Bosanmalimiyim sizce

Eski konularınada bir baktım ama neden bosanmak istedigini anlamadım. Cocuklarını bırakıp gitmek istiyormussun.. Bence psikolojik yardım almalısın rahatlayacaksın buna ihtiyacın var
Yanlis yazmışım cocuklarimi bırakmak istemiyorum cocuklar olmadan önce gitmeliydim dedim

Yeri geldimi öfke kontrolü olmuyor onceden daha coktu cok eleştirdi bağırdı uzak davrandi ciddi sert biri birZ dedigim dedik simdi iyi davransada o günlerin şeyini atamıyorum galiba

Pskiyatıra desteği alıp ilaç kullanma durumunuz?? Emziriyorsunuz yanlış anlamadıysam.. Emziren anneler için kullanılan ilaçlar oluyor bazen denediniz mi ya da sizin durumunuz için var mı böyle bir ilaç??

Bence Allaha sığının bol bol dua edin.. İnanın dua etmek, umut etmek insanı rahatlatıyor.. Biraz sabredin bebeğiniz toparlasın
Hayatınızı çok çok kötü etkiliyorsa bir süre sonra emzirmeyi bırakın ilaca başlayın.. Bence onları bırakıp boşanmaktan daha iyi bir seçenek gibi..

Hatırlıyorum sizi sürekli eşinizden cekiniyorsunuz. Bunun bir nedeni olmalı, eşiniz aşağılıyir mu sizi, başkalarıyla mi karşılaştırıyor ?

Sorunlarınız neler eşinizle ?
Bagirp çağırdı bi kac kere içimde korku olustu hic beklemdigim basit şeylere bağırdı hassasım baya alınganim bide eleştiriyoda kendimi eksik hissetmeme neden oldu mukemmel olmalıymış gibi bi sey oluştu surekli yNinda ic sıkintisi oldu is yaparken bile surkli gözü benim ustumdeymis gibi sanki gelip surekli bagirCakmis gibi geliyo evde napacagimi şaşırdım sonrada depresyona girdim yazarken kolay ama yasarken cok zor

Emzirmeye bırakacam çocuklara bakacak halim bile kalmadi insallah ilaç fayda eder son carem artik

Anladım sanırım önceden de vardı tetiklendi bunlarla sosyal fobiniz. Ama burdan size yardımcı olamayız ki biz. Uzman desteği gerek. Hem 3 çocuk annesiymişsiniz hem onlar hem kendiniz için vakit kaybetmeden doktora gidin lütfen. Kendinizi daha iyi hissettiğinizde de boşanma konusunu netleştirirsiniz.

Emzirmeye bırakacam çocuklara bakacak halim bile kalmadi insallah ilaç fayda eder son carem artik
İnşallah canım.. Öncelikle herşeyin güzel olacağına kendin inanmalısın.. Çok umutsuz konuşuyorsun.. Enerjini hep olumsuza yönlendiriyorsun.. Güzel düşün ki güzel olsun

Önceki konularına da göz attım, tedavi olmalısın bence. Sorunun evlilikle değil daha genel.

Hatırlıyorum sizi sürekli eşinizden cekiniyorsunuz. Bunun bir nedeni olmalı, eşiniz aşağılıyir mu sizi, başkalarıyla mi karşılaştırıyor ?
Yeri geldi çok eleştirdi begenmedi bazi şeyleri asagilanmis hissettim büyük ihtimal tranvalarim var normal değil bu kadar sorun yasamam ilk senelr kendi halindeydi sohbet etmezdik pek ilgilenmezdi ben böyle hassas olduğum için yeri geliyo oda eziyodu

İnşallah canım.. Öncelikle herşeyin güzel olacağına kendin inanmalısın.. Çok umutsuz konuşuyorsun.. Enerjini hep olumsuza yönlendiriyorsun.. Güzel düşün ki güzel olsun
O kadar üzülüyorum kendime boyle seyler yasayacagimi tahmin bile etmezdim ne tam cozebildim sorunumu ne bitirebildim evliliğimi genceciktim stresten yaslandim neredeyse ama elimde değil isteyerek yapmiyorum bunları herkesten önce kendimi önemsemek istiyorum olmuyo

Ne pronlemın var yıne bilmiyorım ama önce kendini iyi hissetmelisin bir yardım almalısın
Sosyal fobi diye yazarsanız İnternet'e insanlar muzdarip durumda bunu asmadan evlilik yapmamam gerekiyormuş bilemedim üstüne gidip asamdimda tam

Çok zor bi durum bahsettiğiniz şeylerin bir kaçı bende de var ve inanılmaz yaşam kalitesini düşüren şeyler bunlar üstüne ezik göründüğün için insanlar seni çok çabuk harçıyor

Haklisiniz iyi olmak istiyorum zaten depresyondan dolayı oluyo bu değersiz hissediyorum adam gibi bi evlilik hayati yaşayamadım hm kendime hem eşime zarar benim istediğim sadece kendimi kendi ailemi düşünmek bunu yapamadım evde bile soyle olursa insanlar ne der elalem ne der falan

Sosyal fobi diye yazarsanız İnternet'e insanlar muzdarip durumda bunu asmadan evlilik yapmamam gerekiyormuş bilemedim üstüne gidip asamdimda tam
Anladım fakat artık evli ve cocuklusun bosansan bile cocuklarınla daha ıyı bır gelecek için bunu yenmen gerekıyor

Anladım fakat artık evli ve cocuklusun bosansan bile cocuklarınla daha ıyı bır gelecek için bunu yenmen gerekıyor
Ne hayaller kuruyorum oglumu okula gönderecez gelişimi için şunu yapacak falan hersey yolundaydı ama yine tekrarladı hayatim alt ust oldu bi anda cocuklarim benim herseyim bi kac yöntem denilecem noroeft falan yaptiran varmi ilaçta kullanacak benim direk bilinçaltına yönelik çalışmam gerekiyor çünkü sorun ondan geliyo terapiye falan çok uzun sürer inssllah faydalı olur bide bunun tedavisi üstüne gitmek zaten sosyal ortamim olmadığından oluyo hepsi gurbetteyiz bi başımıza çok uçlar kucuk terapiye gitsem bile sosyallesemedikten sonra gene bi anlami olmaz
Çok zor bi durum bahsettiğiniz şeylerin bir kaçı bende de var ve inanılmaz yaşam kalitesini düşüren şeyler bunlar üstüne ezik göründüğün için insanlar seni çok çabuk harçıyor
Ezik göründüğün icin sende kendini ediyorsun kompleksde oluyo sanki benden başka hersey önemliymiş gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…