Boşanmanın ilk olumsuz olayı buyrun!

Madem öyle sende selamı sabahi kes kocasından da kadından da. Ne tuhaf insanlar var yahu. Insan boşanmayiversin herkes namus bekçisi takılir insanın başına. Boşver üzme kendini takma kafana bu o kadının cahilligi. Her zaman her yerde vardır bu cinsten birileri.

Onay bekleme veya eleştiriye açık bir konu ama onay alma durumu söz konusu değil. Onay alıp ona göre hareket edecek bir durumdanda söz etmedim. Sanırım okuma ve anlamada bir problemin var. Ben aldatıldığım için aldatmanın ne demek olduğunu bilirim. Sen işin o kısmını bana bırak olur mu? Konumada yazma madem daha bir şey. Çünkü seninle hep senli benli konuşacağım. Rahatsız ol olur mu?

Yok yok kıskanacak bişeyi yoktur. Ama bahsedibilir. Çünkü benim kurumda yaşadığım sıkıntıları eşi de bilir. Çünkü aynı kurumda çalışıyorduk zaten. Arkadaşımı da duyduğu şeyi sorunca muhabbet geçiyordur onun haricinde benimle alakalı anlatmaz sanırım bişey. Yani anlatmasını gerektirecek dediğim gibi sadece genel manada herkesin konuştuğu şey. Yani boşanmamla ilgili.

Eğer bu konuyu 1 ay önce okusaydım çok daha farklı bir cevap verirdim. Ama yakından tanıdığım bir arkadaşımın yaşadıkları fikirlerimi değiştirdi biraz doğrusu. Bu arkadaşım eşinden boşanmak üzereyken tanıdıkları bir karı-koca ona bayağı yardımcı oldular. Adam avukat ve arkadaşım fikir almak istediğinde kadın herzaman çekinmeden eşini arayabileceğini ve yardımcı olabileceklerini söyledi. Oldular da. Bu şekilde zaman geçtikçe arkadaşım ve o adam arasında bir etkileşim olmuş. Arkadaşım da çok üzgün böyle olduğu için ve diyor ki "artık kendime bile güvenemiyorum o kadın bana yardımcı oldu oysaki ama ben ne yaptım? hayatta herşey oluyor ben bile kendimi bu durumda bulduysam"

O yüzden bu hikayeleri duydukça insanların bu konularda temkinli davranmasını gayet normal karşılıyorum. O kadının da kendine göre kaygıları olabilir ve sadece kendi alanını korumaya çalışıyor aslında. Herkesi aynı kefeye koyup genelleyemeyiz ama işte insanız ve zayıflıklarla doluyuz. Zor dönemlerimizde de sevgi ve destek görme ihtiyaçlarımız çok yanlış yönlere sapabiliyor.

Nasil yani birlikteler mi adamla? Karisi biliyor mu

Nasil yani birlikteler mi adamla? Karisi biliyor mu

Birlikte değiller arkadaşım uzak duruyor artık açmıyor telefonlarını ama sonuçta birbirlerine duygularını söylemişler karşılıklı. Yani sonuçta kendilerini frenlemeseler birşeyler olacak belliki. Karısı bilmiyor tabiki bu olanları. Bunun aşk olduğunu düşünüyorlar ama ben dışardan bakan bi göz olarak bunun böyle olmadığını görebiliyorum. Sadece boşluk, zaaf ve yeni bi heyecan duygusundan başka birşey değil bence.

Kadina cok üzüldüm iyi niyetle yardimci olmak istemis oyle birine bu yapilir mi...

Kadina cok üzüldüm iyi niyetle yardimci olmak istemis oyle birine bu yapilir mi...

Kesinlikle ben de çok üzüldüm doğrusu. İyilik yapmaya çalışırken böyle birşey olması bana herşeyi sorgulattı bu olaydan sonra. Öğrense böyle birşeyi hayatta doğru olarak bildiği ve güvendiği herşey yerle bir olur sanırım. Üstelik kendisi eşinin numarasını vermiş ve birşey olduğunda mutlaka ara sor vs dermiş her defasında. Doğrusu arkadaşımı da yadırgayamıyorum hayatta herşey insanlar için ama sanırım tam da böyle durumlarda aldığımız tavır belirliyor ne kadar insan olduğumuzu. Umarım o adam da arkadaşım da bu sınavı doğru bir şekilde geçebilirler.

Of cok uzuldum simdi ben
Birliktelik falan olmamis gorusmuyolar degil mi

Of cok uzuldum simdi ben
Birliktelik falan olmamis gorusmuyolar degil mi

Yok birliktelik falan olmamış arkadaşım artık iletişimi kesti aklı hala onda olsa da. Sadece birbirlerine açılmışlar ki arkadaşım da iyi biridir gerçekten bayağı üzülüyor suçluluk hissediyor. Bu olaydan şunu anladım ki gerçekten mesafeyi herzaman korumak lazım.

Kesinlikle öyle...
Sinirlendim ve uzuldum evli biri baskasina acilamaz evli birine de acilinmaz ki
Cok yanlis cooook

Kesinlikle öyle...
Sinirlendim ve uzuldum evli biri baskasina acilamaz evli birine de acilinmaz ki
Cok yanlis cooook

Evet maalesef çok yanlış ama işte insanın içinde bu denli kötü bir taraf da var herzaman. O yüzden kimseyi şüphe ve tedirginlik içinde bırakmayacak bir mesafede olmak en makul yol. Duygulara kapılmayıp en doğrusunu yapmaya çalışmak gerekiyor.

Evet kimseyle o zemini hazirlayacak kadar samimi olmamak gerek arada o mesafe olmali

Boşanmanın güzel yanlarından biri hayatındaki fazlalıkları kocayla birlikte atıyor olmak. İnsan kaybetmeyi öğrenmek bazen güzel şey...

Temkinli olması gereken o kadının kocası ve boşanmış kişi. Karşı tarafın karısınınki temkin olmaz paranoya olur, hadsizlik olur.

Ama biz zaten arkadaşız. Yani yeni tanışmadik ki. Evli iken de aynıydı şimdi de aynı. Zaten samimiyiz dostuz diye bana yardımcı olmuştu. Yoksa sikintilarimda tanısıp bana yardımcı olmaya çalışan biri değil. bende çok üzüldüm o kadına ya.

o sizin arkadaşınızin karaktersizligi ve bir ilişki söz konusu
burada ise konu sahibi kendinden emin ve normal bir iş arkadaşlığı var
ve bu kadın bu iftirayi zamanında başka bir bekar arkadasina daha yapmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…