Boşanmak istemiyorum ama surekli kaygi korku esimin yaninda kendi evimde bile rahat edememe gerekirse mecburum duzelmezsem yapacak bise yok yoksa cocuklarim var büyütülecek bi sorunumuzda yok ama dedigim gibi surekli bi korkucanim bosanmak yerine önce bir iyilesmeye odaklanmalisin, herhangi bir tedavi/terapi görüyor musun bahsettigin konular ile ilgili? önce saglik sonra yine bosanmak istersen bosanirsin ...
Oda artik bikti bu durumundan gerekirse oda tamam derTedavi görüyor musunuz?
Eşiniz boşanma konusunda ne diyor?
nasil korkular bunlar? bahsetsene biraz, esinden mi korkuyorsun, yanlis bir sey yapmaktan/söylemekten gibi mi??Boşanmak istemiyorum ama surekli kaygi korku esimin yaninda kendi evimde bile rahat edememe gerekirse mecburum duzelmezsem yapacak bise yok yoksa cocuklarim var büyütülecek bi sorunumuzda yok ama dedigim gibi surekli bi korku
Annesi babası ayrı biri olarak şunu söylemekten çekinmiyorum ki çocuklar nerede rahat edecekse ve nerede daha iyi eğitim alacaklarsa ona göre davran. Çünkü annem bizi okutuyor evet ama destek bulabildiği için yapıyor. Eğer çocukları harcayacaksan anne evinde de huzurla oturamayacaksın çok çok üzgünüm ama gerçekten hayat bu maalesef bence psikolojik destek almalısın ona göre en sağıklı kararı vermelisin. Ayrıca aklından bile geçirme intiharı artık sen tek değilsin annesi olduğunu 3 çocuk var ve gerçekten hayat onlar için katlanılır. Anneler hiç ölmesin...Slm kizlar pek iyi durumda değilim kafam allak bullak psikolojik sorunlardan yoruldum artik intihar eşiğine bile geldim derdim sosyal fobi saçmalığı korkular bilmemne sabredecek gucum kalmadi artik bekarken kendimi değerli kıymetli hisseden ben evlendim hayatim degisti senelerdir saçmasın yaşadım bitirmeye cesaret edemedim kendimi boş yere heba ettim bir ara durumumu duzeltmistim gene hortladı ilaca başlayacam dogum yaptim yeni 3cocugum var artik cidden kafam yerinde değil ya toparlayabilirmiyim nasil yapacak bilmiyorum insallah sağlığımı tümden kaybetmem Allah yardimcim olsun eski konularimid okumussunuzdur belki dayanacak takatim kalmadı atamadığım korkular özellikle onun yanında onaylanması elestrilme korkusu saçma sapan şeyler ama elimde değil bir turlu atamadım yardımda aldım ama yok sapasağlam akilli fikirli biriyken simdi ne haldeyim bilmiyorum insanlari gözümde buyutme fazla değer verme eşimde dahil buna elimde olmayarak tabi aman ne diyecek aman kızdaki bağıracaksın belkide bastırıldı evlendiğimde beri onunda etkisi var çokta güçlü bi karakter olmadığım için ayrılıkta kolay değil ha diyince olmuyo çocuklar var ama sağlığından olduktan sonra çocuklarda bi faydam dokunmaz eşimi seviyorum oda beni seviyor ama bu sorun herseyo geride birakiyo kendimi gerçekten aptal gibi hissediyorum nasil olduda bu kadar dayanabildim olmuyorsa gitmeliyim çocuklar olmadanda gidebilirim ama bi cesaret edemedim bugun ceremesini çekiyor bilmiyorum artık yapamıyosam iyi olmazsam bitirmek dinende bence gerekli çünkü yavaş yavaş ölüyorum bu şekilde durmadan bana zarar hakkımda hayırlısı olsun
Eski konularınıza baktım. Kırılmayın ama senelerdir sosyal fobiden müzdaripmişsiniz, neden 3 çocuk gerçekten anlayamıyorum..Oda artik bikti bu durumundan gerekirse oda tamam der
psikiyatrik tedavi almaniz gerekiyor. emziren annelerin alabilecegi cok fazla ilac var. bence hastaliginiz epey ilerlemis. doktorlar hastalik zamani hayati etkileyecek buyuk kararlar almayi tavsiye etmiyorlar. once tedavi olun, sonra dusunursunuz. postpartum depresyonda da olabilirsiniz.Boşanmak istemiyorum ama surekli kaygi korku esimin yaninda kendi evimde bile rahat edememe gerekirse mecburum duzelmezsem yapacak bise yok yoksa cocuklarim var büyütülecek bi sorunumuzda yok ama dedigim gibi surekli bi korku
Yani kendime çok zarar verdi bu durum ozguvenimi iyice kaybettim surekli esimin yaninda rahat edemem surekli kaygi vücudum kaldırmıyor artık baya zor durumdayım cok uzun süre dayandım kendi iyiliğim icin gerekiyorsa bunu yalmM gerekmez mi aklim icin ayakta durabilmek için çünkü evlendikten sonra arttı bu durumlar tranvalardan kaynaklı belkideBen eski Konunuzu bilmiyorum ya da hatırlamıyorum ama anladığım kadarıyla pskilojik sorunlarınız var ve bu sizi çok yoruyor??
Ama dinen neden boşanmak gerekli anlayamadım.. Dinimizde psikolojisi bozuk eşten boşanmak gibi bir durum yok diye biliyorum.
Birde boşanacaksanız çocukları da bırakıp gidebileceğinizi söylemişsiniz.. Nasıl ayrılacaksınız onlardan??
Bu arada zor durumdasınız anladığım kadarıyla Allah yardımcınız olsun acil şifalar versin inşallah
Neden tedavi olmuyorsunuz, doktora gitmiyorsunuz? Her yorumunuza yazacağım bunu.Yani kendime çok zarar verdi bu durum ozguvenimi iyice kaybettim surekli esimin yaninda rahat edemem surekli kaygi vücudum kaldırmıyor artık baya zor durumdayım cok uzun süre dayandım kendi iyiliğim icin gerekiyorsa bunu yalmM gerekmez mi aklim icin ayakta durabilmek için çünkü evlendikten sonra arttı bu durumlar tranvalardan kaynaklı belkide
Bende bilmiyorum duzelmistim ikinci çocuğu isteyerek yaptik çok iyiydim asmistik ilk çocuğum olduktan sonra 3. Kazara oldu bide hic bu hallere düşeceğini tahmin etmiyodum en az 3 senedir iyiydim pandemide gene başladıEski konularınıza baktım. Kırılmayın ama senelerdir sosyal fobiden müzdaripmişsiniz, neden 3 çocuk gerçekten anlayamıyorum..
Bakın hem tedaviniz aksıyor hem de ne kadar verimli olabiliyorsunuz çocuklarınıza? Önce korunun, daha fazla çocuk yapmayın, sonrasında da güzelce tedavinizi olun. Oturduğunuz yerden geçmez bu tür rahatsızlıklar. Gerekirse düzenli ilaç kullanmalısınız.
Hem birbirimizi seviyoruz diyorsun hemde boşanmak istiyorsun.Slm kizlar pek iyi durumda değilim kafam allak bullak psikolojik sorunlardan yoruldum artik intihar eşiğine bile geldim derdim sosyal fobi saçmalığı korkular bilmemne sabredecek gucum kalmadi artik bekarken kendimi değerli kıymetli hisseden ben evlendim hayatim degisti senelerdir saçmasın yaşadım bitirmeye cesaret edemedim kendimi boş yere heba ettim bir ara durumumu duzeltmistim gene hortladı ilaca başlayacam dogum yaptim yeni 3cocugum var artik cidden kafam yerinde değil ya toparlayabilirmiyim nasil yapacak bilmiyorum insallah sağlığımı tümden kaybetmem Allah yardimcim olsun eski konularimid okumussunuzdur belki dayanacak takatim kalmadı atamadığım korkular özellikle onun yanında onaylanması elestrilme korkusu saçma sapan şeyler ama elimde değil bir turlu atamadım yardımda aldım ama yok sapasağlam akilli fikirli biriyken simdi ne haldeyim bilmiyorum insanlari gözümde buyutme fazla değer verme eşimde dahil buna elimde olmayarak tabi aman ne diyecek aman kızdaki bağıracaksın belkide bastırıldı evlendiğimde beri onunda etkisi var çokta güçlü bi karakter olmadığım için ayrılıkta kolay değil ha diyince olmuyo çocuklar var ama sağlığından olduktan sonra çocuklarda bi faydam dokunmaz eşimi seviyorum oda beni seviyor ama bu sorun herseyo geride birakiyo kendimi gerçekten aptal gibi hissediyorum nasil olduda bu kadar dayanabildim olmuyorsa gitmeliyim çocuklar olmadanda gidebilirim ama bi cesaret edemedim bugun ceremesini çekiyor bilmiyorum artık yapamıyosam iyi olmazsam bitirmek dinende bence gerekli çünkü yavaş yavaş ölüyorum bu şekilde durmadan bana zarar hakkımda hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?