Boşanmalıyımmmm yardım

Satacaksaniz da kendiniz satin.gidip son kurusuna kadar bebek sahibi olabilmek icin harcayin.yalniz basiniza da yapabilirsiniz bunu.sonuc olumlu olmasa bile evlat yolunda deger.cok sinirlendim.normal sartlarda yapacagim bir oneri degil

adam kadını dinlemiyor kadında siniye çekiyor bu konuda
belli ki adam elinden alır o parayı kandırır bu kadını böyle yönlendirmeyin adam cingöz

Nazlı gelin evden kaçtı diyorsun yani,sakın öyle bir şey yapma,sadece bekle diyorum ben...

Bugüne kadar kaç ev almışta sana bu teklifi yapabiliyor,anasına gitmiş ya ondan istesin evini,3 günde kapıya atılıyor mu atılmıyor mu görür

Bu zamana kadar boşanma hiç aklıma gelmemiştiya şoktayım kabullenmek zor oluyor
Haklısın,fakat ben de arkadaşlar gibi düşündüm,annesi akıl vermişe benziyor bilemem ama...
Bu teklifle gelebilen adam zaten çekip gitmiştir,sadece senin haberin yoktur,

Kocan bebek olmamasindan helede masraflı tüp bebek denemesinin olumsuz sonuçlanmasından seni sorumlu tutmuş, senden boşanmak istiyor, ama boşanmadan önce senin evini sattırıp tüp bebek için yaptığı masrafı çıkartmak istiyor senden....

burdan gözüken acik ve net olarak bu....

Yıllardır geçirdiğin onca gebelik ile güvenini kazanamamış mısın yani????

Sen bu haysiyetsize hala koca mı diyosun

adam kadını dinlemiyor kadında siniye çekiyor bu konuda
belli ki adam elinden alır o parayı kandırır bu kadını böyle yönlendirmeyin adam cingöz
Bosansin canim.bebek tedavisi bu adam olmazsa olmaz mi? Oyle de bir olur ki adamin manevi yukunden kurtulup saglikli kafayla hayirli yeni bir es olmasa bile donasyonla.cocuk olsun diye kotu eslere katlanilmaz ki

Bir ev sadece"EV"değildir.O,bir kadının ayağa kalkacağı nirengi noktasıdır,güvencesidir.
İster yaşar,ister kiraya verir maddi destek sağlar.Erkekler de bunun pekala farkında.
Eş kişisi desteksiz bırakmak ve tabiri caizse 'aptal'gibi hissettirmek istiyor seni.

Haklısın,fakat ben de arkadaşlar gibi düşündüm,annesi akıl vermişe benziyor bilemem ama...
Bu teklifle gelebilen adam zaten çekip gitmiştir,sadece senin haberin yoktur,

bana da sanki konu sahibinin kocasi esi kendini bosasin istiyor gibi geldi.
hani cocuk olmuyor diye bosanmak istiyor ama sebebi de bu olsun istemiyor,
karisi bir sey talep etmeden bosansin istiyor gibi.

Bosansin canim.bebek tedavisi bu adam olmazsa olmaz mi? Oyle de bir olur ki adamin manevi yukunden kurtulup saglikli kafayla hayirli yeni bir es olmasa bile donasyonla.cocuk olsun diye kotu eslere katlanilmaz ki

boşansın tabiki
adam kadını kandırırkesin
kadın herşeye katlanmış belli ki birşeylerini eksik görüyor
Allah tan gelen hastalığın yokluğun eksikliği olmaz

KıZlar 2 gün önce eşimle detaylı konuştuk bizim birbirimizle manevi sorunumuz yok fakat maddi borcumuz çok oda o yüzden bunaldı çok benim için alınan evi satıp dükkanımızıda satıp taksi alıp iş yapmak istiyor ailemde evin satılmasını istemiyor eşimde öle olmazsa borçlardan kurrtulamıcaz diyor ya ev satılacak bikaç güne diyo ya ben anneme sen annene diyor

Canım kusura bakma seni üzmek kırmak değil amacım ama sizin sorunlarınız maddi gibi görünse de fazlasıyla manevi sorunlara dönüşmüş. Eşinizin evi terkedip annesinde kalması bile bunu açıklıyor. Borçlardan kurtalamıcaz diye sana evi sattırsın yok eğer satmazsa herkes annesine. Malesef eşiniz güven vermiyor. Babanızın aldığı ev sizin güvenceniz. Yarın hayat ne getirir bilinmez bu adam sizi her kafası bozulduğunda terkedip anasının evine gidebilecek size rest çekebilecek yapıda. Eşiniz işleri yoluna koymanın başka bir yolunu bulsun. Mesela eviniz kira ise ailenizin size aldığı evde oturun en azından kira derdiniz olmaz ama ne olur sattırmayın.

sakın evini sattırma seninle evin için mi evlenmiş beraberken alınmış olsa haklısınız satılsın borçlu olmaktansa ama ailenin sana aldığı eve mi göz koymuş bence git sende annene keyfin bilir de git

Evimiz kira evet ama zaten kirayı biz alıyoruz bi ayda darmadağın etti hayatımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…