Boşanmanın eşiğindeyim:(

canım Allah yardımcın olsun senin erkekleride idare etmek çok zor bazen acaba hamile olsan ilgiyi sana gösterir mi sende söyle bir gün bende gelmek isitiyorum biraz dişini geçir

Bunuda denedim emin ol hiç umursamıyor."İşte böyle" diyor "sen arkadaşlarımnla gez ben arkadaşlarımla" diyo....

ben bu tur maç ve arkadaslarımlayım bahanelerıne ınanmıyorum
eger sana karsı sureklı bu sekılde davranıyorsa esınle cıddı bır sekılde konus eger duzelmezse bosanmayı dusunursun

Ailelerimize pek belli etmiyorum çok üzülürler.Hele annem duyarsa abimin başından mutsuz bir evlilik geçti birde beni nasıl kaldıracak bilemiyorum.

kendi annenize değil eşinizin annesine söyleyin bence
beni çok fazla ihmal ediyor birlikte vakit geçiremiyoruz dersiniz
eşinizin anneside şaka yollu lafı açıp bir kaç şey söyleyebilir belki
sert bir dille değilde uyarı mahiyetinde bişeyler..
her şeyin bir sınırı var anladığım kadarıyla eşiniz o sınırı biraz aşmış

peki eger böyle devam ederse sonuclarinin ne olacaginida söyledinmi ona...
seni kaybedecegini felan...
ailesi bu durum farkinda mi? hos farkinda olasalar bile kendi ogullarina yine toz kondurmazlar heralde...

Aslında kayın validemde görümcemde benden yana böyle ilgisiz olduğu için çok kızıyolar ama ben yokken ne konuştuklarını bilemem tabii.

Bunuda denedim emin ol hiç umursamıyor."İşte böyle" diyor "sen arkadaşlarımnla gez ben arkadaşlarımla" diyo....

dayısının oğlu bekardı durmadan bizimkini çağırıyodu
bende birgün şakayla karışık yeter artık ne çağırıp duruyon bu adam evli dedim
oda bana senden önce ben vardım sen üstüme kuma geldin ben sana bişey diyormuyum demiştikafamçokkarıştı

erkekler böyle işte naparsın ya bu deveyi güdersin yada bu deveyi güdersin
( bu diyardan gitmeyi biraz ertele sakin sakin ölç tart biç ondan sonra kararını verirsin)

Bizde bu krizde çok zorlanıyorum eşim şuanda ücretsiz izinde ve ben ona destek olmak için geberene kadar çalışıyorum ama kıymet bilen yok.

ben bu tur maç ve arkadaslarımlayım bahanelerıne ınanmıyorum
eger sana karsı sureklı bu sekılde davranıyorsa esınle cıddı bır sekılde konus eger duzelmezse bosanmayı dusunursun

Konuştum düzelmeye niyeti yok sanırım evliliğimizden soğudu......

Ben çocuk sahibi olamıyorum yani bir kaç kez bebeğimi kaybettim bu yüzden hep ezik görüyorum kendimi elimde olmadan.Bir bebeğim olsaydı belki böyle olmazdı diye düşünüyorum...Eşim bunu bana hissettirmiyo ama sanırım oda ayrılmak istiyo yoksa insan sevdiğini neden yanlız bıraksın...

ozaman cıddı cıddı bosanmayı dusunebılırsın
cunku soguk bır evlılık senı asla mutlu edemez oyle degılmı

Düşünüyorum ama nasıl ailemin yanına nasıl dönerim.Çalışıyorum ama yanlız ayaklarım üzerinde duramam gibi geliyo...Ne yapıcağımı bilemiyorum...

doktorlar hiçmi olmaz diyorlar bebek için

Allahım ne dusuncesız ınsanlar var ya kendılerı bekar rahat rahat gezıyorlar tozuyorlar evlı olan arkadaslarını nasıl dusunmez bunlar,arkadaslık bumudur ya
canım sakın ol hemen bosanmayı falan dusunme nolur
al karsına adamakıllı bır konus bakalım habıre dısarda arkadasalrıyla olma sebebını acıklasın
acıklamaları senı ıkna etmıyorsa sende onun gıbı davran bırsure bakalım nolucak tepkısı
cık gez arkadslarınla
esın dısardayken bılıyorkı karısı evınde yada annesınde ıcı rahat
bırde senın hep dsarlarda arkadaslarınla yada onların evınde bılsın
eger bu durumdan rahatsız olursa kendınınde bu sekılde yaptıgı zamanlar senınde budenlı rahatsız oldugunu anlar belkı.

doktorlar hiçmi olmaz diyorlar bebek için

Şuan testlerim yapılıyodu düşük nedeni araştırılıyo haftaya sonuçlarımı alıp doktora gidicem ama tabiki yanlız eşim bu konudada beni yanlız bırakıyo.Diyorum ya beni her konuda ynalız bırakıyo.Sanki ben karısı değilim gibi yabancı gibi hissettiriyo kendimi...
Ben bugüne gelebilmek için eşimi 5 sene ona ihanet etmeden büyük bir sabırla bekledim ama o benim için değil arkadaşları için eşini fedakerlık yapıyo.Arkadaşlarınmı benmi demeye cesaret edemi,yorum.Arkadaşları derse daha fazla kırılmaktan korkuyorum.

bak uzuldum ya cocuk olayını bılmıyordum
canım sen yıne tahlıllerını yaptır tedavını ol ama cocugu suara dusunme
cunku esın senı bu tedavı sırasında bıle yalnız bırakıyormus baksana

Ben arkadaşlarımla o arkadaşlarıyla böyle ewlilik olurmu...
Bizim için ewlilik bitmiş çırpınmanın faydası yoık sanırım..

canim ben yine tekrarliyorum bosanmayi hemen düsünme...
ciddi bir sekilde esinle konus...
böyle devam ederse sonucun ne olacagini anlat...
yani bizim burdan bosan dememiz zaten cok sacma olur...
böyle bir seyi söylemeye kimseye hakki yok...
ama herseyi dene canim yuva yikmak kolay ama ayakta tutmak zor...
iyi düsün, dilerim hersey yoluna girer....

Olumlu birseyler yazmak isterdim arkadasim....lakin ben sonunuzu hic iyi görmüyorum...

Bir erkek disariya cok takilirsa böyle asiri arkadas meraklisiysa yapacak fazla birsey yok...

Benim enistemde öyleydi....Ablam bu siyah dedigi zaman inanmaz arkadaslari dedigi zaman inanirdi...bir hafta sonunu ailesinle gecirse bile arkadaslarinin bir telefonunla hemen ben gidiyorum deyip kacardi....sonuc....11 sene dayandi ablam ve sutladi kendisini...

Bu adam degismez canim, sana tavsiyem nasilolsa yaptiginin kiymeti bilinmeyecek nasilolsa arkadaslari daima daha ön planda olacak o yüzden kendini hic yipratma..fazla deger verme ve fazlasini yapma...ve cok iyi düsün tasin...bir ömür böyle gecermi diye?:teselli:

Allah yardimcin olsun:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…