Boşanmalıyımmmm yardım

Bende öle düşünüyorum gelip iki geleceğimiz falan diyor bende saf sevgim varya inanıyor gibiyim ama yok diyince hep aynı düşünce
Simdi o evi satarsaniz cok kisa bir sure sonra dimdizlak kaldim baslikli konu paylasiminizi gorebiliriz.bunu hicbirimiz istemeyiz.guven veren bir ortam yok malesef evliliginizde.

Evlilik iyi günde kötü günde birlikte olmak temennisiyle kurulur. Ailenizden kalan ev olmasa borcumuz çok deyip ayrılacak mıydı yani eşiniz. Para varken herkes iyi kötü bir şekilde devam edebilir hayatına, mesele şuanki gibi zorluk varken de bir şeyleri birlikte yoluna koyabilmeniz. Sizi üzmek istemem ama eşiniz bariz bir şekilde sizi kandırarak evin parasını alma derdinde. Daha önce de yorum yapmıştım ama dün konuştuğunuzu ve eşinizin bizim sorunumuz yok diyerek sizi yeniden kandırmaya çalıştığını fark edince yazmak istedim. Seven adam borç içinde de yüzse evi satmazsan ayrılırız demeye getirmez.

Çok teşekkür ederim bende çok düşündüm sevgim ön planda kalacak artık mantıklı hareket etcem ve inceldiği yerden koparmaya karar verdim.çok haklısınız sevgi olsa para sorun olmaz borçtan dertten kaçma çabası olmaz ki ben her fırsatta kuru ekmeğe razıyım diyorum yeterki huzurlu oluyum diye ama o işe yaramıyormuş.herşey para olmuş ama anladımki sevgi olsa öle düşünülmezmiş
ok

yumuşak davranıp dediğini yaptırma derdinde,
borcunuz ev satılmadan halledilmeyecek eşinizi hepse atacak kadar çok mu ki bu panik havası
Allah vicdan merhamet versin, rabbim geleceğiniz için hayırlısını versin

ama fikrim aynı sattırmayın, şimdi olmaz 10 sene sonra pişman olursunuz
bilinmez

Dediğini yapmadım ya ev ya ben dedi bende benim için zorluğa katlanamayan para için beni satan Ada'mdan hayır gelmez dedim bugün evde ne var ne yok topladım tüm çeyizimi yarın annemlere ggiyorum oda naparsa yapsın aldığımı mobilyalarıfalan halen salakmıyım bilmiyorum ama onunda kıyafetlerini hurçlayıp koydum

En doğru karari vermissin canim.emin ol evlilik bu değil.o ev olmasa nolcakti tek care ev miydi.senden zorlugu gorunce vazgecebilen biri.tipki benim ex gibi.kadıni somurmeye alismis tipler asla degsmez.hep daha fazlasini bekler.

Belki de bu adamdan çocuk sahibi olamamanda da bir hayır vardır. Hiç böyle düşündün mü canım?

Belki de bu adamdan çocuk sahibi olamamanda da bir hayır vardır. Hiç böyle düşündün mü canım?
İnsan kondurmak istemiyor ama galiba Allah gördü sonumuzu rabbimin sevgili kuluymuşum.ama psikolojik çok kötü durumdayım kafam almıyor bi ayda evlilik falan kalmayıp boşanma kararı alıp baba evine gelmek.burda kendime oda hazırlıyorum

Hayirli olsun yeni hayatiniz.Rabbim guzel yazilar yazsin

Sakin babanin evi satma. Böyle güven falan kanıtlanmaz. Onun sana verdiği güven nerede neye güvenerek satacakmışsın ?

Sakin babanin evi satma. Böyle güven falan kanıtlanmaz. Onun sana verdiği güven nerede neye güvenerek satacakmışsın ?
Bu zamana kadar benim için çalıştığıyla yaptıklarıyla onun için bunu yapmalıymışım babamın bana aldığı herseyde onunda Hakkı varmış para için sattı beni evliliğimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…