Boşanmalımıyım sizce??? Yardım edin yanlış karar vermekten korkuyorum.

Bu kadar az cinselliğe nasıl hamile kalabiliyorlar o da ayrı muamma.ne zaman cinselliksiz evlilik konusu okusam 2,3 tane çocuk var. hep de bu tarz şeyler bu tarz kadınlara denk geliyor.kocası şeker gibi olan da senelerce hamile kalamaz. ben de eskiden hep çoluklu çocuklu kişiler sabah akşam sevişiyor sanirdim.site gerçekten hayat okulu haa.

Daraldım inan sonuna kadar okuyamadım.. Kendini sevmek için kaç bu adamdan. Beş yıldır niye evlisin anlamış değilim kocalık bu değil hayat arkadaşlığı bu değil.. Sevgisi varsa bile sevgi bu değil... Çekip alasım geldi seni o evden bu ne ya...
Kolay kolay kimseye burda boşa demem ama sana diyorum boşa gitsin.. Kaç yaşındasın çalışma imkanı var mı? Ailenle görüştün mü bu konuyu

Adam sürekli küs zaten ben de anlamadım çocuklar ne ara oldu.

Kesinlikle katılıyorum aileyi sormuştum yorumları görünce, bende aynı çözümü düşünüp verecektim sana... Hemen ayrılma önce kendi kendine yetebilmek için çabala, düzeni bozmadan devam et ve koca bile olmayan o adamı takma artık kafana...

Çocuklarınızı en son düşünün, öncelikle kendinizi nasıl mutlu olacağınızı düşünün, hayal edin, planlayın. Siz mutlu oldukça çocuklar da çok daha mutlu büyüyecek zaten emin olun. O yüzden önce “ben” deyin. Her yol sizin mutluluğunuzdan geçiyor çünkü. En acilinden de boşanın, davayı açın. Sineye çekmeyin asla kabullenip böyle yaşamayın. Olan size olur.. böyle adam mı çekilir ya insanın enerjisini emer. Ne çocuk büyütülür bunun yanında ne huzur kalır. Katlanılacak gibi değil eski eşimden biliyorum çok benziyor. Lütfen kendinize acıyın. Yaşayan ölü gibiydim resmen ya..

blöf yapıyor sanıyor senı hele bi sen getir bak dilekçeyi bak nasıl ateş alıyor totosu ama babaya bakmak kolay değil, çoçuklar psikolojik şiddet sessiz kalması hiç bi görevini yerine getiremiyorsa tamamen ev arkadaşınız pis herif.

Yani tabiki siz bilirsiniz ama sizi bu şekilde aşağılayan kararlarınıza saygı duymayan size ilgi göstermeyen bir insanla bu kadar süre iyi bile dayanmışsınız eminim daha güzel bir hayat sizi bekliyor özgür ve kendi ayakları üzerinde durabilen bir kadın olabilmeniz için geç değil hiçte olmayacak

Senin çocuğun varmı?

Bu işler arkada bir aile yoksa kucağında çocuklar ve bir mesleğin yoksa zor işler. Sabır et derim çocuklar için. Ayaklarının üzerinde duracak hale gelmen lazım kendini geliştir oku veya. Çocuklarına çalışıp bakabilecek duruma getirmeye çalış kendini. Ayaklarının üzerinde durduğun zaman zaten gidebilmen kolay olacak.

14 yaş büyük biriyle neden evlendiniz ki? Kendimden 14 yaş büyük birini düşündüm de ne kadar abes.

Koca 14 yaşlı, kayınpeder 92 yaşında ona da bakıyor. Kızı resmen eve yaşlılara hizmet etmek için evlenmiş. Ortada evlilik yok. Hayatı berbat olan genç bir kadın var sadece.

Tek problem cinsellik degil ki. Evden disqri qdim attirmayqn kimseyle konusturmayan bi adam var. Cezaevi gibi hayat yani

Koca 14 yaşlı, kayınpeder 92 yaşında ona da bakıyor. Kızı resmen eve yaşlılara hizmet etmek için evlenmiş. Ortada evlilik yok. Hayatı berbat olan genç bir kadın var sadece.
Buna rağmen en ufak hürmet de yok. Başının üstünde taşıması lazım gözünün içine bakması lazım Bi de çok iyi Bi B.kmuş gibi küsüyor.

Toplumda evli profilini çizmek, kendi bakımlarını devam ettirebilmek için sürdürülen bir evlilik. Hayat bu değil ama hayatı yaşamak isterseniz ayrılmayı elbette düşünmelisiniz.
Çocuklar çok peşpeşe belki biraz daha büyümesini ekleyebilirsiniz. Seneye mesela kreşe gidebilirler.

Ee ne yapmayı planlıyorsunuz. İki küçük bebek arkanızda kimse yok işiniz yok. Önce bi şartlar gelişsin. Boşanmak öyle düşündüğünüz kadar kolay değil. Bu şartlarda pişman olup geri döneceksiniz. O yüzden hiç yüz göz olmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…