Gitsin zaten biktim onun dirdirindanBence zaten baba ve damadın beraber çalışması çok yanlış.
Bir an önce eşin başka iş bulup gitsin oradan.
Dırdır ne alaka?Gitsin zaten biktim onun dirdirindan
Sizin hic 10 saat susmadan bikmadana usanmadan aglamaniza ragmen ailenize hakaret eden bi esiniz oldumu galiba eski konumu okumadinizhemen boşanın hiç durmayın ,evlilik evcilik oyununa döndü artık ,yazdığınız başlık yerine babamla eşim aynı iş yerinde çalışmalımı diye sorsaydınız ya
Akrabayiz diye babam iyilik etmek istedi sadeceDırdır ne alaka?
Başından beri yanlış olmuş orada çalışması.
Küfretmesi ayrı bir sıkıntı.
Sizin hic 10 saat susmadan bikmadana usanmadan aglamaniza ragmen ailenize hakaret eden bi esiniz oldumu
O zaman birbirleriyle resmi olsalardi bizimkiler akraba sonucta biz ona destek olalim dedikce o tepelerine cikti ben hicbirseye burnumu sokmadimo ortamı kendiniz yaratmışsınız ilişkiler laçkalaşmış ,eşler ve aile arasında biraz resmiyet olmalıydı bilmem anlatabildimmi
Böyle iyilik mi olur?Akrabayiz diye babam iyilik etmek istedi sadece
Esin s.... gitsin o zaman. Hazır işi beyenmiyorsa . KEndini köle gibi görüyorsa başinin çaresine baksın. Ailene de eşim böyle istiyor. Kendi tercihi de. Bu yüzden de boşanma bence. Belki iş değiştirir. Kendini iyi hisseder ve mutlu olursunuz.Selam arkadaslar...hatirlayacaginiz uzere daha onceki konumda esimden yakinmistim..kocam susmuyor..ailemin bir turlu yaranamadigini..napsalar fesatlikla yaptigini..dusunen bir esim var..bu arada ben belirtmeyi unutmustum esim babamla ayni isi yapiyor ona destek olmaya calisiyor..esimde babamin su getir..araba yika demesinden bile rahatsiz(araba alim satim yapiyorlar)esim kiziyor ben kolemiyim araba yikiyorum senin kardesin sanayide ben araba yikiyorum..neymis sanayi isleri daha kolaymis..zor is bizimkimdeymis..neymiste ona isci muamelesi yapiliyormus bazende o oturur abim calisir ama neyse dedigim gibi yaranamadilar o ayri bi konu..bu sefer bizimki diyoki baban gilin yanindan ayrilcam basimin caresine bakcam..ben kole degilim bana emrivaki yapamazlar..artik onun dirdirindan biktim 2 gun once tartistik cocugumu alip gidicem dedim s.git dedi bana...herneyse sonra ozur falan diledi baristik bugun mesaj atmis aksam babanla konuscam parami verin dicem..gider basimin caresine bakarim..onlara ihtiyacim yok dedi..ben hep cabaladim esimle ailem arasinda kalmamak icin ama galiba bu sefer kalicam..babama hep idare et o henuz isi cok bilmiyo babacim ogrenir cok hevesli dedim yetisme tarzi daha farkli dedim..ona karsida hep ailemi guzellestirmeye calistim (iyi bi aile zaten)ama basaramadim elimdeki malzeme yetersiz simdi napim ben kalkip babama karsi bi densizlik ederse..napim nasil tahammul edilirki off mutsuzum sıkıntıliyim
O zaman birbirleriyle resmi olsalardi bizimkiler akraba sonucta biz ona destek olalim dedikce o tepelerine cikti ben hicbirseye burnumu sokmadim
Eşinle baban ayrılsın, sen niye boşanıyorsun. Ailenle eşin arasında mesafeyi koruyunSelam arkadaslar...hatirlayacaginiz uzere daha onceki konumda esimden yakinmistim..kocam susmuyor..ailemin bir turlu yaranamadigini..napsalar fesatlikla yaptigini..dusunen bir esim var..bu arada ben belirtmeyi unutmustum esim babamla ayni isi yapiyor ona destek olmaya calisiyor..esimde babamin su getir..araba yika demesinden bile rahatsiz(araba alim satim yapiyorlar)esim kiziyor ben kolemiyim araba yikiyorum senin kardesin sanayide ben araba yikiyorum..neymis sanayi isleri daha kolaymis..zor is bizimkimdeymis..neymiste ona isci muamelesi yapiliyormus bazende o oturur abim calisir ama neyse dedigim gibi yaranamadilar o ayri bi konu..bu sefer bizimki diyoki baban gilin yanindan ayrilcam basimin caresine bakcam..ben kole degilim bana emrivaki yapamazlar..artik onun dirdirindan biktim 2 gun once tartistik cocugumu alip gidicem dedim s.git dedi bana...herneyse sonra ozur falan diledi baristik bugun mesaj atmis aksam babanla konuscam parami verin dicem..gider basimin caresine bakarim..onlara ihtiyacim yok dedi..ben hep cabaladim esimle ailem arasinda kalmamak icin ama galiba bu sefer kalicam..babama hep idare et o henuz isi cok bilmiyo babacim ogrenir cok hevesli dedim yetisme tarzi daha farkli dedim..ona karsida hep ailemi guzellestirmeye calistim (iyi bi aile zaten)ama basaramadim elimdeki malzeme yetersiz simdi napim ben kalkip babama karsi bi densizlik ederse..napim nasil tahammul edilirki off mutsuzum sıkıntıliyim
İyilik istedi mi ki eşiniz? İstenmeden yapılan iyilik veya yardım baskı oluyo ne yazık ki sonucu da bu oluyo.Akrabayiz diye babam iyilik etmek istedi sadece
Bosanmayi istememdeki tek sorun bu degil eski konumu okumamissiniz heraldeBi daha s.git derse ,hadi len ordan ,kalk sen s.git de ...bu ne ya ? Dedirtme kendine böyle şeyler ..evini de sahiplen ..birisi gidecekse ,esin gitsin ...yalniiiiiizzzz, konunda bosanmayi gerektirecek hiçbir durum göremiyorum . Esin çok haklı ..damat ve kayınpeder onlar ,baba ve oğul değil ..yanlış anlamalar hatta anlaşmazlıklar çok normal ..o yüzden bırak istediği yerde çalışsın ,sorun çıkarma ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?