- Konu Sahibi Ayse123_123
-
Simdi o evi satarsaniz cok kisa bir sure sonra dimdizlak kaldim baslikli konu paylasiminizi gorebiliriz.bunu hicbirimiz istemeyiz.guven veren bir ortam yok malesef evliliginizde.Bende öle düşünüyorum gelip iki geleceğimiz falan diyor bende saf sevgim varya inanıyor gibiyim ama yok diyince hep aynı düşünce
enende.Simdi o evi satarsaniz cok kisa bir sure sonra dimdizlak kaldim baslikli konu paylasiminizi gorebiliriz.bunu hicbirimiz istemeyiz.guven veren bir ortam yok malesef evliliginizde.
okEvlilik iyi günde kötü günde birlikte olmak temennisiyle kurulur. Ailenizden kalan ev olmasa borcumuz çok deyip ayrılacak mıydı yani eşiniz. Para varken herkes iyi kötü bir şekilde devam edebilir hayatına, mesele şuanki gibi zorluk varken de bir şeyleri birlikte yoluna koyabilmeniz. Sizi üzmek istemem ama eşiniz bariz bir şekilde sizi kandırarak evin parasını alma derdinde. Daha önce de yorum yapmıştım ama dün konuştuğunuzu ve eşinizin bizim sorunumuz yok diyerek sizi yeniden kandırmaya çalıştığını fark edince yazmak istedim. Seven adam borç içinde de yüzse evi satmazsan ayrılırız demeye getirmez.
KıZlar 2 gün önce eşimle detaylı konuştuk bizim birbirimizle manevi sorunumuz yok fakat maddi borcumuz çok oda o yüzden bunaldı çok benim için alınan evi satıp dükkanımızıda satıp taksi alıp iş yapmak istiyor ailemde evin satılmasını istemiyor eşimde öle olmazsa borçlardan kurrtulamıcaz diyor ya ev satılacak bikaç güne diyo ya ben anneme sen annene diyor
Dediğini yapmadım ya ev ya ben dedi bende benim için zorluğa katlanamayan para için beni satan Ada'mdan hayır gelmez dedim bugün evde ne var ne yok topladım tüm çeyizimi yarın annemlere ggiyorum oda naparsa yapsın aldığımı mobilyalarıfalan halen salakmıyım bilmiyorum ama onunda kıyafetlerini hurçlayıp koydumyumuşak davranıp dediğini yaptırma derdinde,
borcunuz ev satılmadan halledilmeyecek eşinizi hepse atacak kadar çok mu ki bu panik havası
Allah vicdan merhamet versin, rabbim geleceğiniz için hayırlısını versin
ama fikrim aynı sattırmayın, şimdi olmaz 10 sene sonra pişman olursunuz
bilinmez
İnsan kondurmak istemiyor ama galiba Allah gördü sonumuzu rabbimin sevgili kuluymuşum.ama psikolojik çok kötü durumdayım kafam almıyor bi ayda evlilik falan kalmayıp boşanma kararı alıp baba evine gelmek.burda kendime oda hazırlıyorumBelki de bu adamdan çocuk sahibi olamamanda da bir hayır vardır. Hiç böyle düşündün mü canım?
Hayirli olsun yeni hayatiniz.Rabbim guzel yazilar yazsinİnsan kondurmak istemiyor ama galiba Allah gördü sonumuzu rabbimin sevgili kuluymuşum.ama psikolojik çok kötü durumdayım kafam almıyor bi ayda evlilik falan kalmayıp boşanma kararı alıp baba evine gelmek.burda kendime oda hazırlıyorum
Amin cnm cümlemize inşHayirli olsun yeni hayatiniz.Rabbim guzel yazilar yazsin
Bu zamana kadar benim için çalıştığıyla yaptıklarıyla onun için bunu yapmalıymışım babamın bana aldığı herseyde onunda Hakkı varmış para için sattı beni evliliğimiziSakin babanin evi satma. Böyle güven falan kanıtlanmaz. Onun sana verdiği güven nerede neye güvenerek satacakmışsın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?