Sürekli konu açıyor gibi hissediyorum hakkınızı helal edin ama içime atıp kendimi üzmek ya da aileme her olanı biteni yansıtmak daha kötü oluyor..
Şöyle ki eşimle biz boşanma aşamasından döndük ki yone o aşamaya geldik sanırım.. Bütün hafta benimle hiç ilgilenmedi.. Yani şaka yapmıyorum bir kere düzgün konuşmadık oturup. Gelip sadece uyuyor ne selam var ne sabah.. Bende buna kırgındım bugün pek sıcak davranmadım.. Bugün de üstüme geldikçe geldi, gelme dedikçe geldi.. Genelde hep yapıyor bunu.. Ve maalesef yine sinir krizi geçirdi.. Görseniz ağzından tükürükle, ordan oraya koşuyor.. Kendimi öldürecem vs.. Sesimi çıkarmadım.. Ama yarım saat çoştu bir kere de itti beni.. Düşündükçe kötü oluyorum.. Artık çok yorgun hissediyorum. Sürekli bunu yapıyor. İçime atmaktan hasta olucam. Bende dedim artık böyle olmaz ailemi arayacağım böyle bir şey daha olursa.. Susuyor.. Bi de arkadaslar uyanamıyorum dıe salonda yatıyor ya insan hiç mi karısını özlemez. Hiç mi cinsel ihtiyaçları olmaz bi insanın.. Olduğunda da bişey anlamıyorum ki 5 dk da olup bitiyor bu detayı vermek istemezdim ama adam evliliğin başından beri cinsellik ie alakasız.. Ya beni sevmiyor ya da bilmiyorum ya deliricem.. Bugün boşanma fikrimi tekrar artık kendi içimde gündeme getirdim..