Boşanmanın eşiğindeyim:(

canım aynı sorunları bende yaşıyorum ve yazdım da zaten ama boşanmayı asla düşünmedim bence sende düşünme onu eve bağlayacak şeyler yap romantik akşam yemekleri(evde), birlikte gezmeye git, pek fırsat vermemeye çalış başkalarına vakit ayırmasına evt kolay olmuyor bayağı yıpranıyorsun ben çok yıprandım ve hala da yıpratıyorum kendimi ama bi düşün eğer eşin buna değerse kesinlikle bunu yapmalısın. üstelik benimkinin birde psikolojik sorunları var sürekli birilerine saldırıyor yine de ben mücadele ediyorum bence sende et. Sonuçta hiçbir evlilik kolaylıkla ayakta durmuyor ve ne yazıkki hep kadın özverili olmak zorunda kalıyor, çünkü bu taaa ezelden beynimize mıh gibi çakılmış "yuvayı dişi kuş yapar" diye. Bunu düşün ve kolay pes etme vicdanını önce iyi bir rahatlat elinden gelen herşeyi yaparak, gerisini sonra düşünürsün son düşüneceğin şeyi baştan düşünme.

merhabalar ben buralarda yeniyim sizleri önceden misafir olarak izlerdim arkadaş eşinin ilgisizliğinden şikayetçi bende tam tersi aşırı ilgisinden yapışık ikiz gibi günde on posta aramasından her yere beraber demesinden kendi arkadaşlarımla yanlız kalamamaktan usandım bu sevgiyse yıpratıcı bu aşksa boğucu

sana karışmıyomuş ya sen de annene git eve geç dön,hafta sonu o evdeyken alışverişe çık ya da bi arkadaşınla buluş,biraz da o eve geldiğinde seni bulamasın ve de o evdeyken sen çık bakalım dışarı...bikaç seferden sonra o da şikayet etmeye başlayacaktır.

bende beni sever gibi görünmesinden bıktım, ilgisiz alakasız hafta sonları kendi programı olan,çocuğumla bile ilgisiz sona doğru gidiyoruz biliyorum ama ne o konuşuyor ne de ben.Şimdi şehir dışına gidecek onun keyfini yaşıyor alışveriş yapıyor ben sadece bakıyorum sessizce,çarem yok çünkü iyi bir işim yok işsizim ancak harçlık verirse elimde param olur o da hemen ister şu an evde 5 yada 7 lira var biliyorum sona geldik...

Sema maraşlının mutlu aile okulu kitabını okumanızı öneririm. Kendi hatalarınızı da yaptığınız güzellikleri de daha net görürsünüz inş . Uzun vadede mutlulukların devamı için okumak ve gerekirse danışman desteği şart

vayy konu hortlamış. bravo 5 senelik konuyu güncellemişsiniz.
konu sahibi belki tekrar evlendi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…