Boşanmalıyımmmm yardım

Sakin satma... gerekirse evine donmesin birak. O senin gelecegin... ne malum onu sattirip sonra yine gitmeyecegi ?

Boşan

Seni sevse zaten böyle şeyler yapmaz demek ki değer vermiyo o evliliği kafasında bitirmiş zaten bosanmadan önce ne koparsam kardir mantığında boşa gitsin sakin tek kuruş bile verme herşeyde vardır bir hayır belki de rabbim böyle olacağı için evlat nasip etmedi o adama benimde ikinci evliliğim ilki 5 yıl sürdü hiç hamile kalmadım doktora gittim bir sorun yok dedi sonra boşandık ve çocuğum olmadığı için şükür ettim oda karaktersizin tekiydi aynı senin eşin gibi şimdiki eşimle evlendikten 11 ay sonra hamile kaldım hiç tedavi görmeden Allah büyüktür sakın kendini ezdirme en kısa zamanda bosan

Asla kabul etmeyin. Sizin ne kabahatiniz vardı ki size güvenmesini sağlamanız gerekiyor? Aksine vefakar aile kadınısınız. Her şey evliliğim için ailem için diyen birisiniz. O düşüncede olan bir kadının neyi kanıtlaması gerekiyor? Çocugunuz olmuyorsa bu Allahtan. Haşa Allaha isyan etmeye yemiyor, sizi sınıyor sizden mi çıkarıyor? E peki Allah bunları görmez mi?

Sakın babanızın evine dokunmayın. Babanız almış o evi size. Ne haddine ya.. Kayınpeder parası yemeye ne meraklıymış. Afedersiniz ama eşiniz bir baltaya sap olamamış, bari hazır böyle bir olay varken sizi bırakmakla tehdit ederek evi ortaya atmış. Resmen acınızdan faydalanıp kendine pay arıyor. Halbuki bebeginizin olmaması ikinizin paylaşacagı bir sürec olmalıydı. Eşinize sakın güvenmeyin. Boşanın. Ben kolay kolay kimseye boşanın demem burada. Bu tür olaylar gerçekten mide bulandırıyor. Şuan %100 haklısınız. Hangi mahkemeye gitseniz haklısınız. Boşanın katlanmayın bu hakarete

Cocuk olmadigi icin boşanmayi beynine koymus. Boşanmadan önce de evi sattirip parasini harcayacak. Evi satsaniz da, satmasaniz da bosanacak. Boşuna evi satmayin. Doktorlara harcadigi parayi geri almaya calisiyor ...

sence satmalımısın? satacak gıbısın..sonra buraya kafanı vurursun.boşan ve kurtul.

seni malın mülkün içinmi sevecekmiş. sevseydi seni bu kaDAR ÇİRKİN BİR TEKLİFTE BULUNMAZDI.ne demek ya verirsin yada seni boşarım .sakın ha evini verme o senin güvencen.haddini bilsin

Babam senelerce çalışacak birikim yapacak bana ev alacak. Denyonun biri gelip benimde hakkım var diyecek. Pardon?? Ne münasebet. Herşeyin iyi gittiği bir evlilikteki kocama bile guvenip isi birakmam kaldi ki evimi vericem. 2 sene sonra boşasa sizi ne olacak evi geri alabileceğinizi mi düşünüyorsunuz? Mümkün bile değil. Sevgisi bitmiş size bu evliliği bitirmiş kafasında tek derdi biseyler koparabilmek şuan. Yol verin gitsin. Zaten medeni hukukta evi terkeden kişi suçlu görünüyor.

Satacaksaniz da kendiniz satin.gidip son kurusuna kadar bebek sahibi olabilmek icin harcayin.yalniz basiniza da yapabilirsiniz bunu.sonuc olumlu olmasa bile evlat yolunda deger.cok sinirlendim.normal sartlarda yapacagim bir oneri degil

Güvenin pazarlığı mı olurmuş boşa gitsin karaktersizi para koparmanın da başka yöntemi hint kumaşı mübarek

ayy ben sinir oldum eşinize böle yüzsüze nasıl katlaniyorsun sana güvenmiyormuş gitsin boşan .

O niye size bakmış szde onun yuvasında çalıştınız buna bakarsan kesinlikle satma bu adam evi satacak sonra sizi kapı dışarı eder demedi deme

Pes doğrusu bu nasıl saçma sapan bir tehdittir. Boşarsa boşasın olur mu öyle ailenin aldığı eve göz dikerek satmazsan boşarım. Ergen çocuklar yapmaz bunu. Evlilik birliği bu mudur. Allah korusun hastalık vs bişey olur insan varını yoğunu satar ama böyle bir durumda böyle bir tehditle değil ev ufacık bişey bile satılmaz bu adam için. Hem ne demek güven kanıtlamak sen ne yapmışsında böyle bir kanıtlamaya gerek duyacaksın. Bir de evi terketmeler falan resmen şaka gibi. Canım karar tabiki senin hayat senin sonuçta böyle bir adamdan koca da olmaz babada. Bak ne güzel ailen senin mutluluğun için nelere göz yumuyorlar sana aldıkları bir ev bile var hayatını gayet güzel kocandan ayrılınca da sürdürürsün. Hakkında herşeyin hayırlısı olur umarım.

Eşinizin size sevgisini kanıtlaması nasıl olacakmış peki sordunuz mu? Hastaneye verdiği paraların lafını edecek kadar insanlıktan yoksun bir adamla durmanız hata.. Alın cantanızı esyalarınızı satılmasını istediği eve tek basınıza yerlesın..

Vay be, adamdaki pişkinliğe bak.
Ben olsam direkt "çok biliyorsun sen, boşanalım o zaman" derdim.

Bir dakika durulmaz böyle bir adamla.
Benim anladığım sizin yaşadıklarınızı önemsemek yerine "çocuğumuz olmuyor" mantığına ağırlık vermiş.
Bunun neticesi olarakta ailesinin ağzı ile iş yapmaya başlamış.
Uzaklaşın, ayrılın...
Böyle bir adam ile hayat sürülmez. İnsan karısına çıkarcı duygular besler mi ya?
Hadi onu geçtim, bir evlilik hayatınız var, danışmadan sormadan kafasına göre iş yapar mı?

Hayırlısı olsun hakkınızda ama uzaklaşın bu adamdan.
Size zarar vermeden, sizi daha da üzmeden kopartın bağlarınızı gitsin.

Bir babanin yemegini emeksiz yiyecek kadar adi bir kocan var.babanin ne hissedecegini dusunmek bile istemem

Diyen arkadaşın üstüne ben daha diyecek söz bulamadım. Ben olsam gurur değil mi davayı da ben açardim.

sakın sakın öyle birşey yapma
para yüzünden karı boşayan adamdan hayır gelmez
muhtemelen ev sizin üstünüze değil boşanırken birşey alamayacak

ticari taksiyi katakulliyle anne ya da kardeşinin üstüne yapıp seni kapı dışarı atabilir ve mahkemede bunları şunları sattım desende hiçbir hak alamazsın
ticari taksiyi sizin üstünüze yapsa bile yarısını boşanırken alabilir
adam hiç emek vermeden hop dünyanın parasını kazanabilir ve size taksinin yarısını verdikten sonra çocukda yok birkaç yıl nfaka verip yoluna bakabilir

bu adam güvenilmez olduğu baştan belli satma oyuna gelme sakın
adam malının derdine düşmüş
o çalışıp sana baktı diye birşey yok dinimizde ev geçimi erkekten sorulur

adam senden neler koparabilirim derdine düşmüş gözünü aç sakın inanma
babanın emeğini sen kullan ama seni aileni kafasına göre hareket eden birine verme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…