boşanmalımıyım???

nhlclk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2015
7
2
34
5 yıllık evliyim eşimle ailesi yüzünden cok tartışıyoruz ama normal de ii anlaşıyoruz .onlar bize geldi yada biz onlara gittiğimizde mutlaka kavga çıkarıp eşimi doldurup üstüme salıyolar. benim hiç suçum olmadığı halde en son erkek kardeşi bana haksız yere cok bagırdı hakaret etti eşim hiç sesini çıkarmadı daha sonra doldurusa gelip bana haksız yere bir sürü ithamlarda bulundu en çok üzüldüğüm konu eşim mantığını yitirmiş doğruyu yanlışı göremiyo bu konuda onalra nasıl hak verir nasıl beni bi yabancıymışım gibi bi kenara atar sindiremiyorum .gerçekten karasızım çocugumuz yok eşime karşı içimde ne güven ne de sevgi kaldı boşanmalımıyım ?boşanırsam naparım ? işim yok lise mezunuyum bilmiyorum cok karasızım

5 yıllık evliyim eşimle ailesi yüzünden cok tartışıyoruz ama normal de ii anlaşıyoruz .onlar bize geldi yada biz onlara gittiğimizde mutlaka kavga çıkarıp eşimi doldurup üstüme salıyolar. benim hiç suçum olmadığı halde en son erkek kardeşi bana haksız yere cok bagırdı hakaret etti eşim hiç sesini çıkarmadı daha sonra doldurusa gelip bana haksız yere bir sürü ithamlarda bulundu en çok üzüldüğüm konu eşim mantığını yitirmiş doğruyu yanlışı göremiyo bu konuda onalra nasıl hak verir nasıl beni bi yabancıymışım gibi bi kenara atar sindiremiyorum .gerçekten karasızım çocugumuz yok eşime karşı içimde ne güven ne de sevgi kaldı boşanmalımıyım ?boşanırsam naparım ? işim yok lise mezunuyum bilmiyorum cok karasızım
Eşinizle aranızda tartışmalar olabilir birbirinize sesinizi yükseltebilirsiniz insanlık halidir her evde olur bunlar. Ama bir başkasının size bağırmasına müsade etmesi çok kötü ve onur kırıcı bir durum. Ben olsam affedemezdim sanırım. Ses yükseltmesine bile tahammül edemeyen biriyim. Haksız da olsanız size bağırılmasına müsaade edilmemeliydi.

konu ne oluyor genelde, bu arada bencede başkasının size bağırmasına müsade etmesi eşinizin çok yanlış

seninle kurdugu ailenin önüne baska insanları koydukca cok zor.. Allah sabır versin..

evet ne dedi de kaynın bağırdı. 6 senelik evliyim. kayınlarımla hoş geldin , hoş bulduk dan başka kelam konuşmadık.

Ne sevgi ne de guven kalmadi diyorsaniz bosanin..en azindan sinirlerinizi omur boyu gerecek insanlarsan kurtulmus olursunuz.. seviyorum deseydiniz baska olurdu ama bitti diyorsaniz daha kolay atlatirsiniz ve evlilik sonrasi yeni hayata adim atmak, alismak dusundugunuz kadar zor degil inanin

kimsenin sana bağırmasına müsade etmemesi lazım...bunun dışında her evlilikte tartışma olabilir..boşanma sebebi olup olmammasına sen karar verebilirsin..çünkü tartışmanın boyutunu sen biliyorsun..

kaynınız durup dururken mi bağırdı ?
gerçi hangi sebeple olursa olsun bağırma hakkı yok hele ki hakaret
eşinizin susması çok gözden düşürücü bi hareket.

ben eşimin 7 yaşındaki kardeşiyle atışıyordum şakacıktan sanane dedi bana eşim hemen şiiiişşştt diye bağırdı doğru konuş yengenle dedi o bile çok hoşuma gitmişti .

Biraz daha ayrinti verseniz kayniniz size neden bagirdi konu neydi[/QUO enson kaynımın yaptıgını anlatıyım dışardangeldi elleri piti bende yemek yapıyorum elini yaptıgım kızartmaya uzattı bende öyle elleme dedim maşa ile tutup eline verdim nedemek ellenmez diye fırlattı elindekini bişey demedim sonra bunlar yola çıkacaklardı ertesi gün eşimle o da dışarı çıkıyolardı dedim ki annen arabaya inecek bi kaç eşya var dedi onlarıda indirin dedeim kaynım git getirsene o zaman falan diye bana bağırmaya başladı ben nerden biliyim dedim nedemek nerden biliyim adam gibi cevap ver vs.vs diye bagirmaya başladı cevap versem üstüme yüreyecek annesi geldi hiç bişey demedi eşime duymuyormusun şunu susturmuycanmı dedim tık yok kaynımda benden 5 yaş küçük hep eşimden buluyo bu cesreti anneside giderken laf sokuyo
çok görgüzüsler tahammül edemiyorum bu olayların sadece biri. sonra eşimi doldurmuşlar gece benle kavga ediyo tek çesit yemek yaptım ogün diye denize gittik anca yetiştirdim yemegi annesigiden tiksiniyomuşum ayrı tabaklarda yemek yiyomusum çamaşırlarımı makinaya onlarınkinden ayrı atıyomuşum normali bu degilmi ben ailemden böyle gördümçok tuhaflar ortadaki salatayı elleriyle yiyolar yaaaa sinir oluyorum

konu boşanmaya gelene kadar bence daha ayrıntılı bilgi vermelisin ki sağlıklı yardımcı olalım..
Biraz daha ayrinti verseniz kayniniz size neden bagirdi konu neydi[/QUO enson kaynımın yaptıgını anlatıyım dışardangeldi elleri piti bende yemek yapıyorum elini yaptıgım kızartmaya uzattı bende öyle elleme dedim maşa ile tutup eline verdim nedemek ellenmez diye fırlattı elindekini bişey demedim sonra bunlar yola çıkacaklardı ertesi gün eşimle o da dışarı çıkıyolardı dedim ki annen arabaya inecek bi kaç eşya var dedi onlarıda indirin dedeim kaynım git getirsene o zaman falan diye bana bağırmaya başladı ben nerden biliyim dedim nedemek nerden biliyim adam gibi cevap ver vs.vs diye bagirmaya başladı cevap versem üstüme yüreyecek annesi geldi hiç bişey demedi eşime duymuyormusun şunu susturmuycanmı dedim tık yok kaynımda benden 5 yaş küçük hep eşimden buluyo bu cesreti anneside giderken laf sokuyo
çok görgüzüsler tahammül edemiyorum bu olayların sadece biri. sonra eşimi doldurmuşlar gece benle kavga ediyo tek çesit yemek yaptım ogün diye denize gittik anca yetiştirdim yemegi annesigiden tiksiniyomuşum ayrı tabaklarda yemek yiyomusum çamaşırlarımı makinaya onlarınkinden ayrı atıyomuşum normali bu degilmi ben ailemden böyle gördümçok tuhaflar ortadaki salatayı elleriyle yiyolar yaaaa sinir oluyorum

hiç eşini karşına alıp ciddi ciddi konuştun mu?

bu ilk degil sonda olmayacak biliyorum bana yaşattıklarını tek tek anlatsam destan olur. ona bu sefer boşanmak istedigimi söyledim.beni haksız görüyo boşanmakta istemiyo kaynangilin yaptıgından çok eşimin yaptığı zoruma gidiyo onlar gittigi gün den beri konumuyorum 3gündür sırnaşmaya çalışıyo yüz vermiyorum karar veremiyorum kaynana gille aynı şehirde degiliz ama geldiklerinde yada biz gittigimiz de hep kavga çıkarıyolar eşimde onları destekliyo onlar yokken çok iyi davranıyo hatta dışardan gören arkadaşlar size çok özeniyoruz kocanla ne kadar mutlusunuz kocan senin peşinde dolaşıyo diyolar bu mutluluk uzun sürmüyo gelip içine ediyo adi kaynana

bu ayrıntılar yetti bana... yazdıklarınız kabus gibi... sizden 5 yaş küçük biri geçip sana bağırıyor üstelik kim eşinin kardeşi kocan olacak adam da bi zahmet ağzını açıp dur bakalım demiyor. tamamen haklısın eşinle hiç ayrılığı konuştunuz mu bugüne kadar bilmiyorum sinir durumu vs. nasıl şiddet türü şeyleri var mı? birde senin de iş bulman gerekiyor ama ailn arkandaysa bunu ayrılma sonrasına da ertelersin çocuğun yok nasılsa........eşinle bi kere olsun konuş bütün derdini beklentilerini anlat baktın olumlu ve ılımlı değil yoluna bak derim..

Ne güven ne sevgi kalmadı demişsiniz
O da size saygı duymuyor zaten
Daha önce konuşuldu mu bilmem
Son bi kez ciddi ciddi konuşun
Baldızın sana bağırsa ve ben buna müsaade etsem neler olurdu gibi ?
İşe yararsa ne ala, yaramazsa evet çocuk yokken boşanın hazır sevgi ve güvende tükenmişken..

Şahsen ben de kendimden 10 yaş küçük görümcem ile problemler yaşıyorum ama bunları eşime anlatmıyorum yada onun bir şey yapmasını beklemiyorum. Kendim hallediyorum. :KK66: Siz de böyle yapmayı deneyin. Bizi mutsuz eden insanları eşimizden bir şeyler yapmasını bekleyerek yada bize destek olmasını bekleyerek geçiremeyiz hayatı. Ayrıca eşiniz ile az bir zaman geçirmemişsiniz insanlar neler yaşıyor ayrılmıyor böyle bir şey için boşanmak ne derece doğru olabilir ki ? Bence sadece sorun kaynınız da değil. Sizin o aileye karşı tahammülünüz kalmamış. Yaptıkları söyledikleri gözünüze batmaya başlamış. Böyle bir durum da da uzak durun. Selam selam yapın. Bırakın mutfağa girip hizmet etmeyi oturduğunuz yerden kalkmayın. :KK66:

bu ayrıntılar yetti bana... yazdıklarınız kabus gibi... sizden 5 yaş küçük biri geçip sana bağırıyor üstelik kim eşinin kardeşi kocan olacak adam da bi zahmet ağzını açıp dur bakalım demiyor. tamamen haklısın eşinle hiç ayrılığı konuştunuz mu bugüne kadar bilmiyorum sinir durumu vs. nasıl şiddet türü şeyleri var mı? birde senin de iş bulman gerekiyor ama ailn arkandaysa bunu ayrılma sonrasına da ertelersin çocuğun yok nasılsa........eşinle bi kere olsun konuş bütün derdini beklentilerini anlat baktın olumlu ve ılımlı değil yoluna bak derim..

şiddet falan yok çok şükür dediğim gibi aradaki tek sorunda ailesi normalde iyiydik ama bu son olay beni çok yıprattı aileme anlatmıyorum butür şeyleri onları üzmek istemiyorum sadece ablam biliyo oda ayrılma diyo sadece ailesi için degmez yuvanı yıkmaya uzaktasın diyo

şiddet falan yok çok şükür dediğim gibi aradaki tek sorunda ailesi normalde iyiydik ama bu son olay beni çok yıprattı aileme anlatmıyorum butür şeyleri onları üzmek istemiyorum sadece ablam biliyo oda ayrılma diyo sadece ailesi için degmez yuvanı yıkmaya uzaktasın diyo

bu arada çok tsk ederim tavsiyıen için tekrar konuşmayı deniycem

X