedim iyi git yarın ver dilekçeni ben imzalarım dedi. 2 ve 4 yaşında iki bebeğim var. Napmalıyım abartıyormuyum. Buarada iki bebekle 92 yaşında kayınbabam var evde bizde kalıyor onada ben bakıyorum. O halde kıymetim yok neden?bu arada eşim benden 14 yaş büyük güzel bir bayanım etrafımın dediğine göre becerikliyim yemeği çok lezzetli yapıyorsun diyorlar. Neyim eksik?? Boşanmalımıyım??
Ya acikcasi sadece cinsellikse en buyuk sorun bu sebepten yuvani yikma.adam yorgundur vs.bir surecten geciyordur.sen onu ozledigini belirt sevgi ile yaklas cozulur diye dusunuyorum siddet filan yoksa tabi.cinsel sorun her ciftte olup gecebilir.biraz zamana birak.
Trajik çocukluğumla ilgilidaha önce konu açmıştım. Şimdide evliliğimden bahsetmek istiyorum. Eşimin alkolü şiddeti yoktur. Fakat ailesine çok düşkün tam bir anne kuzusu. Ve çok küseğen biri evliliğin ilk yıllarından beri bana çok küser günlerce küs durur yüzüme bakmaz. Bu arada 5 yıllık evliyim.en ufak mevzuya bir sesimi yükseltmeme bile 10 gün küs durur hatta çoğu kez yatağı ayırdı ve cinsel anlamda talep eden kişi ilk yıldan beri benim. Sürekli beni itiyor. Etrafımdakilere anlattığım süslen güzel elbise giy falan dediler bi deneyim dedim bir akşam onu mini elbiseyle süslü bir halde karşıladım. Bana orosbu gibi olmuşsun git çıkar şuna dedi. Odaya gittim bir yandan üstümü çıkarıyorum bir yandan ağlıyorum. Evliliğin ilk yılından beri haftada 1 on günde 1 oluyor. Reddedilmekten bıktım. Kendimi erkek ben kadın o gibi hisediyorum. Kadınlık gurumu kırdı kendimi kadın gibi hissetmiyorum. Hamileyken bana 1 ay hiç dokunmamıştı günsaymıştım. Acaba beni sevmiyormu, beğenmiyormu yoksa aldatıyormu, erkeğin tabiatına çok ters diye düşünür ağlardım.beni evden çıkarmaz kimseyle konuşturmaz ama kendide konuşmaz küs durur. 2 gün barışık 10 gün küs.özel gün bilmez hediye bilmez hiç iltifat güzel söz bilmez elimden tutup biye gezmeye götürmez tek gittiğimiz yer annesigil..bugün boşanalım dedim iyi git yarın ver dilekçeni ben imzalarım dedi. 2 ve 4 yaşında iki bebeğim var. Napmalıyım abartıyormuyum. Buarada iki bebekle 92 yaşında kayınbabam var evde bizde kalıyor onada ben bakıyorum. O halde kıymetim yok neden?bu arada eşim benden 14 yaş büyük güzel bir bayanım etrafımın dediğine göre becerikliyim yemeği çok lezzetli yapıyorsun diyorlar. Neyim eksik?? Boşanmalımıyım??
Bugün boşanalım demeden önce aile terapistine gidelim dedim yok diyor ondan sonra boşanalım ozaman dedim. Doktora gitmeyide kabul etmiyor kabuletseonada rağzıyım. Büyükoğlum4 yaşında seneye okula yazdırırım okul öncesi eğitime. 2 yıl sabredebilsem. Allahım bana ve benim durumumda olan herkese yrdım etsin inşallah
Hatali bir soz evet.ama ben yinede bosanmamasi hemen taraftariyim.buda benim fikrim.sizdr benim fikrime saygi duyun.ne demek kavrayis zayif.sizinde karsidakinin fikrine saygi duymaniz zayif.buda benim fikrim.ben o sozumu savunuyorum?sonuc olarak zaman vermeli diye dusunuyorum.Sizin olayları kavrayışınız zayıf
Adam kadına "oruspo gibi gibi olmuşsun" diyor bu şiddet değil mi?
Trajik çocukluğumla ilgilidaha önce konu açmıştım. Şimdide evliliğimden bahsetmek istiyorum. Eşimin alkolü şiddeti yoktur. Fakat ailesine çok düşkün tam bir anne kuzusu. Ve çok küseğen biri evliliğin ilk yıllarından beri bana çok küser günlerce küs durur yüzüme bakmaz. Bu arada 5 yıllık evliyim.en ufak mevzuya bir sesimi yükseltmeme bile 10 gün küs durur hatta çoğu kez yatağı ayırdı ve cinsel anlamda talep eden kişi ilk yıldan beri benim. Sürekli beni itiyor. Etrafımdakilere anlattığım süslen güzel elbise giy falan dediler bi deneyim dedim bir akşam onu mini elbiseyle süslü bir halde karşıladım. Bana orosbu gibi olmuşsun git çıkar şuna dedi. Odaya gittim bir yandan üstümü çıkarıyorum bir yandan ağlıyorum. Evliliğin ilk yılından beri haftada 1 on günde 1 oluyor. Reddedilmekten bıktım. Kendimi erkek ben kadın o gibi hisediyorum. Kadınlık gurumu kırdı kendimi kadın gibi hissetmiyorum. Hamileyken bana 1 ay hiç dokunmamıştı günsaymıştım. Acaba beni sevmiyormu, beğenmiyormu yoksa aldatıyormu, erkeğin tabiatına çok ters diye düşünür ağlardım.beni evden çıkarmaz kimseyle konuşturmaz ama kendide konuşmaz küs durur. 2 gün barışık 10 gün küs.özel gün bilmez hediye bilmez hiç iltifat güzel söz bilmez elimden tutup biye gezmeye götürmez tek gittiğimiz yer annesigil..bugün boşanalım dedim iyi git yarın ver dilekçeni ben imzalarım dedi. 2 ve 4 yaşında iki bebeğim var. Napmalıyım abartıyormuyum. Buarada iki bebekle 92 yaşında kayınbabam var evde bizde kalıyor onada ben bakıyorum. O halde kıymetim yok neden?bu arada eşim benden 14 yaş büyük güzel bir bayanım etrafımın dediğine göre becerikliyim yemeği çok lezzetli yapıyorsun diyorlar. Neyim eksik?? Boşanmalımıyım??
Boşanmalısın.Trajik çocukluğumla ilgilidaha önce konu açmıştım. Şimdide evliliğimden bahsetmek istiyorum. Eşimin alkolü şiddeti yoktur. Fakat ailesine çok düşkün tam bir anne kuzusu. Ve çok küseğen biri evliliğin ilk yıllarından beri bana çok küser günlerce küs durur yüzüme bakmaz. Bu arada 5 yıllık evliyim.en ufak mevzuya bir sesimi yükseltmeme bile 10 gün küs durur hatta çoğu kez yatağı ayırdı ve cinsel anlamda talep eden kişi ilk yıldan beri benim. Sürekli beni itiyor. Etrafımdakilere anlattığım süslen güzel elbise giy falan dediler bi deneyim dedim bir akşam onu mini elbiseyle süslü bir halde karşıladım. Bana orosbu gibi olmuşsun git çıkar şuna dedi. Odaya gittim bir yandan üstümü çıkarıyorum bir yandan ağlıyorum. Evliliğin ilk yılından beri haftada 1 on günde 1 oluyor. Reddedilmekten bıktım. Kendimi erkek ben kadın o gibi hisediyorum. Kadınlık gurumu kırdı kendimi kadın gibi hissetmiyorum. Hamileyken bana 1 ay hiç dokunmamıştı günsaymıştım. Acaba beni sevmiyormu, beğenmiyormu yoksa aldatıyormu, erkeğin tabiatına çok ters diye düşünür ağlardım.beni evden çıkarmaz kimseyle konuşturmaz ama kendide konuşmaz küs durur. 2 gün barışık 10 gün küs.özel gün bilmez hediye bilmez hiç iltifat güzel söz bilmez elimden tutup biye gezmeye götürmez tek gittiğimiz yer annesigil..bugün boşanalım dedim iyi git yarın ver dilekçeni ben imzalarım dedi. 2 ve 4 yaşında iki bebeğim var. Napmalıyım abartıyormuyum. Buarada iki bebekle 92 yaşında kayınbabam var evde bizde kalıyor onada ben bakıyorum. O halde kıymetim yok neden?bu arada eşim benden 14 yaş büyük güzel bir bayanım etrafımın dediğine göre becerikliyim yemeği çok lezzetli yapıyorsun diyorlar. Neyim eksik?? Boşanmalımıyım??
Sadece cinsellik değil ki sorun konu sahibi en önemli o gibi anlatmış ama çok daha ciddi problemler var. Adam sürekli küs bu da psikolojik şiddet. Karısı süslendi diye o. Gibi olmuşsun diyecek kadar hayvan. Birlikte dışarı bile çıkmıyorlar sadece anasının evine götürüyormuş. 2 çocuk ve adamın hasta babasıyla eve tıkamış kızı kendi de konuşmuyor kadını yavaş yavaş delirtiyor. Cinsellik bu sorunların en küçüğü kalmış.Ya acikcasi sadece cinsellikse en buyuk sorun bu sebepten yuvani yikma.adam yorgundur vs.bir surecten geciyordur.sen onu ozledigini belirt sevgi ile yaklas cozulur diye dusunuyorum siddet filan yoksa tabi.cinsel sorun her ciftte olup gecebilir.biraz zamana birak.
Eşinizin ilk evliliği misiniz?Trajik çocukluğumla ilgilidaha önce konu açmıştım. Şimdide evliliğimden bahsetmek istiyorum. Eşimin alkolü şiddeti yoktur. Fakat ailesine çok düşkün tam bir anne kuzusu. Ve çok küseğen biri evliliğin ilk yıllarından beri bana çok küser günlerce küs durur yüzüme bakmaz. Bu arada 5 yıllık evliyim.en ufak mevzuya bir sesimi yükseltmeme bile 10 gün küs durur hatta çoğu kez yatağı ayırdı ve cinsel anlamda talep eden kişi ilk yıldan beri benim. Sürekli beni itiyor. Etrafımdakilere anlattığım süslen güzel elbise giy falan dediler bi deneyim dedim bir akşam onu mini elbiseyle süslü bir halde karşıladım. Bana orosbu gibi olmuşsun git çıkar şuna dedi. Odaya gittim bir yandan üstümü çıkarıyorum bir yandan ağlıyorum. Evliliğin ilk yılından beri haftada 1 on günde 1 oluyor. Reddedilmekten bıktım. Kendimi erkek ben kadın o gibi hisediyorum. Kadınlık gurumu kırdı kendimi kadın gibi hissetmiyorum. Hamileyken bana 1 ay hiç dokunmamıştı günsaymıştım. Acaba beni sevmiyormu, beğenmiyormu yoksa aldatıyormu, erkeğin tabiatına çok ters diye düşünür ağlardım.beni evden çıkarmaz kimseyle konuşturmaz ama kendide konuşmaz küs durur. 2 gün barışık 10 gün küs.özel gün bilmez hediye bilmez hiç iltifat güzel söz bilmez elimden tutup biye gezmeye götürmez tek gittiğimiz yer annesigil..bugün boşanalım dedim iyi git yarın ver dilekçeni ben imzalarım dedi. 2 ve 4 yaşında iki bebeğim var. Napmalıyım abartıyormuyum. Buarada iki bebekle 92 yaşında kayınbabam var evde bizde kalıyor onada ben bakıyorum. O halde kıymetim yok neden?bu arada eşim benden 14 yaş büyük güzel bir bayanım etrafımın dediğine göre becerikliyim yemeği çok lezzetli yapıyorsun diyorlar. Neyim eksik?? Boşanmalımıyım??
14 yaş büyük biriyle neden evlendiniz ki? Kendimden 14 yaş büyük birini düşündüm de ne kadar abes.Bugün boşanalım demeden önce aile terapistine gidelim dedim yok diyor ondan sonra boşanalım ozaman dedim. Doktora gitmeyide kabul etmiyor kabuletseonada rağzıyım. Büyükoğlum4 yaşında seneye okula yazdırırım okul öncesi eğitime. 2 yıl sabredebilsem. Allahım bana ve benim durumumda olan herkese yrdım etsin inşallah
Niye boşanmasın peki gerekçeniz ne?Hatali bir soz evet.ama ben yinede bosanmamasi hemen taraftariyim.buda benim fikrim.sizdr benim fikrime saygi duyun.ne demek kavrayis zayif.sizinde karsidakinin fikrine saygi duymaniz zayif.buda benim fikrim.ben o sozumu savunuyorum?sonuc olarak zaman vermeli diye dusunuyorum.
Sen büyük konuşma evleniverirsin 15 yaş büyükle şak diye14 yaş büyük biriyle neden evlendiniz ki? Kendimden 14 yaş büyük birini düşündüm de ne kadar abes.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?