• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmam ve kendimi berbat hissetmem.

Mutlulukolsunartik

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2020
358
507
23
39
2 ay oldu bosanali iki çocuğum var berbat bı haldeyim.icimde öküz var sanki.bunun bı sebebi de çocuklarını aramamasi.masdi sıkıntım yok .Allah bildiği gibi yapsın .Berbat bı evlilikti .Hayatın anlamı yokmuş gibi hissediyorum.Aslinda hiç bı zaman kolay bi hayatım olmadı. Ama bunun acisi da bı başka .hiç ölmeyi istemedim hayatımda ilk defa ölmek istiyorum o kadar canım acıyor.

şu an bunu idrak edemiyor olabilirsiniz ama maddi sorunuzun olmaması o kadar büyük bir şans bunu sana anlatamam diğer taraftan çocuklari arayıp sormaması kendi tercihi ama merak etmeyin ileride arayacaktır ya da hiç aramadı diyelim kendisi bilir yani gerçekten canınızı sıkmayın Allah'ın izniyle her şey yoluna girecektir Allah yardımcınız olsun

2 ay oldu bosanali iki çocuğum var berbat bı haldeyim.icimde öküz var sanki.bunun bı sebebi de çocuklarını aramamasi.masdi sıkıntım yok .Allah bildiği gibi yapsın .Berbat bı evlilikti .Hayatın anlamı yokmuş gibi hissediyorum.Aslinda hiç bı zaman kolay bi hayatım olmadı. Ama bunun acisi da bı başka .hiç ölmeyi istemedim hayatımda ilk defa ölmek istiyorum o kadar canım acıyor.
Daha çok yeni olduğu İçin böyle düşünüyorsunuz.
Pırıl pırıl evlatlarınız varmış. Onların size ihtiyacı var. Sakın ölmeyi falan düşünmeyin . Esas bu saatten sonra evlatlarınız için dik durmalısınız. Hayat şimdi başlıyor diye düşünün.
Psikolojik destek alıyor musunuz ?

Yeni hayatiniza odaklanin guzel seyler dusunun cocuklarinizi alip aktivite yapin birakacak yeriniz varsa kendinize vakit ayirin spor dans kurs vs. Bende bir ay oldu bosanali hala ara ara uzulur gibi oluyorum kesinlikle alkol slow müzikten uzak duruyorum cunku kizim icin guclu olup kendimi birakmamak zorundayim. İyi olmak zorundasiniz .

Geçicek o öküz oturma hisse ölmekte istemeyeceksin hayatın beklediği yeni güzellikler olucak emin ol

Ya o berbat evliliği sürdürmeye devam etseydiniz ? Bence o zaman daha büyük bi öküz otururdu. Şimdi hiç değilse doğru bir karar alıp yeni hayata başladınız her başlangıç sancılı olur önce ama sonra iyi ki dersiniz. Çocuklarınıza karşı sorumluluklarınızı hatirlatin kendinize ki intihar düşüncesi silinsin aklınızdan.

Ya o berbat evliliği sürdürmeye devam etseydiniz ? Bence o zaman daha büyük bi öküz otururdu. Şimdi hiç değilse doğru bir karar alıp yeni hayata başladınız her başlangıç sancılı olur önce ama sonra iyi ki dersiniz. Çocuklarınıza karşı sorumluluklarınızı hatirlatin kendinize ki intihar düşüncesi silinsin aklınızdan.
Arkadaşlar yanlış anlamış intihar edecek kadar zayıf değilim .ama acısı ölmekten daha kolay geliyor.

Işte acınızı intiharla kıyaslayıp o bi çıkış yolu gibi düsünmeyin aklınıza böyle karşılaştırmalar dahi getirmeyin güzel şeyler düşünün yeni bir sayfa açmışsınız buna değsin hayatınız 😊

Allah yardımcınız olsun çocuklarınızı size bağışlasın
Arkadaşlara katılıyorum maddi probleminizin olmaması büyük şans.
Aramayan yapacak bir şey yok
Başkasının yaptığı yanlış sizi hayata küstürmemeli
Çocuklar kaç yaşında bu arada çok küçüklerse belki ondan aramıyordur tabi bahane değil bu ama en azından nedeni bu olabilir
Bu hayata bir kez geliyoruz erkenden bitirmeye çalışmak neden
Zaten bitecek
Bitmeden hakkıyla yaşamak daha iyi değil mi
Çocuklarınız onları aramayan bir babayla hayatını sürdürebilir ama intihar etmiş bir annenin travmasını taşıyamazlar.

maddi sıkıntın yoksa çok sanslisin çocukların ve sen o adam olmadan çok daha mutlu olacaksıniz eminim sorumsuz bi adamla zaten mutsuzdunuz şimdi mutsuz etmeyin kendinizi

2 yaşımdan beri babasızım önemli olan iyi yetiştirmek biri eksik olsun boşverin. Zaten kötü biriymiş. Zamanla alışırsınız.

ilk zamanlar hep öyle oluyor aramaz ilk zamnlar sen 1 2 ay sonra gör bak çocukları nasıl arar şimdi sana trip olsun diye yapıyor

Daha çok yeni. İnanın bunların hepsi geçecek ve iyiki diyeceksiniz. Umarım siz ve çocukların bundan sonraki hayatı çok çok daha güzel olur.

Sızı bunalıma sokan ıntıhara surukleyen şey esınızın cocuklarla ılglenmemesı mı
Yoksa onu özlüyor olmanız mı

Yaşadığın acı çok normal. Boşanmak en büyük psikolojik travmalardan biridir. Acını çekeceksin. Zamanla acın azalacak, bu yeni duruma da alışacaksın. Hayat her zamankinden güzel olacak senin için eğer sen istersen bu savaştan güçlü bir şekilde çıkarsan. Her şey daha iyiye gidecek. Sen iyi olursan çocukların da iyi olacak.

Merak etme geçecek.

Back
X