boşanmanın eşiğindeyiz

Valla içim şişti yazdıklarını oklurken.Ama senin ve çocuğun için en hayırlısı olmuş.Sonuçta ailende destekse problem yok.Geçmiş olsun...

Kızım sen deli misin divane misin? Nutkum tutuldu okurken. Eşin olacak adam babana el kaldırmış, ağza alınmayacak küfürler etmiş sen hala ne yapayım diye soruyorsun. Kaç kurtar kendini. Ne ailesi aile, ne de eşin eş. Bir de böyle adamlardan çocuk sahibi oluyorsunuz. Bir kez daha anladım çocuk çok düşünülerek yapılması gereken bir olay. Herkes baba olmayı haketmiyor. Ailene dua et onlar yanında. Bazıları dövüyor sövüyor bu da bir şey kocandır hem sever hem döver deyip geri yolluyor. Sonra hergün kadın cinayetleri. Ailenin kıymetini bil. O adamdan da acilen boşan.

Son yazdıklarımı okuduysanız zaten dava açtım. Kendi yolumu çizdim ben inşallah en kısa zamandada kurtulurum. Avukatımda baya iyi. Yok ailem Allah razı olsun çok destek oluyor haklarını inkar edemem.

Canım yorumun için çok teşekkür ederim. Bende zaten o aileyi Allah' a havale ettim. Ne bu dünyada nede öbür dünyada onlara hiç bir zaman hakkımı helal etmicem. O ev için benim yuvamı yıktılar. İnşallah Rabbim onlara o evde gün yüzü göstertmez. Allah kimseyi böyle insanlarla karşılaştırmasın. Çok maddiyatçılar. Babası bana daha ilk günden biz zaten çalışan kız istiyorduk demişti. Menfaatçiler. Yine aklıma geldi sinirlendim(

Koskoca ev vermişler 3 kuruşluk altın için YUVAMI yıkıyorum desene SEN

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bu mesaja sonuna kadar katılıyorum cok cok dogru soylemıssınız. sonu en basından bellı evlılıklerede bu hemen cocuk telası nedendır anlamıs deılım anlamıycamda

Valla üzülüyor insan canım ister istemez ama işte insanın karakteri oturacak ilk başta. Ailesi sebep oldu boşanma durumuna getirmeye sağ olsunlar.
Daha boşanamadık 7 aylık evliydik 2 aydır ayrıyız işte.

Kocam dediğim adam babama haksız yere el kaldıracak onun o elini kırar başka bi yerine monteler k.çına tekmeyi basarım. Bu ne ya. La havle vela nasıl bir dünyadayız okuduğum her konuda ağzım bi karış açık kalıyor. Sende kalkmış hala ne yapacağım diyorsun Allah aşkına olanlara bak. O yavrucağa yazık. Hadi eşinin ailesi hepten fıs da eşin de senin yanında durmak yerine böyle davranıyorsa afedersin ama ne seni ne yavrunu bir gr. haketmiyor. Erkek dediğin yuvasını korur kollar. Sahip çıkar. Ben yerinde olsam döndürmeye uğraşmazdım bile. Aileme böylesi saygısızlık yapan benim evladımı asla hakkıyla yetiştiremez. Ne öğretecek ? Ebeveyne nasıl el kaldırılır, eşe nasıl hakaret edilir nasıl hor görülür. Bunları mı ?

Allah yardımcın olsun. Eşini ve ailesini de Allah ıslah etsin.

canım bende 1.5 yıllık evliyim ve 7 aylık bir oğlum var.. O yavruya kıyma bence kimse için.. Anladığım kadarıyla senin eşinle şahsi sorunun yok,,, evlerini başlarına çalsınlar bırakın gidin kirada oturun eşini ikna ett ev mi önemli bizim hayatımız mı de,, Eviniz olmaz ama huzurlu bir yuvanız olur en azından,, kaynanana kaynatan gelip geçici ölüp gidecekler sen kendi ailenizi düşün. Babanlarda unuttur meseleyei sen mutlu huzrluyum dedikçe

eee mine sonuç nedir canım? merak ettim.

Canım sonuç, tebliğat karşı tarafa ulaştı. Daha Geçen hafta. 14 gün içinde cevap vermesi gerekiyormuş karşı tarafın yani haftaya kadar cevap verince ona göre ilk mahkeme olacak. Olayların üzerinden 4 ay olacak nerdeyse geçeli, ben hergeçen gün çokta doğru karar verdiğimi anlıyorum. İnsan içinde olunca olayların beyni uyuşmuş gibi gerçekten şimdi düşündüğüm zaman neler yaşamışım gerçekten burda yazmadım ama banada el kalktı bir kaç defa hatta ailesi yüzünden. Şimdi daha iyiyim oğlumla inşallah çok daha mutlu olurum. Dualarınızı eksik etmeyin. Teşekkür ederim herkese.

Canım sen haklısında kimse yuvasını durduk yere yıkmak istermi. Ben çok savaş verdim çok dil döktüm bunları söylemedimmi sanki kiraya çıkalım ağzımızın tadı bozulmasın diye, ama adam nuh diyor peygamber demiyor bu evden beni hiç bir kuvvet çıkaramaz diyor ve illa babasına o parayıda vermek istiyor benim üzülmem hiç umrunda değilki, annesi nasıl yönlendiriyorsa o öyle hareket ediyor. Keşke benle olsaydı bizi tercih etseydi ama o ailesini tercih etti.

Koskoca ev vermişler 3 kuruşluk altın için YUVAMI yıkıyorum desene SEN

Canım koskoca ev vermediler kira veriyorduk biz her ay. Evlerinde oturuyoruz diye benim altınlarımı aldılar ve kira almaya başladılar ve huzur yoktu yok kiraya zam yaptılar vs. vs. Ve herşeye karışırdı annesi oğlunu yönlendirir doldururdu. Benmi yıktım yuvayı şimdi yani, konunun devamını okumadığını düşünüyorum. Yoksa kimse kolayca yuvasını yıkmaz çektiğimi ALLAH biliyor. Yıksaydım daha düğünden sonraki olanlardan sonra bitirirdim tam tersine geri gitmiştim ben.

Canım sende sorun yapacağına başka eve kiraya çık o zaman yuvanı kurtarmak istiyorsan poraktif ol biraz hep bu yüzden kadınlar kaybediyor sorunu çözmeye çalış

konuyu okumuyosunuz sanırım konu sahibi zaten kiraya çıkalım ikimizde çalışıyoruz başka evin kirasını öderiz dediği için zaten eşi babasına el kaldırmış

senin bu heriften adam olmaz baksana insanlar bu kadarmı beyinsiz allahım adama bak annesinin sözünden çıkmıyomuş sen kendi yuvanı dağıttın koca herif olmuş ama akıl yok adamda böyle adamlara herşey müstahat

canım inşallah oğlunla öyle daha mutlu olursunuz.

Cnm oncelikle yasadiklarina uzuldum maalesef boyle aileler cok var cekismelimi actin yoksa anlasmalimi ??? insan gercekten ayrildiginda farkediyor herseyi ya ben nasil evlenmisim boylesi cirkes bir adamla nasil bu aileye gelin gitmisim diye dusunuyor umarim cocugunla mutlu olursun hakkin neyse al onlarda birakma yaziklar olsun onlarada zaten bir defa el kalktigi zaman bunu devami gelir

Canım anlaşmalı değil, ama celp eline ulaştığından beri normal karşılamış gibi herşeyi sanki, hiç tepki vermedi. Bakalım ileriki günlerde belli olacak mahkeme olduğunda belli olacak çekişmelimi yoksa oda herşeyi kabul edip anlaşmalımı olacak bende merak ediyorum. İnşallah sağ salim bu süreci atlatırım sıkıntı çıkmadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…