Boşanmanın ilk olumsuz olayı buyrun!

Gereken şeyleri ben, arkadaşım, kardeşim dedik. Bundan sonra tekrarlanmaz bişey diye düşünüyorum.

Gereken şeyleri ben, arkadaşım, kardeşim dedik. Bundan sonra tekrarlanmaz bişey diye düşünüyorum.

Neler dediniz, konu içinde var mı? Okuyayım da rahatlayayım çünkü ben sinir oldum şu an. O kadınların telini versen bayağı ağzımı açıp gözümü yumarım.

Biz kadınlar dünyanın yükünü taşıriz erkeklerin sorunlarını çekeriz ama bizi en çok hem cinslerimiz yaralar . Boşver de geç hakikaten boşver hayatını kimseye göre yaşama. Ama altta da kalma sakin

Siz arkadaşınızın başka bir kadına yapmış olduğu bu fesatlığa ve iftiraya karşın onunla arkadaşlığınızı kesmeyerek yapmışsınız en büyük hatayı
Bence asla selam dahi vermeyin eğer eşini ziyarete filan gelirse de asla taviz vermeyin kendinizden

iş yerinde aşırı samimiyete her zaman karşıyımdır. kadın rahatsız olmuş demekki. büyütmeyin hemen boşanmışlığına bağlamayın bence. uzak durmanız bu kadar mı zor.

ikisini de silin. merhaba dışında konuşmayın. bence zor olmamalı. iş arkadaşı sizin için ne kadar önemli olabilir ki.

bizde kalemdeyiz ama öyle foto falan atmıyoruz. bu arada sizin onların evliliğini eleştirmeniz aşırı garibime gitti.

ben olsam böyle bi durumda rahatsızlık verdiğim için özür diler ilişkiyi keserdim. merhaba yeterli iş arkadaşına. siz olayı çok büyütüyorsunuz

Bu kadının zihniyeti de burda yazan birkaç kadının zihniyeti de çöp gibi. Ağır konuşup banlanmak istemiyorum ama kimse sizin biricik kocişlerinize kalmadı. Demek boşansanız gözünüz milletin kocalarına kayacak o yüzden o kocişlerinizi iyi sarın sarmalayın aman ha boşanmış dulun teki gelir alır elinizden.
Sevgili konu sahibi iyi niyetiniz ve güzel kalbiniz mutlaka daha iyi dostlar edinmenizi sağlayacaktır. Uzak durun bu çirkin insanlardan bir an üzülmenize değmezmiş demekki.

+1500000

ben olsam buna benzer bir mesaj atar ya da alır karşıma konuşurdum.. böyle bir hadsizlik olamaz..

boşandıktan sonra anonim bir söz duydum.... tarlanın bucağı bir de dul kadının kucağı sıcak olur muş diye terbiyesizce bir söz... inanın günlerce düşündüm ,üzüldüm, toplumdan ayrıştırılmış gibi hissettim.. böyle zihniyetteki insanları çıkarın hayatınızdan bir kalemde silin gitsin...

Yazdığım şeyleri doğru düzgün okumadınız ki bu şekilde yorum yapma gereği duydunuz. Evliliklerini eleştirmedim. Kardeşinin bana dediği sözleri aktardım ben. Ayrıca kalemce yemekte vs. yerde topluca resim atmanın nesi garip. Facede bununla ilgili platform bile var. kalem resimlerinin paylaşıldığı. Ayrıca neden ben özür dileyecekmişim. Gerçekten tuhafsınız.

sizden ve tavırlarınızdan rahatsız olan birileri var. kendinizi hiç mi sorgulamıyorsunuz. orası iş yeri sonuçta. şuanda o adamla ilişkiyi kesip sadece merhabaya neden dönmüyorsunuz. sürekli bi kalemdir kardeştir muhabbeti. kusura bakmayın ama boşanmışlık bahanesine gizlenmeyin.

tuhaf olan sizsiniz ve rahatlığınız

Siz ciddi misiniz ya? Kadının biri size kocasına sarkıyormuş imasında bulunacak, namusuna laf edecek siz de ondan rahatsızlık veriyorum diye özür dileyeceksiniz ha? Yani evet haklısın ya ben namussuzun tekiyim, evli erkeklerle aşırıya giderim, kusura bakma diyip kabul edecek ha? Kadının tek suçu adamla aynı karede yer almak ya. Bununla tek başına yemeği mi çıkmış, mesajlar mı atmış, iş dışı mı görüşmüş ne yapmış ya??? Elinde kuvvetli bir delil bile yok sadece hanfendinin canı sıkılmış kıskanmış.

Yarın karşına kıskançlıktan gözü kör olmuş ve her saçma detayı kocasına sarkmak olarak algılayan bir kadın çıkarsa sen özür dilersin. Hatta verdiğin rahatsızlıktan ötürü işi yok yok şehri hatta olmadı ülkeyi terk edersin tamam mı??

Allah aşkına sen rahat olma. aman diyim kimseyle muhatap olma kocanı da muhatap etme kadınla erkek konuştuğu an sevişmeye başyabilecek potansiyelde varlıklardır. Hatta bakınca bile özür dile ki karşı taraf rahatsız olmasın. İşte namus bunu gerektirir. Bizim gibi ahlaksız rahat kadınlar sizlerin seviyenize çıkamaz.

iş yerinde konuşmanın da samimiyetin de bir sınırı vardır.sonra böyle uyarılar gelir sağdan soldan.

Valla resmen beni tahrik ediyor. Bu nasıl bir kafa anlamadım gitti.

Canım bu kadın seni boşanmadan öncede kiskaniyormus kesin.Hatta seninle eşi arasında birşey olabilirmi diye endiseleniyordu tahminimce.sen eşinden boşanınca iyice kaygilandi ve artık dayanamayıp haberler göndermeye başladı.Kendi söylese bukadar üzülmezdin Belkide.aklima şu geldi karisina sizd nmi bahsediyordu adam acaba..Tabii bunu bilemezsiniz siz ama ayıp etmiş gerçekten kadın.

Senin sıkıntın ne? Yoksa senin kocan sni bu şekilde aldattı da benden mi çıkartmaya çalışıyorsun. :)

bu şekilde aldatma olur mu olmaz mı ben bilemicem. sizin kadar bilgili değilim.

çokta uzatmak istemiyorum açıkçası. siz eleştirilere kapalısınız.onay bekliyorsunuz.buraya konu açtığınız için her yoruma açık olmalıydınız.tabi senli benli muhabbette hoş değil.

Son düzenleme:

katılıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…