boşanmanın eşiğindeyiz

Cnm zaten anlasmali yapma bence sonunda pisman olursun hakkin neyse onu al yaptiklari yanina kar kalmasin yuce Rabbim yardimcin olsun bende cekismeliyim su anda !!!! allah bizi kurtarsin bu cirkes insanlardan

Cnm zaten anlasmali yapma bence sonunda pisman olursun hakkin neyse onu al yaptiklari yanina kar kalmasin yuce Rabbim yardimcin olsun bende cekismeliyim su anda !!!! allah bizi kurtarsin bu cirkes insanlardan

Canım benim sendemi ayrılıyorsun eşinden. Anlatmak istersen seve seve dinlerim. Senin çocuğun varmı?? Sizde nasıl çekişmeli derken??

Bu arada dün avukatım aradı cevap vermişler, hani tebliğat gittikten sonra 14 içinde cevap hakları varya karşı tarafın, onlarda avukat tutmuş herşeyi inkar etmişler ben ne söylediysem tersini söylemişler kendi avukatlarına yok babama vurmamış aslında benim aileme konuşmaya gitmiş onlar başlatmış vs. vs.

En sonundada ben karımı seviyorum boşanmak isyemiyorum demiş. Ama avukatım bana dediki, desin bişi olmaz raporlarımız delillerimiz var bizim dedi, çünkü burda pek belirtmedim ama benimde darp raporum var, ee babamında var. Rahat ol sen dedi bana avukatım. Offf ama olamıyorumki hemen kurtulmak istiyorum ben( uzamasın artık. Bide pişkin pişkin çocuğu almaya geldiğinde eve dön ben seni seviyorum demiyormu çıldırıyorum sinirden... Arsız insanlar yaaa..

Eşiniz arada kalmış ailesine söyleyemediklerini sizin ailenize.söylemiş. bu arada esin için çok üzüldüm ne biçim anne ve babası var. Evladının üzerinden bu kadar hesap yapar mi insan. Yazık ya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım bence bir kaç sorunun cevabını kendinde netleştirmeden karar verme:
1- Eşinin gerçekten seni sevdiğinden eminmisin?
2- Annesiyle senin aranda denge kurma konusunda az da olsa olumlu yönde değişimler gösterebilir mi?
3- Sen eşini gerçekten seviyormusun?
4- Eşinin karakterini ailesinin dolduruşuna gelmesi dışında genel itibariyle anlaşılabilir buluyor musun?
Bu 4 soruya da evet cevabı verebiliyorsan sizin evliliğiniz kurtarılabilir yalnız sana düşen bazı şeyler var.
Eğer kesin hayır dediğin cevaplar varsa bilemiyorum.
Peki hepsi evetse ne yapabilirsin: Eşinin iyi vakitlerini kollayıp onunla tatlı dille konuşmalısın, yani ailenle aramızın iyi olmasını istiyorum. böyle olmasını hiç istemezdim sence düzelmesi için ne yapmalıyız gibi...
Belli ki hata kaynananda ama eşine hiç annesini suçlar gibi konuşma canım..hep eşine sevgi göster ve mağduru oyna.. :)
daha yazılacak çok şey var ama dediğim gibi bu sorulara tamamen evet diyebiliyosan devamını konuşuruz canım. Allah yardımcın olsun :)

Konuyu tam bilmiyorsunuz sanırım. Babasına ve kendisine dayak atan bir koca var ortada..

Ah bu evdir altindir meseleleri ne almazsizdir. Keske en basindan gucunuzun yettigi bir evde oturmayi kararlastirip kiraya ciksaydiniz. kp in evinde oturdunuzda cokmu kar ettiniz sanki. ustelik senin kendi annenin babanin taktigi altinlari bile almislar. Inanilir gibi degil.
Keske hic bulasmasaydiniz en basindan.
SU anda durumunuz nedir bilemiyorum ama siz bu aileden uzaklasmadikca huzur bulamazsiniz, uzaklasamiyorsanizda ne yazikki bosanacaksiniz.
Allah kolaylik versin.

Durumlari gordum gercekten sinir bozucu.
en sonuna kadar gidin hic bir hakkinizi birakmayin onlarda ins.
Allah cocugunuza ve size huzurlu gunler versin bundan sonra ins.

Ya siz bunca olandan sonra hala o adamla konusup gel ozur dile oyle gelirim falan mi diyorsunuz ya. Babaniza el kaldirmis babaniza. Benim basima gelecek de o adami sokagin ortasinda evire çevire sopalamiyo muyum. Ay cildiracam elim ayağım titriyo arkadasim bu kadar saf olamazsiniz dimi. Saf da denmez ne denir bilmiyorum ama kusura bakmayin normal degilsiniz. Gidin bi tedavi falan olun. Babana anana kufretmis herifle barışma planlari kuruyosun gel dese ozur dilese gideceksin ya. Bunca seye ragmen hala barisma peşinde kosuyorsunuz herif artik iyice yuz bulup tutup darp edip bicaklayip oldurunce de degerli oluyosunuz.

Yazdıklarından inan bişi anlamadım. Kim barışma çabası içinde son yazdıklarımı okumadınız sanırım avukata vereli boşanma davası açalı ben nerdeyse 2 ay olacak. Çok yakında ilk mahkeme günü belli olacak arkadaşım. 4,5 ay olmuş ben babamın evindeyim artık zaten ben istemiyorum bir an önce bitsin diye dua ediyorum. Anlaşmalı olmadığı için malesef hemen bitmiyor ama, yıl sonuna ancak bitermiş avukatımın dediğine göre.

Ilk yorumlariniza istinaden yazdim. Sonlarina kadar okumaya sinir sistemim elvermedi çünkü.

seni ilk gunden korumamis bir adam cirkef bir aile ve sen hala bosansam mi diye dusunuyorsun.
seni eliyle baba evine goturmus birakmis. benim babama birak el kadirmayi iki laf soylese agzinin payini verir bosardim. sen gec bile kalmissin

te babanın taktığı altınları vermezsen eve giremezsin dediklerinde bu iş bitmeliymiş zaten.

ben size bir şey diyeyim mi, benim babama el kaldırmaya cürret etmiş karakterde ve vicdanda bir adamla bırak ömrümü paylaşmayı aynı çatı altında bile bir saniye durmam. yapamam. nokta.

Siz bu adama donmeyimi düşünüyorsunuz vay be ne insanlar varmış hayatta demekki insanlar bazen kendileri kasiniyorlarmis!

Yatın kalkın kendınızı ve cocugunuzu böyle bir adamın elinden kurtardığınıza dua edin hakkınızıda sonuna kadar alın her seyi gectim babanıza ne hakla el kaldırır asla affetmeyın bu saatden sonra yoksa aılenıze cok buyuk hakaret etmıs olursunuz.

Özür dilese affedecek misin? O adamın size saygısı olsa ailenize de saygısı olur. Saf ilan etmişler sizi kullanıyorlar olay bu. Bir an önce bosanin ağzıyla kus tutsa dönmeyin o şizofrene. Babanıza yazık değil mi sizi boyle muamele görsün diye mi büyüttü evlendirdi yahu? O kadar değersiz misiniz? Bu olayları kendinize layik gormeyin hemen bosanin bir daha da yüzüne bakmayın o adamın.

KK application kullanılarak GM Discovery cihazından gönderilmiştir.

çok acımasızsınız ya acayip ahkam kesiyosunuz herkesin anlayışı içinde bulunduğu durum çevresi yetiştirlmesi osu busu ne bileyim farklı işte çok kırıcı aşağılayıcı bazılarının yazdıkları akıl vermek böyle bişi değil yani karşındakine kendini daha da değersiz kötü hissettirmekle akıl verilmiyo

Biri benim babama el kaldiracak ben bosanmoycam ha? Hey yavrum hey ne rahat insanlar var la.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…