Bosanmanin esigi...

tatsız bir durum olmuş ve araya iyice mesafe girmiş, kurtarmak istiyorsanız belki dışarıdan bir yardım almayı deneyebilirsiniz çift terapisti gibi yada karşınıza alarak açık açık bu konuları konuşup bunu beraber düzeltelim diyebilirsiniz, bu şekilde bırakılırsa sonu çok büyük ihtimal ayrılığa gider belki öylesi daha hayırlı olur...

Evet en buyuk hatam malesef bu kadar olacagini hic tahmin etmedim esim bana evlenmeden once kendisi diyodu her zaman asagi inme arana mesafe koy her seyi anlatma ama evlendikten sonra iki gun inmiyosam 3. gun kaynanam hemen soylerdi ogluna sonra ogluda benimle tartisirdi asagi neden inmiyorum diye surekli beraber piknigekoye gidelim istiyor ogluna kendini acindiriyo eger ben istemezsem yine tartisma yine 10gun kusluk kocamla ufak bi tartismam bile olsa ertesi gun arar oglunu niye tartistiniz diye sorardi daha neler neler belki son olayi olayi ben buyutmusum gibi durabilir ama onceside var artik sabrim kalmadigi icin hemen patliyorum

Evinizi ayırın yoksa bitmez sıkıntılar. Bu kadar içiçe oturunca eşiniz de evini bilmez.

Ve bu ramazan gününde 1 hafta boyunca, kayınvalide oğlu dizinin dibinde iftar yaptığı için çok mutlu. Eşini çağıralım o da bizim kızımız, küslük olmaz mübarek günde demeyecek kadar bencil. Oğlunun yuvasını düşünmüyor.

Sizin yuvanızı kayınvalideniz harcar gibi geliyor bana 1,5 yıllık evlilik çok yeni böyle olmamalıydı. Herkes tartışıyor kocasıyla -daha büyük konulardan- ama bu adam tartıştığı zaman evden kaçıyorsa annesine gidiyorsa, nasıl çözeceksiniz ya da nasıl bir bahane bulup da barışacaksınız.

Bu kadar yakın olunca erkek büyümez, sen ailenle görüşmeyeceksin ama onun ailesinin dibinde oturacaksınız 3 günde bir görüşeceksiniz.. Sizin problemleriniz şimdiye kadar halının altına süpürülmüş gibi duruyor, Çocuk yapmakta acele etmeyin .

Eşin olacak lanet, pislik herif evlenmeden önce ile evlendikten sonra ne oldu da bu kadar değişti. Evlenmeden önce binbir oyunla kandırıyorlar kızlarımızı sonrasında şeytan kesiliyorlar. Allah'ım sen böylelerine fırsat verme.....

Bir de bakın ibret alın yeni evlenecek kızlar, ne kadar iyi olurlarsa olsunlar gidipde aile apartmanına, kayınvalide altına üstüne taşınmayın. Yakın olunca sorunlar çok olur. Uzak olun tatlı olun....

İste bu yüzden ben hep "içimden "düşünürüm.Kesin kararım olan şeyleri eşimle paylaşırım.Senin belli kırgınlıkların ,gücüne giden davranışları olabilir ama o insanlar senin esinin ailesi ve en fazla sana hak veriyorsa "onlar yaşlı,düşünememiştirler" tarzında savunma cümleleri kurar.Hak vermediği konularda da ne nankorlugun kalır ne fesatligin..bundan dolayı evinde hiç eşinin ailesinin lafını açma ....imkan bulunca da başka bir semte tasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…