Boşanmanın eşiğindeyim:(

Nargile

Yaş sadece bir sayıdır💜🎀
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2008
658
34
623
Nerden başlasam bilemiyorum.Eşimle uzun zamandır arkadaşları yüzünden sorun yaşıyorum.O benim abarttığımı düşünüyor ama bende tam tersini.
Sadece bu hafta sonu yaşadıklarımı anlatsam yeterli olur.Cuma iş çıkışı eşimi aradım yaklaşık 3 haftadır kayınvalidemlere gitmemiştik o akşam gidelim diye söyleyecektim ama o arkadaşlarıyla olduğunu ve yemeğede gelmiyceğini söyledi benimde eve gitmemi istedi yada bak başının çaresine dedi.Bende kaynanamlara gittim gece 11 de geldi.hiç konuşmadım.Sabah kahvaltı yaptık 12 de yine çıktı ve akşam 6 da yemeğe geldi.Cumartesi akşamı ablamlarla birlikte abimlere gidecektik ama o enişteştemi arayıp bizim gelemiyceğimizi söyledi.Çünkü arkadaşlarına Galatasaray maçı için söz vermişti.Buarada benim eşim Fenerbahçeli.Akşam 7de tekrar arkadaşlarıyla maç izlemeye gitti.Gece gene 11 de geldi.Bukez oda bende daha gergindik ve bunu kayınvalidemlere belli etmemeye çalışıyorum.Çoğu kez gözyaşım damlamasın diye gözlerimi kırpmadım.Pazar sabahı kahvaltıdan sonra eve dönücektik ben ve görümcem onu minibüste beklerken o köyde cenazeye kalıcağını söyledi ve yanında arkdaşlarıda vardı.Eminim cenazeden sonrada gelmiycek Bu akşam fenerin maçıda var ona da gider.Şu hafta sonunda eşimi nekadar görebildiğimi siz hesap edin.Hafta içi gittiklerinden hiç bahsetmedim bile......
Boşanacağımızdan korkuyorum,bugüne kadar hiç düşünmemiştim ama bu hafta sonu hep aklımı kurcalıyo.Bu akşamda evde olmazsa sanırım evi terkedicem...Artık sevildiğimi hissedemiyorum....
.

Ay canım benimm Allah kolaylık versin.
Neden böyle yapıyor acaba, muhakkak bir nedeni vardır.
Eskiden beri böyle miydi, yoksa son zamanlarda mı böyle olmaya başladı ?
Hemen kötü düşünmeden önce bence bu davranışın nedenini bulmak lazım.

canim bu asilabilecek bir durum neden hemen aklina bosanmayi getiriyorsun...
esinle konusmayi dene...
bu durumdan rahatsiz oldugunu anlat...
bakalim ne diyecek, ne yapacak düzeltmek icin caba sarf edecek mi?
konus ilk önce sonrasini sonra düsünürsün...

Ona sorsan hiçbir sorunu yok defalarca sordum ve son 4 aydır böyle eskiden hiç çıkmazdı dışarı.Bir arkadaşı var o istanbulda çalışıyordu ve şimdi burada o geldiğinden beri böyle...

önce bi konuşsanız neymiş derdi tam olarak öğrensen
acele etmesen,söylemesi kolay biliyorum ama biraz daha sabredip bekleyip niyeti nedir anlamaya çalışsan, inşallah sorunlarınızı çabuk aşarsınız

sadece sorumsuz davranmış öyle boşanma olmaz al karşına konuş o geziyorsa sende anne falan git ilgilneme sorma bile ilgisiz davran

Canım benim denemediğim kalmadı aslında kendimi bu duruma alıştırmayı bile denedim ama olmuyo.Eşimle konuşmayı denediğimde bana boş boş konuşma diyo saçmalıyosun her erkek böyle diyo.Bu aklı ona arkadaşları verdiğine eminim.Çünkü eskiden böyle değildi...

CADIARZU herşeyin azı karar fazlası zarar
fazla sürmez çok muhabbet çabuk ayrılık getirir
benim eşimde arkadaşlarına deli olurdu gezmeler tozmalar sizinki kadar değil ama bende çileden çıkardım:teselli:
sonra ne oldu o yediği içtiği ayrı gitmeyen arkadaşlarından öyle bi darbe aldıki :1closedeyes:
hiçbiriyle görüşmüyo şimdi ohh iyi oldu 1 musibet bin nasihatten iyidir hesabı
darbe almasın sizin eşiniz zarar görmesin ama neyin ne olduğunu anlasın

eşimin başına iş geldiği zaman yanında ben vardım çünkü ......sadece iyi gününde değil kötü günündede yanında hep ben vardım ben olacağım arkadaşları değil:1no2:
adam akıllı gerçekten sırtını dayayacağı 1 arkadaş yeterli

bence canım sabret hemen umutsuzluğa kapılma sonu iyi gelen kullardan olursun inşallah
sabrın sonu selamettir nereye kadar bu böyle gideceka.s eninde sonunda bıkıp usanacak ....bence

sadece sorumsuz davranmış öyle boşanma olmaz al karşına konuş o geziyorsa sende anne falan git ilgilneme sorma bile ilgisiz davran

O benim gezmeme karışmıyomuş ama ben zaten hiçbiryere gitmiyorum ki.Sende git arkadaşlarınla gez diyor bana.Ama zamanında bütün arkadaşlarımdan kopardı beni şimdi neden git onlarda gez diyo.Sadece bana ve bana verdiği sözlere karşı sorumsuz bende başka herkes değerlidir onun için..

İnşallah dediğin gibi olur canım ama beni sabredecek gücüm kalmadı.Zaten çok zor bir süreçten geçiyorum ilgi ve desteğe ihtiyacım varken ben hep yanlızım hemde yapa yanlız...

Biri dışında hepsi bekar.........

tamam o zaman nedeni anlaşıldı :jeyyar:
erkekler hep böyleler
bekarken birbirinden ayrılmazlar, günlerini gün ederler (!)
ama evlendikten sonra ne hikmetse birbirlerini görmezler bile
arkadaşları evlensin bakayım o zaman da böyle görüşebilecekler mi kaydirigubbakcemile3

ilgisiz bir erkek daha
sanırsınız sizinle değil arkadaşlarıyla evlenmiş
siz hep evdesiniz nasıl olsa diye istediği gibi arkadaşlarıyla gezip tozuyor
bence ciddi bir şekilde uyarmalısınız
ayrıca her erkek böyle değil bu model ilgisiz erkek modeli oluyor malesef
annesine falan anlatsanız durumu
belki başkaları tarafından uyarılınca durumun ciddiyetini anlar
...

babam da annemi zamanında arkadaşlarından koparmıştı. sonrasında da tabii annemin hayatı evi ve birkaç aile dostuyla sınırlı kalmıştı. ama uzun yıllar süren evliliğini noktaladıktan sonra annem -başta benim zorumla- eski arkadaşlarıyla tekrar görüşmeye başladı. hepsi çok sevindi ve bağrına bastı. yıllardır onlarla beraber şimdi ve her buluşmaları ona çok iyi geliyor biliyorum.

eski eşim de bana biraz bu yönde baskı yapmıştı, boşandıktan sonra anladığım şey: "yorgun annen gibi oluyordun, farkında mısın?" bu hiç de sağlıklı bir ilişki türü değil bana göre artık.

3,5 yıllık bir beraberliğim var. asla arkadaşlarımı ihmal etmiyorum. o da ben de. görüşmeye zaman bulamasak bile bribirimize hatırlatıyor arkadaşlarımızı arıyor, soruyor, ayrı ayrı da beraber de buluşuyoruz.

eşiniz de madem öyle demişse, imkanınız varsa eski dostlarınızla tekrar iletişime geçin bence ya da yakın çevrenizdeki arkadaşlarınızla bir araya gelmeye çaba sarfedin. o zaman siz de kendiniz mutlu hissedebilirsiniz, evde eşinin yolunu gözleyen biri olmaktan kurtarırsınız kendiniz.

biliyorum ha deyince kimle buluşurum diyeceksiniz, ama bunu biraz da eşinize ders verme olarak görün sengözlerimebaksanab o da hiç olmazsa arkadaşlarıyla gezip tozarken"oh hanım evde beni bekliyor, ya da annemlerde" vb saçma rahatlıklara kapılamasın :jeyyar: :enbuyukkk:

Hepsi evde kalmış cinsinden bazılarının yaşı 35 üstü onlar evlenene kadar ben kanser olurum....

peki eger böyle devam ederse sonuclarinin ne olacaginida söyledinmi ona...
seni kaybedecegini felan...
ailesi bu durum farkinda mi? hos farkinda olasalar bile kendi ogullarina yine toz kondurmazlar heralde...

Hepsi evde kalmış cinsinden bazılarının yaşı 35 üstü onlar evlenene kadar ben kanser olurum....

bence sen de arkadaşlarınla gez toz, sabah çık akşam gel eve bakalım ne diyecek
gerçek arkadaş insanın iyiliğini ister, hatalarında uyarır
nasıl arkadaş anlamadım bunlar
ama bacularıma katılıyorum çok muhabbet tez ayrılık getirir merak etme kuzum
sabret birazcık daha Çok üzgünüm çoook

İnşallah dediğin gibi olur canım ama beni sabredecek gücüm kalmadı.Zaten çok zor bir süreçten geçiyorum ilgi ve desteğe ihtiyacım varken ben hep yanlızım hemde yapa yanlız...

canım ben sinirden stresten ne danteller bitirdim biliyomusun sen.... kendimi ev işine ve el işine vermiştim bebeğimizde yeni olmuştu bu arada onada bakıyodum
evde kalsın gitmesin diye akşamları korkuyorum diyodum bide bakıyodumki küçük görümcemi getirmiş yanıma:sm_confused:
daha çok sinir oluyodum

geçmiş gitmiş o günler şimdi arkama dönüp baktığımda sanki hiç yaşanmamış gibi

illaki hayatta bişeyler sebep oluyo sebepsiz kuş uçmazmış
2001 krizi bizim hayatımızda yepyeni bi sayfa açtı
eşyalarım satıldı 1 yatak odam kaldı buzdolapsız çamaşır makinesiz kaç sene idare ettim yinede eşim bizi batırdı diye boşanmayı aklıma getirmedim
halime hep şükrettim

babamın evine gitsem ordan bikere gelinliğimle çıkmışım allahım geri göndermesin diye çok dua ettim
kaynana kaynata yanında hiç rahat edemezdim zaten onlarada gitmedim sabır ve şükürle 6 senem geçmiş
imtihan dünyasındayız canım hiç kimse 4 ...4lük değil her kulun bi derdi var
buda senin imtihanın bence yine hemen boşanmayı düşünmek yerine sabret derim
yuva kolay kolay kurulmuyo ama bozmak çok kolay :1hug:

Ailelerimize pek belli etmiyorum çok üzülürler.Hele annem duyarsa abimin başından mutsuz bir evlilik geçti birde beni nasıl kaldıracak bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…