Valla içim şişti yazdıklarını oklurken.Ama senin ve çocuğun için en hayırlısı olmuş.Sonuçta ailende destekse problem yok.Geçmiş olsun...
Kızım sen deli misin divane misin? Nutkum tutuldu okurken. Eşin olacak adam babana el kaldırmış, ağza alınmayacak küfürler etmiş sen hala ne yapayım diye soruyorsun. Kaç kurtar kendini. Ne ailesi aile, ne de eşin eş. Bir de böyle adamlardan çocuk sahibi oluyorsunuz. Bir kez daha anladım çocuk çok düşünülerek yapılması gereken bir olay. Herkes baba olmayı haketmiyor. Ailene dua et onlar yanında. Bazıları dövüyor sövüyor bu da bir şey kocandır hem sever hem döver deyip geri yolluyor. Sonra hergün kadın cinayetleri. Ailenin kıymetini bil. O adamdan da acilen boşan.
Öncelikle Rabbim bundan sonra hakkınızda ne hayırlısıysa onu nasip etsin inşallah...
Allah(c.c)o kadar adeletlidirki o ailenin ve pislik adamın size yaptıklarını ya bu dünyada yada diger dünyada muhakkak hesabını sorar.Siz onları Allah'a havale edin, ne sizin hakkınızı, ne çoçugunuzun hakkını,nede ailenizin hakkını Rabbim onlara bırakmaz inşallah.
Siz nekadar şanslımışsınızki bu kadar yaşadıklarına rağmen sizi yanlız bırakmayan bir babanız ve anneniz var.
Onların kıymetini bilin lütfen.
bundan sonra dilerim hep güzel şeyler yaşarsınız...
2 aydır babamlardayım. 3,5 senelik evliyim. 15 aylık bebeğim var. Eşim ailemle kavga etti o günden beri babamlardayım. Eşimin ailesiyle sorunlarımız düğünde başladı. Babasının üç tane evi var. Birinde kayınvalideler kendileri oturuyor diğerinde büyük kayınımgil yeni aldıkları evdede siz oturun dediler, bizim 2 çocuğumuzdan başka kimimiz var diyordu kayınvalidem herkesin evi kendinin. O yüzden daha düğünde evlerinde oturacağız diye altınlarımı aldılar. Babamların bana taktıkları altınlarıda istedi kayınvalide bende onları vermem onlar benim babamdan hatıra dedim. Benimle daha ilk günden altın için kavga etti eğer o altınları getirmezsen birdaha eve giremezsin dedi bana telefonda annesi. Ayrıca annemide aradı annemlede kavga etti hakaretler etti kayınvalidem. Bunun üzerine eşimde annesinin dolduruşuyla annemle kavga etti neymiş bizim taraftan çok gelen olmuş neden az altın takılmış. Benide birlikte annemlere gelmiştik orda daha ilk günden bıraktı gitti. Ben tabi ogün çok ağladım bekledim belki gelir beni alır diye ama ne gelen ne soran oldu. iki gün böyle geçti sonra babam dediki sen daha ne bekliyorsun ilk günden yüzlerini gösterdiler bu evlilikten daha bişey bekleme dedi babam ve büyük kuzenim babasıyla görüştü eşimin. Eşyalarımızı almak istiyorz anahtarı verin dedi kayınbaba hiç yorum bile yapmadan masaya anahtarı bırakmış eşyalarımız alalım diye. Neyse biz eşyalarımı aldık eşime ozaman dank etti bana msj atmaya başladı benim seninle sorunum yokta evine dön de vs. vs. Sonra birgün babam şehir dışındayken eve geldi özür diledi annemle konuştu. Sonra sürekli aradı biz 1 ay ayrı kaldıktan sonra ben eşime ve hiç yaşayamadığım evliliğime bir şans vermek için döndüm o eve. Ailem tabi çok tepki gösterdi ama zamanla kabullendiler barıştık. Bebeğimiz oldu bu arada. Ama sorunlar sıkıntılar hiç bitmedi. Kayınvalide oğlunu yönlendirirdi hep herşeye karışmak istiyordu. Ben tabi hep mesafeliydim yaptıklarını
.
yani biraz tutamadın mı kendini hemen bebek yaptın. sanki güllük gülüstanlık evlilik yaşıyosunuz herşeyiniz tamdı yıllardır da hasrettiniz de yaptınız artık bi çocuk. yapmayın şunu artık ya, koskoca kadınlarsınız, sorsalar her şeyi biliyosunuz yapmayın bunu lütfen ya. ben o iğrenç kocana ve günahkar doyumsuz ailesine bişey demem ki, suç senin. o bebeğin vebali senin boynuna.
Çok haklısın bende çok doğru karar verdiğim için çok mutluyum. Böyle insanları ALLAH kimseyle karşılaştırmasın hep ben hep ben olmaz. Sen neden boşanıyorsun canım açtınmı sende davanı. Hakkında ne hayırlısıysa inşallah öyle olsun. Ailelerimizi Allah başımızdan eksik etmesin en kötü günümüzde yanımızda elin oğlu diil yine onlar var. Allah kendi aklıyla hareket edemeyen bu insanlarada akıl fikir hidayet versin. Kişilikleri oturmamış nediyelim. Sende sıkma canını...
eee mine sonuç nedir canım? merak ettim.
canım bende 1.5 yıllık evliyim ve 7 aylık bir oğlum var.. O yavruya kıyma bence kimse için.. Anladığım kadarıyla senin eşinle şahsi sorunun yok,,, evlerini başlarına çalsınlar bırakın gidin kirada oturun eşini ikna ett ev mi önemli bizim hayatımız mı de,, Eviniz olmaz ama huzurlu bir yuvanız olur en azından,, kaynanana kaynatan gelip geçici ölüp gidecekler sen kendi ailenizi düşün. Babanlarda unuttur meseleyei sen mutlu huzrluyum dedikçe
Koskoca ev vermişler 3 kuruşluk altın için YUVAMI yıkıyorum desene SEN
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım koskoca ev vermediler kira veriyorduk biz her ay. Evlerinde oturuyoruz diye benim altınlarımı aldılar ve kira almaya başladılar ve huzur yoktu yok kiraya zam yaptılar vs. vs. Ve herşeye karışırdı annesi oğlunu yönlendirir doldururdu. Benmi yıktım yuvayı şimdi yani, konunun devamını okumadığını düşünüyorum. Yoksa kimse kolayca yuvasını yıkmaz çektiğimi ALLAH biliyor. Yıksaydım daha düğünden sonraki olanlardan sonra bitirirdim tam tersine geri gitmiştim ben.
Canım koskoca ev vermediler kira veriyorduk biz her ay. Evlerinde oturuyoruz diye benim altınlarımı aldılar ve kira almaya başladılar ve huzur yoktu yok kiraya zam yaptılar vs. vs. Ve herşeye karışırdı annesi oğlunu yönlendirir doldururdu. Benmi yıktım yuvayı şimdi yani, konunun devamını okumadığını düşünüyorum. Yoksa kimse kolayca yuvasını yıkmaz çektiğimi ALLAH biliyor. Yıksaydım daha düğünden sonraki olanlardan sonra bitirirdim tam tersine geri gitmiştim ben.
Canım sende sorun yapacağına başka eve kiraya çık o zaman yuvanı kurtarmak istiyorsan poraktif ol biraz hep bu yüzden kadınlar kaybediyor sorunu çözmeye çalış
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım sonuç, tebliğat karşı tarafa ulaştı. Daha Geçen hafta. 14 gün içinde cevap vermesi gerekiyormuş karşı tarafın yani haftaya kadar cevap verince ona göre ilk mahkeme olacak. Olayların üzerinden 4 ay olacak nerdeyse geçeli, ben hergeçen gün çokta doğru karar verdiğimi anlıyorum. İnsan içinde olunca olayların beyni uyuşmuş gibi gerçekten şimdi düşündüğüm zaman neler yaşamışım gerçekten burda yazmadım ama banada el kalktı bir kaç defa hatta ailesi yüzünden. Şimdi daha iyiyim oğlumla inşallah çok daha mutlu olurum. Dualarınızı eksik etmeyin. Teşekkür ederim herkese.
Canım sonuç, tebliğat karşı tarafa ulaştı. Daha Geçen hafta. 14 gün içinde cevap vermesi gerekiyormuş karşı tarafın yani haftaya kadar cevap verince ona göre ilk mahkeme olacak. Olayların üzerinden 4 ay olacak nerdeyse geçeli, ben hergeçen gün çokta doğru karar verdiğimi anlıyorum. İnsan içinde olunca olayların beyni uyuşmuş gibi gerçekten şimdi düşündüğüm zaman neler yaşamışım gerçekten burda yazmadım ama banada el kalktı bir kaç defa hatta ailesi yüzünden. Şimdi daha iyiyim oğlumla inşallah çok daha mutlu olurum. Dualarınızı eksik etmeyin. Teşekkür ederim herkese.
Cnm oncelikle yasadiklarina uzuldum maalesef boyle aileler cok var cekismelimi actin yoksa anlasmalimi ??? insan gercekten ayrildiginda farkediyor herseyi ya ben nasil evlenmisim boylesi cirkes bir adamla nasil bu aileye gelin gitmisim diye dusunuyor umarim cocugunla mutlu olursun hakkin neyse al onlarda birakma yaziklar olsun onlarada zaten bir defa el kalktigi zaman bunu devami gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?