Bosanmalimiyim sizce

Bunu yenenler varmi gercekten yardimci olun kızlar bi tek yasayan bilir bu saçmalayan durumu

Emzirenlere gore ilaclarlarda vardir.Mutlaka bir psikiyatristten yardim alin.Cokta anlatmamissiniz neden bosanmak istiyorsunuz sebep sadece bum

nasil korkular bunlar? bahsetsene biraz, esinden mi korkuyorsun, yanlis bir sey yapmaktan/söylemekten gibi mi??
Onun bana baktığını surekli bisey diyeceğini bagiracagindan korkuyorum özellikle begenmeyecegini elestiecegini ama bu surekli oluyo o iste olmadan olabiliyo baska oradayken oluyo beni onaylaması gerekiyormuş gibi surekli hic rahat edemiyorum surekli beni gözlemlediğini onayını almam gerektiğini düşünüyorum düşünsenize kendi evinizde surekli korku dolu bi hal

Bilinçli olarak etmemAllahin izniyle cocuklar beni düşündürüyor zaten bana verirlermi tek bakabilirmiyim oz ailemin evi değil nasil sigaram oraya insallah bi care bulurum bi şeye saplanmış kafam atamiyorum 1 seneyi geçti bu durum surekli ağlama esimi suçlama beynin bi yerde takili kalmış bozuk plak gibi zaman geciyo ama ben hergun ayni yerdeyim mantıklı olmadığını bile bile bu boyle oluyo evliliğini sürdürmek cocuklarim icin en iyisi tabi ilk başladığında bu durum eşime dedm memlekete gidiyim tedavi oluyum kafam dağılsın duramıyorum çünkü yaninda oturuşta bu halimden dolayi mantıklı düşünemiyorum yalvardım yok dedi göndermedi burda ol tedavini dedi simdi memleketteyim yeni geldim bi süre gitmek istemiyorum en azindan biraz rahatlayın ilaçlardan fayda görüp oyle gitmek istiyorum bi saat bile artik kaygiya takadim kalmadi Allah korusun insan cildirCak gibi oluyo

Ilac kullananlar varmi ne kadar surede fayda ediyo korkuları geciriyomu

Gidecem doktora ebevim 40 i yeni çıktı ilaca başlayacam kullanıyordum ilac zaten 2 ay kullandım hamile oldugumu öğrenince biraktim

Ben anlamadim. Esas mesele evlilik degil, psikolojik problemler oyle degil mi? Oyleyse tedavi olmalisiniz. Bosanmayla psikolojik problemler bitmez ki, eger sorun evlilikte degilse tabi. Tedavi olursaniz evliliginizi kurtarabilirsiniz.

Allah yardımcınız olsun. Herkesin yükü taşıyabileceği kadarmış bekle biraz dur bakalım gün doğmadan neler doğar

Eşinizle ilgili bir sorun göremedim, sizi eleştiren eşiniz mi? yoksa eşinizin ailesi mi?

E hadi artik..
En son seni iyi etmeye calisirken millet aklini yitirecek.
Endiseliyim bu hususta :)

Doğum gercekten kadını asırı sallayan bir olay. Doğum sonrası dönem olmayanı ortaya cıkarıyor olanı ise cok artırıyor. Bu dönemde cok özen gösterin kendinize gerekirse yardıma biri gelsin (anne jardesbakıcı vs) siz biraz kendinize bakın gezin dolaşsın. Şu halimizde üç çocuk ve ev size bakarken ilaç kullansanız da tek basına cözüm olmaz. Çocuk büyüdükçe önünüzdeki perde yavas yavas kalkacak inşallah. Allah şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…