- 12 Haziran 2017
- 3.456
- 11.589
- 158
- Konu Sahibi Guzelolsun
-
- #41
Belki de siz stresli olduğunuz için size ters konuşuyor gelebilir gerginliğiniz siz buyuttukce dağılır . Siz gerginken yanınızdaki kim olursa olsun istemeden de olsa bir yerden sonra gerilirMerhaba arkadaşlar 34 haftalık hamileyim 3 gündür yürürken sağ tarafıma bastığımda belimin aşağısında çok büyük sızı hissediyorum basamıyorum dinleniyorum sürekli ama cuma sabahı kendime kahvaltı bile zor hazırladım. Eşim de beni 11 de bi aradı bi daha aramadı ne durumda olduğumu biliyor. Ağladım aramadı hiç merak etmedi yedim mi düştümmü kaldımmı. Halbuki geçen hafta hastaydı hastanede bir tek ben bekledim onu hiç şikayet etmedim karnım burnumda olduğum halde. Kendimi çok terkedilmiş hissediyorum. Kiminiz hormonlar diyeceksiniz kiminiz şımarıklık belki ama çok gücüme gitti sonra işten geldi o gün belimdeki ağrı daha kötü olduğu için acile gittik. Giderkende hep gergindik ben ağlıyorken eşim hep ters ters konuştu benimle mesela asansörde kalır gibi olduk ben eyvah kaldık dedim ağlıyorum bir yandan eşim sus diye tersledi v.s. O gece serum yedim ağrı kesici yedim hastanedeydik eşimle hiç konuşmadım sorularına cevap vermedim. Eve geldik ona göre adım attı yemek yaptı yedim geri çevirmedim onun dışında yanına gitmedim hiç ağrım da devam ediyor gerçi uzandım hep. Neyse eşim geldi daha sonra yine gergin gergin konuştu bende analttım sen bana böyle davrandın ettin diye başta çünkü gerginim falan diye savundu sonra özür diledi zoraki bana göre. Sonra gel burada kalma aşağıya gidelim dedi bende Bi şartla dedim bana değer veriyorsan o oyunları sil dememle bana Bi bağırmaya başladı delirir gibib(bu arada beni cuma günü aramadığında oyun falan oynadım dedi ona istinaden böyle bişey istedim) bütün apartman duydu küfürler etti elini kaldırdı bana değil ama koltuğa vurdu o öyle davranınca yazıklar olsun sana dedim daha çok delirdi siliyorum ama hiç bir şey düzelmicek oyunları silmemle diye baştan beri hataydık dedi tabi inanılmaz şekilde bağırarak delirmiş gbi çok koydu bende altta kalmamak için onayladım ama çok kötü oldum çünkü hem yürüyemiyorum belim kötü hem hamileyim çok az zamanım kaldı psikolojim alt üsttü bu yüzden. Dayanamadım kardeşime geldim şuan giderken gel sakince konuşalım dedi başta ama dinlemedim o bıraktı zaten beni. Çok kırıldım bir oyun sil dememle işitmediğim küfür el kaldırma kalmadı baştan beri hataymışız çok kırıldım napıcam ben.????
Öncelikle hasta değil hamilesiniz. Adama suyum geldi nişanım geldi diyorum beni tinlamiyor arayıp sormuyor desen hak vereceğim deMerhaba arkadaşlar 34 haftalık hamileyim 3 gündür yürürken sağ tarafıma bastığımda belimin aşağısında çok büyük sızı hissediyorum basamıyorum dinleniyorum sürekli ama cuma sabahı kendime kahvaltı bile zor hazırladım. Eşim de beni 11 de bi aradı bi daha aramadı ne durumda olduğumu biliyor. Ağladım aramadı hiç merak etmedi yedim mi düştümmü kaldımmı. Halbuki geçen hafta hastaydı hastanede bir tek ben bekledim onu hiç şikayet etmedim karnım burnumda olduğum halde. Kendimi çok terkedilmiş hissediyorum. Kiminiz hormonlar diyeceksiniz kiminiz şımarıklık belki ama çok gücüme gitti sonra işten geldi o gün belimdeki ağrı daha kötü olduğu için acile gittik. Giderkende hep gergindik ben ağlıyorken eşim hep ters ters konuştu benimle mesela asansörde kalır gibi olduk ben eyvah kaldık dedim ağlıyorum bir yandan eşim sus diye tersledi v.s. O gece serum yedim ağrı kesici yedim hastanedeydik eşimle hiç konuşmadım sorularına cevap vermedim. Eve geldik ona göre adım attı yemek yaptı yedim geri çevirmedim onun dışında yanına gitmedim hiç ağrım da devam ediyor gerçi uzandım hep. Neyse eşim geldi daha sonra yine gergin gergin konuştu bende analttım sen bana böyle davrandın ettin diye başta çünkü gerginim falan diye savundu sonra özür diledi zoraki bana göre. Sonra gel burada kalma aşağıya gidelim dedi bende Bi şartla dedim bana değer veriyorsan o oyunları sil dememle bana Bi bağırmaya başladı delirir gibib(bu arada beni cuma günü aramadığında oyun falan oynadım dedi ona istinaden böyle bişey istedim) bütün apartman duydu küfürler etti elini kaldırdı bana değil ama koltuğa vurdu o öyle davranınca yazıklar olsun sana dedim daha çok delirdi siliyorum ama hiç bir şey düzelmicek oyunları silmemle diye baştan beri hataydık dedi tabi inanılmaz şekilde bağırarak delirmiş gbi çok koydu bende altta kalmamak için onayladım ama çok kötü oldum çünkü hem yürüyemiyorum belim kötü hem hamileyim çok az zamanım kaldı psikolojim alt üsttü bu yüzden. Dayanamadım kardeşime geldim şuan giderken gel sakince konuşalım dedi başta ama dinlemedim o bıraktı zaten beni. Çok kırıldım bir oyun sil dememle işitmediğim küfür el kaldırma kalmadı baştan beri hataymışız çok kırıldım napıcam ben.????
Adam eşine el kaldırmamış, koltuğa vurmuş. Hatalı insana "hatalısın" demek gerekir ki kendini dış gözle görebilsin.Burdaki kadınlara ne oluyor ..hamile bir kadına ne bu yüklenme anlamıyorum ....hamile olmasa dahi adam el kaldırmış hakaret etmiş ne olursa olsun hayvan dahi bunu yapmaz yahu ..saçmalamayın lütfen ..sen aldırma bunlara ...uzulmemeye çalış çünkü bebeğin herşeyden önemli ...ondan uzakta iyi olacaksan biraz böyle kal ....bebeğini rahatlat kendin rahatla ...kuran dinletebilirsin sakinleşmek için .. tevekkül etmeye çalış ...Allah'a güven kimse sana merhamet etmese dahi sana herkesten çok şefkatli ve merhametli Rabbin var ona dayan... inşallah herşey güzel olur kendini yorma uzan dinlen ..
konu sahibi stresin en büyüğünü kendi kendine yaşatıyor zaten. insanlar da gördüklerini söylüyor aa gelin şu hamile kadına bir yüklenelim demiyor kimse. doğruyu görsün ki adamı da kendini de manyak etmesin böyle, ailelerinin akıl sağlığı için doğru yolu gösteriyor kızlar.Burdaki kadınlara ne oluyor ..hamile bir kadına ne bu yüklenme anlamıyorum ....hamile olmasa dahi adam el kaldırmış hakaret etmiş ne olursa olsun hayvan dahi bunu yapmaz yahu ..saçmalamayın lütfen ..sen aldırma bunlara ...uzulmemeye çalış çünkü bebeğin herşeyden önemli ...ondan uzakta iyi olacaksan biraz böyle kal ....bebeğini rahatlat kendin rahatla ...kuran dinletebilirsin sakinleşmek için .. tevekkül etmeye çalış ...Allah'a güven kimse sana merhamet etmese dahi sana herkesten çok şefkatli ve merhametli Rabbin var ona dayan... inşallah herşey güzel olur kendini yorma uzan dinlen ..
hamılelık dolayısıyla fazlaca ılgı alaka bekleyıp ustune dussun ıstemıssın bunu da aglaya aglaya trıple gostermeye calısmıssın keske normal derdını belırtsen soru sormus cvp yok. Yemeknyapmıs yardım etmıs. Ne bıleyım nası bı alakaydı bekledıgın..Merhaba arkadaşlar 34 haftalık hamileyim 3 gündür yürürken sağ tarafıma bastığımda belimin aşağısında çok büyük sızı hissediyorum basamıyorum dinleniyorum sürekli ama cuma sabahı kendime kahvaltı bile zor hazırladım. Eşim de beni 11 de bi aradı bi daha aramadı ne durumda olduğumu biliyor. Ağladım aramadı hiç merak etmedi yedim mi düştümmü kaldımmı. Halbuki geçen hafta hastaydı hastanede bir tek ben bekledim onu hiç şikayet etmedim karnım burnumda olduğum halde. Kendimi çok terkedilmiş hissediyorum. Kiminiz hormonlar diyeceksiniz kiminiz şımarıklık belki ama çok gücüme gitti sonra işten geldi o gün belimdeki ağrı daha kötü olduğu için acile gittik. Giderkende hep gergindik ben ağlıyorken eşim hep ters ters konuştu benimle mesela asansörde kalır gibi olduk ben eyvah kaldık dedim ağlıyorum bir yandan eşim sus diye tersledi v.s. O gece serum yedim ağrı kesici yedim hastanedeydik eşimle hiç konuşmadım sorularına cevap vermedim. Eve geldik ona göre adım attı yemek yaptı yedim geri çevirmedim onun dışında yanına gitmedim hiç ağrım da devam ediyor gerçi uzandım hep. Neyse eşim geldi daha sonra yine gergin gergin konuştu bende analttım sen bana böyle davrandın ettin diye başta çünkü gerginim falan diye savundu sonra özür diledi zoraki bana göre. Sonra gel burada kalma aşağıya gidelim dedi bende Bi şartla dedim bana değer veriyorsan o oyunları sil dememle bana Bi bağırmaya başladı delirir gibib(bu arada beni cuma günü aramadığında oyun falan oynadım dedi ona istinaden böyle bişey istedim) bütün apartman duydu küfürler etti elini kaldırdı bana değil ama koltuğa vurdu o öyle davranınca yazıklar olsun sana dedim daha çok delirdi siliyorum ama hiç bir şey düzelmicek oyunları silmemle diye baştan beri hataydık dedi tabi inanılmaz şekilde bağırarak delirmiş gbi çok koydu bende altta kalmamak için onayladım ama çok kötü oldum çünkü hem yürüyemiyorum belim kötü hem hamileyim çok az zamanım kaldı psikolojim alt üsttü bu yüzden. Dayanamadım kardeşime geldim şuan giderken gel sakince konuşalım dedi başta ama dinlemedim o bıraktı zaten beni. Çok kırıldım bir oyun sil dememle işitmediğim küfür el kaldırma kalmadı baştan beri hataymışız çok kırıldım napıcam ben.????
Burdaki kadınlara ne oluyor ..hamile bir kadına ne bu yüklenme anlamıyorum ....hamile olmasa dahi adam el kaldırmış hakaret etmiş ne olursa olsun hayvan dahi bunu yapmaz yahu ..saçmalamayın lütfen ..sen aldırma bunlara ...uzulmemeye çalış çünkü bebeğin herşeyden önemli ...ondan uzakta iyi olacaksan biraz böyle kal ....bebeğini rahatlat kendin rahatla ...kuran dinletebilirsin sakinleşmek için .. tevekkül etmeye çalış ...Allah'a güven kimse sana merhamet etmese dahi sana herkesten çok şefkatli ve merhametli Rabbin var ona dayan... inşallah herşey güzel olur kendini yorma uzan dinlen ..
Türk kadınlarının iki tribi meşhur:biz toplumca hamile olmayı ölüm döşeğinde hasta olmakla bir tutuyoruz hep. dünyada milyonlarca kadın benzer durumları yaşıyor ve yine milyonlarcası sıkıntısını ağlamadan, trip atmadan çözebiliyor.
özel durumdan dolayı biraz nazlanmayı anlayabilirim ama konu sahibininki çok fazla.
adam sabah aramamazlık etmemiş. evet sonrasında hatalı davranışları olmuş ama farketmiş ve özür dilemiş. konu sahibinin de özürün üzerine sakin kalması gerekmez miydi ? inadına gidip oyunu sil demek ne kadar mantıklı.
lütfen hamileliği bazı hatalı davranışlara perde yapmayalım. burada eşi kadar konu sahibi de hatalı davranışlarda bulunmuş.
Türk kadınlarının iki tribi meşhur:
‘Anayım ben ana’ ve ‘hamileyim ama ben.’
Hayır aslında olay oyundan çıktı o benim şart koşmam sinirlendiğini söyledi benimse derdim eşimin sinirlendiğinde verdiği büyük tepkiler küfür delirir gibi bağırma el kaldırma bunlar benim derdim. ben eşim geldi dün gece konuştuk bana diyorki "oyun değil derdim şart koştuğun için öyle delirdim davranışlarım doğru değildi ama sende hatalarını kabul et zaten ben en ufak şey de böyle davranmıyorum bende doldum taştım. İlimizde hatalarımızı görelim evimize gidelim orada konuşalım diyor tabi yine gergindi bunları derken. O dediği baştan hataydı cümlesini sordum sinirle söyledim ama bıktım da kavgadan dedi. O yüzden gitmedim kardeşimdeyim hala. Gerçekten bıktım sakin olacağı yok tekrar aynı şeyleri yaşamayacağımızın garantisi yok apartmana rezil olduk cabası. Ne yapacağımı bilmiyorum.Yazdıklarınızı okudukça kendime kızdım. Hamileyken bir kere bayıldım bir kere de tansiyonum düştü uzun bir süre yerden kalkamadım, nefesimin kesildiğini çok zor anlar yaşadığımı söylemiyorum bile bunlardan eşimin haberi olmamıştır hala da söylemedim. Doguma 3 hafta kalana kadar da calistim. Tüm gün ayaktaydim ağrılarım da oldu. Bu kadar kapris yaptığımı hatırlamıyorum. Siz oyunu size tercih etmesine sıkmışsınız canınızı. Sanırım bağımlılık sorunu var onun için de psikologa gitmissiniz sanırım. Bir adım atmış sonuçta. Ben esinize bir yerde çok kızdım o da baştan hataydı demesi sizinle evlendiğine pişman olduğunu söylemesi sizin konuşup bu sorunu çözmemiz ve gerçek duygularını anlamanız gerekiyor bunun için de sakinleştikten sonra konuşmanız gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?