babam da annemi zamanında arkadaşlarından koparmıştı. sonrasında da tabii annemin hayatı evi ve birkaç aile dostuyla sınırlı kalmıştı. ama uzun yıllar süren evliliğini noktaladıktan sonra annem -başta benim zorumla- eski arkadaşlarıyla tekrar görüşmeye başladı. hepsi çok sevindi ve bağrına bastı. yıllardır onlarla beraber şimdi ve her buluşmaları ona çok iyi geliyor biliyorum.
eski eşim de bana biraz bu yönde baskı yapmıştı, boşandıktan sonra anladığım şey: "yorgun annen gibi oluyordun, farkında mısın?" bu hiç de sağlıklı bir ilişki türü değil bana göre artık.
3,5 yıllık bir beraberliğim var. asla arkadaşlarımı ihmal etmiyorum. o da ben de. görüşmeye zaman bulamasak bile bribirimize hatırlatıyor arkadaşlarımızı arıyor, soruyor, ayrı ayrı da beraber de buluşuyoruz.
eşiniz de madem öyle demişse, imkanınız varsa eski dostlarınızla tekrar iletişime geçin bence ya da yakın çevrenizdeki arkadaşlarınızla bir araya gelmeye çaba sarfedin. o zaman siz de kendiniz mutlu hissedebilirsiniz, evde eşinin yolunu gözleyen biri olmaktan kurtarırsınız kendiniz.
biliyorum ha deyince kimle buluşurum diyeceksiniz, ama bunu biraz da eşinize ders verme olarak görün sengözlerimebaksanab o da hiç olmazsa arkadaşlarıyla gezip tozarken"oh hanım evde beni bekliyor, ya da annemlerde" vb saçma rahatlıklara kapılamasın :jeyyar: :enbuyukkk:
Biri dışında hepsi bekar.........
Ailelerimize pek belli etmiyorum çok üzülürler.Hele annem duyarsa abimin başından mutsuz bir evlilik geçti birde beni nasıl kaldıracak bilemiyorum.
peki eger böyle devam ederse sonuclarinin ne olacaginida söyledinmi ona...
seni kaybedecegini felan...
ailesi bu durum farkinda mi? hos farkinda olasalar bile kendi ogullarina yine toz kondurmazlar heralde...
Bunuda denedim emin ol hiç umursamıyor."İşte böyle" diyor "sen arkadaşlarımnla gez ben arkadaşlarımla" diyo....
canım ben sinirden stresten ne danteller bitirdim biliyomusun sen.... kendimi ev işine ve el işine vermiştim bebeğimizde yeni olmuştu bu arada onada bakıyodum
evde kalsın gitmesin diye akşamları korkuyorum diyodum bide bakıyodumki küçük görümcemi getirmiş yanıma:sm_confused:
daha çok sinir oluyodum
geçmiş gitmiş o günler şimdi arkama dönüp baktığımda sanki hiç yaşanmamış gibi
illaki hayatta bişeyler sebep oluyo sebepsiz kuş uçmazmış
2001 krizi bizim hayatımızda yepyeni bi sayfa açtı
eşyalarım satıldı 1 yatak odam kaldı buzdolapsız çamaşır makinesiz kaç sene idare ettim yinede eşim bizi batırdı diye boşanmayı aklıma getirmedim
halime hep şükrettim
babamın evine gitsem ordan bikere gelinliğimle çıkmışım allahım geri göndermesin diye çok dua ettim
kaynana kaynata yanında hiç rahat edemezdim zaten onlarada gitmedim sabır ve şükürle 6 senem geçmiş
imtihan dünyasındayız canım hiç kimse 4 ...4lük değil her kulun bi derdi var
buda senin imtihanın bence yine hemen boşanmayı düşünmek yerine sabret derim
yuva kolay kolay kurulmuyo ama bozmak çok kolay :1hug:
ben bu tur maç ve arkadaslarımlayım bahanelerıne ınanmıyorum
eger sana karsı sureklı bu sekılde davranıyorsa esınle cıddı bır sekılde konus eger duzelmezse bosanmayı dusunursun
Konuştum düzelmeye niyeti yok sanırım evliliğimizden soğudu......
Bizde bu krizde çok zorlanıyorum eşim şuanda ücretsiz izinde ve ben ona destek olmak için geberene kadar çalışıyorum ama kıymet bilen yok.
ozaman cıddı cıddı bosanmayı dusunebılırsın
cunku soguk bır evlılık senı asla mutlu edemez oyle degılmı
Ben çocuk sahibi olamıyorum yani bir kaç kez bebeğimi kaybettim bu yüzden hep ezik görüyorum kendimi elimde olmadan.Bir bebeğim olsaydı belki böyle olmazdı diye düşünüyorum...Eşim bunu bana hissettirmiyo ama sanırım oda ayrılmak istiyo yoksa insan sevdiğini neden yanlız bıraksın...
doktorlar hiçmi olmaz diyorlar bebek için
Allahım ne dusuncesız ınsanlar var ya kendılerı bekar rahat rahat gezıyorlar tozuyorlar evlı olan arkadaslarını nasıl dusunmez bunlar,arkadaslık bumudur ya
canım sakın ol hemen bosanmayı falan dusunme nolur
al karsına adamakıllı bır konus bakalım habıre dısarda arkadasalrıyla olma sebebını acıklasın
acıklamaları senı ıkna etmıyorsa sende onun gıbı davran bırsure bakalım nolucak tepkısı
cık gez arkadslarınla
esın dısardayken bılıyorkı karısı evınde yada annesınde ıcı rahat
bırde senın hep dsarlarda arkadaslarınla yada onların evınde bılsın
eger bu durumdan rahatsız olursa kendınınde bu sekılde yaptıgı zamanlar senınde budenlı rahatsız oldugunu anlar belkı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?