- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.429
- 598
- Konu Sahibi Guzelolsun
-
Evet bu durumda nasıl devam edicem bilmiyorum halbuki ne hayallerim vardı gelecekle ilgili. Psikoloğa da gittik daha bir ay önce kendi de farkında ama düzelmiyor düzelmiyyor
Hani bu konunuzu hormonlara ağrılarınıza bağlayalım ama siz adam annesinin anneler gününü kutlamak için sizsiz aradı diye bile ağlayıp günlerce trip yapmışsınız adama.
Eşinize kızamıyorum size bir raddeden sonra benimde böyle nazlı insana sinirlerim bozulurdu.
Adama düzelme fırsatı vermiyorsunuz ki?Evet bu durumda nasıl devam edicem bilmiyorum halbuki ne hayallerim vardı gelecekle ilgili. Psikoloğa da gittik daha bir ay önce kendi de farkında ama düzelmiyor düzelmiyyor
Az önce aradı ağlıyordum o esnada açmadım açamadım nasıl davranacağımı da bilmiyorum zaten ama çok kırgınım bu halimle el kaldırdı bir oyun için
Ayy aynen.Trip yapan insanlara bende tahammül edemiyorum
Evliliğimizde hiç olmayan bir şeydir trip
Biri bana insanca derdini söylemek yerine uzuuuun uzuuun trip atsa asla kesseler umursamam.
Fazla naz aşık usandırır
Sanırım ekşide bir başlık vardı. Kadınların erkekleri çileden çıkarana kadar uğraşıp sonra sen çok değiştin demesi şeklindeydi
Bazı durumlarda hak veriyorum
Ona bana böyle davranma hakkı veririm peki ben mantıklı bir istekte bulundum diye savunmuyorum kendimi ama onun davranışları haklıyken haksız durumuna düşürdü onu söylenip yapılacak en son şeyleri yaptı. Şimdi aradı mesaj attı sakince konuşalım seni alayım diye ve ben sıkıştım kaldım nasıl davranacağımı bilmiyorumDüzelmiyor diyorsunuz ama çileden çıkarana kadar uzatıyorsunuz
Bende yapı olarak asabi bir insanım
Kendimi törpülemeye çalıştığım dönemde kardeşimden özür dilerdim, hadi senin sevdiğin şeyleri yapalım derdim, sen haklısın der alttan alırdım - tıpkı eşiniz gibi.
Ama kardeşim hala uzatırsa bende sonunda patlardım öfkeden.
Sonra ne oluyor? Muhtelifin öfke problemi var.
Kimse karşı taraf meseleleri uzattıkça uzatmış, çileden çıkarana kadar surat asmış ağlamış diye bakmaz.
Bu açıdan da düşünün
Bunu hamile değilsiniz gibi yazdım.
Hamilelik işin içine girince eşinizin azıcık daha dişini sıkması gerekirdi ama bu size sonsuz naz yapma hakkı vermez.
Bende 33.haftalık hamileyim. Çok ağrım var. Eşim de oturmuş Kurtlar Vadisi izliyor. Ben de kıvranıyorum. Ama benim için sorun değil çünkü adamın yapabileceği bir şey yok. Bu kadar büyütmeyin meseleleri
Ona bana böyle davranma hakkı veririm peki ben mantıklı bir istekte bulundum diye savunmuyorum kendimi ama onun davranışları haklıyken haksız durumuna düşürdü onu söylenip yapılacak en son şeyleri yaptı. Şimdi aradı mesaj attı sakince konuşalım seni alayım diye ve ben sıkıştım kaldım nasıl davranacağımı bilmiyorum
Amin inşallah benim ağrım fıtık da olabilir çünkü normalde de ayakta kalınca ağrım oluyordu bu sefer üstüne basamıyorum tabi hamile olduğumdan emar falan da çekilemiyor sadece uzanıyorum şuan.Eşinizle olan konu çok gereksiz uzamış ona bir şey diyemeyeceğim. Bel ağrısı için yorum yapmaya geldim.
32. Hafta itibariyle belimdeki siyatik ağrısından yürüyemez oldum. Ağrı kesici almayın. Stresten uzak durun. Ağrı kesiciyle olacak iş değil çünkü geçmiyor. Boşuna ilaç alıyorsunuz. Son aylarda ağrı kesici almak pek önerilmiyor.
Gebeliğinizi sakin ve rahat geçirmeye odaklnın. Yardım alın ailenizden. Gerekirse annenizde kalın son günlere kadar. Çünkü ben haftalar ilerledikçe o ağrı yüzünden yalnızca wc için kalkabiliyordum.
İmkanınız varsa fizik tedavi alın ağrı kesicidense. O beni rahatladı yürüyebilmeye başladım biraz. B12 iğnesi yine faydalı olur.
Benim o günlerde eşim işten eve çok geç geliyordu bütün gün yalnızdım. Hatırlıyorum da en son ihtiyacım olan şey eşimle bir kavgaydı heralde çok zor zamanlardı. Bazen susmak gerekiyor. Kavga gürültüyle bir şey çözülmez. Ciddi bir sorun varsa oturun konuşun. Oyun oynamasını istemiyorsanız bunu süregelen bir kavgaya malzeme yapmazsınız.
Allah yardımcınız olsun sağlıkla yavrunuzu kucağınıza alın
Amin inşallah benim ağrım fıtık da olabilir çünkü normalde de ayakta kalınca ağrım oluyordu bu sefer üstüne basamıyorum tabi hamile olduğumdan emar falan da çekilemiyor sadece uzanıyorum şuan.
Eşimle durumum ise basit bi kavga değil son söyledikleri yaptıkları olay oyundan da çıktı işi el kaldırarak işi bu boyuta o getirdi. Şimdi ise köşeye sıkıştım kaldım doğru olan nedir bilmiyorum
Hastanelere gidecek kadar beliniz ağrırken bu hangi ara geldi aklınıza gerçekten?Sonra gel burada kalma aşağıya gidelim dedi bende Bi şartla dedim bana değer veriyorsan o oyunları sil dememle bana Bi bağırmaya başladı delirir gibib
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?