Boşanmanın eşiğindeyim:(

Çok şükür bunu duyduğuma çok sevindim.
Konuyu başından bu yana takip ediyorum.
Dilerim bundan sonra herşey daha güzel olur.
Sizi gerçekten kaybedeceğini anladı, daha dikkatli olur zaten.
Herşey gönlünüzce olsun inşallah.

eşinin o sürekli berbaer oldugu arkadasları evlimi bekarmı öğrenebilirmiyim?

evet bekarlarmıs şimdi baktımd yazmıssın zaten
o zaman acilen o bekarlarıda evlendirmek lazım çok snir bozucu ben kesinlikle hak veriyorum sana

hepinize teşekkür ederim.Yanımda olduğunuz için.Sanal alemde olsa yanlız olmadığımı hissetmek güzel.Umarım bundan sonra güzel günler hepimizin olur..

Benim eşim ben ilk çocuğumuza hamileyken arkadaşlarıyla çıkıp duruyordu.Eşimle o kadar konuşmuştum tamam çıkmıyacağım diyordu.Ama onlar çağırıncada gidiyordu.Bir akşam eve geliyoruz kapının önünde arkadaşı bekliyor.Çağırmaya gelmiş.Açtım ağzımı yumdum gözümü sen bekarsın bu adam evli ben hamile halimle onu bekliyorum yanlız başıma sende hiç utanma yok dedim.Basbasbağırdım tabi eh biraz etrafa rezil olduk ama o son oldu.Ne gelip çağıran oldu.Ne eşimin çıkma isteği oldu.Valla dinsizin hakkından imansız gelir.Madem eşine laf geçiremiyorsun.Arkadaşlarına ağzına geleni söyle.Bak bakalım bir daha çağırabiliyorlarmı

neyse halletmene sevindim bende aynını çekmeye başlamıştım ki derdimi eşime kısa bir oyunla anlattım.

yaklaşık iki ay kadar önce bi ev aldık.. arkadaşlarda oradan ev aldı. arkadaş dediklerimiz iki aile biri emekli diğeri kırklı yaşlarda. biz ise eşim 33 ben 28 yaşındayım. sonrasında her akşam bi yere gitmeye başladılar.. kadınlar bir eve erkekler kahveye. eşime ben şaka yollu sıkıntımı anlattım ama anlamamış. bi gece kapının sürgüsünü kapattım oturma odasında uyudum :) az kalsın aşkımı eve almıyacaktım yani. baktım komşunun çocukları kapıda dizilmiş dalga geçiyor bizimkinin rengi atmış.. dayanamadım kalktım açtım. bu arada onlarda biliyor kızgın olduğumu ama ona sonrasında dediğim tek cümle vardı.. birdaha böyle olurda gidersen eve almıyacağım. benim katı kurallarım yok ama evli olmak adına birşeyler yapmak istediğimden böyle davrandım.. bir arada olmak istiyorum üstelik kızımın geleceği içinde önemli birarada olmamız. neyse kısaca sevgisinden şüphem yok ama bazen düşünmeden hareket edebiliyorlar o zamanda anlatmak gerek.

arkadasım aynı sorunu ben de yasamıstım şimdi cozumledım kısaca anlatayım...
eşim bı arkadasıyla cok vakıt gecırmeye baslamıstı hatta neden boyle yapıyorsun dedıgımde onun hakkında kötu konuşma fılan dıye cıkısmıstı bana...halbukı ben sucu arkadasına atmıyordum cunkı suclu eşimdi... benı onun ıcın cok kırdı yer yer...
bıgun dedim ki buraya bugunun tarıhını yazıyorum ve altına ''haksızlık yaptın bana'' yazıyorum dedım ve evın duvarına yazdım... bu gunu sana hatırlatıcam bıgun o gune kadar susuyorum dedım...
o gune kadar ben de onların pesıne bı sokak serserırı gıbı takılıverdım nereye gıtseler ben de varım hep beraber kanka olduk ...
1.5 yıl sonraydı yaklasık arkadası buna ınanılmaz bı kazık attı Arkadasının yaptıklarına ınanamadı... hemen elınden tuttum duvardakı yazıyı gosterdım... yazıyı unutmustu bıle...
ve dedım kı en ıyı arkadasın bıle ben kadar candan olamaz..
bıdaha ne benı baskası ıcın ektı ne de baskası ıcın kırdı umarım bırdaha olmaz...
senın durumunun duzelmesıne de sevındım erkekler bazen özgurlugu ozluyorlar herhalde ...hatırlatmak lazım:)

Ben sizin yerinizde olsam en son düşünmeme gereken şeyi şimdi kafama takıp düşünmem, onu zorla evde tutarsanız aklı dışarda kalacak ve evde çok sıkılacak.. Onun anlamasını sağlayın, eski ve ya yeni farketmez arkadaş görüşmelerine başlayın, eski arkadaşlarınızı arayın onlarla buluşun, zaman zaman biraz geç gelin, yeni arkadaşlar edinin ve onu eleştirmeyin bir süre sizde onun gibi bu konuda kaygısız olun. belki size tepki göstermeye başlar sizde beni kısıtlıyorsan kendininde kısıtlamalısın biraz diyin...

Ya daaaa kesin bir şekilde sınırlamayı siz getirin. Hatfanın 5 günü çıkıyorsa 2 ye indirin yoksa böyle devam etmeyecek diyin.

evlılıgı bıtırmek bukadar kolay mı arkadasım :1no2:belkı esı duzelıcek geçıcı bır durumdur ....zaman zaman hepımız farklı yollara sapabılıyoruz ama sonra toparlanıyoruz..bu kadar sert yorum yapmaya gerek yokyasakkelime arkadasım sana gelınce sabırlı ol duzelmeyecek bır durum degıl bence. bır sure sonra oda sıkılacaktır :teselli:

eşinizevdeyken bi gün arkadaşlarınıda eve çağırın ve ne kadar rahatsız olduğunuzu anlatın..onlarda yüz varsa bi daha eşinin yakasına yapışmazlar diye düşünüyorum

son cümleleri iyi okumadin sanirim hayatim

ben col bekledim esim düzelcek diye ama bosuna beklemisim birak düzelmeyi iyice azitiyolar bence böyle konularda ya arkadaslarin ya ben eger sizi gözden cikmissa deger vermiyosa haliyle arkadaslarim diycek tamam tamamen yasak edemezzin arkadaslarini ama herseyin kolayi var hadi haftada 1 kez yada ayda 2kez ama bir erkek arkadaslarini ailesine yani karisina tercih ediyorsa zaten o adamdan bir hayir gelmez

gerçekten zor bir durun cnm ya tekrar konuşmayı dene derim.durumun ciddi olduğunu anlasın böyle bir hayat istemiyorum de,arkadaşlarınmı değerli benmi de bakalım cevabı ne olacak .böyle devam edemeyeceğinide ayrıca belirt inşallah düzelir cnm

ne kadarlık evlisiniz bilmiyorum ama galiba eşin evliliğin ne olduğunu henüz
algılayamamış..madem bi çok şeyi arkadaşlarıyla yapacakmış,vaktini onlarla paylaşacakmış o zaman ne diye evlenmiş seninle...sorumluluklarınında henüz
bilincinde değil sanırım bence eşinin babası bi aile büyüğü alıp kaşısına konuşsa,
daha etkili olacaktır..

Birebir aynı konudan dolayı boşanmanın eşiğine geldim ben de.(Bununla alakalı açtığım bir konu da mevcuttur.)Rest çekmelerim oturup konuşmalarım ağlayıp zırlamalarım hiç biri kar etmemişti.En son bıçak kemiğe dayandı.Ve boşanma davası açıldı.Pılımı pırtımı toplayıp arkadaşımın yanına taşındım.Gözüm kararmıştı.Boşanacaktım.Mahkemede de bunu belirttim.Boşanmak istiyorum dedim.Ama o istemedi.Mahkeme düştü.Ancak ben yine de taviz vermedim.Yaklaşık 5 ay oldu.Ve bu 5 ayın yaklaşık 2 ayı beni ikna etmekle uğraşıyor.Hala öyle.Ve araştırmalarıma göre arkadaşlarıyla bağını kopardı.Bana da öyle söylemişti zaten.Artık hiç biriyle görüşmeyeceğini sadece zamanında yaşadıklarımızın işi inada bindirmekten kaynaklandığını hiç birinin benden ve aile huzurumuzdan daha önemli olmadığını haykırıp duruyor artık.Son bir kaç haftadır da aramız düzeldi gibi ama ben hala eve dönmedim.Yani söyleyeceği şu ki galiba bu şekilde keskin bir seni kaybetme korkusu yaşamalı bu arkadaş.Allah yardımcın olsun...

aysen sana katiliyorum arkadasim onlar isin ciddigiligini ancak bu sekilde anliyolar

ayy yeminle o kadar moralim bozulduki anlatamamm şükür benim adam hiç dışarı kahve arkadaş bilmez işten ewe , ewden işe ama sana çok üzüldüm

sana tavsiyem bir insan nasıl alışırsa öyle gider. en başta tavrını koyacaktın bende ewliligim ilk günleri dışarı çıkmaya başladı ben hemen tavrımı koydum ben seni pencere önünde beklemek için ewlenmedim dedim baya gürütü, patırtı ama ben kazandım 7 senedir dışarı bilmez bizsiz gezmeye bile gitmez ..
sana tavsiyem sert dur karşısında iyilikten anlamaz bunlar benim için bu ewliligi bitiriyosun de ... allah yardımcın olsun

canım bence onun sana yaptığını sende ona yap
bir süre sonra çıldıracaktır
ama sen hiç bir şey yapmıyormuşun gibi hava takın ve en saf halinle ama sen bana gez toz dedin ayrıca ikimizde özgür bireyler değilmiyi< sende sabah çıkıp akşam geliyosun.
evliliğimize karşı sorumluluklarını yapmıyorsun. ama bak yemeğimi evin temizliğini ihmal etmiyorum de... :icecream: ama kavga eder gibi değil....
nereye gidicem deme...
git sinemaya bir bilet al otur. o seni arkadaşlarınla bilsin kimsen yoksa:roflol:
gez toz pazar çarşı. ve gerçekten arkadan edinmeye çlaış. ay hiç bir şey yapamazsan günlere gir yap bir şeyler...
inan çok sabredemeyecektirryerimseniben
kısasa kısas...
ne demişler pilavdan dönenin kaşığı kırılsın kaydirigubbakcemile3

nargilecigimm...seni genelde gebelikle ilgili konularda gördügüm için şaşırdım ilk gördügümde...
sonuna kadar okudum canım...çok ama çok haklısın sinir olmakta.önemsenmedigini hissetmek kadar kötü birşey olmasa gerek...ama içimden gelen bazı şeyleri de yazmak istiyorum...
evet takıldıgın konu senin için ne denli ciddi bunu çok iyi anlıyorum.arkadaslarından bu kadar kopamıyorsa evlenmeyecekti o zaman...ama sana birşey diyeyim mi,bir derdim var bölümündeki aldatmayla ilgili konulardan sonra yine de diger arkadslarıma göre şanslı buldum seni.evliliginizin kurtulması için dua edecegim..öfkeyle kalkma tatlım iyi düşün oldu mu?
son yazından sonra bir daha girmemişsin merak ettim neler oldugunu...
inşallah eşin onları değil seni seçmiştir ve ben bu evliligin bitecegine inanmıyorum..sen asla desende eşinden bir adım daha bekle.işin içinde kirli oyunlar yok,aldatmalar yok,dövmek sövmek yok,bence birdaha yapmayacagını söylerse ona bir şans daha ver canım..yıkma evliligini affedebilirsin...yaptıgı büyük hata ama affedilemeyecek birşey degil sanırım...ama yinede bunları yaşayan sensin daha iyi bilirsin canım...
inşallah ayrılmazsınızda RABBİM birde dünyalar tatlısı bir evlat nasip eder size...
merakla haberini bekliyorum öptüm canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…