- 2 Mayıs 2011
- 2.914
- 2.592
- 408
- Konu Sahibi BenveUtkum
-
Gereken şeyleri ben, arkadaşım, kardeşim dedik. Bundan sonra tekrarlanmaz bişey diye düşünüyorum.Bence kadının evliliği sallantıda ya da kocasına güvenmiyor sana sarmış.
Bence sen de mesaj at beni suçladığınız şey ne kadar terbiyesizce farkında mısınız, bana bunu dile getirmeniz bile beni hangi sıfata yakıştırdığınızın kanıtı, haddinizi bilin falan de. Ben senelerdir arkadaş gördüğüm, aynı ekmeği paylaştığım kimseye ihanet edecek hele evli erkekle iş pişirecek bir kadın değilim. Ama demek ki kendiniz ilk fırsatta evli erkeklere yanaşacak karakterdesiniz ki herkesi öyle sanıyorsunuz. Şimdi durumu abinle konuşacağım ve kendisine bir daha konuşmamamız gerektiğini söyleyeceğim, siz de bana bir daha mesaj dahi atmayın hatta benimle asla muhattap olmayın diyin.
Terbiyesizler ya, asla yanlarında bırakma bunu, susarsan sana orayı dar eder bu reziller.
Gereken şeyleri ben, arkadaşım, kardeşim dedik. Bundan sonra tekrarlanmaz bişey diye düşünüyorum.
Biz kadınlar dünyanın yükünü taşıriz erkeklerin sorunlarını çekeriz ama bizi en çok hem cinslerimiz yaralar . Boşver de geç hakikaten boşver hayatını kimseye göre yaşama. Ama altta da kalma sakinBen aldatma, içki, her türlü şeyden boşandım. Bunları yaşamışken ve o da bunları bilirken nasıl bu şekilde bir ey yapacağımı düşünür inanın ki çok üzüldüm. Sonra da haftasonu düşündüm ve artık kendimi bu konu için üzmemeye karar verdim. çünkü içim vicdanım rahat çok şükür.
Siz arkadaşınızın başka bir kadına yapmış olduğu bu fesatlığa ve iftiraya karşın onunla arkadaşlığınızı kesmeyerek yapmışsınız en büyük hatayıBu kadın bir kez daha yapmıştı böyle bir şeyi. Yine daireden ortak bir arkadaşımız vardı. O bekardı. Onu da kiskanmjsti. Görüşmesini istemezdi. Ama kendi çok samimiydi. Hatta arkadaşın ailesini arayip beni aldatıyor ondan hoslaniyor demişti. Samimi olduğu halde bunu yaptı.
O anda ne dediğimi hatırlayamıyorum ki şoktan. Üzüntüden. Ama senin abini, yengenin sosyal paylaşım sitelerinde etiketleyememesinin, ilgisizliğinin benimle konuşulunca çözülecek tarafı yok. Abinle konuş dedim. ama bana dediği senlik sıkıntı yok, abime güvenmiyorum. Sen kendini geri çek. Resimlerde onunla aynı karede olma. Aynı kare dediği de kalemde zaten 4 kişiyiz, 4 ümüzün çekilip attığı resimler.
Bence kadının evliliği sallantıda ya da kocasına güvenmiyor sana sarmış.
Bence sen de mesaj at beni suçladığınız şey ne kadar terbiyesizce farkında mısınız, bana bunu dile getirmeniz bile beni hangi sıfata yakıştırdığınızın kanıtı, haddinizi bilin falan de. Ben senelerdir arkadaş gördüğüm, aynı ekmeği paylaştığım kimseye ihanet edecek hele evli erkekle iş pişirecek bir kadın değilim. Ama demek ki kendiniz ilk fırsatta evli erkeklere yanaşacak karakterdesiniz ki herkesi öyle sanıyorsunuz. Şimdi durumu abinle konuşacağım ve kendisine bir daha konuşmamamız gerektiğini söyleyeceğim, siz de bana bir daha mesaj dahi atmayın hatta benimle asla muhattap olmayın diyin.
Terbiyesizler ya, asla yanlarında bırakma bunu, susarsan sana orayı dar eder bu reziller.
Yazdığım şeyleri doğru düzgün okumadınız ki bu şekilde yorum yapma gereği duydunuz. Evliliklerini eleştirmedim. Kardeşinin bana dediği sözleri aktardım ben. Ayrıca kalemce yemekte vs. yerde topluca resim atmanın nesi garip. Facede bununla ilgili platform bile var. kalem resimlerinin paylaşıldığı. Ayrıca neden ben özür dileyecekmişim. Gerçekten tuhafsınız.bizde kalemdeyiz ama öyle foto falan atmıyoruz. bu arada sizin onların evliliğini eleştirmeniz aşırı garibime gitti.
ben olsam böyle bi durumda rahatsızlık verdiğim için özür diler ilişkiyi keserdim. merhaba yeterli iş arkadaşına. siz olayı çok büyütüyorsunuz
Yazdığım şeyleri doğru düzgün okumadınız ki bu şekilde yorum yapma gereği duydunuz. Evliliklerini eleştirmedim. Kardeşinin bana dediği sözleri aktardım ben. Ayrıca kalemce yemekte vs. yerde topluca resim atmanın nesi garip. Facede bununla ilgili platform bile var. kalem resimlerinin paylaşıldığı. Ayrıca neden ben özür dileyecekmişim. Gerçekten tuhafsınız.
bizde kalemdeyiz ama öyle foto falan atmıyoruz. bu arada sizin onların evliliğini eleştirmeniz aşırı garibime gitti.
ben olsam böyle bi durumda rahatsızlık verdiğim için özür diler ilişkiyi keserdim. merhaba yeterli iş arkadaşına. siz olayı çok büyütüyorsunuz
sizden ve tavırlarınızdan rahatsız olan birileri var. kendinizi hiç mi sorgulamıyorsunuz. orası iş yeri sonuçta. şuanda o adamla ilişkiyi kesip sadece merhabaya neden dönmüyorsunuz. sürekli bi kalemdir kardeştir muhabbeti. kusura bakmayın ama boşanmışlık bahanesine gizlenmeyin.
tuhaf olan sizsiniz ve rahatlığınız
Senin sıkıntın ne? Yoksa senin kocan sni bu şekilde aldattı da benden mi çıkartmaya çalışıyorsun. :)iş yerinde konuşmanın da samimiyetin de bir sınırı vardır.sonra böyle uyarılar gelir sağdan soldan.
Valla resmen beni tahrik ediyor. Bu nasıl bir kafa anlamadım gitti.Allah aşkına sen rahat olma. aman diyim kimseyle muhatap olma kocanı da muhatap etme kadınla erkek konuştuğu an sevişmeye başyabilecek potansiyelde varlıklardır. Hatta bakınca bile özür dile ki karşı taraf rahatsız olmasın. İşte namus bunu gerektirir. Bizim gibi ahlaksız rahat kadınlar sizlerin seviyenize çıkamaz.
Senin sıkıntın ne? Yoksa senin kocan sni bu şekilde aldattı da benden mi çıkartmaya çalışıyorsun. :)
Kusura bakma ama benim de kocamı boşanmış bir arkadaşım derdim,ihtiyacım diye diye parmağında oynatsa.
Süper zeka kocamı boşar; sonrada o çok becerikli arkadaşıma tepki verirdim.
Tepkisini yanlış vermiş ama sizinde o aileye verdiğiniz huzursuzluk azımsanacak kadar değil.
Siz de kendinize pay çıkarın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?