- 2 Mayıs 2011
- 2.914
- 2.592
- 408
- Konu Sahibi BenveUtkum
-
Benim arkadaşımla ilişkimde değişen hiç bir şey yok. Resimde koyuyorduk kalabalık şekilde. Değişen şey onların evliliği ile alakali. Kocasında da var. Beni resimlerde etiketleme diyormus. Bende hikayeye resim atınca " niye onun resminde cikiyorsunda benim resmimde etiket yapma diyorsun diyomus. Bundan da haberim beni arayip bunu bana söylediklerinde oldu. Ama beni araması için bir neden mi Allah aşkına.Çok saçma ya sadece boşanman değil başka şeylerde değişmiş olmalı ki psikopat değilse o değişen şeye takmıştır, evliyken resim koymuyor muydunuz? Kadını rahatsız eden şeyin boşanman olduğunu düşünmüyorum, mantıklı birşey olması lazım yani, sonuçta nikah tutmuyor ki insanları sende öyle bir zihniyet olsa evliyken de yapardın, bu derece kıskanan insan, boşanmadan önce de kıskanırdı.
(Tabi ben kadını normal biri olarak değerlendirdim, normal değilse mantık aramaya gerek yok)
Kendini suçlamana gerek yok, sosyal medyadan adamı, karısını, kardeşini sil, bunları dile getirebilen insanlardan dedikodunu yapıp insanları sana karşı doldurmaları da beklenir.
Tamamen eşiyle alakalı yani, eşi sana benim olduğum fotoğrafları ekleme demediği için, kadın sinirini sana yöneltmiş.Benim arkadaşımla ilişkimde değişen hiç bir şey yok. Resimde koyuyorduk kalabalık şekilde. Değişen şey onların evliliği ile alakali. Kocasında da var. Beni resimlerde etiketleme diyormus. Bende hikayeye resim atınca " niye onun resminde cikiyorsunda benim resmimde etiket yapma diyorsun diyomus. Bundan da haberim beni arayip bunu bana söylediklerinde oldu. Ama beni araması için bir neden mi Allah aşkına.
Daha önce KKda hiç bu kadar çirkin bir mesaj okumamıştım. İçinizin hali mesajlarınıza akmış anlaşılan.Kusura bakma ama benim de kocamı boşanmış bir arkadaşım derdim,ihtiyacım diye diye parmağında oynatsa.
Süper zeka kocamı boşar; sonrada o çok becerikli arkadaşıma tepki verirdim.
Tepkisini yanlış vermiş ama sizinde o aileye verdiğiniz huzursuzluk azımsanacak kadar değil.
Siz de kendinize pay çıkarın.
Meselenin durumdaki değişiklik olduğunu anlamayan arkadaşlar benim hayat felsefeme göre uygun değil kadın erkek arkadaşlığı diye yorum yapıyorlar ya anlamıyorum. Ne alakası varsa... Bambaşka hayatlar sonuçta.Ama burda ki sorun benim boşanmam. Ben ona sorun ne zamandır başladı diye sordum. O da bana iki aydir diyor. Yani Boşandıktan sonra mı diyorum evet diyor. Bu mantıklı mi ? Kadında zaten kendi Bekar arkadaşı ile dışarı çıkıp oturup yemek yiyor. Arabada ön koltukta oturup müzik eşliğinde instagrama resim atıyor. Yani kendi evli iken bunları yapmaya hak göruyor kendinde de benim Boşandıktan sonra mı ğer zamanki işler gözüne battı
Yaklaşık 10 yıldır çalıştığım iş arkadaşımın, yaklaşık 8 yıldır çalıştığım ve sonradan başka kuruma geçen eşi(karısı) beni arkadaşımdan kıskandı. Normalde benden şüphesi olmayan kocası ile ilgili problemini benimle konuşan, sıkıntısını, derdini bana anlatan, benim nasıl yapıda olduğumu bilen insan meğerse boşandığımdan beri benim eşi ile olan arkadaşlığımı, topluca resim çekilmelerimizi, derdimde sıkıntımda bana yardımcı olmasını kaskanıyormuş. Bunu o kadar senenin hatrına bana değil de araya görümcesini sokarak, görümcesini telefon ile bana aratarak, kendisinin bundan haberi yokmuş gibi söyleterek, kendimi, eşinden geri çekmemi istiyor. İki gündür içim burulmuş, iki gündür çok üzgünüm. Dediğini yapacağım ama kaç yıldır aynı kalemde kardeş olduk, dertleştik, hiç sıkıntısı yoktu, iki aydır (boşandım boşanalı) sıkıntılı imiş. Kendimi gerçekten çok kötü hissettim. Paylaşmak istedim sizinle.
Amaaan boşver canım ya. Dedim ya onun eşiyle farklı sorunları vardır. Üzerine alınma. Evliliğinde problemleri olan bir hemcinsinin dengesizliği olarak düşün. Üzülme.Ama burda ki sorun benim boşanmam. Ben ona sorun ne zamandır başladı diye sordum. O da bana iki aydir diyor. Yani Boşandıktan sonra mı diyorum evet diyor. Bu mantıklı mi ? Kadında zaten kendi Bekar arkadaşı ile dışarı çıkıp oturup yemek yiyor. Arabada ön koltukta oturup müzik eşliğinde instagrama resim atıyor. Yani kendi evli iken bunları yapmaya hak göruyor kendinde de benim Boşandıktan sonra mı ğer zamanki işler gözüne battı
Açıklayamam çünkü karşı tarafın aklından ne geçiyor bilmiyorum. Bu tür şeyler için insanın canını sıkmasına gerek yok. Böyle insana yol vermek lazım. İnsanın başına çorap örerler mazallah.Ayrıca benimle evliylen yakın arkadaş olup boşandıktan sonra mesafe koyan insan iyi niyetli biri olamaz. Sizin durumunuz ayrı saygı duyarım zaten evli de olsanız bir erkekle arkadaş olmazsınız. Ama konu sahibinin arkadaşlarının dini bir sebeple böyle davranmadığı çok açık! Evliyken yakın olmalarına ses çıkarmayan ama boşanınca sanki onun kocasını baştan çıkarabilirmiş muamelesi görmüş arkadaş burda! Bunun iyi niyeti nerde bana bi zahmet açıklarmısınız.
Evet mesele bu sanırım ama bunu benimle konuşması, paylaşması gerekmez mi? Veya zaten benim de durumum belli bana böyle yakınken bunu bana yapması insanlığın neresinde ?Sorun siz değilsiniz bence kocasının kendisi. Muhtemelen kari-koca olarak araları bozuktur. Ya da sizinle olan ilişkisini iyi anlasiyor olmanizi her zaman kiskaniyordur. Siz bosaninca kocasının size farklı gözle bakma ihtimalini düşünüp kendi kendini yemistir. Sorunun sizle uzaktan yakindan ilgisi yok ki. Sizin canınızı boş yere sıkmıs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?