Boşanmaya kadar geldik

Oyuna takmışsınız ama oyunla ilgisi yok.
Bence zaten biraz rahat bir adam üzerinize titreyecek bir model değil. Asansördeki tavirlardan da belli.
Hani diyorum baba da yapma kararı almışsınız. Modelimizi bilip beklentilerimizi düşürsek mi?

Şu vakitten sonra daha az aglayin.
Daha az konuşun.
Kırgınlığınızı belli edin elbette. Bir müddet ailenizde tatil yapmak düşünmek istediginizi söyleyin. Sadece mesajla iyi olduğunuzun bilgisini vermek için iletişim kurun. Hatasını anlayacaktır.

Evet bu durumda nasıl devam edicem bilmiyorum halbuki ne hayallerim vardı gelecekle ilgili. Psikoloğa da gittik daha bir ay önce kendi de farkında ama düzelmiyor düzelmiyyor

Düzelmiyor diyorsunuz ama çileden çıkarana kadar uzatıyorsunuz
Bende yapı olarak asabi bir insanım
Kendimi törpülemeye çalıştığım dönemde kardeşimden özür dilerdim, hadi senin sevdiğin şeyleri yapalım derdim, sen haklısın der alttan alırdım - tıpkı eşiniz gibi.
Ama kardeşim hala uzatırsa bende sonunda patlardım öfkeden.
Sonra ne oluyor? Muhtelifin öfke problemi var.
Kimse karşı taraf meseleleri uzattıkça uzatmış, çileden çıkarana kadar surat asmış ağlamış diye bakmaz.
Bu açıdan da düşünün
Bunu hamile değilsiniz gibi yazdım.
Hamilelik işin içine girince eşinizin azıcık daha dişini sıkması gerekirdi ama bu size sonsuz naz yapma hakkı vermez.

Bende 33.haftalık hamileyim. Çok ağrım var. Eşim de oturmuş Kurtlar Vadisi izliyor. Ben de kıvranıyorum. Ama benim için sorun değil çünkü adamın yapabileceği bir şey yok. Bu kadar büyütmeyin meseleleri

Trip yapan insanlara bende tahammül edemiyorum
Evliliğimizde hiç olmayan bir şeydir trip
Biri bana insanca derdini söylemek yerine uzuuuun uzuuun trip atsa asla kesseler umursamam.
Fazla naz aşık usandırır
Sanırım ekşide bir başlık vardı. Kadınların erkekleri çileden çıkarana kadar uğraşıp sonra sen çok değiştin demesi şeklindeydi
Bazı durumlarda hak veriyorum

Evet bu durumda nasıl devam edicem bilmiyorum halbuki ne hayallerim vardı gelecekle ilgili. Psikoloğa da gittik daha bir ay önce kendi de farkında ama düzelmiyor düzelmiyyor
Adama düzelme fırsatı vermiyorsunuz ki?
Zırt pırt ağlayarak adamı daha da geriyorsunuz?
Allah aşkına asansöre ağlamak ne demek ya, lütfen hamileliğinizin arkasına sığınmayın.
Bu haftalarda ağrı olması normal, içinizde bir bebek var ve doğuma az kalmış.
Hani ne yapsın adam, gidip suni sancı alıp sizinle beraber mi ağlasın? Asansör kalscak diye ağlayıp sizi daha da paniğe mi soksun? Pardon nerenin prensesisiniz konuda yazmıyor da. Adamın yaptığı doğru demiyorum ama adamı çileden çıkarıp delirtip delirtip "düzelmiyor" demeniz tamamen bencilliğiniz. Siz her istediğinizi yapacak, istediğiniz gibi uçan kuşa ağlayacaksınız ama adam sakin kalacak peşinizde pervane olacak, hee oldu.

Az önce aradı ağlıyordum o esnada açmadım açamadım nasıl davranacağımı da bilmiyorum zaten ama çok kırgınım bu halimle el kaldırdı bir oyun için

Hala mı ağlıyorsunuz?
Sizin stres hormonlarınız bebeği de etkiliyor
En azından bebek için toparlanın biraz
Telefonu açmamanız da karşı taraftan trip olarak algılanmıştır
Bence kendinizi toparlayın ve aramaya geri dönün

Ayy aynen.
Trip atan insanları da tatlı bulanları anlamam.
Hepimiz yetişkin insanlarız, adam akullı derdimizi hissettiğimizi söylemek yerine ergenus gibi neden trip atalım? Saçma.
Konu sahibinin eşinin öfke problemi dışında adama hak verdim ben. Konu sahibi kocası annesini onsuz arayıp anneler gününü kutladı diye bile ağlayan biri. Asansöre ağlamış ya kadın, yemin ederim tripte nirvana
Bir de adamı delirtip delirtip ama hiç düzelmiyor diyor şaka gibi. Bu adam evde herşeye ağlayan kadın varken nasıl düzelsin.

Ona bana böyle davranma hakkı veririm peki ben mantıklı bir istekte bulundum diye savunmuyorum kendimi ama onun davranışları haklıyken haksız durumuna düşürdü onu söylenip yapılacak en son şeyleri yaptı. Şimdi aradı mesaj attı sakince konuşalım seni alayım diye ve ben sıkıştım kaldım nasıl davranacağımı bilmiyorum

Hiç kimse hiç kimse hakareti haketmez ...hele ki senin durumunda biri daha çok şefkate merahmete ihtiyacı varken ..sen haklısın tabiki ... Allah yardımcın olsun ..

Hala uzatma derdindesiniz
Cidden bu durum evlilikte çekilecek çile değil
Adam size dön konuyu kapat dememiş
Size önem vermiş, sakince konuşalım demiş
Ama siz hala cevap vermeme, trip atma peşindesiniz.

İki seçeneğiniz var
1. Sakince konuşup prenseslik sendromuna bağlamadan duygu ve düşüncelerinizi aktarırsınız. Rahatsızken daha çok aramasını beklediğinizden vs bahsedersiniz

2. Ağlamaya ve tribe devam edip kredinizi iyice tüketirsiniz.

Seçim sizin

Eşinizle olan konu çok gereksiz uzamış ona bir şey diyemeyeceğim. Bel ağrısı için yorum yapmaya geldim.
32. Hafta itibariyle belimdeki siyatik ağrısından yürüyemez oldum. Ağrı kesici almayın. Stresten uzak durun. Ağrı kesiciyle olacak iş değil çünkü geçmiyor. Boşuna ilaç alıyorsunuz. Son aylarda ağrı kesici almak pek önerilmiyor.
Gebeliğinizi sakin ve rahat geçirmeye odaklnın. Yardım alın ailenizden. Gerekirse annenizde kalın son günlere kadar. Çünkü ben haftalar ilerledikçe o ağrı yüzünden yalnızca wc için kalkabiliyordum.
İmkanınız varsa fizik tedavi alın ağrı kesicidense. O beni rahatlattı yürüyebilmeye başladım biraz. B12 iğnesi yine faydalı olur.
Benim o günlerde eşim işten eve çok geç geliyordu bütün gün yalnızdım. Hatırlıyorum da en son ihtiyacım olan şey eşimle bir kavgaydı heralde çok zor zamanlardı. Bazen susmak gerekiyor. Kavga gürültüyle bir şey çözülmez. Ciddi bir sorun varsa oturun konuşun. Oyun oynamasını istemiyorsanız bunu süregelen bir kavgaya malzeme yapmazsınız.
Allah yardımcınız olsun sağlıkla yavrunuzu kucağınıza alın

Son düzenleme:
Amin inşallah benim ağrım fıtık da olabilir çünkü normalde de ayakta kalınca ağrım oluyordu bu sefer üstüne basamıyorum tabi hamile olduğumdan emar falan da çekilemiyor sadece uzanıyorum şuan.
Eşimle durumum ise basit bi kavga değil son söyledikleri yaptıkları olay oyundan da çıktı işi el kaldırarak işi bu boyuta o getirdi. Şimdi ise köşeye sıkıştım kaldım doğru olan nedir bilmiyorum

Evet benim de fıtıktı fizik tedavi doktoru elle muayene etmişti beni de. Bebek fıtığa baskı yapıyor. Fıtık da siyatik ağrısına sebep oluyor. Bel kalça bacak boylu boyunca çok ağrıyordu. Doğumdan sonra hiçbir şey kalmadı şükür. Basit değildir illa ki. Ama bugünlerde kavga etmeyin.

Mevzu belinizin ağrısı mı?
Kocanızın online oyun oynaması mı?
Asıl mevzu neyse, neye kırıldıysanız, hangi beklentiniz gerçekleşmediyse onu gündeme getirin.
Ahmet, Mehmet neyse artık adı;
Bugün çok belim ağrıdı, hiç keyfim yoktu,
senin beni daha sık arayıp yoklamanı bekledim.
Gibi…

Sizin tavrınız;
Ben çok hastayım, beni aramadın çünkü oyun oynuyordun, o oyunu hemen sil.

Sonuç: Kavga ve huzursuzluk.
Size tavsiyem daha fazla uzatmayın.
Kocanız gelip seni alayım demişken uzattığı dalı tutup evinize dönün.
Hamileyim diye de kaprisin, tribin dibine vurmayın.
Çok sevimsiz görünüyor uzaktan.

Sonra gel burada kalma aşağıya gidelim dedi bende Bi şartla dedim bana değer veriyorsan o oyunları sil dememle bana Bi bağırmaya başladı delirir gibib
Hastanelere gidecek kadar beliniz ağrırken bu hangi ara geldi aklınıza gerçekten?
Tüm gün süren rahatsızlığın peşinden eşim bu istekle gelse hasta olduğuna inanmam artık ben
Oyunu sileyim diye yol yapıyor derim yani
Belinizin ağrısından oyuna geçerek büyük hata yapmışsınız

Eşiniz de hatalae yapmış
Ama iyi kötü en azından arada düzeltmeye de çalışmış yemek yapmış, yanınıza gelmiş filan
Siz ne yaptınız tam olarak?

O kadar çok kapris yapıp tüketmişsiniz ki eşinizdeki krediyi valla bana bile burdan çekilmez geldiniz, şimdi oturup derdinize cidden ağlayın öncekilerde bi cacık yokmuş. Ben de çektim o ağrıyı parolu içip bol bol dinleniyordum, yemeğimi önüme getirmekten başka bişe yapamıyordu eşim. Evde olmayınca da dışardan sipariş veriyordum. Yani bütün gün beni on kez de arasa bi faydası olmuyordu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…