• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmam ve kendimi berbat hissetmem.

2 ay oldu bosanali iki çocuğum var berbat bı haldeyim.icimde öküz var sanki.bunun bı sebebi de çocuklarını aramamasi.masdi sıkıntım yok .Allah bildiği gibi yapsın .Berbat bı evlilikti .Hayatın anlamı yokmuş gibi hissediyorum.Aslinda hiç bı zaman kolay bi hayatım olmadı. Ama bunun acisi da bı başka .hiç ölmeyi istemedim hayatımda ilk defa ölmek istiyorum o kadar canım acıyor.
Berbat bir evlilikti diyorsunuz,böyle düşündüğünüze göre hafiflemiş hissetmeniz lazım.Yeni bir başlangıç belki bu ayrılık...
Boşlukta hissetmeniz çok normal alışırsınız,insan nelere alismiyor ki..
Umarım süreci çabuk atlatırsınız Allah yardımcınız olsun

Ben de 7 ay oldu bosandim.bir oğlum var .dediginiz gibi berbat otesi bir evlilkti.sizi çok iyi anlıyorum.bende aynı duyguları yaşadım.isyerindeylen kimseye göstermeden çok ağladım .ama ayaktayim çok şükür.asla gurursuz zayıf davranmadim. Cocugumiçin ayakta oldum.ona elimden geleni vermeye hep mitlu etmeye çalıştım. yavaş yavaş iyileşmeye başlıyor insan.şimdi eski esin adını duymak bile beni irite ediyor.dilerim herkes yaptıklarının ve yapmadiklarininkarşılığını alır.Ben Rabbim e havale ettim.Onun adaletine siginiyorum. Sakin ölmeyi düşünme. Bir gözünü kapatıp ölduğunu hayal et cocuklarin ne halde olacaklar.annelerin istediği gibi davranma lüksü yok.güçlü mutlu ayakta olmak zorundayız.lütfen psikolojik destek al iyi gelecektir bir süre ilaç kullanirsinnegatif düşünceler duygulardan kurtulursun.şimdi yardim almazsan ne zaman alacaksın.boşanmak bir travma.bunu kendi başına atlatmançok zor.Allah yardimcimiz olsun

Oncelikle gecmis olsun.Agir bir hastalığı atlatttiginizi varsayin.Mutlaka vucutta kotu etkileri devam eder bir süre daha.Ama sagliginiza yakinda kavusacaksinizdir gibi gibi..Maddi sorun yoksa bir anne yeter de artar cocuklarina..Ama ruh sagligi yerinde bir anne olmaya calismalisiniz.Ben boyle arayip sormayan babalar eskide kaldi sanirdim.Bu sitede varlıklarından haberim oldu..Terbiyesiz,kişiliksiz adam olmayi becerememis ki baba mi olacak..Bosverin uzmeyin kendinizi 1 2 yila bunlari da atlatirsiniz.Cok mutlu olun

2 ay oldu bosanali iki çocuğum var berbat bı haldeyim.icimde öküz var sanki.bunun bı sebebi de çocuklarını aramamasi.masdi sıkıntım yok .Allah bildiği gibi yapsın .Berbat bı evlilikti .Hayatın anlamı yokmuş gibi hissediyorum.Aslinda hiç bı zaman kolay bi hayatım olmadı. Ama bunun acisi da bı başka .hiç ölmeyi istemedim hayatımda ilk defa ölmek istiyorum o kadar canım acıyor.
Yok daha neler iki cocugun var pasamiz aramiyor.diye sen öleceksin olur mu kuzum.boyle daha cocuklarin.buyuyecek mukemel anilar biriktireceksin hem belki hayatinda baskasi olacak ne oluyoruz daha dur kotu biriydi djyorsun bak sana hayati zehretmis sana yasattiklari senden degil ondan kaynakli kisisellestirme hem daha 2 ay nedir ki?biraz zaman gecsin kendini bir gor

Cocuklariniz varsa olmeyi birakin, olmeyi isteme luksunuz dahi yok.

Yahu berbat bir evlilikten kurtulmussunuz, daha ne istiyorsunuz? Duzen degisikligi, aliskanliklar oldugu icin boyle hissetmeniz normal ama dusunun guzel bir evliliginiz olsaydi su an boyle olur muydunuz? Yolunda gitmeyen bir evliligin yukunu tasiyorsunuz hala.

Silkelenin, kendinize gelin ve kararlilikla hayata ve cocuklariniza simsiki sarilin. Gun gelecek iyi ki ayrilmisim diyeceksiniz. Yazik degil mi heba ettiginiz bu gunlere?

Yavrularınızı düşünün,onlar için ayakta kalmak zorundasınız,ne ölümü??Siz ölürseniz onlara ne olacak??O babanın eline mi bırakacaksınız onları??Anlıyorum durumunuzu,3 günlük sevgiliden ayrılınca bile insan kahroluyor yıkılıyor,bu ayrılığın evlilik versiyonu elbette ki çok daha ağırdır.Zamanla iyileşeceksiniz yeter ki mücadele etmekten düzeleceğine inanmaktan vazgeçmeyin.

Bende ayni durumdayim tek farkla henuz bosanmadim. Ama bu anlamsiz duygu benimde yakamda biliyorum herşey güzel olcak ama bu duygu zamanla kaybolcak. Ve yillar sonra diyeceğiz ki iyiki bu karari almışız!

Her acının bir sonu var, biliyorsunuz. Ne zaman bitecek diye sorgulamak yerine kabullenin, daha kolay akacak. Birgün ummadığınız anda kendinizi yeniden gülerken bulacaksınız, o zaman anlayacaksınız ki acı bitmiş. Yaşanması gereken bu sürece anormal birşey gibi yaklaşmayın. Çocuklar nasıllar? İstemeyerek mi ayrıldınız?

Back
X