bak uzuldum ya cocuk olayını bılmıyordum
canım sen yıne tahlıllerını yaptır tedavını ol ama cocugu suara dusunme
cunku esın senı bu tedavı sırasında bıle yalnız bırakıyormus baksana
Bunuda denedim emin ol hiç umursamıyor."İşte böyle" diyor "sen arkadaşlarımnla gez ben arkadaşlarımla" diyo....
canım arkadaşım.... çok şaşırdım okuyunca...
bazı dönemlerde erkekler bile saçmalıklara imza atıyorlar...malesef..
şimdi bazı hikayelerle kafanı doldurmak istemiyorum... ama inan bana bir gün bu yaptıklarına pişman olacak.... darbe yediğinde anlayacak .. şimdi bu gezmeler hoşuna gidiyor onun...sende alışık olmadığından garipsiyor ve bunalıma giriyorsun.. arkadaşlarını bekar olmasıda cabası... ..
benim eşim ailesi için beni çok zaman kırdı... ama son yaşadığı darbeyle anladı... yani onlara illa bir müsibet gerekiyor...sabır dicem sana bitanem... ne kadar sabredebilirsen... inan bana çok farklı olcak herşey...bende çok umutsuzluğa düştüm.. ama kazanan ben oldum .. geç de olsa.. yıpranarakda olsa....ne zaman istersen yanındayım.. dün seni aradım ama tel den duymadın tatlım..
Bunuda denedim emin ol hiç umursamıyor."İşte böyle" diyor "sen arkadaşlarımnla gez ben arkadaşlarımla" diyo....
Bizde bu krizde çok zorlanıyorum eşim şuanda ücretsiz izinde ve ben ona destek olmak için geberene kadar çalışıyorum ama kıymet bilen yok.
Ben çocuk sahibi olamıyorum yani bir kaç kez bebeğimi kaybettim bu yüzden hep ezik görüyorum kendimi elimde olmadan.Bir bebeğim olsaydı belki böyle olmazdı diye düşünüyorum...Eşim bunu bana hissettirmiyo ama sanırım oda ayrılmak istiyo yoksa insan sevdiğini neden yanlız bıraksın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?