Boşanmanın ilk olumsuz olayı buyrun!

Kalem arkadaşımin eşi de bizim arkadaşligimizi severdi.. hatta onun da kaleminde vardı erkek arkadaşı onunla aynı şekildeydi. Sonra o tayin oldu gitti. Onların zor zamanlarında da yanında oldum hep. Derdini dinledim. Gerektiğinde kendi kalem arkadaşım olan kocasına kızdım. Bizim böyle bir arkadaşligimiz vardı o kadınla. Boşanma olayımda da sonrasında da aramızda ki o Samimiyetten çok yardımcı oldu. Kendi istedi. Ne baş başa bir yere gittik ne de baş başa yemek yedik sohbet ettik. Ne de tek resim cekildik. Hep kalem içinde diğerlerinin yanında sessizce konuştuk. Kendime bunu yediremiyorum.

Çok saçma ya sadece boşanman değil başka şeylerde değişmiş olmalı ki psikopat değilse o değişen şeye takmıştır, evliyken resim koymuyor muydunuz? Kadını rahatsız eden şeyin boşanman olduğunu düşünmüyorum, mantıklı birşey olması lazım yani, sonuçta nikah tutmuyor ki insanları sende öyle bir zihniyet olsa evliyken de yapardın, bu derece kıskanan insan, boşanmadan önce de kıskanırdı.
(Tabi ben kadını normal biri olarak değerlendirdim, normal değilse mantık aramaya gerek yok)
Kendini suçlamana gerek yok, sosyal medyadan adamı, karısını, kardeşini sil, bunları dile getirebilen insanlardan dedikodunu yapıp insanları sana karşı doldurmaları da beklenir.

Benim arkadaşımla ilişkimde değişen hiç bir şey yok. Resimde koyuyorduk kalabalık şekilde. Değişen şey onların evliliği ile alakali. Kocasında da var. Beni resimlerde etiketleme diyormus. Bende hikayeye resim atınca " niye onun resminde cikiyorsunda benim resmimde etiket yapma diyorsun diyomus. Bundan da haberim beni arayip bunu bana söylediklerinde oldu. Ama beni araması için bir neden mi Allah aşkına.

Tamamen eşiyle alakalı yani, eşi sana benim olduğum fotoğrafları ekleme demediği için, kadın sinirini sana yöneltmiş.
Hayır seni aramaları için bir neden değil, huzura yeni kavuşmuşken, böyle ucuz muhabbetlerin içinde de olmamalısın. Bu yüzden tepkini hepsini silerek koyman daha mantıklı.

Kocasına söyle durumu. Eşin rahatsız oluyormuş kusura bakma senden uzak durmam gerekiyor de. Ben olsam söylerim onun cahil cühelalığının acısını niye bir tek ben çekeyim. Bilsin en azından.
Pislikler
Nefret ediyorum boşanmış kadınlara hayatı zorlaştıran bu cahillerden.
Sanki çok meraklısın elalemin kocasına.

Bu zihniyet hiç değişmeyecek,dul diye arkadaşimı kastedip,biraz mesafeli ol diyenleri duydu bu kulaklar,sanki bizim ilerde ne olacagimizin garantisi varmış gibi....

Daha önce KKda hiç bu kadar çirkin bir mesaj okumamıştım. İçinizin hali mesajlarınıza akmış anlaşılan.

Neden uzuluyorsun ki. Adami esini sosyal medya hesaplarindan sil. Adama da gerekirse boyle olmasi gerekiyor sanirim dersin. Anlayacaktir.
Sen de mesafeni korursun. Kadinin kendine guvensizligi buvaslinda yacda esiyle bir sey yasamistir esine guvenmiyordur.
Ben de bosandim. Evet boyle bir sey can sIkIcI biliyorum ama sen kendini biliyorsun sonucta. uzulme. Ilerde o da anlayip yaptigindan utanc duyacaktir.

Meselenin durumdaki değişiklik olduğunu anlamayan arkadaşlar benim hayat felsefeme göre uygun değil kadın erkek arkadaşlığı diye yorum yapıyorlar ya anlamıyorum. Ne alakası varsa... Bambaşka hayatlar sonuçta.
Boşanan kadınları kendilerine karşı bu kadar tehdit eden kadınlar acaba boşanmaları halinde ne gibi hayatlar yaşamayı hayal ediyorlar merak ediyorum? Evli erkeklerle bile yatıp kalkmaktan onları durduran tek şey attıkları imza herhalde.
Kocası onu evli beş çocuklu kadınla aldatsın da görsün...

Hiç üzülmeyin ,Rabbim yardımcınız olsun
Kendisii tedirgin olmuş belki eşi ile sıkıntıları ve güvesizliği söz konusudur
Sizde eşinizden ayrılınca acaba olabilir mi düşüncesi yemiştir beynini
Bunlar zaten sağlıklı düşünemezler....

Amaaan boşver canım ya. Dedim ya onun eşiyle farklı sorunları vardır. Üzerine alınma. Evliliğinde problemleri olan bir hemcinsinin dengesizliği olarak düşün. Üzülme.

Açıklayamam çünkü karşı tarafın aklından ne geçiyor bilmiyorum. Bu tür şeyler için insanın canını sıkmasına gerek yok. Böyle insana yol vermek lazım. İnsanın başına çorap örerler mazallah.

İşte ülkemin gerçeklerine buyurun. Bazen hemcinslerimi anlamıyorum ve anlayamayacağım da. Aslında kadının bu hale gelmesine tek neden kadınlar maalesef.
Arkadaşım işyerinde odada bir erkek arkadaşla çalışıyor. Arkadaşım boşandı ama tek korkusu odayı paylaştığı erkek arkadaşının eşinin tepkisiydi. 2 yıl oldu hala adamcağız eşine söyleyemedi bu durumu.
Bu kadınların sanırsın ki kocacıklarından başka erkek yok bu dünyada. Tüm kadınlar ve özellikle boşanmışlar bu erkek budalası kadınların kocacıklarına saldıracaklar.
Resmen nefret ediyorum bu tip kadınlardan.
Asla duruşunuzdan taviz vermeyin. Tavrınızı belli edin.

Sorun siz değilsiniz bence kocasının kendisi. Muhtemelen kari-koca olarak araları bozuktur. Ya da sizinle olan ilişkisini iyi anlasiyor olmanizi her zaman kiskaniyordur. Siz bosaninca kocasının size farklı gözle bakma ihtimalini düşünüp kendi kendini yemistir. Sorunun sizle uzaktan yakindan ilgisi yok ki. Sizin canınızı boş yere sıkmıs.

Evet mesele bu sanırım ama bunu benimle konuşması, paylaşması gerekmez mi? Veya zaten benim de durumum belli bana böyle yakınken bunu bana yapması insanlığın neresinde ?

üzülme ne yazık ki böyle insanlar hayatta var. aksine sevinmelisin çünkü bu süreçte yakınlarındaki insanları daha iyi tanıma fırsatın olacak. Dostunu düşmanını daha net göreceksin.

Boşanınca " namuslu kadın " statüsünden " her şeye müsait kadın " statüsüne geçiyoruz hemcinslerimizin gözünde ne yazık ki... Çünkü onların evliliğinin garantisi ömürlük....
Bende yaşadım bir kaç benzer durum boşandığımda... O insanları hayatımdan çıkardım. Ohhhh misss.
25 yıllık arkadaşımın görümcesi, ben boşandıktan sonra arkadaşıma " gelip gidiyorsunuz birbirinize, kocanı kıskanmıyor musun? " demiş.
Arkadaşımda " kocamdan ve sizden önce arkadaşım vardı. ve hep de olacak... arkadaşıma da kocama da güveniyorum sen işine bak" demiş.
ben bunu öğrenince " sen gel bana, ya da dışarıda görüşelim" demiştim. Hem arkadaşım hem eşi kıyametler kopardı...
Diğerlerini zaten tamamen sildim...
Hiç aldırmayın. Kocasını değil, sizin gücünüzü kıskanmıştır. her kadının harcı değil koca boşamak :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…